Γαλαξίδι

jukeboxhero

New Member
Μηνύματα
2
Likes
1
Καλημέρα σας.
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.
Το Γαλαξίδι είναι πράγματι γραφικό το καλοκαίρι. Ειδικά το βράδυ νιώθεις ότι είσαι σε νησί, με την περαντζάδα μπροστά από τη θάλασσα και τα φώτα και τη μουσική από τα μαγαζάκια.
Το αρνητικό είναι οι πολύ υψηλές (αποτρεπτικές) τιμές στο φαγητό, δηλαδή επιπέδου Σαντορίνης. Δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να ισχύουν σε ένα μέρος που έχει κόσμο όλες τις εποχές και ειδικά σε τέτοια περίοδο ύφεσης.
Για να πας για μπάνιο χρειάζεσαι απαραιτήτως αυτοκίνητο, εκτός αν βολευτείς στην εξέδρα στην άκρη του λιμανιού που εκεί, όπως είπατε κε Δημήτρη, είναι μόνο για βουτιές. Αυτό το μέρος είναι ιδανικό για ποτό το βραδάκι.
Στην παραλία Καλαφάτης, έχει ένα μικρό κόστος η ενοικίαση ξαπλώστρας, (σε τέτοια περιοχή δεν θα έπρεπε να ισχύει, αλλά να υπάρχει χρέωση σε ότι παραγγείλεις). Μπορείς άνετα να καθίσεις και με δική σου ομπρέλα.
Στα ρηχά τα βότσαλα έχουν και λίγο φυτοπλαγκτόν, μικρά φυκάκια, λίγο αντιαισθητικό, αλλά μετά από λίγα βήματα έχει άμμο. Επίσης, λίγο από αυτό το φυτοπλαγκτόν, υπήρχε διάσπαρτο και στην επιφάνεια της θάλασσας. Επίσης, μπορεί να πετύχεις αχινό (καθαρά νερά). Τα νερά είναι κρυστάλλινα, με τρομερή διαύγεια.

Έχω ανεβάσει κάποιες φωτο:
 

like23

Member
Μηνύματα
66
Likes
8
Επόμενο Ταξίδι
ΑΜΕΡΙΚΗ
Ταξίδι-Όνειρο
LAS VEGAS
3μερες ακομα για το καλυτερο αποκριατικο ραντεβου!!κ δεν ειναι αλλο απο το αλευρομουτζουρωματα στο γαλαξιδι!!!οσοι δεν το εχουν ζησει ας το τολμησουν ειναι υπεροχα!!!
 

doraki26

Member
Μηνύματα
131
Likes
9
Γαλαξίδι 3ήμερο φθινόπωρο!

Παιδιά πρόκειται σε λίγες μέρες να επισκεφτώ το Γαλαξίδι, αλλά έχω προβληματισμό αξίζει να πάω τέτοια περίοδο ή δεν θα υπάρχει ψυχή και θα είναι όλα κλειστά?? Είχα πάει Ιτέα γύρω στον Νοέμβρη πέρισυ και δεν υπήρχε ψυχή και όλα τα ταβερνάκια ήταν κλειστά!! Επίσης τι άλλο θα μπορούσα να επισκεφτώ εκεί κοντά εκτός Δελφούς και Αράχωβα?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
 
Last edited by a moderator:

coco_

Member
Μηνύματα
1.325
Likes
1.801
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
Νομίζω μια χαρά περίοδος είναι. Ούτως ή άλλως το Γαλαξίδι δεν είναι κατεξοχήν ούτε καλοκαιρινός ούτε χειμερινός προορισμός.
Νομίζω πως αυτή η περίοδος του πάει, είναι απίστευτα γραφικό, αν έχει καλό καιρό μπορείτε να κάνετε και κανένα μπανάκι, αλλιώς του πάει η μελαγχολία του φθινοπώρου.
Να σου προτείνω και ένα νέο ξενώνα http://nautilusgalaxidi.gr/, δεν είναι τόσο κεντρικά(5' λεπτά με τα πόδια απο τα ταβερνάκια) αλλά είναι πολύ προσεγμένο στην λεπτομέρεια.
Να μπορούσες να πάς και μια βόλτα στην Ναύπακτο
 

PoppyTh

Member
Μηνύματα
44
Likes
26
Επόμενο Ταξίδι
Βορεια Αφρικη
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
Γεια χαρα, παιδες
Αν και νωρις ακομα για να το συζητησουμε (μολις που αποθηκευσα το ελατακι μου) σκεφτομαι να κανω εκπληξη στο αντρα και τα παιδια μου, αντι να ψησουμε το Πασχα στο εξοχικο οπως συνηθως (κουβαλα, πλυνε, μαζεψε) σκεφτηκα το πανεμορφο Γαλαξιδι και τη γυρω περιοχη. Διαμονη μπορεις ευκολα να βρεις σε ξενωνα. Το προβλημα φανταζομαι ειναι που θα παμε για φαγητο πριν Ανασταση αλλα και την Κυριακη του Πασχα, μιας και τα περισσοτερα εστιατόρια πιστευω θα ειναι κλειστα λογω αργιας. Εχετε υποψιν σας τι γίνεται σε τετοιες περιπτωσεις?
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.186
Μηνύματα
883.273
Μέλη
38.893
Νεότερο μέλος
stefanoss

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom