Τα καλά τα στραβά και τα ανάποδα που συμβαίνουν σ΄αυτή τη χώρα.....

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

paefstra

Member
Μηνύματα
12.934
Likes
40.783
Mα ο άνθρωπος μιλάει καθαρά για κολάσιμες πράξεις και για τίποτε περισσότερο... .
Α, οκ, άρχισε το τρολλάρισμα.
Ανταποκρίνομαι πάραυτα και ανεβάζω κάτι κι εγώ που θέλω εδώ και μέρες και είναι σοβαρότερο από τις απόψεις του κ. Τίποτα.
 

echo2011

Member
Μηνύματα
2.398
Likes
3.571
Διάβασα στο protothema το παρακάτω σε σχέση με την ποινικοποίηση της μπούρκας και του νικάμπ στη Γαλλία, την προσφυγή Γαλλίδας μουσουλμάνας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, και την δικαίωση του γαλλικού κράτους..
http://www.protothema.gr/world/arti...ai-apo-to-dikastirio-anthropinon-dikaiomaton/
Πιστεύω σχετίζεται αρκετά με το θέμα που συζητάτε.. Και το κατά πόσο οι διαφορετικές αξίες μπορούν να κάνουν δύσκολη την τήρηση κάποιων νόμων.. Σαφέστατα οι αξίες από μόνες τους δε γίνεται να "μετρηθούν", (ούτε να τιμωρηθεί κάποιος για αυτές αν δε τις εκφράζει μέσω αξιόποινων πράξεων), αλλά όταν γίνονται δικαιολογία για την μη τήρηση κάποιου νόμου τότε τι γίνεται; Μιλάμε για ρατσιστικό κράτος που δε δέχεται τη διαφορετικότητα; Ή αναγνωρίζουμε πως είναι δικαίωμα του κράτους να νομοθετεί με βάση τις δυτικές αξίες;
 
Last edited:

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.674
Likes
16.382
Τα πράγματα είναι απλά....όλοι όσοι ζουν στη χώρα μας αυτόχθονες η μη αλλά και σε οποιαδήποτε χώρα της υφηλίου πρέπει να σέβονται τους νόμους της και να ζουν σύμφωνα με αυτούς.....άγνοια νόμου τιμωρείται....(αυτά τα κάνουν οι κουφάλες οι δικηγόροι για να βρίσκονται σε δουλειά :D)....
Σιγά ρε Yorgos έτσι όπως μας τα λές θα ξεκινήσει νέα χριστιανική τζιχάντ απο το Λιδορίκι η τους Πενταγιούς....Απ΄όσο ξέρω η Μαρία η Πενταγιώτισσα και μιλιά είχε και όλοι σούζα καθόντουσαν μπροστά της...
 
Last edited:

tripakias

Member
Μηνύματα
7.988
Likes
12.054
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ονειρεμένο Ταξίδι
Εκεί
Απολιτιστοι, μαθετε πως εχει πραγματικα η αληθεια για τη φυλη μας. Απο τον Κωνσταντινο στη Μαρια και σε ολους τους Ελληνες:



Και καθεστε και μου συζητατε για αντιρατσικα και κουραφεξαλα. Οποιος λαος δεν γουσταρει να ζει σαν Ελληνας θα αφανιζεται απο τον Μεγα Αλεξανδρο που τον εστειλε ο Χριστος ( ? ) αφου πρωτα τον ειχαν εκπαιδευση οι 12 θεοι, που τελικα ηταν 201, πως να χρησιμοποιει το δικαιο και το ατσαλι.
 

isabelle

Member
Μηνύματα
902
Likes
4.163
Ναι, πράγματι, τόσο εμπαθής και μισαλλόδοξος λόγος πρέπει να μας προβληματίσει για την ηθική κατάντια εκείνων που τον εκφέρουν.
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.115
Μηνύματα
880.701
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom