Πάρος Πληροφοριες για Παρο

skifx

New Member
Μηνύματα
1
Likes
1
γεια και χαρα.
ξερει καποιος να μου προτεινει ποιες ειναι οι παραλιες οργανωμενες και μη σε Παρο/Αντιπαρο που να ειναι λιγο πιο cool απο τις πολυφορεμενες Πουντα, Σαντα Μαρια κτλπ
Δηλ. να συνδιαζουν λιγο κοσμο και καθαρα νερα;
χαχα το ξερω δυσκολο αλλα μια γνωμη θελω...

Επισης απο ψαροταβερνες καμμια καλη;

Ευχαριστω για οποια βοηθεια
 

Maria Lamprou

Member
Μηνύματα
41
Likes
32
Επόμενο Ταξίδι
NEW YORK ?
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΠΕΡΟΥ - ΑΝΔΕΙΣ - ΑΜΑΖΟΝΙΟ
Εμένα μου άρεσε πολύ και ο Φάραγγας, πήγαμε μια μέρα που είχε πολύ αέρα για τις υπόλοιπες. Ίδιο στυλ (άμμος και καθαρά νερά!), λίγος κόσμος, και μια μικρή καντίνα με ξαπλώστρες και χαμηλή μουσικούλα oldies... Εμείς είχαμε ημιδιατροφή και δε φάγαμε καθόλου έξω, αλλά νομίζω διάβασα κάπου εδώ στο forum για κάποια χωριά μη παραλιακά που είναι για φαγητό και στην Αλυκή.
 

Kat - Sta

Member
Μηνύματα
35
Likes
4
Επόμενο Ταξίδι
ΗΡΑΚΛΕΙΑ
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΜΑΛΔΙΒΕΣ
Αλυκη εχει μια ησυχη παραλιουλα σε ενα σημειο και φοβερο φαγητο σε κατι ταβερνακια για ουζακι μεζεδες και μεγαλες ποσοτητες φαγητου.
Οι κολυμπηθρες μου αρεσαν πολυ ειχαν κατι το αποκοσμικο!
Η αντιπαρος ολα τα λευα υπεροχη χωρα πολυ γραφικη ακομα ωραιοτερη απ την Παρο για μενα.
 

lemonita

Member
Μηνύματα
12
Likes
3
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΠΑΡΙΣΙ
Ωραια η Παρος γιατι συνδιαζει ολες τις μορφες διασκεδασης..Εγω ομως φετος πήγα Αντίπαρο..μικρο βεβαια νησι αλλα πολυ γραφικό..βολτουλες στο κεντρο του νησιού κανα κοκτειλ στο πλακόστρωτο δρομο και αργα ποτακι στη πλατεια...εχει ωραιες κ πολυ καθαρες παραλίες..Ειδικα ο Σορός τελεια..χωρις καμια ανθρωπινη παρεμβαση να σου χαλαει την ομορφια της θαλασσας...δεν εχει βεβαια καθολου σκια,αλλα κανεις ενα μαυρισμα τελειο!Εχει και πολυ καλό φαγητό...και ενα υπεροχο ηλιοβασιλεμα με παραδοσιακα παγκακια για να το απολαύσεις...
 

kon_gav

Member
Μηνύματα
450
Likes
50
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία!
Ονειρεμένο Ταξίδι
όλος ο πλανήτης ΓΗ !
Η Σάντα Μαρία δεν με τρέλανε, μου άρεσε περισσότερο η Χρυσή ακτή, οι κολυμπήθρες και η Πούντα.
 
Last edited by a moderator:

The Newbie

Member
Μηνύματα
22
Likes
30
Ονειρεμένο Ταξίδι
Να δω το Βόρειο Σέλας
Οργανωμένες παραλίες-Πάρος

Απαντάω ετεροχρονισμένα αλλά κάποιος μπορεί να τον ενδιαφέρει ακόμα.

Τοπ οργανωμένες παραλίες με ομπρέλες κτλ είναι όπως έχει αναφερθεί και πιο πάνω ο Φάραγγας (υπέροχη παραλία) στην ανατολική πλευρά και το Μαρτσέλο που είναι απέναντι από την Παροικιά και μπορεί να πάει κάποιος είτε με καραβάκι είτε οδικώς. Και οι δύο έχουν beach Bar για scank ή ποτό

Επίσης προτείνω την Χρυσή Ακτή αρκεί να μην φυσάει γιατί η άμμος είναι πολύ ψιλή και δεν είναι ότι καλύτερο

Ο Λογαράς ειναι πιο οικογενειακή παραλία με κάποιες ξαπλώστρες που διατίθενται απο τα μαγαζιά, άλλα έχει και θαλασσόδεντρα και μπορεί κανείς να βρει ίσκιο αλλα τον Αύγουστο έχει πολύ κόσμο και αν δεν πας νωρίς το πρωί να "πιάσεις θέση" forget it. Την προτείνω καλύτερα για απογευματινό μπανάκι. Ο Λαγάρας βρίσκεται δίπλα στην "γνωστή" Punda Beach που κατά την γνωμη μου είναι μια από τις πιο αξιόλογες παραλίες του νησιού και την έχουν κάνει σαν τα μούτρα τους.
 
Last edited by a moderator:

silentscream

Member
Μηνύματα
20
Likes
13
Γειά σας,
ήθελα να ρωτήσω αν έχετε επισκευθεί πρόσφατα την Πάρο και να μου πείτε πως σας φάνηκαν οι τιμές αλλά με αντικειμενικά στοιχεία.
Την έχω επισκεφθεί 2 φορές και ενώ την πρώτη φορά ενθουσιάστικα απο το κλίμα την δεύτερη φορά 2007, απογοητευτικά. Όπου και να πηγαμε μας κοιτούσαν σαν ευρώ. Πήγα στα ίδια μέρη που είχα πάει και την πρώτη φορά και είδα διπλάσιες τιμές. Δηλαδή 6-7 ευρώ την αμστελ στην νάουσα. Για ποτό δεν είχα την περιέργεια καν. Έτσι σίγουρα δεν μπορείς να διασκεδάσεις...

Θα ήθελα να μάθω αν με συμφέρει να βάλω στο πλοιό μηχανή απο κρήτη (40 ευρώ πήγαινε, έλα) ηράκλειο-νάξος, και για διαμόνη 5 μέρες και βάλε ή να ενοικιάσω εκεί μηχανάκι.

Δεν έκανα την κλασσική ερώτηση ψάχνω ένα νησί που να έχει αυτά, αυτά και αυτά, διότι προσπαθώ να διαβάσω πρώτα και να βγάλω συμπέρασμα απο το φόρουμ. Αλλά για 2-3 φίλους που δεν θα πάνε μύκονο, σαντορίνη κτλ, και τους ενδιαφέρει ένα <<τίμιο>> νισί με σχετικά ενδιαφέρουσα νυκτερινή ζωή και ωραίο άνετο κόσμο, τι θα προτείνατε???

Καθοριστικός παράγοντας αν και ξέρω δεν μπορείς να τα έχεις όλα είναι και το αν έχει αξιόλογο (τοποθεσία, καθαριότητα, σκιά) όργανωμένο κάμπινγκ διότι για εκεί το βλέπω...

ευχαριστώ και καλές μας βουτιές
 

Kanel28

Moderator
Μηνύματα
1.431
Likes
2.428
Επόμενο Ταξίδι
Εδιμβούργο
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αλάσκα
Καλησπέρα. Μόλις επέστρεψα από την Πάρο και θα προσπαθήσω να σου δώσω μια εικόνα της κατάστασης. Παραθερίζω στην Πάρο τα 10 τελευταία χρόνια και έχω βιώσει πολλές αλλαγές στις τιμές της διασκέδασης και της εστίασης. Είναι αλήθεια ότι αν πας σε μερικά μέρη του νησιού οι τιμές είναι εκτός πραγματικότητας. Υπάρχουν όμως πολλά μέρη που μπορείς να φας και να πιείς σε νορμάλ τιμές.
Η Νάουσα είναι σαφέστατα πιο ακριβή από την Παροικιά αλλά και εκεί οι τιμές ποικίλλουν.
Για παράδειγμα το κοκτέιλ στο Παλαιο λιμανάκι και στη μικρή Βενετία της Νάουσας θα σου κοστίσει 10 ευρώ. Μέσα στα στενάκια βρίσκεις με 7 και 8 ευρώ. Στην Παροικιά στα μπαράκια στη θέα βρίσκεις με 6-7 ευρώ το κοκτέιλ. Επίσης μπορείς να τσιμπήσεις οικονομικά και να πιείς άφθονο κρασάκι η μπυρίτσες σε πολύ καλές τιμές σε ένα από τα πολλά διάσπαρτα ταβερνάκια που υπάρχουν σε όλο το νησί. Τα ακριβά τα ξέρεις, τα βλέπεις και τα αποφεύγεις.
Γενικά υπάρχουν λύσεις να κάνεις οικονομικές διακοπές ακόμη και σε πιο τσιμπημένους παραδοσιακά προορισμούς...
Φαντάσου ότι έστειλα Αγγλίδα μαθήτρια μου με τον άντρα της σε δωμάτιο στο Λογαρά το οποίο τους κατενθουσίασε με 15 ευρώ τη βραδιά. (Ιούνιο)
 
Last edited:

mistiriotreno

Member
Μηνύματα
6
Likes
10
Επόμενο Ταξίδι
ΑΜΒΟΥΡΓΟ
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ
πηγα περισι 12 αυγουστου για 6 διανυκτερευσεις και περασα φανταστικα!αν κατι αλλαζα απο αυτο ταξιδι θα ηταν να εμενα λιγο παραπανω οχι επειδη δεν προλαβα να δω πραγαματα αλιμονο ειναι μικρο νησι αλλα εχεις μια αισθηση οτι το νησι σε μαγνητιζει και δεν μπορεις να φυγεις!! η Παρος ειναι ενα πανεμορφο κυκλαδιτικο νησι!!Το πρωτο πραγμα που εντυπωσιαζει τον επισκεπτη της ειναι τα ολολευκα σπιτια!περα απο τα σπιτια ου δεν χορτενει το ματι σου να τα κοιτας εχει και ομορφες παραλιες με εντυπωσιασαν οι κολυμπιθρες.επισης μου αρεσε η παραλια λογαρας μου και ο φαραγγας..πηγα και στην χρυση ακτη που μου φανηκε υπερτιμημενη και αγια ειρηνη που ειχα φαγωθει να παω με τους περιβοητους φοινικες δεν αξιζε μια:haha:και στο beach bar punta ετοιμη για να διασκεδασω που να φανταστω οτι ηταν νεκρα..!!με γελασε το ιντερνετ βλεπετε :xalara:εκτος απο τις παραλιες υπαρχει ενα παρκο με πεταλουδες το οποιο εχει 3 ευρω εισοδο ειναι ωραιο αλλα πολυ μικρο..μου αρεσε η Ναουσα το λιμανακι ειναι γραφικο και εχει καφετερειες και κλαμπ αν δεν υπαρχει τεραστια ποικιλια απο κλαμπ και μπαρ εχει λιγα με πολυ κοσμο με ελληνικη και ξενη μουσικη τα στενακια που χαιρεσαι να τα περπατας και εκει εχει καποια μπαρακια..μου αρεσε το ιδιο και η παροικια..!αυτο που με ξετρελανε ειναι οι λευκες! ειναι ενα πανεμορφο χωριουδακι ορεινο περιπου 12 χιλιομετρα!τα σπιτια ειναι χτισμενα αμφιθεατρικα και εχει αρκετο πρασινο..τα στενακια ειναι υπεροχα αν ξανα πηγαινα θα αφιερωνα 2 μερες στις λευκες..!να πατε και πρωι και βραδυ αλλαζει τελειως η οπτικη που βλεπεις το χωριο!!να αφιερωσετε και μια μερα στην Αντιπαρο καθως αναχωρουν καραβακια για την εκρδομη σας εκει..αυτο που μου αρεσε πολυ σε αυτο το μικρο νησακι ειναι η σπηλια η οποια ειναι τεραστια την συστηνω ανεπιφυλακτα!βλεπεις τεραστιους σταλαγμιτες και σταλαχτιτες!επισης εχει πεντακαθαρες ερημικες παραλιες για μπανιο!αυτα για τηνΠαρο οτιδηποτε απορια εχετε στειλτε μου μπορει να μπορω να βοηθησω:clap:
 

Skilosg7.

Member
Μηνύματα
16
Likes
1
Καλησπερα θελω να κανω μια ερωτηση παιδια ειμαι 19 χρονων θα παω διακοπες στην παρο μεσα ιουλιου και θα ηθελα να μαθω αν θα μπορεσω να ενοικιασω αυτοκινητο η γουρουνα γιατι εχω διπλωμα αυτοκινητου δεν εχω για μηχανακι..Γινεται να νοικιασω κατι με την ηλικια που εχω η τσαμπα ονειρευομαι;;o_Oo_Oo_O
 

tol_pap

Member
Μηνύματα
397
Likes
450
Επόμενο Ταξίδι
Αγγλία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Πανόραμα Β. Αμερικής!!!
Καλησπερα θελω να κανω μια ερωτηση παιδια ειμαι 19 χρονων θα παω διακοπες στην παρο μεσα ιουλιου και θα ηθελα να μαθω αν θα μπορεσω να ενοικιασω αυτοκινητο η γουρουνα γιατι εχω διπλωμα αυτοκινητου δεν εχω για μηχανακι..Γινεται να νοικιασω κατι με την ηλικια που εχω η τσαμπα ονειρευομαι;;o_Oo_Oo_O
Τσάμπα ονειρεύεσαι. Πάρα πολύ δύσκολα έως αδύνατο. Τα λεωφορεία είναι συχνά και αν μένεις Νάουσα για 2 από τις καλύτερες παραλίες (Κολυμπήθρες και Μοναστήρι) πάει καραβάκι.
 

Antonis Apoel

Member
Μηνύματα
11
Likes
2
Καλησπέρα θα είμαι από 10-17 Αυγούστου στην Πάρο και την Ίο (3 μέρες στο κάθε ένα).

Θα ήθελα την βοήθεια σας για καλές οργανωμένες παραλίες ,καλά ,μπαράκια , ελλινάδικα και για καλό φαγητό σε όσο γίνεται λογικές τιμές.

Ποιες είναι οι τιμές γενικά στο νησί?

Μας συμφέρει να νοικιάσουμε μηχανές ή αυτοκίνητο. Θα είμαστε 6 άτομα!

Γνωρίζεται κάποιο φτηνό ξενοδοχείο να μου προτείνεται?

Ευχαριστώ
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.794
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom