Oι αεροσυνοδοί εκδικούνται: Βγάζουν στο facebook όλα τα άπλυτα των επιβατών

sezar7

Member
Μηνύματα
748
Likes
606
Αν έχετε ήδη πάρει το αεροπλάνο, θα ξέρετε πόσο δυσάρεστο είναι να μένεις καθηλωμένος επί ώρες σε μερικά τετραγωνικά μέτρα, συνοδεία πολλών δεκάδων αγνώστων ανθρώπων.

Ειδικά αν αυτοί οι άγνωστοι σε εσάς άνθρωποι αποφασίζουν να βγάλουν τις κάλτσες τους, να απλώσουν τα πόδια τους, να ανοίξουν φόρα παρτίδα τα υπάρχοντά τους, να κόψουν τα νύχια τους και να ξεχάσουν κάθε στοιχειώδη κανόνα υγιεινής.

Εδώ και μερικούς μήνες, οι αεροσυνοδοί αποφάσισαν να εκδικηθούν αυτούς τους αγενείς και κακότροπους επιβάτες. Δημιούργησαν μια σελίδα στο Facebook που λέγεται Passenger Shaming -Επιβάτες, ντροπή- και ανεβάζουν στο διαδίκτυο ό,τι πιο σιχαμερό και υπερβολικό κάνουν οι επιβάτες που νομίζουν ότι βρίσκονται σε αχούρι.
Στη σελίδα αυτή ανεβάζουν φωτογραφίες ακόμη και σοκαρισμένοι επιβάτες και αηδιασμένες καθαρίστριες.

Το εκπληκτικό είναι ότι οι αεροσυνοδοί συνοδεύουν τις φωτό με απίστευτα σχόλια και βρισιές, όπως «μ@λ@κα», σκατά, να σε πατήσει φορτηγό, θέλω να τη χτυπήσω, «εκεί που βάζεις τα πόδια σου κάποιος θέλει να φάει, μαλακισμένη» κλπ.



Κομμένα νύχια στη μοκέτα του αεροπλάνου!



Αυτοκολλητάκια στο παράθυρο




























Πηγή: Oι αεροσυνοδοί εκδικούνται: Βγάζουν στο facebook όλα τα άπλυτα των επιβατών [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/171263#ixzz3E3mMyGZJ
 

HummingBird

Member
Μηνύματα
582
Likes
826
Το πόσταρα χθες στο οφ τόπικ :D Έκατσα και είδα όλες τις φωτογραφίες, πολύ γέλιο, κάποια στιγμή μου κόπηκε η όρεξη όμως, με τις σκ@τούλες και τα τσίσα o_O
Γράψτε δικές σας εμπειρίες με σιχαμένους επιβάτες να γελάσουμε!
 

Irouli

Member
Μηνύματα
113
Likes
146
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Δεν ξέρω τι λέτε για το αεροπλάνο, αλλά αν δεν έχεις κάτσει δίπλα σε παχύσαρκο/η που ζέχνει μέσα σε ΚΤΕΛ και πιάνει τα 3/4 και της δικής σου θέσης, δεν έχεις δει τίποτα :bleh:!!!
Απαράδεκτοι πάντως οι συγκεκριμένοι τύποι, ευτυχώς δεν μου έχουν παρόμοιες καταστάσεις (ακόμη τουλάχιστον):shock:
 

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.546
Likes
8.035

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Καλα λοιπον που καθαριζω απο πριν το τραπεζακι του φαγητου με υγρομαντηλο
 

babaduma

Member
Μηνύματα
5.052
Likes
7.801
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Αυτήν ακριβώς την εικόνα αντικρύσαμε στο Α380 της Emirates όταν προσγειωθήκαμε στο αεροδρόμιο του Dubai προερχόμενοι από Bangkok σε μια πτήση τίγκα στους μερχαμπάδες. Ανάλογη ήταν και η εικόνα στην επόμενη πτήση που μας έφερε στην Κων/πολη. Και, όχι, ούτε στην business άλλαζε η εικόνα.
 

katkats

Moderator
Μηνύματα
9.605
Likes
12.424
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Νομίζω ότι αυτή η εικόνα (καλύτερη ή χειρότερη) είναι συνηθισμένη σε πολύωρα ταξίδια. Δεν ξέρω τι είναι οι "μερχαμπάδες" αλλά και στις πτήσεις από και προς Κούβα την ίδια εικόνα αντικρίσαμε όταν σηκωθήκαμε για την αποβίβαση.
 

emouli

Member
Μηνύματα
1.239
Likes
3.531
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Δεν ξέρω τι είναι οι "μερχαμπάδες" αλλά και στις πτήσεις από και προς Κούβα την ίδια εικόνα αντικρίσαμε όταν σηκωθήκαμε για την αποβίβαση.
μερ χαμπάρ: (τουρκικη φράση) αυτός που δεν παίρνει χαμπάρι τίποτα, ο "πέρα βρέχει";)
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.182
Μηνύματα
883.219
Μέλη
38.891
Νεότερο μέλος
CrisPan

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom