9 χρόνια Travelstories!

coco

Member
Μηνύματα
1.301
Likes
2.283
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Τελειο το μερος,τελεια τα γλυκα ,τελειοι και οσοι και οσες γνωρισα,ασ ειναι καλα η καρφιτσουλα!
 

FRIDA08

Member
Μηνύματα
445
Likes
1.298
Επόμενο Ταξίδι
???Covid Era
Ταξίδι-Όνειρο
Διάστημα
Αρχές του 2008 ψάχνοντας για Υπερσιβηρικό, 'έπεσα ' πάνω στο φόρουμ. Με τον Υπερσιβηρικό ακόμα να ταξιδέψω.... έκανα όμως άλλα υπέροχα ταξίδια, γνώρισα καταπληκτικούς ανθρώπους και κατάλαβα ότι δεν είμαι και τόσο 'πυροβολημένη' όσο ένιωθα όταν συζητούσα για ταξίδια κατά καιρούς. Ή τουλάχιστον υπάρχουν και άλλοι 'πυροβολημένοι' σαν εμένα.

Χρόνια πολλά travelstories, χρόνια καλά σε όλους μας, χρόνια ταξιδιάρικα.
 

dim kyr

Member
Μηνύματα
2.064
Likes
6.302
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Χρονια πολλά ναι, αλλά οχι μόνο στο travel stories το οποιο ειναι μια νομικα κατοχυρωμενη εμπορικη ονομασια. Χρονια Πολλά σε όλα τα ενεργα και μη μελη που με τις αποριες, τις απαντησεις, τις φωτογραφιες, τα κειμενα, τις ερωτησεις, τις προτασεις, τις συμβουλες, την γνωση τους , δημιουργουν μια ταξιδιωτική εγκυκλοπαιδεια για γνωστους και αγνωστους προορισμους και εμπλουτιζουν το ελληνικο χωρο της e-ταξιδιωτικης πληροφόρησης. Χρονια πολλά λοιπον στον Hydronetta που μας εγραψε για το Αφγανισταν (και οχι μονο) , στον Babaduma που ειναι κινητη Λαρους για ΝΑ Ασια, στον 10900 που μας δειχνει τον δρομο, στον Panpan που δεν δυσανασχετει να απαντησει σε αποριες αρχαριων κι ας εχουν απαντηθει απειρες φορες, στον dimosf που δεν κουραζεται με τις ιστοριες του να μας γνωρισει τις κρυφες γωνιες της Ελλαδας, στον Γιωργο με το χιουμορ του και τις απεραντες γνωσεις του για την Λ. Αμερικη, και φυσικα σε ολους τους διαχειριστες που εθελοντικα προσφερουν τον χρόνο τους με αγαπη και μερακι για τα ταξίδια. Ο καταλογος ειναι τεραστιος, και θα μπορουσα να γραφω μεχρι το πρωι, αλλά η ουσια παραμενει και χωρις την ονομαστική αναφορά εκ μερους μου.

Χρονια πολλά λοιπον σε ολους μας, γιατι το travel stories ειναι κυριως αυτο: τα μελη του.
Καλά μας ταξιδια για να εχουμε και να γραφουμε
 

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.546
Likes
8.035
Na τα εκατοστήσουμε!! αυτά τα γλυκάκια που φάγαμε στα περυσινά γενέθλια είναι αξέχαστα!!!!!!!!!!!!!!!!
ήταν πρόταση και οργάνωση της karfitsa και άρεσε σε όλους μας (καλά δεν λέω για τα άπαιχτα γλυκά της elenara88..)
Τελειο το μερος,τελεια τα γλυκα ,τελειοι και οσοι και οσες γνωρισα,ασ ειναι καλα η καρφιτσουλα!
Σλουρπ,σλουρπ:bleh::bleh:.....τα γλυκα ηταν περιφημα και αμα κανονισετε συναντηση θα τα φατε και φετος.....η αποκλειστικη γλυκογλυπτρια του φορουμ θα σας φροντισει δεοντως....:icecream::icecream:
 

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.674
Likes
16.384
Χρόνια πολλά στο travelstories και τους συν αυτώ ανήσυχους φορουμίστες του...νάχουμε όλοι υγεία να ταξιδεύουμε είτε δια ζώσης είτε μέσω των ιστοριών των συμφορουμιτών ....
 

mariath

Member
Μηνύματα
2.219
Likes
5.729
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Χρόνια πολλά Travelstories! Για μένα είναι μια ιστορία που κρατάει κάπου πέντε χρόνια τώρα και με έχει συντροφέψει σε καλές και κακές στιγμές, μου έχει δώσει άπειρο γέλιο, με έχει κάνει να ονειρευτώ προορισμούς αλλά και να πάω σε κάποιους απ' αυτούς και πάνω απ' όλα έφερε στη ζωή μου καλούς φίλους που μοιραζόμαστε την ίδια λόξα και καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;
 

alma

Member
Μηνύματα
3.721
Likes
15.071
Χρόνια μας Πολλά και πάνω από όλα να έχουμε όλοι υγεία να μπορούμε να ταξιδεύουμε,να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας και να βάζουμε ο ένας στον άλλο ιδέες για καινούργιους προορισμούς.
 

nicpag

Member
Μηνύματα
81
Likes
76
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
Χρόνια πολλά travelstories :clap::clap::clap: Σε ευχαριστούμε που υπάρχεις και που μας "ταξιδεύεις" :airplane:
Πριν 2 χρόνια μπήκα στην παρέα σας και ακόμα να γράψω κάποιες ιστορίες που έχω υπόψιν μου! Που θα πάει , όμως , θα τις γράψω :bleh:
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.180
Μηνύματα
883.100
Μέλη
38.891
Νεότερο μέλος
CrisPan

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom