Μηχανές Αναζήτησης Πτήσεων

vitalogy

Member
Μηνύματα
52
Likes
19
Ζητω συγνωμη προκαταβολικα αν εχω ποσταρει σε λαθος θεμα...
Πηγα να κλεισω ενα ταξιδι μεσω του airtickets.gr οπως κανω παντα αλλα επειδη εχω να ταξιδεψω (κριση βλεπετε) κανα τριαρι χρονια ειδα οτι εχουν αλαξει καποια πραγματα.
Ειδα οτι υπαρχει πλεον η επιλογη να επιλεξω αν θα εχω μαζι μου μια δυο η τρεις βαλιτσες. Εγω θα εχω μαζι μου μια βαλιτσα και μια χειραποσκευη την οποια παιρνω μεσα στην καμπινα. Να δηλωσω μια βαλιτσα η πρεπει να δηλωσω δυο και να συμπεριλαβω δηλαδη και την χειραποσκευη?
 

Sugar

Member
Μηνύματα
197
Likes
122
Επόμενο Ταξίδι
Ψάχνεται....
Ονειρεμένο Ταξίδι
Απ' άκρη σ' άκρη
Ποιες είναι οι πληροφορίες σας για το realtrip?
Φιγουράρει στην πρώτη θέση ως προς τις καλύτερες τιμές που μου βγάζει το skyscanner αλλά το site μου βγάζει λίγο "ό,τι να 'ναι"
Καλημέρα σας? Εχετε κάποια απάντηση στο ανωτέρω ερώτημα. Μου βγάζει το realtrip αθηνα παρίσι στα 127 ευρώ και η aegean το δίνει 353. Μιλάμε για τεράστια διαφορά. Τί λέτε? Να κάτσω στ' αυγά μου?
 

jimp

Member
Μηνύματα
5.013
Likes
6.395
Καλημέρα σας? Εχετε κάποια απάντηση στο ανωτέρω ερώτημα. Μου βγάζει το realtrip αθηνα παρίσι στα 127 ευρώ και η aegean το δίνει 353. Μιλάμε για τεράστια διαφορά. Τί λέτε? Να κάτσω στ' αυγά μου?
Αν το πας μέχρι τέλους και συνεχίζει να σου βγάζει αυτή την τιμή γιατί να κάτσεις στ΄αυγά σου;
 

marianne500

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Καλησπέρα σας. Για πτήσεις με ανταπόκριση πιστεύετε πως είναι καλύτερα να κλείσω από κάποιο third party site (όπως edreams, fly.co.uk κλπ) ή από τα site των ίδιων των αεροπορικών; Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ξαναταδιξέψει με ανταπόκριση και με αγχώνει λίγο. Η πτήση είναι για Θεσ/νίκη - Λονδίνο μέσω Αμβούργου με AirBerlin και British. Κάτι που παρατήρησα όμως είναι οτι ενώ στα booking sites το εισιτήριο φαίνεται φθηνότερο όταν το κοιτάω στα site των εταιρειών είναι ακριβότερο... Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
 

Stefoos

Member
Μηνύματα
14
Likes
0
Το site της airtickets ειναι στα καλα του η το χουν διαλυσει εντελως ? Παω να κλεισω αεροπορικα με 66 ευρω και οταν παω για επιβεβαιωση μου λεει η τιμη αλλαξε και ειναι στα 218 ? Παμε καλα ?
χωρις να ειμαι 100% σιγουρος για αυτο που θα πω. Αν θυμαμαι καλα με καποιον που ειχα συζητησει για το ιδιο θεμα μου ειχε πει οτι επειδη γινονται παρα πολλες φορες αναζητησεις για τις πτησεις οι εταιρειες (αιρτικες,βιβα κτλ) ανανεωνουν τις τιμες καθε καποια Χ ωρα (μπορει 1 μπορεις 2 ωρες δεν ξερω) αυτο εχει ως αποτελεσμα οταν κοιταμε μια πτηση να μας εμφανιζει την παλια τιμη!
εγω το ειχα παθει μονο με πτηση της Egypt air αν θυμαμαι
 

alpha1965

Member
Μηνύματα
7
Likes
2
Καλησπερα στην παρεα

Επεσε στην αντιληψη μου καποιος "ιδιαιτερος" τροπος τροπος ψαξιματος καλων τιμων μεσω http://gr.skyscanner.com/
και θεωρησα σωστο να πληροφορησω ισως καποιους που δεν τον γνωριζαν σαν εμενα τον ασχετο πχ,πιθανον και να εχει αναφερθει απο καποιους ενημερωμενους και απλα να σπαταλησω των πολυτιμο χρονο των συμπαθων οικοδεσποτων μας αλλα δεν το πηρε το ματι μου καπου....οποτε κανω το καθηκον μου.

Παραθετω την πηγη

http://www.thebarefootnomad.com/travel-tips/how-to-find-the-cheapest-flight-to-anywhere/

Με λιγα λογια.....ψαχνεις απο το σημειο αναχωρησης χωρις συγκεκριμενο προορισμο και σου βγαζει λιστα με τις Παναγιας τα ματια και τιμες αναλογα την τσεπη σου.....βαζεις και ενα χρονο διαστημα χωρις ημερομηνιες και διαλεγεις....αυτα.

ΥΣ εαν παραβαινω καποιο κανονα να μαστιγωθω παραυτα παρακαλω
 

fotast

Member
Μηνύματα
9.337
Likes
14.200
Θελω να κλεισω αεροπορικα απο εκει και θελω να ξερω αν ειναι αξιοπιστο.
Είναι αξιόπιστο.Ιδρύθηκε από τον ΔΟΛ(Λαμπράκης=Βήμα,Νέα κτλ).Δεν ξέρω αν ανήκει ακόμη σε αυτούς.Πάντως διάβασα ότι είναι το επίσημο πρακτορείο της Εθνικής ομάδας για το Μουντιάλ.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.794
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom