Επιτέλους Σκανδιναβία

GIORGOS-VOLOS

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Γεια σε όλη την παρέα. Νέο μέλος, λάτρης των ταξιδιών όμως τα τελευταία 3 χρόνια λόγω περιορισμένου ελεύθερου χρόνου δεν μπορώ να ξεφύγω από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Θα μου πείτε πάλι καλά που έχεις και μια δουλειά αλλά τι να κάνουμε; Ας γκρινιάξουμε και λίγο... Ψάχνοντας πληροφορίες για τη Νορβηγία πριν λίγο καιρό έπεσα πάνω στο site σας και διαβάζοντας πολλές από τις ταξιδιωτικές ιστορίες σας το βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρον καθώς θα ήθελα να μοιράζομαι κι εγώ τις δικές μου.

Λοιπόν όνειρο μου ήταν να ταξιδέψω στη Σκανδιναβία, τους χειμερινούς μήνες βέβαια, αλλά νομίζω πως έφθασε η ώρα να το κάνω πραγματικότητα, έστω και το Σεπτέμβριο. Κλείσαμε 2- 9 Σεπτεμβρίου για Όσλο με την κοπέλα μου, με τη Ryan Air φυσικά. Δεν έχω κλείσει ακόμη ούτε ξενοδοχεία ούτε τίποτε άλλο. Προτιμώ να συμβουλευθώ πρώτα κάποιον από εσας. Σκεφτόμασταν να καθίσουμε 2 μέρες Όσλο και τις υπόλοιπες να μείνουμε Μπέργκεν. Πιστεύεται πως χρειάζονται περισσότερες μέρες στο Όσλο; Όπως διάβασα από ιστορίες φίλων δεν έχει και τόσα πολλά να δεις σε αντίθεση με το Μπέργκεν όπου από ότι είδα υπάρχουν πολλές δραστηριότητες να κάνει κανείς, μεταξύ άλλων και εκδρομές στα Φιόρδ. Τη διαδρομή Όσλο-Μπέργκεν λέμε να την κάνουμε με τρένο, όπως επίσης και την επιστροφή στο Όσλο μια ημέρα πριν την αναχώρηση για Ελλάδα.Θα ήθελα αν ξέρει κάποιος να μου πει αν συμφέρει η κάρτα ελεύθερης μετακίνησης με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς σε Μπέργκεν και Όσλο και αν είναι καλύτερα να κλείσω on-line κάποια εκδρομή στα Φιόρδ με αφετηρία το Μπέργκεν ή πηγαίνοντας εκεί θα βρω προσφορές από τις οποίες να διαλέξω. Μήπως έχετε να μου προτείνεται κάποια άλλη δραστηριότητα;

Ευχαριστώ και δεσμεύομαι να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας όταν επιστρέψω.
 

echo2011

Member
Μηνύματα
2.398
Likes
3.571
Γεια σου Γιώργο ,έχω ξεκινήσει να γράφω ιστορία για το Μπέργκεν και την εκδρομή στα φιόρδ είναι στις ιστορίες σε εξέλιξη (Πάσχα στη Σκανδιναβία) μπορείς να πάρεις κάποιες πληροφορίες από εκει. Εκδρομή μη κλείσεις τελευταία στιγμη εκεί γιατί μπορεί να μη βρεις.γκουγκλαρε Norway in a nutshell και κλείσε οnline τα εισητήρια.μπορεις να συμπεριλαβεις και τη διαδρομή Οσλο Μπέργκεν. Εναλλακτικα απο το επισημο σαιτ για τα τρενα της Νορβηγιας, αν κλείσεις νωρις, έχει εισητήρια με καλύτερες τιμες,οπότε κλείνεις το οσλο-μπέργκεν από εκεί και την εκδρομή από το Site του nutshell.. Επισης μπορεις έστω τη μια διαδρομή πχ την επιστροφή στο Οσλο να την κάνεις αεροπορικώς.Η Νorwegian έχει πολύ οικονομικά εισητήρια (low cost πληρώνεις έξτρα για βαλίτσα)..
 
Last edited:

GIORGOS-VOLOS

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Παραστατικότατη η ιστορία σου. Και μάλλον είναι καλή η ιδέα να συμπεριλάβω τη διαδρομή Μπέργκεν-Όσλο στην εκδρομή από το site Norway in a nutshell.
Για την επιστροφή από Μπέργκεν σε Όσλο βλέπουμε...
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.115
Μηνύματα
880.690
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom