Ηνωμένο Βασίλειο Μαγεμένοι από την Σκωτία!!!!

emmybasketaki

Member
Μηνύματα
6
Likes
27
Καλησπέρα σας Ταξιδιώτες!!! Παρακολουθώ καιρό το forum αλλά μόλις σήμερα έκανα την εγγραφή μου. Η πρώτη ιστορία που θέλω να μοιραστώ μαζί σας είναι αυτή από το ταξίδι μας στην Σκωτία! Ένα ταξίδι που μας έχει μείνει ανεξήτηλο.....
Εγώ και ο Νίκος, ο Νίκος και εγώ.... Γνωριστήκαμε τον Απρίλιο του 2010... Από τότε που τον γνώρισα λοιπόν άκουγα και άκουγα και άκουγα για το Braveheart..... Και συνάμα για την Σκωτία και τους Σκωτσέζους, και για τα κάστρα κτλ κτλ κτλ..... Ε, έφτασε ο Απρίλιος του 2013 και εγώ και ο Νίκος κλείναμε 3 χρόνια κοινού βίου..... Και τί σκέφτηκε η καταπληκτική, πανέξυπνη και πανέμορφη κοπέλα του Νίκου????:haha: Να του κάνει δώρο ένα ταξίδι στην Σκωτία!!!! (Καλά μην τα παραλέω.... Τα αεροπορικά του έκανα δώρο που χάρη στην Easy Jet και την έγκαιρη κράτηση μου βγήκαν και τσάμπα!!! (250€ και οι 2 με 1 αποκευή!!!)) Δεν έχει σημασία που θα πλήρωνε το υπόλοιπο ταξίδι (ξενοδοχεία, αυτοκίνητα, διατροφή και ψώνια), ο Νίκος ενθουσιάστηκε!!! Τρελάθηκε!!!! Και η χαρά του με συνεπήρε!!! Ανυπομονούσαμε και οι 2 για το ταξιδάκι μας τον ερχόμενο Νοέμβρη!!! Αναχώρηση 07/11/2013, επιστροφή 14/11/2013!

Και οι μήνες πέρασαν...... και ήρθε η μέρα που περιμέναμε με τόση ανυπομονησία!
Να επισημάνω ότι όλους αυτούς τους μήνες οργάνωσα το ταξίδι μας άψογα!! Χρονοδιάγραμμά, αξιοθέτα που θα δούμε, που θα μείνουμε, πότε θα νοικιάσουμε αμάξι και τι διαδρομή ακριβώς θα ακολουθήσουμε!!! Εκ των υστέρων θα πω πως τα κατάφερα μια χαρούλα!!!

Μπήκαμε στο αεροπλάνο για Αθήνα (ξέχασα να πω ξεκινούσαμε από Ηράκλειο Κρήτης και τα αεροπορικά Ηράκλειο - Αθήνα και επιστροφή ήταν πιο ακριβά από Αθήνα Εδιμβούργο και επιστροφή..... o_O ). Φτάνουμε Ελευθέριο Βενιζέλο, πέρνουμε αποσκευές και κατ΄ευθείαν chek in στην Easy Jet. Επιβιβαζόμαστε στο αεροπλάνο και έπειτα από 4 ώρες πτήσης φτάνουμε Εδιμβούργο στις 01:00 τα ξημερώματα....!!!!

Βγαίνουμε από το αεροδρόμιο, πέρνουμε το λεοφωρείο για το κέντρο του Εδιμβούργου και μετά από 20 λεπτά φτάνουμε στην ιστορική πόλη! Θα πω αλήθεια, με την κούραση που είχα δεν μπόρεσα να αφεθώ στην ομορφιά της.... Απλά ήθελα να πάω στο ξενοδοχείο και επειδή θα το βρίσκαμε μόνοι μας και το έρημο κέντρο δεν μας βοήθησε μιας και κανείς δεν κυκλοφορούσε, ταλαιπωρηθήκαμε λίγο να προσανατολισοτούμε.... Αλλά τελικά τα καταφέραμε και έπειτα απο 10 λεπτά περπάτημα φτάσαμε επιτέλους στο συμπαθέστατο ξενοδοχείο μας! PremierInn το όνομα αυτού. Πολύ άνετο και καθαρό δωμάτιο, τέλειο κρεβάτι και εγγύηση καλού υπνου......:)
Το καλύτερο όμως του ξεοδοχείου θα το ανακαλύπταμε το επόμενο πρωί στο πρωινό!

Και κατεβαίνουμε που λες για πρωινό, και :eek:........ Το μεγαλοπρεπές και επιβλητικό Κάστρο απλώνεται μπροστά μας!!! Φάγαμε english breakfast με θέα το Κάστρο και την Princes Street ενώ η πόλη ξυπνούσε στα πόδια μας.....

Συνεχίζεται.........
 

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.546
Likes
8.034
Καλη αρχη....
ανυπομονω για τη συνεχεια....ειναι ενας προορισμος που θα μου αρεσε πολυ να παω:)
 

Kanel28

Moderator
Μηνύματα
1.431
Likes
2.429
Επόμενο Ταξίδι
Εδιμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Πολύ καλή αρχή...:)
Εκτός από τη συνέχεια περιμένουμε και μπόλικες φωτογραφίες :p
 

XristinaK

Member
Μηνύματα
624
Likes
1.296
Ταξίδι-Όνειρο
Όπου "χορεύει" το Β.Σέλας
Και μετά; Και μετά; Ουρές τέλεια ευθυγραμμισμένες είχε στα εκδοτήρια του Κάστρου; Την Princess St τη χορτάσατε; Whiskey experiences είχατε; Στα Χάιλαντς πήγατε; Τι έγινε μετά; Αναμένουμε...
 

oneiroparmeni

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Ενταξει...ειναι τ'ονειρο μου να παω Σκωτία... αλλά προς το παρόν ταξιδεύω μονο με το μυαλό μου,οπότε ανυπομονώ για την συνέχεια...περιέγραψε με λεπτομερειες όσο μπορεις,ειδικά το Εδιμβούργο!προσφατα μου ειπε γνωστή μου,που χε παει,οτι ειναι ονειρεμένο!
 

THALIAL

Member
Μηνύματα
296
Likes
860
Επόμενο Ταξίδι
Σκωτία
Είναι ένας προορισμός που έχω υπόψην. Αναμένω τη συνέχεια λοιπόν. Α, ο καιρός το Νοέμβριο τι λέει εκεί στα βόρεια;
 

nicole.g.<3

Member
Μηνύματα
398
Likes
455
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυν.-Καραϊβική!
Μου τράβηξες το ενδιαφέρον με την όμορφη και χιουμοριστική γραφή :D! Και για μένα ο προορισμός είναι στα προσεχώς οπότε περιμένω με ανυπομονησία τη συνέχεια..και φυσικά πολλεεες πολλέεεες παραμυθένιες φωτογραφίες!
ps:Καλώς ήρθες στο travelstories...έκανες δυναμικό ξεκίνημα!
 

MarG

Member
Μηνύματα
8
Likes
3
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
E! Είναι μαγεύτρα αυτή η Σκωτία! Πες μας κι άλλα να θυμηθώ και να ταξιδέψω ξανά κι εγώ λίγο στα Χάιλαντς! (Μόνο ελπίζω να μην αναφέρεις Hagis γιατί ακόμα ανακατεύομαι! :confused: )
 

iopa22

Member
Μηνύματα
209
Likes
176
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Λας Βεγκας-Νορβηγια
Περιμενω και εγω τη συνεχεια του ταξιδιου σας με ενδιαφερον.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.158
Μηνύματα
882.410
Μέλη
38.877
Νεότερο μέλος
Constansimota

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom