Αστυπάλαια Αστυπαλαια διαμονή..

giannis4fot

Member
Μηνύματα
17
Likes
14
Επόμενο Ταξίδι
Άγνωστο δυστυχώς
Ονειρεμένο Ταξίδι
Σκανδιναβία
Γεια σας, μόλις τελείωσαν οι διακοπές μου στην υπέροχη Αστυπάλαια και έψαξα πολύ να βρω ένα μέρος να γράψω αυτά που έζησα. Μόλις βρήκα το travelstories και το συγκεκριμένο thread.

Δεν μπορώ να σκεφτώ ένα πράγμα το οποίο ξεχώρισα για να ξεκινήσω, γιατί απλά ήταν παραπάνω από ένα! Το νησί σε χαλαρώνει με έναν μαγικό τρόπο που σε κάνει να αισθάνεσαι σαν να το γνωρίζεις από παλιά.

Χώρα:
Η Χώρα του νησιού είναι το κεντρικό μέρος του, αναμφισβήτητα. Τα μαγαζιά μετρημένα και όσα χρειάζονται για μένα προσωπικά. Για διασκέδαση μέχρι πρωίας, εγώ δεν έψαξα ούτε κατά διάνοια και δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο μπαρ-κλαμπ για αυτό το πράγμα. Το must του νησιού, όπως λένε πολλοί που το γνωρίζουν και εγώ που πήγα, είναι το "Αρχιπέλαγος" για ποτό, γλυκό ή καφέ. Η καλύτερη θέα της Χώρας και τρομερά γλυκά. Αν δεν ρωτήσετε δύσκολα το βρίσκετε -μόλις ξεκινάει ο δρόμος προς Λιβάδι, παράλληλά του αλλά στα στενάκια της Χώρας- ήμουν τυχερός και βγάζοντας φωτογραφίες το είδα. Για φαγητό στην Χώρα δεν έκατσα και δεν μπορώ να πω κάτι, παρόλο που μου προτάθηκαν δύο μαγαζιά.

Οι ανεμόμυλοι είναι ένα εξαιρετικό θέαμα, που δίνουν μια πινελιά ομορφιάς στο νησί. Σημείο για φωτογραφία εννοείται, και από κάτω τους και λίγο πιο μακριά, για να τους αποθανατίσετε όλους.

Το κάστρο μαγευτικό, από μακριά, αλλά και από μέσα, κάτι που επιβάλλεται να κάνει κάποιος -να πάει δηλαδή- όταν επισκεφτεί το νησί. Άλλωστε δωρεάν είναι. Αν προλάβεται και το εκκλησάκι ανοιχτό -που πληροφορήθηκα πως είναι για δύο ώρες 17:00 με 19:00- θα ήταν ένα συν για επίσκεψη, εγώ δεν το πρόλαβα δυστυχώς. Τρομερές φωτογραφίες μπορείτε να βγάλετε από την κορυφή του κάστρου.

Πέρα Γιαλός:
Στον Πέρα Γιαλό έμεινα, σε ένα εξαιρετικό ξενοδοχείο -το "Παράδεισος"- που ήταν στο κεντρικότερο μέρος της περιοχής. Αυτό ήταν το τεράστιο συν του, με τρομερή θέα από το μπαλκόνι του. Στα πλην το δωμάτιο, με την τραγική πόρτα στο μπάνιο -που δεν έκλεινε- και το στρώμα κρεβατιού, που ίσως σου άφηνε κάποιο πιάσιμο. Παρόλα αυτά και η εξυπηρέτηση και όλα τα υπόλοιπα ήταν καλύτερα δεν γίνεται.

Για μένα το καλύτερο μέρος του νησιού, αυτό το πανέμορφο λιμάνι, που έχει θέα το κάστρο και την Χώρα. Όντως Χώρα και Πέρα Γιαλός είναι ένα, αλλά το να ανέβεις από το παλιό λιμάνι στο κέντρο του νησιού, έχει πολλά σκαλιά! Πηγαίνει φυσικά και το ΚΤΕΛ. Τρομερό το μέρος για φαγητό και ποτό, με το λιμάνι να δίνει τα φώτα του στο υπόλοιπο μέρος. Εκεί έφαγα το καλύτερο κεμπάπ της έως τώρα ζωής μου, στο "Λιμανάκι" και γενικά πολύ ωραία τα σουβλάκια -σουβλατζίδικο είναι. Εξαιρετική η ταβερνούλα που είναι κυριολεκτικά πάνω στην παραλία του Πέρα Γιαλού, δεν θυμάμαι όνομα, αλλά έφαγα εξαιρετικά. Ποτό στον μικρό πεζόδρομο για μένα επιβαλλόταν και δεν το μετάνιωσα, αλλά τον καλύτερο καφέ, και το καλύτερο γλυκό, το έφαγα στο "Ντάπια Καφέ".

Λιβάδι:
Το Λιβάδι το επισκέφτηκα μονάχα για μπάνιο, παρόλο που μου είπαν καλά λόγια για για απογευματινό περίπατο. Μια χαρά η παραλία, αλλά για τον κόσμο που έχει, η οργάνωση είναι μικρή. Το καλύτερο φαγητό και προσωπικά το κορυφαίο εστιατόριο-ταβέρνα του νησιού, έχει το "Γεράνι".

Μαλτεζάνα:
Στην περιοχή της Ανάληψης δεν πήγα καθόλου, παρά μόνο στην παραλία της Μαλτεζάνας και στον Σχοινώντα, λίγο πιο πέρα, με δύο εξαιρετικές παραλίες. Αστυφαγιά για φαγητό είναι νομίζω από τα καλύτερα του νησιού. Οι συμβουλές του Θανάση είναι πολύ χρήσιμες και αν δεν μας μιλούσε από μόνος του, στο τέλος του γεύματος, μάλλον θα χάναμε μερικά αξιοθέατα που δεν έπρεπε. Μια άλλη μέρα "τίμησα" και στον Αστακούκο που είναι κολλητά ταβερνάκια στον Σχοινώντα, αλλά δεν έμεινα ευχαριστημένος με την εξυπηρέτηση και ούτε με το φαγητό.

Άλλες παραλίες:
Ανέφερα ήδη την παραλία στο Λιβάδι, την Μαλτεζάνα και τον Σχοινώντα (ο οποίος είναι λίγο μετά την Μαλτεζάνα).

Η καλύτερη παραλία του νησιού για εμένα, είναι το Μπλε Λιμανάκι, λίγο πριν την Μαλτεζάνα. Ρωτήστε στο ΚΤΕΛ για να σας κατεβάσουν εκεί που πρέπει. Είναι πολύ μικρή, συνήθως θα βρείτε ελάχιστο χώρο να στήσετε τα πράγματά σας -φυσικά ανοργάνωτη- στο μισό μέτρο με κάποιον άλλο, αλλά τα νερά της είναι μοναδικά. Πολύ λίγο δύσκολη είναι η -ενός λεπτού- κατάβαση προς αυτήν. Όλοι μπορούν να κατέβουν εύκολα, απλά θέλει μια μικρή προσοχή.

Δεν πρέπει να μείνουν χωρίς επίσκεψη πιστεύω και τα νησάκια Κούνουπες-Κουτσομίτης-Τηγάνι. Πηγαίνει το καΐκι "θαλλασοπούλι", από το λιμανάκι του Πέρα Γιαλού, νομίζω καθημερινά και οι ώρες είναι στάνταρ, 11:00 με 18:00. Ρωτήστε αν πετύχετε τον Καπετάνιο Γιάννη, πριν αναχωρήσει ή μόλις φτάσει το καραβάκι. Εξαιρετικός άνθρωπος!

Το Στενό είναι επίσης μια καλή παραλία, περισσότερο για παιδιά, καθώς είναι αβαθής, πολύ ρηχή. Διαθέτει οργάνωση και δύσκολα δεν βρίσκει κάποιος ομπρέλα. Μην περιμένετε πολλά όμως, ένα μαγαζάκι έχει, με τα απολύτως απαραίτητα.

Οι Πλάκες, διαθέτουν υπέροχα νερά, μια πολύ πολύ μικρή παραλία και αξίζουν μια βουτιά.

Δεν πήγα σε Χρυσή Άμμο, Βάτσες και Καμινάκια, που άκουσα αρκετά καλά λόγια, αλλά όχι τίποτα τρομερό, που να αξίζει παραπάνω από το Μπλε Λιμανάκι και τα νησάκια. Δεν είχα τον χρόνο και το όχημα για να πάω όπου θέλω.

Δυστυχώς έχασα την παραλία του Άγιου Ιωάννη, που πηγαίνεις είτε με μιας ώρας + πεζοπορία και κατάβαση, πολύ δύσκολη διαδρομή, είτε με καραβάκι, που όμως δεν πηγαίνει κάθε μέρα.

ΚΤΕΛ:
Όλα τα δρομολόγια ξεκινούν από τον Πέρα Γιαλό και συμφέρει η περιοχή. Δεν πηγαίνει παντού, π.χ. στο αεροδρόμιο δεν πηγαίνει. Από το Λιβάδι, τη Χώρα και τον Πέρα Γιαλό, έως Ανάληψη-Μαλτεζάνα και ενδιάμεσα περνάει από παραλίες όπως το Στενό και οι Πλάκες. Έχει δρομολόγια κάθε δύο ώρες και μεσημέρια προς Μαλτεζάνα έχει ένα κενό 13:00 με 17:00 χωρίς δρομολόγιο.

Ντόπιοι:
Οι κάτοικοι του νησιού, όχι απλά είναι φιλόξενοι, αλλά σου μιλούσαν χωρίς λόγο και σου έδιναν συμβουλές. Φυσικά μερικοί μπορεί να έκαναν διαφήμιση σε κάποια μαγαζιά, αλλά μπορούσες να πάρεις οποιαδήποτε πληροφορία, πολύ εύκολα. Οι πιο συμπαθητικοί ντόπιοι που έχω γνωρίσει στην ταξιωτική ζωή μου.
 

makisg

Member
Μηνύματα
4.714
Likes
14.782
Επόμενο Ταξίδι
Βενετία,Λουμπλιάνα,Μπλέντ
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νησιά Φίτζι
ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις πληροφορίες.
 

giannis-nexus

Member
Μηνύματα
58
Likes
109
Επόμενο Ταξίδι
ΡΩΜΗ
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΚΑΝΚΟΥΝ ΜΕΞΙΚΟ
θα συμφωνησω με τον giannis4fot..και γω πριν λιγες μερες γυρισα απο αστυπαλαια...αστυφαγια για φαι στην μαλτεζανα κορυφη..μπλε λιμανακι και στενο και νησακια απεναντι οτι καλυτερο απο παραλιες...περα γυαλος οτι καλυτερο τις μερες που ειχε αερα και δεν μπορουσαμε να ανεβουμε χωρα..στην χωρα επισης το ψητοπολειο ηταν υπεροχο σε ολα τα φαγητα του,το καστρο το απογευμα που πεφτει ο ηλιος μαγεια,επισης κατσαμε και στο καφενειο του μουγκου με αφθονο κρασι ως το πρωι απο τα must του νησιου..αυτα τα ολιγα..υπεροχο νησι,στιγμες χαλαρωσης χωρις πολυ κοσμο,απλα παραδεισος..!!
 

D1d1k@

Member
Μηνύματα
13
Likes
6
Αστυπάλαια....
Την έχω ερωτευτεί...Είχα πάει πριν 2 χρόνια
Το καράβι κάνει 10 ώρες από Πειραιά και στο νησί φτάνεις ξημερώματα.
Εμείς μέναμε στη Μαλτεζάνα σε ένα μικρό και πολύ οικονομικό (30 € τον Αυγουστο ) στούντιο το οποίο το είχε η πολύ γλυκιά κυρία Ντιάννα. Για εμένα οι καλύτερες παραλίες ήταν το μπλε λιμανάκι που βέβαια έπρεπε να πας νωρίς γιατί αλλιώς δεν υπάρχει πιθανότητα να βρειτε κάπου να βάλετε τα πράγματα σας και φυσικά οι πλάκες όπου νιωθεις γαληνη και ηρεμία μακριά από βαβούρα και φασαρία. Η καλυτερη ταβερνα φυσικα είναι η αστυφαγιά στη μαλτεζάνα.ο , τι και αν φάγαμε ήταν υπέροχο.
Η χώρα ηταν πανέμορφη με το υπέροχο κάστρο της.
Κοντά στους μύλους μια υπέροχη καφετέρια - ζαχαροπλαστείο πάνω στην ταράτσα με υπέροχη θεα στο κάστρο...
όπου και αν πήγα πέρασα υπέροχα... οι παραλίες υπέροχες και οι ανθρωποι καταπληκτικοί.. Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου στο λιβάδι αλλά το γούστο ειναι υποκειμενικό... Να περάσετε όμορφα...

Α και η φωτογραφία μου είναι από πλάκες στην Αστυπάλαια
 
Last edited by a moderator:

thanos75

Member
Μηνύματα
1.355
Likes
3.395
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ονειρεμένο Ταξίδι
Καλιφόρνια-Χαβάη
Το 2010 είχα πάει στην Αστυπάλαια και είχα μείνει κ εγώ στο ξενοδοχείο "Παραδεισος". Θυμαμαι ότι ήταν από τα λίγα αξιοπρεπή κ ταυτόχρονα οικονομικά ξενοδοχεία. Η θέση του ήταν πολύ καλη, κοντά στο παλιό λιμάνι, με ωραία θέα, αλλά στα μπροστινά δωμάτια υπήρχε ένα θεματάκι με το θόρυβο. Επίσης συμφωνώ απόλυτα για αυτό που λες για το μπάνιο. Γενικά φαινόταν πως το ξενοδοχείο εχρηζε τότε ανακαίνισης. Οι ιδιοκτήτες έχουν κ το πρακτορείο της bluestar δίπλα. Μου είχαν αφήσει πολύ καλή εντύπωση πάντως τα κορίτσια που σέρβιραν το πρωινό στο καφέ ακριβώς δίπλα (μέρος του ξενοδοχείου ουσιαστικά ήταν). Στα συν η δυνατότητα μεταφοράς που παρείχε από κ προς το λιμάνι. Είχαμε πληρώσει τότε 50 ευρώ το δίκλινο χωρίς πρωινο. Πάντως μου έχει μείνει ότι τότε στο νησί τα καλά καταλύματα ήταν πανάκριβα συγκρινόμενα με αντίστοιχα σε άλλα νησιά, ενώ τα φθηνά φαίνονταν εντελώς προβληματικά. Ο "Παράδεισος" ήταν τότε από τις λίγες happy medium λύσεις διαμονής. Επιπλέον ειδικά στον Πέρα Γυαλό (περιφερειακά πάντα του οικισμού) το νησί παρέπεμπε κυριολεκτικά σε εργοτάξιο και χτίζονταν αβέρτα καινούριες μονάδες. Εϊμαι σίγουρος πως μετά από 4 χρόνια θα έχει πλέον το νησί περισσότερες happy medium λύσεις διαμονής.
Πάντως εμένα οι ντόπιοι δεν μου άφησαν κ την ιδανικότερη γεύση. Προσωπικά τους βρήκα μάλλον αγενείς και απότομους. Είχαμε πάει θυμάμαι στα καμινακια για μπάνιο και φαγητό, και θυμάμαι ότι στην ταβέρνα που κάτσαμε (νομίζω Λίντα λεγόταν), η ιδιοκτήτρια (μάλλον) ούρλιαζε και φώναζε θυμάμαι στα παιδιά της και στους υπαλλήλους του μαγαζιού. Δεν υπάρχει πιο άκομψο πράγμα από το να ακούς μαγαζάτορα να ουρλιάζει στο προσωπικό του την ώρα που τρως. Παντελής για μένα έλλειψη ευγένειας και αξιοπρέπειας. Βέβαια απέναντι σε εμάς τους πελάτες η γνωστή προσποιητή ευγένεια. Πάντως ότι φάγαμε εκεί ήταν πεντανόστιμο, αλλά τι να το κάνεις! Τέλος μου έκανε άθλια εντύπωση το γεγονός ότι το 2010 (εποχή που μόλις είχαμε μπει στο μνημόνιο σημειώνω), οι βαρκάρηδες που σε πήγαιναν στα νησάκια απέναντι για μπάνιο αλλά και σε πιο δυσπρόσιτες παραλίες του νησιού αφενός χρέωναν 18 ευρώ και αφετέρου δεν έκοβαν αποδείξεις!!! Έπρεπε να τους κυνηγήσεις στην κυριολεξία για να σου δώσουν απόδειξη. Ας ελπίσουμε αυτό να έχει αλλάξει σήμερα...
 

giannis4fot

Member
Μηνύματα
17
Likes
14
Επόμενο Ταξίδι
Άγνωστο δυστυχώς
Ονειρεμένο Ταξίδι
Σκανδιναβία
Το 2010 είχα πάει στην Αστυπάλαια και είχα μείνει κ εγώ στο ξενοδοχείο "Παραδεισος". Θυμαμαι ότι ήταν από τα λίγα αξιοπρεπή κ ταυτόχρονα οικονομικά ξενοδοχεία. Η θέση του ήταν πολύ καλη, κοντά στο παλιό λιμάνι, με ωραία θέα, αλλά στα μπροστινά δωμάτια υπήρχε ένα θεματάκι με το θόρυβο. Επίσης συμφωνώ απόλυτα για αυτό που λες για το μπάνιο. Γενικά φαινόταν πως το ξενοδοχείο εχρηζε τότε ανακαίνισης. Οι ιδιοκτήτες έχουν κ το πρακτορείο της bluestar δίπλα. Μου είχαν αφήσει πολύ καλή εντύπωση πάντως τα κορίτσια που σέρβιραν το πρωινό στο καφέ ακριβώς δίπλα (μέρος του ξενοδοχείου ουσιαστικά ήταν). Στα συν η δυνατότητα μεταφοράς που παρείχε από κ προς το λιμάνι. Είχαμε πληρώσει τότε 50 ευρώ το δίκλινο χωρίς πρωινο. Πάντως μου έχει μείνει ότι τότε στο νησί τα καλά καταλύματα ήταν πανάκριβα συγκρινόμενα με αντίστοιχα σε άλλα νησιά, ενώ τα φθηνά φαίνονταν εντελώς προβληματικά. Ο "Παράδεισος" ήταν τότε από τις λίγες happy medium λύσεις διαμονής. Επιπλέον ειδικά στον Πέρα Γυαλό (περιφερειακά πάντα του οικισμού) το νησί παρέπεμπε κυριολεκτικά σε εργοτάξιο και χτίζονταν αβέρτα καινούριες μονάδες. Εϊμαι σίγουρος πως μετά από 4 χρόνια θα έχει πλέον το νησί περισσότερες happy medium λύσεις διαμονής.
Πάντως εμένα οι ντόπιοι δεν μου άφησαν κ την ιδανικότερη γεύση. Προσωπικά τους βρήκα μάλλον αγενείς και απότομους. Είχαμε πάει θυμάμαι στα καμινακια για μπάνιο και φαγητό, και θυμάμαι ότι στην ταβέρνα που κάτσαμε (νομίζω Λίντα λεγόταν), η ιδιοκτήτρια (μάλλον) ούρλιαζε και φώναζε θυμάμαι στα παιδιά της και στους υπαλλήλους του μαγαζιού. Δεν υπάρχει πιο άκομψο πράγμα από το να ακούς μαγαζάτορα να ουρλιάζει στο προσωπικό του την ώρα που τρως. Παντελής για μένα έλλειψη ευγένειας και αξιοπρέπειας. Βέβαια απέναντι σε εμάς τους πελάτες η γνωστή προσποιητή ευγένεια. Πάντως ότι φάγαμε εκεί ήταν πεντανόστιμο, αλλά τι να το κάνεις! Τέλος μου έκανε άθλια εντύπωση το γεγονός ότι το 2010 (εποχή που μόλις είχαμε μπει στο μνημόνιο σημειώνω), οι βαρκάρηδες που σε πήγαιναν στα νησάκια απέναντι για μπάνιο αλλά και σε πιο δυσπρόσιτες παραλίες του νησιού αφενός χρέωναν 18 ευρώ και αφετέρου δεν έκοβαν αποδείξεις!!! Έπρεπε να τους κυνηγήσεις στην κυριολεξία για να σου δώσουν απόδειξη. Ας ελπίσουμε αυτό να έχει αλλάξει σήμερα...
Δυστυχώς στα Καμινάκια δεν πήγα, την Λίντα την ταβέρνα την άκουσα και γω, αλλά δεν πήγα στην συγκεκριμένη παραλία. Έχει αναπτυχθεί αρκετά μάλλον από τότε το νησί. Περίεργο μου φαίνεται για τους ντόπιους, παντού συνάντησα χαμόγελα και ευγένεια, τώρα για το πως συμπεριφέρονται στους εργαζόμενους και μεταξύ τους, δεν είδα κάτι να ξέρω. Μήπως σου έμεινε το συγκεκριμένο ξέσπασμα της συγκεκριμένης κυρίας;

Οι τιμές είναι μια χαρά παντού, ταβέρνες και μετακίνηση (Κτελ και ταξί) φέτος τουλάχιστον, και το ξενοδοχείο το πλήρωσα 40 ευρώ την βραδιά (το Παράδεισος), και γενικά βρήκα πολλά ακόμα στην ίδια τιμή. Για το καραβάκι, μόνο ένα καΐκι βρήκα που πηγαίνει και όντως απόδειξη δεν πήρα, 15 ευρώ το άτομο πληρώσαμε. Γενικά το νησί σε όλα του μου φάνηκε υπέροχο.
 

thanos75

Member
Μηνύματα
1.355
Likes
3.395
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ονειρεμένο Ταξίδι
Καλιφόρνια-Χαβάη
Κατ'αρχάς φίλε μου να πω ότι και εμένα μου άρεσε το νησί (και ειδικά η χώρα και το κλίμα της- δεν τρελάθηκα τόσο πάντως με τις παραλίες για να είμαι απόλυτα ειλικρινής,) ανεξαρτήτως κάποιων ξεσπασμάτων που είδα τότε από κάποιους ντόπιους. Πάντως με χαρά βλέπω πως οι "βαρκάρηδες" έριξαν κάπως τις τιμές σε σχέση με το 2010 (αν και νομίζω πως θα μπορούσαν και ακόμα περισσότερο). Φαίνεται πως γενικά εν τέλει κάποιοι τόποι γίνονται ίσως ακόμα καλύτεροι με το πέρασμα του χρόνου.

Υ.Γ.
Τα κορίτσια είναι ακόμα στο καφέ δίπλα στον Παράδεισο? Από τα πιο ευγενικά πλάσματα που είδα στο νησί και έφτιαχναν και ωραίο εσπρέσσο
 

gone

Member
Μηνύματα
110
Likes
28
Μετά τις φετινές μου διακοπές στην Αστυπάλαια καταθέτω λίγα λόγια για το νησί.
Όμορφο νησί με μια γλυκιά τραχύτητα, πολλές παραλίες με υπέροχα νερά, καλό φαγητό, για ήρεμες διακοπές.
Διαμονή στο υπέροχο ''Καλλίχωρον'', με απίστευτη θέα στο κάστρο, φιλόξενους και εξυπηρετικούς ιδιοκτήτες.
Παραλίες πολλές με καλύτερες κατά την γνώμη μου τα Καμινάκια, τις Πλάκες και το Μπλέ Λιμανάκι.
Φαγητό γενικά καλό αλλά τρία είναι τα καλύτερα. ''Γεράνι'' στο Λιβάδι, ''Αλμύρα'' στην Μαλτεζάνα και ''Καφενείο του Μουγγού'' στη Χώρα.
Ποτό στο ''Κάστρο'' με την μοναδική θέα.
Αν αποδεχθείς τις πολλές ώρες ταξίδι και ο καιρός σου επιφυλάξει μπουνάτσα, δε θα θέλεις να φύγεις.
 

giannis4fot

Member
Μηνύματα
17
Likes
14
Επόμενο Ταξίδι
Άγνωστο δυστυχώς
Ονειρεμένο Ταξίδι
Σκανδιναβία
Υ.Γ. Τα κορίτσια είναι ακόμα στο καφέ δίπλα στον Παράδεισο? Από τα πιο ευγενικά πλάσματα που είδα στο νησί και έφτιαχναν και ωραίο εσπρέσσο
Λες μήπως το Ήλιος Καφέ (στην είσοδο του Παράδεισου); ή μήπως το Ντάπια Καφέ; Αυτά ήταν στο ξενοδοχείο δίπλα και παραδίπλα. Ίσως έκλεισε αυτό που εννοείς.
 

thanos75

Member
Μηνύματα
1.355
Likes
3.395
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ονειρεμένο Ταξίδι
Καλιφόρνια-Χαβάη
Α...μπράβο Ηλιος Καφέ νομίζω λεγόταν και εκεί νομίζω σερβιρίζονταν πρωινό όσοι ήθελαν από τους πελάτες του ξενοδοχείου με έξτρα χρέωση. Συνήθως απολαμβάναμε εκεί τον πρωινό εσπρέσο μας και κανένα γλυκάκι με θέα. Στο Ντάπια θυμάμαι ένα βράδυ είχαμε πιει κοκταίηλ (και μάλιστα σε πολύ φθηνές τιμές-5 ευρώ)
 

giannis4fot

Member
Μηνύματα
17
Likes
14
Επόμενο Ταξίδι
Άγνωστο δυστυχώς
Ονειρεμένο Ταξίδι
Σκανδιναβία
Ναι πολύ καλά και φθηνά, και γω έκατσα και στα δύο. (απαντάω καθυστερημένα γιατί λόγω υποχρεώσεων δεν έμπαινα)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.780
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom