Tα καλύτερα Ηostels

Triplover

Member
Μηνύματα
1.184
Likes
4.034
Για Βερολίνο συνιστώ ανεπιφύλακτα το wombats. Πεντακαθαρο, κεντρικό, δίπλα σε μετρό. Με ωραίο μπαρ κ εξαιρετικές τιμές σε happy hour. Κ πολύ κάλο πρωινό σε σχετικά καλή τιμή. Απλά λόγω μεγέθους δεν είναι ιδανικό για δημόσιες σχέσεις.
Στην Ρώμη είχαμε μείνει στο thousand sunny. Μακριά από κέντρο αλλά ωραίο, καθαρό, οικονομικό κ μικρο που βοήθα στις κοινωνικές σχέσεις.
Στο Λονδίνο στο bell& hare με προσφορά όμως. Είναι μακριά στο τοτεναμ αλλά δεδομένης της τιμης αλλα κ των χωρων του νομίζω ήταν καλή επιλογή. 13 ευρώ σε 8κλινο ευρύχωρο ήταν καλή επιλογή. Δεν προσφέρει κάλο κλίμα κοινωνικής δράσης.
Τέλος για Πόλη συνιστώ το arch ist hostel. Μια ανάσα από ιστικλαλ κ πλατεία ταξιμ, καθαρό με ωραίο κλίμα.
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.628
Likes
50.314
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού τότε, τώρα, πάντα
sisxacsdcds
 
Last edited:
Μηνύματα
93
Likes
76
Στην Ελλαδα τυπικα δεν υπαρχουν Hostel. Υπαρχει ενας παλιος νομος περι ξενωνων νεοτητας αλλα ειναι τοσο μπαγιατικος και εκτος πραγματικοτητας που επι της ουσιας δεν καλυπτει αδειοδοτηση Hostel. Οσα συνανταμε στην Αθηνα ή σε αλλες περιοχες εχουν αδεια διαμερισματων ή ξενοδοχειου και απλα για εμπορικους λογους βαζουν λεζαντα hostel. Οσονουπο και παραλληλα με την αναπτυξη της περιοχης του Μεταξουργειου (βλεπε Ολιαρος) ερχεται νεος φωτογραφικος νομος για τα Hostel.
 

Ulysses

Member
Μηνύματα
114
Likes
174
Επόμενο Ταξίδι
Ζυρίχη
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού - Μεξικό
Για Βαρκελώνη έχω κι εγώ να προτείνω το Hostal Benidorm. Δεν είναι χόστελ τύπου πληρώνεις για ένα κρεβάτι, ούτε έχει χώρους για κοινές δραστηριότητες.
Ειναι πολυ καθαρο, εχει πολυ ωραια δωματια, καποια ανακαινισμένα και καλύτερα από τα άλλα και βρίσκεται πάνω στη Ramblas. Έχει και καλή ηχομόνωση...
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.116
Μηνύματα
880.707
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom