Δουλειές στην Αυστραλία

Billys

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
καλησπέρα! εξαιρετικό post συγχαρητήρια φιλε δευκαλίων... με βοηθησε πολύ να μάθω κάποιες λεπτομέρειες που δεν ήξερα από που αλλου θα μπορούσα να τις μάθω! μπορεί να είναι παλιό post αλλα θα κάνω μια προσπάθεια και να σε ρωτήσω κάτι και εγώ! Η κοπέλα μου σπουδάζει ιατρική, σε 2 χρονια θα τελειώσει και σκεφτόμαστε μιας και η ελλάδα όσο πάει και βυθίζεται και δεν έχουμε κανένα μέλλον εδώ θάθελα λοιπόν να ρωτήσω εάν γνωρίζεις αν με κάποιο τρόπο θα την δεχόντουσαν στην αυστραλία να συνεχίσει τις σπουδές τις (σε ειδικότητα και κάποιο μεταπτυχιακό πιθανότατα) και αφού τελειώσει να μείνει εκεί και να δουλέψει ως μόνιμος κάτοικος? επίσης μου έχουν πει πως σαν σύζυγος εγώ μετά θα μπορούσα και εγώ να πάω ΑΝ πρώτα κατάφερνε να μείνει εκεί και να πάρει υπηκότητα-visa δεν ξέρω πως το λένε :-D ισχύει? συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός η ενοχλητικός η αν λέω κάτι τελείως άκυρο που δεν στέκει απλά πριν λίγες μέρες μας μπικε η ιδέα και τώρα άρχισα να το ψάχνω οποτε δεν γνωρίζω και πολα!!
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.398
Likes
17.200
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αλάσκα
Ένα ένα:

- το να συνεχίσει τις σπουδές της εδώ δεν έχει καμία διαφορά από οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου, θα πρέπει να απευθυνθεί στα πανεπιστήμια, και να δει τί χρειάζεται. Δε νομίζω ότι αυτό το κομμάτι είναι ιδιαίτερα δύσκολο.
- το να δουλέψει μετά ως μόνιμος κάτοικος δεν είναι "αυτόματο" επειδή θα έχει σπουδάσει εδώ. Θα πρέπει να βρει πάλι μια εταιρεία να την κάνει sponsor ώστε να πάρει τη βίζα που χρειάζεται. Εδώ είναι και η ουσιαστική δυσκολία.
- αν είστε παντρεμένοι, η βίζα που παίρνει ο ένας καλύπτει και τον άλλον.
 

Billys

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
καλημέρα ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! πιστεύεις σαν γιατρός θα βρει εύκολα κάποιον "sponsor" η είναι εξαιρετικά δύσκολο όπως διάβασα και σε αλλα post σου πιο πάνω? επίσης πιστεύεις πως αξίζει να προσπαθήσουμε η είναι χάσιμο χρόνου και χρημάτων? σε ρωτάω γιατί εγώ είχα κατά νου ότι σαν γιατρός θα μπορούσε σχετικά ""εύκολα"" να την κρατήσουν εκεί για δουλειά αλλα όπως μου τα λες καταλαβαίνω πως δεν διαφέρει από οποιαδήποτε άλλη δουλειά οποτε αρχίζω να πιστεύω πως θα είναι εξαιρετικά δύσκολο-αδύνατον! ευχαριστώ και πάλυ για την απάντηση σου!!
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.398
Likes
17.200
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αλάσκα
Δυστυχώς δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για να ρωτήσεις αν είναι "εύκολο" ή όχι. Κάνε μια έρευνα στο επίσημο σάιτ μετανάστευσης και δες για αρχή αν υπάρχει το επάγγελμα αυτό στις λίστες με τα επαγγέλματα που ζητάει η Αυστραλία

http://www.immi.gov.au/Pages/Welcome.aspx

Το αν αξίζει να προσπαθήσετε είναι κάτι που το ξέρετε μόνο εσείς, δε μπορώ να στο απαντήσω εγώ.
 

ioanna171

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Γεια σας..ειμαι 21 ετων και ειμαι αποφοιτος ΕΠΑΛ βοηθος νοσηλευτη..οσο για την αγγλικη γλωσσα μπορω να συνεννοηθω αλλα αλλα οχι σε καλο επιπεδο..σκεφτομαι να αναζητησω δουλεια στην αυστραλια..ξερω πως δεν αναγνωριζετε το πτυχιο μου εκει..οποτε σκεφτομαι να παω σε πανεπιστημιο νοσηλευτικης εκει και για ενα 6μηνο για την αγγλικη γλωσσα..ξερω πως δεν θα ειναι ευκολα αλλα στν ελλαδα δεν κινειτε τιποτα..θελω να μ πεις αν ξες θα μπορεσω να βρω δουλεια νοσηλευτη εκει με το πτυχιο που εχω..????
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.398
Likes
17.200
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αλάσκα
Δεν ξέρω πραγματικά, δεν έχω ιδέαν από αυτό το χώρο - αλλά αφού είπες ήδη ότι δεν αναγνωρίζεται το πτυχίο σου εδώ...
 

Billys

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
φιλε Δευκαλίων μόλις διαπίστωσα ότι δεν σε ευχαρίστησα και για την δεύτερη σου απάντηση!! έψαξα στο site και ενώ έχει διαφορα επαγγέλματα στους γιατρούς το έχει κάπως φλόου! θα το ψάξουμε καλλίτερα μόλις δούμε τι ειδικότητα θα πάρει οποτε "προστοπαρον" το αφήνω έτσι! σε ευχαριστώ πολύ λοιπόν και για τον χρόνο σου και την βοήθεια σου!! ιωάννα171 απότι έχω καταλάβει στο θέμα υγείας το έχουν σε διαφορετική κατηγορια απότι τα υπόλοιπα επαγγέλματα δεν ξέρω gt! τα έχουν χωρισμένα ανά ειδικότητες οποτε κοίταξε στο site που μου έστειλε ο δευκαλίων σε ένα post πιο πάνω ίσος βγάλεις άκρη!
 

ioanna171

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Δεν ξέρω πραγματικά, δεν έχω ιδέαν από αυτό το χώρο - αλλά αφού είπες ήδη ότι δεν αναγνωρίζεται το πτυχίο σου εδώ...
Σ ευχαριστω που απαντησες αμεσως..ναι δυστυχως το πτυχιο μου(ΔΕ ειναι δευτεροβαθμιας εκπαιδευσης) αναγνωριζετε μονο στην Ευρωπη..αλλα απ οτι εχω μαθει μπορω να ερθω με αυτο το πτυχιο για εργασια αρκει να σπουδασω και σε πανεπιστημιο της Αυστραλιας..
 

smaragdi

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Καλησπέρα σας κι απο μενα! ετοιμαζω ήδη το ταξίδι μου για ενα μήνα στο συδνευ για να πάρω μια γεύση! δεν εχω κάποιο πτυχίο τελείωσα σε νυχτερινό σχολείο φετος και περασα σε πολυτεχνείο μα δεν θα παω.στην Ελλάδα δουλεύω χρόνια σερβιτόρα σε εστιατόρια κι εχω και δικό μου το άγχος μου είναι ότι δεν εχω χαρτί αγγλικών τα αγγλικά μου ειναι της "δουλειάς" θα μπορέσω να βρω κατι στο συδνευ?
 
Μηνύματα
4
Likes
0
Καλησπέρα!
Μήπως γνωρίζεις αν υπάρχουν δουλειές στην ελληνική παροικία που να μην απαιτούν την γνώση Αγγλικών;;
Ξέρω πως ακούγεται παράδοξο όμως έχω πολύ μεγάλη όρεξη για δουλειά και ξέρω πως μπορώ να αποδώσω στο μέγιστο! Δυστυχώς δεν γνωρίζω Αγγλικά!

Ευχαριστώ ειλικρινά για τον χρόνο σου!
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.398
Likes
17.200
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αλάσκα
Ορίστε;

Και να υπάρχουν δουλειές που δεν απαιτούν αγγλικά (!), πώς σκοπεύεις να ζήσεις σε ένα μέρος που τα αγγλικά είναι η πρώτη γλώσσα;

Επίσης, αν διάβασες καθόλου τα μηνύματά μου σε αυτό το θέμα, θα είδες ότι για να δουλέψεις νόμιμα εδώ πρέπει να βρεις ένα εργοδότη να σε κάνει sponsor, είτε να βγάλεις μόνη σου την κατάλληλη βίζα συμπληρώνοντας τους πόντους που απαιτούνται.
 
Μηνύματα
4
Likes
0
Το καταλαβαίνω! Οι παππούδες μας που μετανάστευσαν ήταν αναλφάβητοι! Εκείνοι πώς τα κατάφεραν;
Και σε όποια χώρα πήγαν δεν γνώριζαν κανέναν!!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.688
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom