πληροφορίες σχετικά με Ιμαλάια!

anna na

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Παιδιά καλησπέρα! Είμαι καινούριο μέλος στο φόρουμ!:) Θα κάνω ένα αρκετά μεγάλο ταξίδι προς Ινδία τον οκτώβρη και θέλω να επισκευτώ μέσα σε όλα και τα βουνά των Ιμαλαίων. Γνωρίζει κάποιος που ίσως έχει βρεθεί εκεί τι καιρό θα έχει στο περίπου τότε και επίσης αν αξίζει σαν εποχή ο οκτώβρης για να πάω εκεί. Στο ίντερνετ βρίσκω πολύ γενικές πληροφορίες οι οποίες δεν με καλύπτουν. Είναι καλοδεχούμενες οι γενικές συμβουλές και οι σχετικές εμπειρίες!:xalara:
 

dim kyr

Member
Μηνύματα
2.064
Likes
6.294
Ονειρεμένο Ταξίδι
Μπαγκλαντες
Καλώς ηρθες. Βρίσκεις γενικες πληροφορίες για τον απλό λόγο ότι μιλάμε για μετεωρολογία και όχι για αστρολογία (η μετεωρολογία είναι μια πιο "ασταθής" επιστημη, απο ότι είναι η αστρολογία που πέφτει πάντα μέσα).
Σε γενικές γραμμές όμως, το πιθανότερο είναι πως αν και -θεωρητικά- ο Οκτωβριος ειναι καλή εποχή για Ινδία, για Ιμαλάια, όχι. Μόνο καλοκαίρι για Ιμαλαια.
Και Ασαμ (ανατολικά δηλαδή) αλλά και Σριναγκάρ, Λε κλπ θα σε φαει το κρυο της αρκούδας. Είναι η εποχή που παραδοσιακά -τα μέρη που αξίζουν- αρχιζουν να αποκλείονται απο την υπόλοιπη χώρα και είναι μεγάλο ρίσκο να πας. Μείνε νότια και κεντρικά. Υπάρχουν ενα σωρο μερη να δεις. Ιμαλάια στην Ινδία μόνο καλοκαίρι θα πρότεινα εγω. Ειδικα Zanskar δεν θα ρισκαρα.
Αν βεβαια θελεις τόσο πολύ πήγαινε με αεροπλάνο Σριναγκάρ, πήγαινε στο κοντινό χιονοδρομικό, κάνε σκι για να σου φυγει το μερακι και μετά γυρισε πάλι Δελχί με αεροπλάνο. Εφικτό. Αλλά την ομορφιά των Ιμαλαιων δεν νομίζω να την δεις αυτή την εποχή. Κανόνισέ το καλοκαίρι

Η απόφαση δική σου.
 
Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.108
Μηνύματα
880.526
Μέλη
38.836
Νεότερο μέλος
ipagou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom