Βουλγαρία Ρουμανία Σερβία Απο Βουκουρέστι στο Βελιγράδι με τρένο

silentscream

Member
Μηνύματα
20
Likes
15
Καλησπέρα συν-ταξιδιώτες.

Μετά την επίσκεψη μου τον περασμένο Ιούνιο στο Βελιγράδι ανακάλυψα ένα περίεργο δέσιμο με τα Βαλκάνια και μια έντονη ανάγκη να τα επισκεφτώ και να τα εξερευνήσω βαθύτερα.

Περιεργαζόμουν έντονα την ιδέα στο μυαλό μου για μια «γύρα» στην ενδοχώρα με σκοπό την αλλαγή βαλκανικών μεγαλουπόλεων αλλά δεν είχα καταλήξει που και για πόσο χρόνο.

Μια και τον Νοέμβριο θα έχω αρκετό ελεύθερο χρόνο την απάντηση μου την έδωσαν οι προσφορές της Aegeanκαι έτσι έκλεισα ένα πακέτο αρκετά οικονομικό με προορισμό το Βουκουρέστι και επιστροφή από Βελιγράδι και με αρχικό πλάνο ένα νοητό τρίγωνο που ενώνει τις πόλεις Βουκουρέστι – Σόφια- Βελιγράδι. Χρόνος ταξιδιού 13 ημέρες.

Ο στόχος είναι να δούμε όσο περισσότερα μέρη μπορούμε χωρίς να κάνουμε άσκοπα χιλιόμετρα. Φυσικά να μένουμε στις μεγάλες πόλεις 2-3 βράδια. Και αν χρειαστεί 1 μέρα ή μερικές ώρες σε ενδιάμεσες στάσεις.

Το ταξίδι είναι ακόμα στα σκαριά. Το σίγουρο είναι η αρχή και το τέλος. Το δεύτερο πλάνο μετά από μια πληροφορία που έμαθα ότι η Σόφια δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο είναι η περιπλάνηση μέσα στη Ρουμανία και να βγούμε Σερβία μέσω Τιμισοάρας. Λέμε να κινηθούμε με τρένα…

Πιστεύετε ότι αξίζει ή με λεωφορεία καλύτερα?

Έχουν γρήγορα τρένα και πως διαμορφώνεται μια μέση τιμή?

Έχετε να μου προτείνετε κάποια ενδιαφέρουσα διαδρομή η κάποια πόλη που αξίζει να επισκεφτούμε?

Γενικά πως σας φαίνεται το εγχείρημα??
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.167
Μηνύματα
882.723
Μέλη
38.879
Νεότερο μέλος
fanisfanisfanis

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom