ΗΠΑ Φλόριντα.. Τι δεν πρεπει να χάσω??

mariagl

Member
Μηνύματα
844
Likes
648
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
go2dbeach κάτι ειχα υποψιαστει ότι σου αρεσουν οι παραλίες!!!:) . πω πω μου βάζεις ιδεες τωρα!! Τελικα θα ειμαι ηλιθια να παω Μαιαμι και να μην παω Μπαχαμες ε? Σαν να πηγαινεις στην πηγη και να μην πινεις νερο. Θα κοιταξω τι με συμφέρει,μηπως τελικά ειναι καλυτερα να παω αεροπορικώς να γλιτωσω και την ταλαιπωρια..
 

go2dbeach

Member
Μηνύματα
5.962
Likes
9.346
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Έχω ερώτηση τώρα εγώ... Για να φτάσεις στις Μπαχάμες, μπορείς να πετάξεις για Miami κι από εκεί να πλεύσεις? Ή μόνο από το FL? Πόσο περίπου κοστίζει το πλοίο θυμάσαι?
Μπορεις να πλευσεις και απο Μαιαμι, εγω προτεινα αποπλου απο Fort γιατι η mariagl λεει οτι θα μενει εκει. Το Grand Bahama εξαλλου ειναι μιση αποσταση απο Fort απότι ειναι απο το Μαιαμι. Για τιμες δεν ξερω γιατι δεν εχω παει. Φανταζομαι θα ειναι αναλογα με τι τυπο πλοιου θα περασεις και σε ποιο νησι θα πας.
 

on-off

Member
Μηνύματα
24
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
serbia
Ταξίδι-Όνειρο
κίνα-βόρεια κορέα
στο las olas για ποτό βράδυ yolo και vibe.αχ τι ωραίες αναμνήσεις.και οι ιδιοκτήτες έλληνες να κερνάνε ποτά.
 

mariagl

Member
Μηνύματα
844
Likes
648
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
ωραια θα ήταν αλλα με μωρο αυτα δεν γινονται!!
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.659
Likes
50.481
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Πολύ παραλία ρε παίδες. Ας πούμε ότι κάποιος δε γουστάρει παραλίες, δεν έχει αμάξι, έχει 10 μέρες, το μπάτζετ δεν είναι προτεριαότητα και του αρέσει η ιστορία, το κιτς, η φύση και η αμερικανοκουβανική κοινότητα και η παράνοιά της. Τι του προτείνετε να κάνει, έχοντας υπόψη πως βασική του βάση θα είναι το Μαϊάμι (το ΝΒΑ δε θα έχει ξεκινήσει, σας πρόλαβα, αν και θα έχει κάτι μούφες φιλικά).

Αυτά τα everglades πώς τα επισκέπτεται κανείς; Α και θέλω και δύο γεύματα καρα-σούπερ-γουάου-έφαγα-κι-έχυσα.

Α, μας αρέσουν τα καζίνο, αν έχει κανένα στριπτηζάδικο με κιτσάτες λατίνες με αντιαισθητικές καμπύλες επίσης γουστάρουμε, γουστάρουμε και hapenning αν έχει κάτι τρίτη εβδομάδα του Οκτώβρη (καμιά συναυλία, πού βρίσκω λίστα με το τι παίζει...) και δε θέλουμε παραλίες είπαμε.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.167
Μηνύματα
882.746
Μέλη
38.880
Νεότερο μέλος
Adamamdia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom