Χανιά

LULLU

Member
Μηνύματα
3.506
Likes
7.699
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
εσεις δηλαδη απο Χανια πατε κατευθειαν Κεδροδασος που ειναι διπλα στο ελαφονησι οποτε μονοημερη στο ελεφονησι δεν παιζει γιατι ειστε διπλα ακριβως οπως διπλα ειστε και στη Χρυσοσκαλιτισα. Απο εκει μονοημερη δοκιμαζεις για Παλαιοχωρα αλλα ειναι κακος ο δρομος εκτος και αν εχεις 4χ4.Μια αλλη διαδρομη ειναι απο Ελαφονησι σε Σφηναρι ( ψαροτοπος) .
Η Κισσαμος το πιο αφιλοξενο ασκημο και βρωμικο μερος των Χανιων...δεν προσφερεται για τιποτα εκτος απο το να περνας για Φαλασερνα, Μπαλο και για να πας στη αρχαια Πολυρρηνια..
Ο Μπαλος δεν ειναι ιδιαιτερη ταλαιπωρια εκτος και αν κανει αφορητη ζεστη οποτε θα ζοριστεις στο περπατημα της μισης και βαλε ωρας....
Για να πας Σαμαρια πρεπει να ανεβεις Ομαλο .Στο Ομαλο πας απο Χανια η και απο τη νοτια πλευρα το Σελινο αν βρισκεσαι πχ στη Σουγια, καπου στριβεις δεξια μετα τα Ασκυφου .Θελει να εισαι νωρις στη εισοδο στο Φαραγγι και να υπολογιζεις 6 ωρες περπατημα ως τη εξοδο στη Αγια Ρουμελη οπου επισης μπορεις να μεινεις για ξεκουραση καμμια μερα. Αν δε θες Αγια Ρουμελη ειναι και το Λουτρο ( πολυ ιν για ορισμενους) .Το καραβακι θα σε βγαλει Σφακια και απο εκει παιρνεις λεωφορειο για Χανια . Τα Σφακια δεν προσφερουν τιποτα το ιδιατερο εκτος απο οπλομαχιες τελευταια.....
Απο Χανια πας Σεινταν Μειντανι η παραλια Αγιου Στεφανου .Ανηφοριζεις για αεροδρομιο λιγο πριν στριβεις αριστερα πας προς Χορδακι και απο εκει κατηφοριζεις στη παραλια.. που σιγουρα θα ειναι τιγκα στο κοσμο και γιατι ειναι πολυ μικρη αλλα και πολυδιαφημισμενη...
Απο Χανια τωρα για Ηρακλειο νομιζω οτι απο τη νοτια πλευρα θα βρεις πιο ωραια μερη και παραλιες και ανηφοριζεις μετα απο Αγια Γαληνη προς Ηρακλειο....
 

pgouv

Member
Μηνύματα
37
Likes
8
Χανιά (κυρίως) 12μέρες
Καλησπέρα!

Τα νέα είναι μάλλον καλά, θα την πάρουμε την άδεια και λέμε να φύγουμε 12 μερούλες.
Αρχικά λέγαμε για Μήλο-Κίμωλο-Σίφνο με μηχανάκι, αλλά μιας και ο καιρός φέτος είναι περίεργος και διαβάζοντας κι εδώ για Μήλο-Κίμωλο, ψιλοαποφασίσαμε Κρήτη.

Κάνοντας ένα πολύ χοντροκομμένο πλάνο, λέμε να φτάσουμε Χανιά και να φύγουμε απ΄το λιμάνι Ηρακλείου.
Σχετικά με Χανιά:
1) τις πρώτες μέρες λέμε να στήσουμε Κεδρόδασος, να ξεκουραστούμε κι ύστερα να αρχίσουμε τις βόλτες.
οπότε, 3-4μέρες Κεδρόδασος με μονοήμερη (?) στο Ελεφονήσι.
2) ύστερα να ανέβουμε προς Κίσσαμο (αξίζει προσπάθεια για Μπάλο ή θα είναι ταλαιπωρία?)
3) περνώντας από Κίσσαμο, θα φτάσουμε Χανιά όπου θα μείνουμε 1μέρα (έχουμε μείνει ξανά, οπότε δεν καιγόμαστε) και μονοήμερη Σεΐτάν Λιμάνια.
4) από κει και μετά, τι να επισκεφτούμε? ποια διαδρομή θα ήταν προτιμότερη ώστε να φύγουμε από λιμάνι Ηρακλείου? Να περάσουμε από Ρέθυμνο ή να κινηθούμε νότια και ν'ανεβούμε ύστερα Ηράκλειο? Σκεφτόμαστε για φαράγγι Σαμαριάς, αλλά πραγματικά δε ξέρουμε τι άλλο να επιλέξουμε. Σούγια?
Σίγουρα δε θέλουμε βαβούρα και πολυκοσμία, ούτε να είμαστε όλη μέρα στο δρόμο. Μας ενδιαφέρουν οι ωραίες παραλίες και τα όμορφα τοπία.
Επίσης, για 14-15 Αυγούστου, τι προτείνετε? Κάποιο πανηγύρι?
5) Για ορεινά χωριά δε βρίσκω ιδιαίτερες πληροφορίες.

Ευχαριστούμε
Εγω πηγα σε αρκετες παραλιες.Εχω παει στα νησια που λες με μηχανακι. Εξαρτάται και τι μηχανακι εχεις. Εγω με παπι πηγαινα παντου αλλα γα κρητη με παπι δεν αξιζει γιατι οι αποστασεις ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ. Σε μια εβδομαδα εκανα 1600 χιλιομετρα μεσα στη κρητη. Με μεγαλη μηχανη ειναι καλα αλλα να μπαινει και σε χωμα.

Κεδροδασος δεν ειναι και τοσο απομονωμένη αλλα γενικά έχει λιγοτερο κόσμο. Ηταν τα πιο κρυα νερα .Ηταν τοσο κρυα οσο να πηγαινες σε ποταμι. Δεν ηταν κανεις μεσα στο νερο. Μαλλον θα ηταν η ημέρα τέτοια.
Ελαφονησι προσωπικά δε με εντυπωσίασε περα απο το τοπιο. Έχει πανευκολη προσβαση.Τα νερα ειναι πολυ ρηχα και αν περασεις απεναντι περπατας για χιλιομετρα αλλα εχει βραχια και μικρους κολπους με αμμο. Το παρκινγκ ειναι ατελειωτο.Εγω εκανα το γυρο με τα ποδια και μου πηρε κανα 2ωρο.Ο κοσμος ειναι χιλιάδες.
Προς Κισσαμο φαλασαρνα η παραλια ειναι καλη πιστευω αν και οταν πηγα ειχε πολυ κυμα.Ο μπαλος εχει δυσκολη προσβαση κατα την αποψη μου αλλα ισως ημουν κουρασμένος.Κανεις 150 μετρα υψομετρικη με σκαλια κυριως. Κεδροδασος και σειταν πολυ πιο ευκολες.
Επισης κοντα στα σειταν λιμανια αξιζει και η παραλια μαχαιριδα. Καθαρα και ησυχα αν και εχει κοσμο αλλα δε χωραει πολλους. Στο σειταν ειχε παρα πολυ κοσμο κυρίως νέους 18-25 και σχεδον ολοι ντουκια.

Για ορεινό χωριό μπορεις να πας στις κλασικες Μηλιές αλλα καλυτερα μη φας εκει μιας και το φαγητο ειναι μετριο πιστευω σε μικρές ποσοτητητες. Καλυτερα να κατσεις για ποτο καφε εκει. Στις μηλιες δεν εχουν ηλεκτρικό κτλ (στην ουσια εχουν απο φωτοβολταικα κτλ) και ειναι με κεριά.

Αν ψαξεις υπάρχουν παρα πολλες μαζεμένες πληροφοριές για την κρητη. explorecrete,cretanbeaches ενδεικτικά.

Επισης μπορεις να πας και λιμνη κουρνα να κανεις το γυρο.Τα παραπανω τα εκανα σε 2,5 ημέρες αλλα υπαρχουν και αλλα που μπορεις να κανεις.

Αν θες απομονωση δε νομιζω να τη βρεις στα χανιά. Νοτιο ρεθυμνο γενικά είναι πιο ερημικά.Αμμολοφοι, παχιά άμμος διπλα στη γλίμμα δεν ηταν κανείς σχεδον .

Επισης χωρα σφακιων δεν εχει κατι ιδιαίτερο εκτος απο τουριστικες ταβερνες που μερα μεσημέρι ηταν σχεδον αδειες.Αξιζει μια βολτα απο εκει ομως. Κοντα εχει και παραλιες που ζητημα να εχουν 1-2 ατομα.
Παλαιοχωρα κτλ δε προλαβα να παω αλλα πρέπει να αξιζει η διαδρομή.
 

giorgosa

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Καλησπερα,

κατεβαινουμε στην Κρητη 2 ατομα απο Αγγλια για δυο εβδομαδες. Πεταμε για Χανια και απο Χανια αρχες Σεπτεμβριου.
Αρχικα θα μεινουμε εξω απο τα Χανια για μια εβδομαδα, περιοχη Αγιας Μαρινας. Θα εχουμε αυτοκινητο οποτε απο εκει θε εξερευνησουμε ολο το νομο Χανιων.
Ερωτησεις:
- Παραδοσιακο κρητικο φαγητο που μπορουμε να βρουμε?
- Τη δευτερη εβδομαδα λεμε για Ρεθυμνο - απο οπου θα μπορεσουμε να φτασουμε μεχρι Κνωσο κλπ. Που να μεινουμε στο Ρεθυμνο ωστε να εχουμε κοντα καλη θαλασσα με ευκολη προσβαση στη πολη κλπ?
- Αλλες ιδεες?

ευχαριστω και καλως σας βρηκα
 

pgouv

Member
Μηνύματα
37
Likes
8
Καλησπερα,

κατεβαινουμε στην Κρητη 2 ατομα απο Αγγλια για δυο εβδομαδες. Πεταμε για Χανια και απο Χανια αρχες Σεπτεμβριου.
Αρχικα θα μεινουμε εξω απο τα Χανια για μια εβδομαδα, περιοχη Αγιας Μαρινας. Θα εχουμε αυτοκινητο οποτε απο εκει θε εξερευνησουμε ολο το νομο Χανιων.
Ερωτησεις:
- Παραδοσιακο κρητικο φαγητο που μπορουμε να βρουμε?
- Τη δευτερη εβδομαδα λεμε για Ρεθυμνο - απο οπου θα μπορεσουμε να φτασουμε μεχρι Κνωσο κλπ. Που να μεινουμε στο Ρεθυμνο ωστε να εχουμε κοντα καλη θαλασσα με ευκολη προσβαση στη πολη κλπ?
- Αλλες ιδεες?

ευχαριστω και καλως σας βρηκα
Απο χανια και αγια μαρινα και παρακατω ο δρομος ειναι τιγκα σε μαγαζια για χιλιομετρα.
https://www.google.gr/maps/@35.5192...ata=!3m4!1e1!3m2!1sLCQd3veeElEmZTkcLMEAeA!2e0
Για φαγητο μπορεις να ψαξεις εδω αλλα και ρωτοντας κανα φαγανό ντόπιο.Στα χανια στους αρμενους εχει καλο φαγητό και σε αλλα μέρη αλλα γενικα μπορεις να πεσεις και σε μετριότητες.Ρεθυμνο έχει ατελειωτη παραλια αλλα δε πηγα βορεια να ξερω.Εγω εμεινα σκαλετα αλλα τελειως αδιαφορη περιοχη.Στο ρεθυμνο μη πας στο Ζήση μιας και ηταν το χειροτερο φαγητο που εφαγα στη κρητη. Απο service κτλ ηταν το καλυτερο αλλα τα ποτηρια πχ κολαγανε δεν ηταν καλα πλυμενα. Επισης το τζατζικι ηταν χαλια με εβαπορε γευση. Για αρχαια νομιζω υπαρχει και ενιαίο εισητήριο σε καποια.
 

wanderlust

Member
Μηνύματα
7
Likes
3
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
America Latina
Καλημερα απο φαλασαρνα! Ειμαστε κατω μια βδομαδα ηδη, θα γραψω λεπτομεριες με την επιστροφη. Ηθελα να ρωτησω, η "κουκουβαγια" που βρισκεται? Χανια η' φαλασαρνα?
 

LULLU

Member
Μηνύματα
3.506
Likes
7.699
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
Η κουκουβαγια ειναι στα Χανια διπλα στους ταφους των Βενιζελων στο ακρωτηρι....
 

LULLU

Member
Μηνύματα
3.506
Likes
7.699
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
...στα φαλασερνα μονο ψαρι στο Νικολα η κ Βασιλη ... τα γλυκα στη πολη...............
 

wanderlust

Member
Μηνύματα
7
Likes
3
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
America Latina
Καλησπέρα!
Επιστρέψαμε οπότε ας προσθέσω κι εγώ λίγα πράγματα.

Παραλίες
Κεδρόδασος: μέρος μαγικό! Ιδανικό για ελεύθερο κάμπινγκ, σκιά, πολύ καλή θάλασσα, ηρεμία. Ο δρόμος δύσκολος στο τελευταίο μικρό κομμάτι (περίπου δύο χιλίομετρα χωματόδρομος βατός και μετά 200μέτρα με τα πόδια), αλλά το αυτοκίνητο πηγαίνει μια χαρά. Σε κοντινή απόσταση μαγαζάκια για προμήθειες (απαραίτητο αμάξι) (προς ελαφονήσι το βολικότερο)

Ελαφονήσι: πολύ ωραία νερά, όμορφο μέρος. Δυστυχώς φουλ αργανωμένο, μέχρι και για κατούρημα πρέπει να πληρώσεις 0.50ευρώ. (έχει ντους, βολικό για τους διπλανούς ελεύθερους του κεδροδάσους)

Σούγια: Όμορφη παραλία, σε κάποιο σημείο της υπάρχει και βράχος για τους λάτρεις της βουτιάς.
Ελεύθερο άνετα, μόνο μείον η μουσική από κάποιο μαγαζί που έπαιζε απ'τις 11.30 μέχρι τις 6 το πρωί.

Φαλάσαρνα: ωραία νερά, αν και οργανωμένη, μπορείς να αράξεις με την ομπρέλα σου και να έχεις το χώρο σου.

Μπάλος: 1ευρώ το άτομο μόλις μπαίνεις στο χωματόδρομο, δεν κατάλαβα το λόγο. Ρώτησα γιατί δε φτιάχνουν λίγο το δρόμο μ'αυτά τα λεφτά, μου απάντησαν είναι στο πρόγραμμα προστασίας natura. Ο 7χιλιομέτρων χωματόδρομος ήταν απάλευτος για εμάς, κάνεις 30-40λεπτά (αν το αμάξι είναι δικό σου και όχι rent :) ). Στη συνέχεια 1χλμ περπάτημα. Το κατέβασμα εύκολο. Το ανέβασμα δράμα. Ο ένας πάνω στον άλλο, σαν τα μυρμήγκια, όταν κατεβαίνει ο κόσμος απ΄τα καραβάκια. Είχα διαβάσει κάπου, ότι καλύτερα με αυτοκίνητο για να μη χάσεις όλη τη μέρα με τα καραβάκια. Η αλήθεια είναι ότι τη μέρα τη χάνεις, διότι αποκλείεται να φύγεις πριν τις 6 με τον ήλιο να ανέβεις το μονοπάτι. Για εμάς, δεν αξίζει. Η παραλία είναι μόνο για μια φωτογραφία από ψηλά. Μπάνιο δε μπορείς να κάνεις, το νερό το πολύ μέχρι το γόνατο, οι τουαλέτες δε λειτουργούσαν μετά το μεσημέρι, το νερό στο ντους είχε... τελειώσει. Θα έπρεπε να υπάρχει ένα ντους και πάνω, στο πάρκινγκ.

Μαράθι: μια συνηθισμένη παραλία, με καθαρά νερά.


Φαγητό
Λέντας: δε θυμάμαι όνομα δυστυχώς, αλλά οι τιμές πολύ καλές, οι μερίδες μεγάλες, η γεύση πολύ καλή. Οι περισσότερες ταβέρνες είναι πάνω στο κύμα.

Έλος (Χανιά, στο δρόμο προς Ελαφονήσι):ΚΑΜΑΡΕΣ, το πρώτο πέτρινο. ΠΟΛΥ καλό φαγητό, πολύ καλές τιμές, πολύ φιλικοί ιδιοκτήτες. Οπωσδήποτε κατσικάκι με κάστανα στο φούρνο. Ενδεικτικά αναφέρω τιμή για τεράστια χωρικάτικη με άπειρη φέτα 4ευρώ. Κατσικάκι 8ευρώ.Χωριάτικα λουκάνικα 6. Στο τέλος κέρασμα μπουκάλι τσικουδιά και φρούτα.

Ακρογιάλι (Κορφαλώνας-4χλμ από Κίσσαμο): Πολύ ωραίες γεύσεις, μέτριες μερίδες, όντως όλα πολύ φρέσκα. Εμείς δυστυχώς πήραμε κι ένα χταπόδι ψητό, το οποίο δεν φάγαμε- το μόνο μείον σε ό,τι πήραμε.

Ταμάμ: λυπάμαι για το χρόνο και τα χρήματα που δώσαμε. Ακόμα κι εγώ που ποτέ δε τρώω ολόκληρη μερίδα, στο ταμάμ μου φάνηκαν όλα πολύ μικρά και ακριβά. Ενδεικτικά, 10.30ευρώ για 2κ.σ. κοκκινστό μοσχάρι με 3-4 κ.σ. πουρέ μελιτζάνας. Από γεύση εγώ εντυπωσιάστικα, αλλά και μόνο που κάθονται σαν τα κοράκια από πάνω σου για το πότε θα φύγεις ώστε να καθίσουν οι επόμενοι, είναι σούπερ αποτρεπτικό.
Τραπέζι μόνο με κράτηση, μπορείς να περάσεις κάποια στιγμή και να σου πουν σε πόση ώρα θα υπάρχει τράπεζι.

Κουκουβάγια: όντως όμορφο μέρος, υπέροχη θέα. Εμείς δοκιμάσαμε μόνο γλυκά, πολύ ωραία γεύση, τεράστια κομμάτια με περίπου 4ευρώ. Πήραμε το φημισμένο "ζουμερό", που όντως αξίζει τη φήμη του, και την "Ερασμία", σοκο-πορτοκαλένια γεύση, υπέροχη. Μην αγχωθείτε μόλις τα δείτε, όλοι αφήνουν κάτι στο πιάτο τους.

Παγωτό
Στον Ιταλό:
l'artigiano η ονομασία του, αλλά όλοι το ξέρουν σαν "ιταλό". Στο λιμάνι, στην πλατεία της εκκλησίας. Ρωτήστε, θα σας πουν. Το παγωτό δεν υπάρχει, εγώ κόλλησα. Δοκίμασα σύκο και άπαιχτη σοκολάτα. Το καλύτερο που έχω φάει ποτέ.

Μηλιά: Όμορφο μέρος, ιδιαίτερο. Δεν είναι χωριό, ένα συγκρότημα από ένα εστιατόριο και κάποια σπιτάκια προς ενοικίαση. Όλα πέτρινα, ιδιαίτερα.
Αξίζει ίσως για καφέ και χαλάρωση, παρά για φαγητό. Κατάλογος δεν υπάρχει, οπότε δεν ξέρεις πού κινείσαι. Μας φάνηκε πιο πολύ "τουριστικό", παρά παραδοσιακό.

** Απίστευτα λυχναράκια σ'ένα μικρό φούρνο στο δρόμο που είναι ο κωτσόβολος, στο ίδιο τετράγωνο, πηγαίνοντας προς λιμάνι. (Καλιτσουνάκια, όμως, δοκιμάστε από κάπου αλλού)

Οι διαδρομές στα Χανιά γενικά όμορφες, πολύ πρόθυμοι για βοήθεια όπου ρωτήσαμε.
Η Κρήτη θέλει μέρες και όρεξη για διαδρομές μεγάλες.

Καλές διακοπές σ'όσους παίρνετε ακόμα χρώμα, καλό χειμώνα σ'εμάς τους υπόλοιπους. :)
 

dimitrova

Member
Μηνύματα
29
Likes
7
Καλησπερα κοριτσια.Περασε καιρος που γυρισαμε απο τα Χανια και ειπα να σας πω τις εντυποσεις μου και πανω απο ολλα να σας ευχαριστησω για τιν βοηθεια σας.Τελικα μειναμε στο Ενετικο (ολλα μια χαρα και κεντρο-κατακεντρο).Αμαξι νοικιασαμε απο την ''bestcars-rental.gr'' (ευχαριστουμε rethimno),το οποιο και παρκαραμε καθε βραδυ στο ανατολικο παρκινγκ νομιζω (οπως βλεπεις τον φαρο στο αριστερο σου χερι).Την προτη μερα πηγαμε Ελαφονιση,φανταστικη παραλια,οραια διαδρομη αλλα φυσουσε τοσο πολυ που σηκωνε τιν αμμο και μας χτυπουσε ''αλυπητα'',τελικα κατσαμε μια,δυο ωρες και φυγαμε.Εκει μας ειπε ενα ζευγαρι οτι το βραδυ θα ειναι ο Ζοηδακης στο Λουτρακι Χανιων (και βεβαια πηγαμε ..)Την δευτερη μερα πηγαμε Σφακια, αυτη η διαδρομη αν αξηζε...τελεια σας λεω.Καναμε μπανιο εκει,φαγαμε και το βραδυ ανεβηκαμε Ανουπολη ειχε γιορτη γραβιερας.Και εδω περασαμε καλα με ωραια Κρητηκη μουσικη και φυγαμε πρην ξημερωσει γιατι ειχαμε και δρομο μπροστα μας.την τριτη μερα πηγαμε Μπαλο με το αμαξι παρακαλω.Επισης ωραια διαδρομη (λιγο ζορικη..) αλλα η θεα φανταστικη.....Στο κατεζβαμα τρεχαμε να φτασουμε ποιο γρηγορα αλλα μετα...ελα παναγια μου! Καταπληκτικη παραλια με καθαρα νερα. Την τεταρτη μερα Φαλασαρνα...Η παραλια!! Πολυ αερα μεσα στη θαλασσα γιατι εξω δεν φυσουσε καν (και εγω δεν το καταλαβα αυτο πως γινετε) τεραστια κυματα με τα οποι παιζαμε και μας αρεσε παρα πολυ.Την πεμπτη κ την εκτη μερα ειμασταν Αγ.Μαρινα και Πλατανια, η Αγ.μαρινα μου αρεσε ενω ο Πλατανιας ε....!! Την τελευταια μερα εκδρομη στο Θερησο και φευγοντας για αεροδρομιο''Κουκουβαγια'' για γλυκο. Η δεν η θεα απεριγραπτη!! Και επεδη ειχαμε κανα δυο ωριτσες πεταχτηκαμε μεχρι το Μαραθη για μπανακι. Τωρα οσο αφορα το φαγητο: Φαγαμε στο ''Ενετικο'', το ''Ταμαμ'' και σε μια πιτσαρια στην πολη, στα Σφακια, στην Ανουπολη Σφακιων, στο Θερησο,στα Φαλασαρνα που ειναι πανω στο δρομο,στη Καλιβιανη (Γραμβουσα),στης Βρισες,στο Λουτρακι (Μαραθη) κοντα στο αεροδρομιο.Αυτα θυμαμαι και εχω να σας πω οτι καλυτερα εφαγα στης Βρισες και τα Φαλασαρνα. Αν και μεγαλος ο προλογος μου, ηθελα να σας πω πως περασαμε μια εβδομαδα στην Κρητη και να σας ευχαριστησω ολες απο καρδιας. Ελπηζω να με βοηθησετε και του χρονου ;)
 

valg

New Member
Μηνύματα
4
Likes
1
Καλησπερα ,σκεφτομαι φετος να παω διακοπες στα Χανια και δεν ξερω σε ποια περιοχη να νοικιασω δωματιο.Θα νοικιασω αμαξι και θα ηθελα να μπορω να πηγαινω στν πολη των χανιων το βραδυ αλλα να πηγαινω και για μπανιο σε παραλιες κυριως της νοτιας πλευρασ οπου εχω ακουσει οτι ειναι μοναδικες.Απλα δεν ξερω τελικα τι με συμφερει να κανω ,αν δηλαδη ειναι εφικτο να κανω αυτες τις διαδρομες και αν ναι που με βολευει να μεινω.Σκεφτομαι μηπως μεινω κοντα στν πολη ωστε να "πεταγομαι" το βραδυ και το πρωι να πηγαινω νοτια με το αμαξι.Ποια ειναι η αποψη σας? Ευχαριστω κ των προτερων. :lol:
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.169
Μηνύματα
882.777
Μέλη
38.883
Νεότερο μέλος
ayahuasca97

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom