Ιταλία Formula 1 - Monza , Sept 2014

sourloulou

Member
Μηνύματα
103
Likes
68
Επόμενο Ταξίδι
Λος Αντζελες-Λας Βεγκας
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα
α κ το σπουδαιοτερο!!δεν εχουμε συγκεκριμενες θεσεις αλλα το οικονομικοτερο εισιτηριο της απλης εισοδου στην πιστα οποτε γρασιδακι κι ετσι μου ειπαν οι υπολοιποι της παρεας!!!μηπως το μια ωρα νωριτερα ειναι λιγο απαγορευτικο στην περιπτωση μας??
 

LULLU

Member
Μηνύματα
3.511
Likes
7.700
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
παρκιν δεν εχει στο ξενοδοχειο που εκλεισες? παρκιν και αλλα θα εχει το ζητημα ειναι πως στη περιοχη της πιστας δεν παει αυτοκινητο πρεπει να το αφησεις καπου που θα επιβιβαζεσαι σε λεωφορειο που θα σε πηγαινει στις πιστες.... υπαρχει η μαυρη , η πρασινη και μπλε γραμμη που το καθε ενα παει σε διαφορετικες τοποθεσιες ....
 

sourloulou

Member
Μηνύματα
103
Likes
68
Επόμενο Ταξίδι
Λος Αντζελες-Λας Βεγκας
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα
Σημερα πηγαμε στη Μοντσα με το αυτοκίνητο στις 8.00 το πρωι ωστε να παρουμε τα εισιτηρια μας απο την πυλη!
Ο αγωνας ως γνωστον στις 14:00 τοπικη κ απο τις 9:30 ξεκινησαν αγωνες F2 , F3 ,Porche οποτε ειχαμε να βλεπουμε διαφορα ενω πιασαμε κ καλη θεση στην parabolica ακριβως απεναντι απο το videowall στην εισοδο της στροφης!οντως υπαρχει κοσμος που διανυκτερευει σε κερκιδες εκει μεσα κ στα δεντρα με σκηνες κ ξαπλωστρες για να πιασει καλη θεση!παντως θεσεις καλες ειχε κ στις 8:00!στις 12:00 ειχαν γεμισει τα παντα εκει που ημασταν!
Οταν τελειωσε ο αγωνας μπηκαμε στην πιστα κ φωτογραφηθηκαμε παντου....γραμμες εναρξης,τερματισμου κλπκλπ ενω την περπατησαμε για να βγουμε προς τα λεωφορεια που μας εφεραν εκει.
Παρκιν βρηκαμε εκει που μας κατευθυναν οι αστυνομικοι με το που μπηκαμε στην περιοχη του αυτοκινητοδρομιου κ πληρωσαμε 20€ .κρατησαμε το εισιτηριο κ με αυτο μπηκαμε στα λεωφορεια δωρεαν για την πιστα.πρασινη γραμμη κ τσουπ μες το παρκο μας αφηνει ωστε να παμε περπατωντας στην πυλη που ειχαμε κλεισει!vedano λεγοταν η πυλη των general admission tickets κ αφου μας εκαν κ δωρακι με τα εισιτηρια κορδελα για να τα κρεμασουμε στο λαιμο με το λογοτυπο της Monza F1 με τη σχετικη θηκη ξεκινησαμε το πολυ περπατημα που με ενημερωσατε σε προηγουμενες αναρτησεις!!!βεβαια ειχαμε παρει τοστακια κ φτιαξαμε στο ξενοδοχειο κ μπισκοτακια κ νερα κλπκλπκλπ οποτε περπατουσαμε τρωγοντας κ πινοντας κ κυριως χαζευοντας το παρκο!!
Ωρασπιδες δε χρειαζονται πλεον εδω που τα λεμε μιας κ λογω αλλαγης κινητηρων απο φετος δεν σφυριζουν τοσο τα οχηματα....
Ομπρελα απαραιτητη ....με εσωσε πραγματικα!
Καπελο καλο οταν εισαι εξω απτην ομπρελα κατα τη διαρκεια του αγωνα.
Τουαλετες φυσικα λογω κοσμου βρωμικες αλλα οι αντρες οκ μπορουν να μπουν ανετα.
Φαγητο αθλιο απεξω τοσο απο θεμα τιμων οσο κ απο το οτι εχουν ετοιμα φτιαγμενα σαντουιτς εκτεθιμενα εκτος ψυγειου ωρες.....μεσα στην πιστα λιγο καλυτερα αλλα τιμες χειροτερες απεξω....ενας δυο ισως να αξιζαν γτ ειχαν κοσμο με τα καρβουνα κ τα μπριζολακι που εσπαγαν μυτη αλλα κ ακριβος κ το κρεας αμφιβολου ποιοτητας!στην κριση του καθενος λοιπον!:):)
Αν βρεις κ ξενοδοχειο στο δρομο προς Como Lecco κ οχι Μιλανο για τη βραδια μετα τον αγωνα εισαι κ κυριος με το θεμα κινηση!!

Φανταστικη εμπειρια ακομη κ για μενα που δεν ειμαι φιλη του σπορ αυτου!αν σας δωθει η ευκαιρια αξιζει τον κοπο!
 

sourloulou

Member
Μηνύματα
103
Likes
68
Επόμενο Ταξίδι
Λος Αντζελες-Λας Βεγκας
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα
Ταπερακι forever @karfitsa !!!!πιστευα πως θα εχει ελεγχο μα επαθα σοκ η τουριστρια που δε μας ελεγξε κανεις μα κανεις!ο,τι ηθελες περνουσες μεσα!!τοσο ο,τι ηθελες που μεχρι κ καποιος θα μπορουσε να περασει βομβα!!τι να πεις?ευτυχως κυλισαν ολα καλα!:):)
 

sourloulou

Member
Μηνύματα
103
Likes
68
Επόμενο Ταξίδι
Λος Αντζελες-Λας Βεγκας
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα
Ξεχασα ομως να αναφερω το τι κανεις μετα τη Formoula!!
Γυριζουμε λοιπον στο ξενοδοχειο να βγαλουμε απο πανω μας ολον αυτον τον ιδρωτα... τοσο τον δικο μας οσο κ των υπολοιπων που καθως σμπροχνωμασταν ολοι για να μπουμε στην πιστα ανταλλασαμε!!!!:)
Αφου ξεκουραστηκαμε λιγακι δεν κρατιομασταν να παμε καπου αλλα που???
Οσα ειχα ακουσει για τη Μοντσα απογοητευτικα....Σκεφτομαστε το Μιλανο κ ξεκιναμε!
Ευτυχως μιλωντας στη ρεσεψιον δινοντας το κλειδι μου λενε να παμε στη Μοντσα οπωσδηποτε!
Σκεφτομαστε πως θα ειναι λιγο τοπικιστες κ θα θελουν να στηριξουν τετοια μερα τον τοπο τους,μη φυγει κανενα ευρω εξω απο τη Μοντσα Κυριακη της Formoula!!!
Ξεκιναμε με το αυτοκινητο λοιπον κ λεμε ας περασουμε απο Μοντσα να τη δουμε κ συνεχιζουμε για Μιλανο....
Σοκ λοιπον απο την ομορφια αυτης της πολης!!
Γραφικη,ρομαντικη με το ποταμακι της,πλατειες με τραπεζακια που λογω της ημερας ηταν ολα γεματα,φαγητο στο trattoria Caprese που εχει τετοια ουρα απεξω οποτε δυσκολα δε θα το βρεις αλλα φανταζομαι πως ολοι το ξερουν αν ρωτησεις(εμεις λογω της ουρας στηθηκαμε να μπουμε κ δεν το μετανιωσαμε)!!!!
Τεραστια πιατα κ πιτσες κ ενας μπουφες απο γλυκα απειρα ...φρεσκα κ τεραστια κομματια.....τιμες καλες κ βγαινεις τοσο χορτασμενος για να μην πω φουσκωμενος που η βολτα στα σοκακια της πολης επιβαλλεται τοσο για να μη χασει κανεις τον καθεδρικο Duomo κ το μπαρακι απεναντι του οσο κ για χωνεψη!!!:);)
Φυσικα δεν πηγαμε Μιλανο που στον αυτοκινητοδρομο καθως πηγαιναμε Μοντσα γινοταν χαμος απο κινηση!Κυριακη βραδυ γυριζουν κ οι εκδρομεις σκεφτηκαμε οι ζωντες στην Αθηνα!!:D
Μια τελεια λοιπον εμπειρια οπως η Formoula εκλεισε με τον καλυτερο τροπο τη βολτα κ το φαγητο στη Monza!!!
 

makisg

Member
Μηνύματα
4.721
Likes
14.823
Επόμενο Ταξίδι
Κοιλάδα μέσου Ρήνου.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
σ'ευχαριστουμε πολύ για όλες τις πληροφορίες και τις λεπτομέρειες που αναφέρεις.
 

sourloulou

Member
Μηνύματα
103
Likes
68
Επόμενο Ταξίδι
Λος Αντζελες-Λας Βεγκας
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα
Ηταν ονειρο του αντρα μου να δουμε to grand prix στην ιστορικοτερη πιστα!!οποτε με τη βοηθεια ολων σας ετοιμασα ενα ταξιδακι!!κ σας το παραθετω σαυτη τη συζητηση ωστε να βοηθησω κι εγω καποιους που τους αρεσει να συνδυαζουν πολλα πραγματα σε λιγες μερες τοσο λογω κοστους οσο κ λογω προτιμησης τροπου ταξιδιου αλλα κ οσους το εχουν σκεφτει να το κανουν αλλα τους τρομαζει η οργανωση ενος τετοιου ταξιδιου!:)

Μπορει λοιπον κανεις να πεταξει το Σαββατο που ειναι τα δοκιμαστικα της Formoula απο Αθηνα-Bergamo να νοικιασει ενα αυτοκινητακι κ να παει Μιλανο να βολταρει στον duomo κ να φαει panzerotti στον Luini ψωνιζοντας με ακριβο ή πιο οικονομικο γουστο κ αφου διανυκτερευσει εκει ....την Κυριακη πρωι πρωι να παει να δει τον αγωνα ολη μερα,ενω το βραδυ να βολταρει στην ξεχωριστη Μοντσα!Την επομενη μερα με το αυτοκινητο Lecco-Bellagio-Varena-Brunate-Como με διανυκτερευση στο τελευταιο...Την επομενη Bologna....μετα Φλωρεντια....San Gimignano-Lucca...Pisa-Cinqueterre...Γενοβα...Μπεργκαμο-Αθηνα με διανυκτερευση αντιστοιχα σε καθε τελιτσες !!!!!:):)

Μια βδομαδουλα γεματη εικονες κ εμπειριες μιας κ παραπανω αδεια δε δοθηκε!!
Δε θα μα πτοουν τετοια μικροπραγματα ομως!!!
Μακαρι να μπορουσα να εχω απο δυο μερες σε καθε προορισμο που προανεφερα...κ τρεις κ τεσσερις ....ομως η πραγματικοτητα ειναι αλλη κ η επιθυμια μου να δω αυτα τα μερη μεγαλη οποτε σκεφτηκα πως ολα γινονται αν το θες κ ξεκινησα το σχεδιασμο....ολα τα ξενοδοχεια κ φυσικα το αυτοκινητο κλεισμενα απο Ελλαδα gps απο φιλο που εμενε Ιταλια με ελληνικο μενου κ φωνη κ εκτυπωμενες σημειωσεις απο εσας κ ο,τι εβρισκα στο ιντερνετ που μου κινουσε το ενδιαφερον κ ημεγαλη μερα δεν αργησε να ερθει!!!!ο αντρας μου τρελαθηκε με την εκπληξη κ χαρηκα πολυ!!!
 

makisg

Member
Μηνύματα
4.721
Likes
14.823
Επόμενο Ταξίδι
Κοιλάδα μέσου Ρήνου.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
φωτό δεν βλέπω και ανησυχώ.:bleh::bleh:
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.363
Likes
9.288
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
να παει Μιλανο να βολταρει στον duomo κ να φαει panzerotti στον Luini
εδω θα διαφωνησω..πολυ διαφημιση για ενα μετριο προιον. ενα σφολιατοειδες με ντοματα κ μοτσαρελλα στην πιο κοινη εκδοχη του δεν σε απογειωνει οποιος και να το κανει. ουτε και αξιζει να πας στο Μιλανο που βριθει απο σουπερ εστιατορια, τρατοριες και να ψαχνεις και να στηθεις στην ουρα για να φας γεμιστη τηγανισμενη σφολιατα...
 

sourloulou

Member
Μηνύματα
103
Likes
68
Επόμενο Ταξίδι
Λος Αντζελες-Λας Βεγκας
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα
Δεν ξερω βρε παιδια....Φυσικα ο ουρανισκος του καθενος καθως κ το πορτοφολι του επιλεγει που θα σταθει κ τι θα επιλεξει να φαει!:)παντως πληροφοριακα δεν προκειται για σφολιατα!τηγανισμενο θυμιζει τα πιροσκι περισσοτερο σε πιο αναλαφρη γευση λογω της γεμισης ενω ψημενο ειναι πολυ πιο ψωμοειδες-καλτσονε ....οικονομικο σνακ κ panzerotti δεν εχει πουθενα αλλου αρα ειναι μονοπωλειο γιαυτο κ η διαφημιση μαλλον!!:)
Εγω το εγραψα λογω της ουρας οπως στον buffeto στη Ρωμη ας πουμε....εσεις επιλεγετε οταν βρεθειτε εκει αν σας γεμιζει το ματι ή οχι!:):)
 
Last edited:

sourloulou

Member
Μηνύματα
103
Likes
68
Επόμενο Ταξίδι
Λος Αντζελες-Λας Βεγκας
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα
Το ταξιδι λοιπον συνεχιζεται κ η δευτερα μετα την κυριακη του αγωνα περιλαμβανει λιμνη Como!!!!
Ξεκιναμε απο βορεια της Μοντσα οπου βρισκοταν το ξενοδοχειο μας κ μεσω Lecco οπου σταματαμε για μερικες φωτο με τη γεφυρα φτανουμε μεσω της ομορφης κ δυσκολης οπως με προειδοποιησατε διαδρομης στο Bellagio!!παρκαρουμε στην εισοδο του χωριου σε δημοσιο παρκιν με 1,50 ευρω την ωρα,πινουμε λιγο νερο απο την δροσερη πηγη εκει κ βολταροντας παραλιακα μπαινουμε σε λιγο στο χωριο....
Ομορφο,τουριστικο αλλα κ με πολλα καφε στο χειλος της λιμνης οπου ενιωθες πιο απομονωμενος απο τα γκρουπακια τουριστων που περπατουσαν στα σοκακια!τιμες οχι κ τοσο καλες αλλα πληρωνες τη θεα!!
Παιρνουμε το καραβακι για Varenna με 9,20 τα δυο ατομα μονο να παμε γιατι μετα δεν ξεραμε αν θα μας φτασει ο χρονος για Menaggio.
Στη Varenna πιο γραφικα μεν αλλα κ πολυ πιο ερημικα δε!ευτυχως δεν εκλεισα εκει ξενοδοχειο σκεφτηκα!ενα μαγαζακι με σουβενιρ απο πηλο,τερακοτα κλπ...δυο gelateria ...κ αλλες δυο πιτσαριες-τρατοριες...φυσικα κ το vechia varenna με τις λιγακι πιο τσιμπημενες τιμες αλλα οχι κ εξωφρενικες!μια καρμποναρα στα 13 ευρω ενω οι υπολοιποι την ειχαν 10! Κ απο μπαλκονακι πολυ καλυτερη θεα κ αισθηση!Φαγαμε στο τσακ γτ στις 14:30 εκλεινε οπως παλι με ειχατε προειδοποιησει κ ξανανοιγε στις 19:30 μεχρι το βραδακι...πηραμε μια ωραια κορνιζα απο πηλο κ ειδαμε το καραβακι να ερχεται οποτε μπηκαμε για να επιστρεψουμε στο Bellagio....
Σκεφτηκαμε πως στο Como θελαμε να ανεβουμε με τον οδοντωτο στο Brunate κ δεν πηγαμε Menaggio αλλα δεν το μετανιωσαμε μιας τοσο η θεα απο το Brunate οσο κ η διαδρομη με τον οδοντωτο ηταν πολυ ιδιαιτερα!
Σεργιανισαμε στο Como φαγαμε κοντα στο duomo σε ενα που μας γεμισε το ματι λογω κοσμου ντοπιου κ τελειωσε κ αυτη η μερα!!!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.181
Μηνύματα
883.252
Μέλη
38.892
Νεότερο μέλος
Petr23

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom