Σαν τη Χαλκιδική...ΔΕΝ έχει???

paefstra

Member
Μηνύματα
13.013
Likes
40.969
Έκλεισα για γνωστούς μου ενοικιαζόμενο δωμάτιο φέτος στη Χαλκιδική μέσω booking και διαλέξαμε με προσοχή ένα που δεν ανέφερε ότι η καθαριότητα είναι ευθύνη τους ενοικιαστή. Αλλά τι έκπληξη: τους το ξεφούρνισε στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν. Θα έπρεπε να ντρέπονται.
 

NIKOLETA05

Member
Μηνύματα
555
Likes
437
Επόμενο Ταξίδι
Αλσατία
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Καλα αυτο με την καθαριοτητα που βαρυνει τον ενοικιαστη νομιζω οτι ειναι παγκοσμια πρωτοτυπία των Χαλκιδικιωτών. Σε οποιον το εχω πει εκτος νομού γουρλωνει τα ματια. Αφου ομως βρισκουν θυματα που οχι απλα το ανεχονται αλλα το απολαμβανουν κιολας θεωρωντας οτι καλυτερα δεν εχει....πολύ καλα τους κανουν.
 

go2dbeach

Member
Μηνύματα
5.965
Likes
9.361
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Καλα αυτο με την καθαριοτητα που βαρυνει τον ενοικιαστη νομιζω οτι ειναι παγκοσμια πρωτοτυπία των Χαλκιδικιωτών.
Άρα μας λες κι εσύ οτι σαν την Χαλκιδική δεν έχει :haha:
 

paefstra

Member
Μηνύματα
13.013
Likes
40.969
Τις παλιές "καλές¨ εποχές μας είχε παραδοθεί δωμάτιο που έπρεπε να καθαριστεί από τους προηγούμενους ενοικιαστές και έτρεχε η μάνα μου με της χλωρίνες την πρώτη μέρα των διακοπών.
Το τροπάρι ότι "η σεζόν είναι μικρή εδώ και ο καιρός χαλάει τέλος Αυγούστου" ώστε να δικαιολογούν τις μηδαμινές παροχές και την υπερτιμολόγηση στο φαγητό το έκοψαν ή το συνεχίζουν; Γιατί έχω 7 χρόνια να πατήσω το πόδι μου και το θυμάμαι από την παιδική μου ηλικία.
 

GTS

Member
Μηνύματα
6.783
Likes
18.174
Από την Ιερά χερσόνησο του Άθω, συμπάσχομεν με τον αγώνα των αδελφών ημών ρουμςτουλετάδων της Κασσανδρείας. Αμήν αμήν...
 

alma

Member
Μηνύματα
3.721
Likes
15.074
*Οι στόχοι μπορεί να υπάρχουν στο πίσω μέρος του μυαλού αλλά να μην είναι εφικτοί τις περισσότερες φορές λόγω έλλειψης χρημάτων.Π.χ εμένα τώρα στόχος μου είναι να πληρώσω το ρεύμα και την εφορία.Βρες μου τρόπο να τα πληρώσω και μετά θα βάλω στόχο να επισκεφτώ και τον Ινδικό ωκεανό.
Έχεις απόλυτο δίκιο για την έλλειψη χρημάτων αλλά δεν ισχύει για όλους. Υπάρχουν άνθρωποι που "κολλάνε" με ένα μέρος, ειδικά αν δεν έχουν ταξιδέψει πολύ και πηγαίνουν όλο στο ίδιο. Έχω γνωστό που πήγε πρώτη φορά εξωτερικό Μαλδίβες. Μετά ξαναπήγαινε κάθε χρόνο σχεδόν και κάθε φορά που του έλεγαν να επισκεφτεί και τίποτα άλλο έλεγε "σαν τις Μαλδίβες δεν θα είναι". Και απορούσε γιατί "τρέχει ο κόσμος σε Παρίσια, Λονδίνα, Ρώμες, Κούβες, Βραζιλίες......" Μία φορά πείστηκε να πάει διακοπές σε ένα άλλο μέρος και από τότε μετανιώνει που δεν πήγαινε νωρίτερα και αλλού και χαλούσε τα λεφτά του όλο στο ίδιο μέρος. Και δεν τις λες κοντά και φτηνά τις Μαλδίβες, όπως φαντάζομαι είναι για τους Σαλονικιούς η Χαλκιδική.
 

giannismits

Member
Μηνύματα
3.494
Likes
11.727
Επόμενο Ταξίδι
?
Πάντως εγώ έχω κλείσει ουκ ολίγες φορές δωμάτια της κατηγορίας 60 ευρώ στο πρώτο πόδι που και παροχές είχαν και καθημερινή καθαριότητα.Και το φαινόμενο να καθαρίζεις εσύ το δωμάτιο υπάρχει και στην εξωτική Πιερία, όχι μόνο στην Χαλκιδική.
 

emouli

Member
Μηνύματα
1.239
Likes
3.531
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Πολλή ανάλυση για το τίποτα!:D Οι Θεσσαλονικείς θεωρούν τη Χαλκιδική χωράφι τους, οπότε με το συγκεκριμένο τσιτάτο εννοούν αυτό που εννοούμε όταν λέμε πως "σαν το σπίτι μου δεν έχει". Αυτά.
 

kabamarou

Member
Μηνύματα
1.437
Likes
2.207
Ποια ελλειψη χρηματων; Ειλικρινα δεν καταλαβαινω τι αλλο εκτος απο τον τοπικισμο μπορει να πεισει εναν τουριστα να πληρωσει 50-60 ευρω το δικλινο ενοικιαζομενο με τον ορο να το καθαριζει μονος του. Εκτος αν οι χαλκιδικιωτες προσελαβαν καθαριστριες τωρα που ηρθαν οι τουριστες απο ανατολικη ευρωπη, οποτε ενταξει.
Έρχονται τουρίστες από τα Βαλκάνια γιατί είναι σχετικά κοντά και βολεύει. Πάρα πολύς κόσμος επίσης από Θεσσαλονίκη που πάει Χαλκιδική δεν διανυκτερεύει και αυτοί που μένουν πάνε για μία δυο νύχτες γιατί είναι κοντινός προορισμός.Υπάρχουν δωμάτια φθηνότερα και καλύτερα σε άλλα μέρη της Ελλάδας αλλά πρέπει να καλύψεις μεγαλύτερη διαδρομή για να πας εκεί και θα δώσεις έτσι πολλά χρήματα σε βενζίνες και ακτοπλοϊκά .
Οπότε σαν την Χαλκιδική δεν έχει:haha:
Τώρα αν είσαι Θεσσαλονικιός και έχεις την δυνατότητα να πας για μια εβδομάδα διακοπές και πηγαίνεις κάθε χρόνο Χαλκιδική εκεί μιλάμε για αρρωστημένη κατάσταση:xalara:
 
Last edited:

turms

Member
Μηνύματα
2.070
Likes
2.831
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
εννοειται πως θα πηγαινεις καθε χρονο....
γιατι
¨σαν την χαλκδικη δεν εχει"
"ε τωρα, που να τρεχουμε με το παιδι"
"σιγα μην παω να δωσω τα λεφτα μου στους ΧΧΧΧΧ "
"μια χαρα ειναι και εδω, εσυ στο χωριο σου ηξερες και τις Κυκλαδες δηλαδη???¨

και δεκαδες ακομα ωραιες απαντησεις στο ¨γιατι δεν πατε καπου αλλου φετος..πχ στο ΧΧΧΧ"


ΥΓ το ναυαγιο αυτο εκει στο Σαννυ, ειναι ωραιο για να κανεις τις πρωτες σου βουτιες να παρεις το πρωτο χαρτι. Κατα τα αλλα ειναι παντελως αδιαφορο.
Προσωπικα, η χαλκιδικη σαν προορισμος για καταδυσεις, τουλαχιστον πριν 20 χρονια που πηρα εγω το πρωτο πτυχιο, ηταν απολυτα αδιαφορη. Ο βυθος δεν ειχε σχεδον τιποτα, και οπου ειχε (πχ αρχαια) απαγορευοταν.
Μεγαλο ΣΥΝ, τα παιδια της σχολης SEA WORLD...καλα να ειναι....
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.182
Μηνύματα
883.218
Μέλη
38.891
Νεότερο μέλος
CrisPan

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom