Διασταύρωση κράτησης στο site της εταιρείας

CPC

New Member
Μηνύματα
4
Likes
0
Καλησπέρα, επειδή δεν έχω εμπειρία σε κρατήσεις εισιτηρίων μέσω internet, θέλω να ρωτήσω το εξής: Έκανα πριν από λίγο μια κράτηση μέσω airfasttickets για ένα ταξίδι με Lufthansa ATH- BRU, και η διαδικασία ολοκληρώθηκε χωρίς πρόβλημα, μου έστειλαν την απόδειξη πληρωμής, την επιβεβαίωση έκδοσης εισιτηρίου. Θέλω όμως να διασταυρώσω οτι έγινε η κράτηση και από την Lufthansa, πως μπορώ να το κάνω αυτό; Στο homepage του Lufthansa.com υπάρχει ένα πλαίσιο που τιτλοφορείται ως "View or change booking", όταν όμως βάζω τα στοιχεία που μου ζητά (last name, booking code) μου βγάζει ένα μήνυμα "We are unable to find this confirmation number. Please validate your entry and try again or contact us for further information. (8104)" Θα έπρεπε να τα είχα κλείσει από το ίδιο το site της εταιρείας για να δω την κράτησή μου;
 

emouli

Member
Μηνύματα
1.239
Likes
3.531
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Θα έπρεπε να τα είχα κλείσει από το ίδιο το site της εταιρείας για να δω την κράτησή μου;
Όχι, μπορείς να δεις την κράτησή σου και όλα τα στοιχεία της με τον κωδικό κρατησης που σου έδωσε η airfasttickets. Μην αγχώνεσαι και ξαναπροσπάθησε.:)
 
  • Like
Reactions: CPC

North66

Member
Μηνύματα
4.303
Likes
5.039
Επόμενο Ταξίδι
Γεωργία
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Θέλω όμως να διασταυρώσω οτι έγινε η κράτηση και από την Lufthansa, πως μπορώ να το κάνω αυτό;
Συμπλήρωσε Reservation Number (το Web Check-In απ' το email του AirFastTickets) και επώνυμο στο http://www.checkmytrip.com και θα δεις λεπτομέρειες της πτήσης σου.
 
  • Like
Reactions: CPC

jimp

Member
Μηνύματα
5.020
Likes
6.401
Και στο site της Lufthansa μπορείς να το κάνεις αρκεί όπως γράφει και ο Νorth66 εκεί που λέει booking code να βάλεις τον αριθμό web check in που έχεις στην επιβεβαίωση έκδοσης εισιτηρίου.
 
  • Like
Reactions: CPC

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.184
Μηνύματα
883.278
Μέλη
38.893
Νεότερο μέλος
stefanoss

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom