Ryanair Εκπτώσεις στις οικογενειακές κρατήσεις προφέρει η Ryanair

sezar7

Member
Μηνύματα
748
Likes
606
Νέες υπηρεσίες με εκπτώσεις στις οικογενειακές κρατήσεις εισιτηρίων, αλλά και βελτιωμένες υπηρεσίες για τις πτήσεις της ανακοίνωσε σήμερα η ιρλανδική εταιρεία «Ryanair».

Οπως ανακοίνωσε ο υπεύθυνος μάρκετινγκ για την Ελλάδα Τζον Αλμποράντε (John Alborante), μέσω της νέας υπηρεσίας «Family Extra», οι οικογένειες που κάνουν κράτηση μέσω της εταιρείας μπορούν να επωφεληθούν από τις εκπτώσεις, που φθάνουν στο 50% για την επιλογή της θέσης για το παιδί, για τις παιδικές αποσκευές, για την ταξιδιωτική ασφάλεια.

Επίσης, μπορούν να έχουν μειωμένα τέλη για βρέφη, δωρεάν χειροαποσκευή 5 κιλών για κάθε βρέφος και μια σειρά από άλλες διευκολύνσεις για την εξυπηρέτηση των παιδιών. Τέλος, θα παρέχεται και 20% έκπτωση στην τρίτη πτήση της οικογένειας (εφόσον η οικογένεια έχει πετάξει με την εταιρεία δυο φορές).

«Οι οικογένειες θα μπορούν να εξοικονομήσουν έως και 400 ευρώ σωρευτικά μέχρι το τρίτο οικογενειακό ταξίδι με τη Ryanair, ταξιδεύοντας φθηνότερα σε σύγκριση με τις μέχρι σήμερα χρεώσεις της εταιρείας» ανέφερε ο κ. Αλμποράντε.

Αύξηση 12% στην Ελλάδα

Σε ό,τι αφορά στην πορεία της εταιρείας, η τάση εξακολουθεί να είναι ανοδική στην Ευρώπη. Ειδικότερα για την Ελλάδα, η αύξηση σε σύγκριση με πέρυσι, είναι στο 12%, ενώ στο 180% διαμορφώνεται η αύξηση στις κρατήσεις από το internet στη Ελλάδα, λόγω και των νέων υπηρεσιών που παρέχονται στα ελληνικά, μέσω διαδικτύου στη χώρα.

Η υπηρεσία «Family Extra» είναι διαθέσιμη για όλες τις οικογενειακές κρατήσεις στην ιστοσελίδα της εταιρείας.



Πηγή: Εκπτώσεις στις οικογενειακές κρατήσεις προφέρει η Ryanair | Ειδήσεις και νέα με άποψη http://www.iefimerida.gr/node/163636#ixzz37jLfakZ3
 

sezar7

Member
Μηνύματα
748
Likes
606
Επεκτείνεται η Ryanair: Ετοιμάζεται να αγοράσει τις Κυπριακές Αερογραμμές
Το ενδιαφέρον της για τις υπό πώληση Κυπριακές Αερογραμμές αναμένεται να επισημοποιήσει σύντομα η εταρεία χαμηλού κόστους Ryanair, η οποία έχει ήδη παρουσία στο νησί με πτήσεις από και προς την Πάφο.

Την είδηση έδωσε ο ίδιος ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Μάικλ Ο' Λίρι, ο οποίος, ωστόσο, ανέφερε ότι θα έχει συναντήσεις με οικονομικούς και τουριστικούς παράγοντες στην Κύπρο, στους οποίους θα θέσει τις ανησυχίες του για τα υψηλά τέλη των κυπριακών αεροδρομίων.

«Θα θέλαμε να αναπτυχθούμε περισσότερο, αλλά το εμπόδιο είναι τα υψηλά κόστη», δήλωσε και σημείωσε ότι το υψηλό αυτό κόστος έκανε την Κύπρο να χάσει μισό εκατομμύριο επιβάτες κατά τη διάρκεια μιας περιόδου πέντε ετών, από το 2008.

Σύμφωνα με τη Ryanair, οι χρεώσεις στα δύο κυπριακά αεροδρόμια είναι διπλάσιες από αυτές ενός αεροδρομίου στο Βερολίνο και είναι μεταξύ των υψηλότερων στην Ευρώπη.

Πηγή: Επεκτείνεται η Ryanair: Ετοιμάζεται να αγοράσει τις Κυπριακές Αερογραμμές | Ειδήσεις και νέα με άποψη http://www.iefimerida.gr/node/164211#ixzz38DE0nGNW


Πηγή: Επεκτείνεται η Ryanair: Ετοιμάζεται να αγοράσει τις Κυπριακές Αερογραμμές | Ειδήσεις και νέα με άποψη http://www.iefimerida.gr/node/164211#ixzz38DDtH9i1
 
Last edited by a moderator:

paefstra

Member
Μηνύματα
13.004
Likes
40.908
Επιχειρω να κλεισω εισιτηρια με τη Ryanair για μενα και τον γιο μου και μου εμφανιζει υποχρεωτικη την κρατηση θεσης πλεον για τον γονιό, αλλά δωρεάν θέση σε παιδί. Πότε έγινε αυτό; Πριν ενα μήνα που ξανακλεισα δεν υπήρχε. Υπάρχει τρόπος να το αποφύγω;
 

hlhjac

Member
Μηνύματα
417
Likes
556
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αιγυπτος
Νομίζω όχι, δεν μπορείς να το αποδμφυγεις. Είχαν ανακοινώσει ότι από 1/11 η 7/11 αν θυμάμαι θα χρεώνεται η θέση του παιδιού ώστε να διασφαλίζεται ότι γονιός κ παιδί θα κάτσουν δίπλα αν θέλουν (προϋποθέτει αγορά θέσης κ από το γονιό), για να αποφύγουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν το καλοκαίρι με τις ψηλές πληρότητες που γονείς κ παιδια δεν καθόνταν δίπλα κ καθυστερούσαν οι πτήσεις από τις ανακατανομές θέσεων για να κάτσουν τελικά δίπλα
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.166
Μηνύματα
882.739
Μέλη
38.880
Νεότερο μέλος
Adamamdia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom