Καραιβικη με κρουαζιεροπλοιο...

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.542
Likes
8.031
Υπαρχει μια προταση για κρουαζιερα τον Ιανουαριο.Δυτικη Καραιβικη με το Independence of the Seas.
Ειναι 6 βραδια και πιανει 3 λιμανια...George Town στο Grand Cayman,Falmouth στη Τζαμαικα και Labadee στην Αιτη.
Το θεμα μου ειναι αν αξιζουν σαν λιμανια-πολεις και αν γνωριζει καποιος και το κρουαζιεροπλοιο..Ηπιθανοτητα να παω ειναι μικρη αλλα με τριβελιζει κιολας...ξερετε πως ειναι αυτα....
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.628
Likes
50.310
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ψιλοχάλι και τα τρία. Τώρα αν έχεις αρκετό καιρό ώστε να γυρίσεις λίγο σε κάθε καιρό από το "χάλι" πηγαίνεις στο απλώς αδιάφορο. Αν δε στο δίνουν τσάμπα, καλύτερα να δώσεις τα λεφτά σου να πας κάπου αλλού η δική μου άποψη.
 

Kostas78

Member
Μηνύματα
44
Likes
81
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού
Το πλοίο είναι από τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια που υπάρχουν και είναι σχετικά καινούργιο (ναυπηγήθηκε το 2008). O χρόνος που περνάς εν πλω κυλά ευχάριστα, υπάρχει καθημερινό τετρασέλιδο πρόγραμμα με πολλές δραστηριότητες και εκδηλώσεις για να περάσεις το χρόνο σου, ενώ στο πλοίο μπορείς να κάνεις σερφ σε πισίνα με τεχνητά κύματα, καθώς και αναρρίχηση. Το φαγητό είναι καλό και δεν είναι απαραίτητο να φας σε κάποιο εστιατόριο με επιπλέον χρέωση.
Τώρα τα λιμάνια, το George town είναι αδιάφορο, έχει πολλές τράπεζες και καταστήματα χρυσαφικών αλλά δεν αξίζει να σπαταλήσεις το χρόνο σου. Πολύ κοντά είναι μια φανταστική παραλία (seven mile beach) και αξίζει να της αφιερώσεις λίγο χρόνο. Επίσης μπορείς να πας στην stingray city για να ταΐσεις σαλάχια ή να πας να κολυμπήσεις μαζί με δελφίνια σε μεγάλη πισίνα με θαλασσινό νερό (σαν εμπειρία είναι μοναδική).
Το labadee είναι μια ιδιωτική έκταση στην Αϊτή και ανήκει στην Royal Carribean. Μπορείς να κολυμπήσεις και να κάνεις διάφορες θαλασσινές δραστηριότητες σε τσιμπημένη τιμή, δεν υπάρχει όμως τίποτα για να δεις.
Για το Falmouth δεν γνωρίζω.
Από το Μαϊάμι και το Φορτ Λότερντεηλ ξεκινούν πάρα πολλές κρουαζιέρες αφιέρωσε λίγο χρόνο και δες τι άλλες επιλογές έχεις (τα oasis και allure of the seas είναι ακόμα μεγαλύτερα πλοία ενώ πρέπει να είναι και σχετικά κοντά στην τιμή).
 

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.542
Likes
8.031
Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις και τις παραινεσεις σας :)
Αποφασισα να το αναβαλλω-ποτε δεν διαγραφω τιποτα- για να περιμενω καποιο
καλυτερο προγραμμα στην ευρυτερη περιοχη.Αμα, ερθει και η αναπτυξη,ακομα καλυτερα :D
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.686
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom