Μηχανές Αναζήτησης Πτήσεων

watanabe1

Member
Μηνύματα
14
Likes
1
ποια σελίδα προτείνετε για να βρίσκουμε φθηνότερα εισητήρια γενικά?
εγώ μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα airtickets αλλά με λίγο διάβασμα εδω μέσα κατάλαβα οτι υπάρχουν και καλύτερες επιλογές,τι διαλέγουμε λοιπόν για πτήσεις εξωτερικού?
 

mel

Member
Μηνύματα
359
Likes
200
Επόμενο Ταξίδι
Ξανά λατρεμένο Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Κάνω μια αναζήτηση για πτήση Θεσσαλονίκη-Παρίσι. Η airtickets δίνει πτήσεις για περισσότερες εταιρείες. Μέχρι και την ίδια πτήση τη δίνει πιο ακριβά στην airfasttickets. Με μια πρόχειρη ματιά θα έκλεινα με την airtickets και δε θα ξαναέμπαινα στην άλλη. Μπορεί κάποιος να μου πει τι εστί airfasttickets, αν έκανα κάτι λάθος στην αναζήτησή μου και μου έδωσε τέτοια αποτελέσματα και γιατί τελικά θα έπρεπε να την προτιμά κάποιος;
Αναζήτηση 1 http://www.airfasttickets.gr/Flight...dd-44ff-8d66-e2e4d31cea71?viewmode=AllFlights
Αναζήτηση 2 http://reservations.airtickets.com/airtickets/gr/results.do?v=0&sid=2&xid=1408620613172
 

Attachments

panlek30

Member
Μηνύματα
1.554
Likes
4.001
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Βολιβία
Δεν καταλαβαίνω τον προβληματισμό σου για να είναι ειλικρινής!
Το airtickets.gr είναι αξιόπιστο πρακτορείο αλλα σχέδον πάντα ακριβότερο απο οποιοδήποτε άλλο! Αν βρήκες καλή τιμή στο airtickets.gr τα κλείνεις από εκεί κ τελείωσε!
Για την airfast πάλι εχουν ακουστεί τα μύρια... Μην επαναλαμβανόμαστε....
http://www.travelstories.gr/community/threads/Όχι-και-τόσο-fast.49668/
 

mel

Member
Μηνύματα
359
Likes
200
Επόμενο Ταξίδι
Ξανά λατρεμένο Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Στο μεταξύ σκέφτηκα "και γιατί να ρωτάω στο φόρουμ και δεν παίρνω τους ίδιους;" και πήρα. Γράφω λοιπόν εδώ τι μου είπαν από την airfasttickets σε περίπτωση που κάποιος έχει την ίδια απορία. H airfasttickets λοιπόν είναι ταξιδιωτικό γραφείο (ακόμη να συμβιβαστώ με την ιδέα/νέα μορφή των διαδικτυακών ταξιδιωτικών γραφείων) και πολύ απλά κάθε γραφείο έχει άλλες συμφωνίες για τιμές και όχι απαραίτητα τις ίδιες εταιρείες, ενώ επίσης η ιστοσελίδα της σήμερα αναβαθμίζεται.
Στο μεταξύ, όσο έγραφα, είδα την απάντηση του πανλεκ30. Πανλεκ, δεν έμπαινα κάποιο διάστημα και δεν παρακολούθησα τις συζητήσεις που λες. Τη δε απορία την έχω επειδή έγινε πολύς ντόρος με την airfasttickets και σήμερα πρώτη φορά το έψαξα μήπως και έχει καλύτερα "προϊόντα". Έλεγα μήπως ήταν κάτι πραγματικά συμφέρον.
 

Alex Loco

Member
Μηνύματα
337
Likes
1.741
Επόμενο Ταξίδι
🇫🇮
Ταξίδι-Όνειρο
Pamir highway
Ξέρει κανείς ρε παιδιά που θα βρω καμιά πτήση για καμιά ευρωπαική ψαγμένη χώρα ?? Δηλαδή με φτηνές τιμές για χώρες που όπου ψάξεις οι τιμές είναι τσιμπιμένες ! Παράδειγμα περνούσα από ένα ταξιδιωτικό είδα έλεγε Ελσίνκι 120 !!!! Κακώς δε μπήκα να ρωτήσω αν είναι τιμή εισιτηρίου αεροπλάνου !! Ενώ αν ψάξεις γενικά έχει πανάκριβα εισιτήρια για Ελσίνκι.
 

greg_thess

Member
Μηνύματα
993
Likes
547
Εντάξει δεν νομίζω να παίζει Ελσίνκι 120..τώρα χωρίς φόρους θα ήταν,πτήσεις με ryan και easy σαν ξεχωριστά εισιτήρια(με ό,τι αυτό συνεπάγεται) θα ήταν,δεν ξέρω.εγώ χρησιμοποιώ το skyscanner και το http://matrix.itasoftware.com/ για τιμές.Παραπάνω δεν γνωρίζω!
 
Μηνύματα
1.990
Likes
6.322
Εξαρτάται και από πού μπορείς να πετάξεις φίλε Άλεξ. Ας πούμε από Ρόδο που μένω εγώ, μπορείς να βρεις εισιτήρια για πολλούς προορισμούς του εξωτερικού σε χαμηλές τιμές το καλοκαίρι, με πτήσεις charter που δε γεμίζουν πάντα. Φίλη μας ήρθε απευθείας απο Αγία Πετρούπολη με 145 ευρώ both ways, και συνάδελφός μου ταξίδεψε Όσλο με ούτε 100 ευρώ. Αυτά βέβαια τελευταίας στιγμής πάντα, έτσι; Αλλιώς, ψάχνεις στα sites των αεροπορικών για προσφορές, στα links που έδωσε ο Γρηγόρης και σε sites low cost αεροπορικών. Νομίζω έχει υπάρξει ανάλογο post εδώ μέσα, με καλές προτάσεις.
 

paefstra

Member
Μηνύματα
13.005
Likes
40.909
Για Σκανδιναβία, να κοιτάς τακτικά το site της Norwegian. Η τιμή που αναφέρεις είναι πολύ πιθανή και με φόρους μέσα -αλλά με ΠΟΛΥ early booking.
http://www.norwegian.com/en/
Edit: Σαν να ανέβασε τιμές. Εγώ είχα πετάξει με 50 ευρω για μια διαδρομή.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.167
Μηνύματα
882.722
Μέλη
38.879
Νεότερο μέλος
fanisfanisfanis

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom