8 Μέρες οδικώς βαλκάνια ή τουρκία?

bellaGeo

Member
Μηνύματα
30
Likes
8
Ονειρεμένο Ταξίδι
singapore!
Καλησπέρα,ελπίζω να γράφω στη σωστή ενότητα!θέλω να φύγω με τον φίλο μου 8 μέρες οδικώς για βαλκάνια ή τουρκία αν και τουρκία έχουμε ξαναπάει(κωνσταντινούπολη) αν μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιο καλό μέρος ή αν προλαβαίνω να συνδιάσω ρουμανία-βουλγαρία..9-17 αυγούστου λέμε!
 

Spyros-007

Member
Μηνύματα
756
Likes
1.815
Επόμενο Ταξίδι
Δεν ξέρω ...
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη
Πέραν του γεγονότος ότι και η Κωνσταντινούπολη (Ευρωπαϊκή Τουρκία) Βαλκάνια είναι δεν μας λες και από που θα αναχωρήσεις.Αν είσαι από Βόρεια Ελλάδα οι μέρες είναι υπέρ αρκετές, ενώ από την Νότια Ελλάδα αρκετές. Από Β΄ρεια Ελλάδα μπορείς να κάνεις έναν ωραίο γύρω μέσω Αλβανίας, Μαυροβουνίου (Μπούντβα, Κότορ) Κροατία (Ντουμπρόβνικ) αν σε ενδιαφέρει η θάλασσα αλά και Βουλγαρία - Ρουμανία όπως λες. Υπάρχουν, βέβαια, και άλλες λύσεις: ΠΓΔΜ, Σερβία λόγου χάριν, αλλά πες μας αν προτιμάς "βουνό" ή "θάλασσα".
 

bellaGeo

Member
Μηνύματα
30
Likes
8
Ονειρεμένο Ταξίδι
singapore!
Καλησπέρα,ευχαριστώ για την απάντηση σας και την διόρθωση,από Ιωάννινα θα ξεκινήσω..δεν έχω προτίμηση για βουνό η θάλασσα και τα δύο μας αρέσουν απλά θα ήθελα βοήθεια για το τι αξίζει πραγματικά και ποίες πόλεις-χώρες θα μας βόλευε να συνδυάσουμε..
 

roald

Member
Μηνύματα
40
Likes
15
Επόμενο Ταξίδι
0λλανδια,Τσεχια
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αργεντινη-Χιλη-Παταγονια
απο γιαννενα μια χαρα για 8 μέρες οδικώς-αλβανια μαυροβουνιο-κροατια σερβια -βελιγραδι
γιατι Βελιγραδι και οχι Σλοβενια-Λιουμπλιανα-Κοπερ-Πιραν που ειναι και στο δρομο τους για Σερβια θα πρεπει να κανουν πολλα παραπανω χιλιομετρα απο Ζανταρ ή Ριεκα-Πουλα ειναι διπλα η Σλοβενια.
 

bellaGeo

Member
Μηνύματα
30
Likes
8
Ονειρεμένο Ταξίδι
singapore!
καταρχάς ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις,μου αρέσει η ιδέα για αλβανία μαυροβούνιο κροατία σερβία βελιγράδι απλά σκέφτομαι και λίγο τα χμ. λιουμπλιάνα θέλω πάρα πολύ να πάω αλλά σκέφτομαι πως είναι πάρα πολλά τα χμ. αν και έχουμε ανεβεί μέσα σε 5 μέρες βιέννη βουδαπέστη και γυρίσαμε χωρίς διανυκτέρευση κατεθείαν κάτω..σκεφτόμουν ρουμανία βουλγαρία αλλά δεν ξέρω..
 

villi

Member
Μηνύματα
1.088
Likes
2.789
Χτες κατεβηκα από Σλοβενια στην Κροατια και πραγματικα ειμαι μαγεμενη!Η Σλοβενια ειναι ενας παράδεισος!Ο δρομος μετα την Αλβανια ειναι σουπερ,τα χιλιομετρα βγαινουν γρηγορα.Αν και θα σου προτεινα να ανεβεις απο Σκοπια κατευθειαν βελιγραδι κι απο κει μεσω Ζαγκρεμπ που ειναι επισης πολυ ωραια πόλη να φτασεις Λιουμπλιανα.Τωρα βρισκομαι στο Rastoke της Κροατιας κοντα στις λιμνες Πλιτβιτσε.Δεν μπορω πραγματικα να περιγραψω την ομορφια του τοπιου!!!Ρουμανια θα ειμαι τελος Αυγουστου οποτε δε μπορω να σου κανω συγκριση ακομη.Αν το αποφασισεις για Σλοβενια και Κροατια που δε θα το μετανιωσεις στο υπογραφω στειλε μου μηνυμα να σου γραψω λεπτομερειες.
 

bellaGeo

Member
Μηνύματα
30
Likes
8
Ονειρεμένο Ταξίδι
singapore!
πολύ ωραία ιδέα και ευχαριστώ απο χρήματα είναι καλά?επίσης για 8 μέρες είναι καλά να ανεβεις τόσο πάνω?το ταξίδι μας θα το κάνουμε με ένα fiat 500! ελπίζω να μην κουραστούμε..μέχρι άυριο πρέπει να έχω αποφασίσει!
 

villi

Member
Μηνύματα
1.088
Likes
2.789
Η βενζινη ειναι περιπου στο 1,30 με 1,45.Τα Σκοπια εχουν μηδαμινα διοδια,η Κροατια τσεκουρωνει ελαφρως δηλαδη 20ευρω μεχρι τωρα και μαλλον εχω συνεχεια και η Σλοβενικη βινιετα 15ευρω.Φαγητο και σουπερ μαρκετ λιγο φθηνοτερα απο Ελλάδα στο πλειστο των περιπτωσεων.Εξτρα χρηματα θα χρειαστεις αν επισκευτεις σπηλαια και λιμνες οπως και καποια λιγα για παρκινγκ.Στους αυτοκινητοδρομους παμε σταθερα με 120,δεν ξερω το fiat ποσο πιανει!
 

bellaGeo

Member
Μηνύματα
30
Likes
8
Ονειρεμένο Ταξίδι
singapore!
Καλημέρα,έκλεισα ξενοδοχεία για Σόφια 10-12 και Βουκουρέστι 12-15 στις 13 σκέφτηκα να πάμε μονοήμερη Σιναϊα και Καρπάθια,μας μένουν δύο μέρες που τις έχω αφήσει προς το παρόν θα ήθελα να πάω Κωσταντζα-Βάρνα και ίσως μετά να γυρνούσα από Φιλιππούπολη Σαντάνσκι..Κυριακή βράδυ θέλουμε να είμαστε πίσω Γιάννενα δηλαδή στις 17..
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.108
Μηνύματα
880.541
Μέλη
38.837
Νεότερο μέλος
koliswa

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom