Προτάσεις για καφέ

lefteris

Member
Μηνύματα
474
Likes
174
Επόμενο Ταξίδι
Σαιντ Λούις - Σικάγο
Ονειρεμένο Ταξίδι
γυρος των ΗΠΑ
Εδώ θα προτείνω διάφορα καφέ στο κέντρο που θεωρώ ότι αξίζουν. Σε διαφορετικό θέμα θα προτείνω μέρη για φαγητό ή ποτό ώστε να μη μπλέκονται όλα μαζί.

Πρώτο και καλύτερο, το Paludan Bogcafe κοντά στο σταθμό του Nørreport. Είναι το αγαπημένο μου καφέ, ειδικά για χειμωνιάτικο καιρό. Έχει ωραίο καφέ και σοκολάτα και μετά τις 17:00 φθηνή μπύρα για τους μαθητές. Επίσης για πρόχειρο φαγητό έχει πολύ ωραίο burger ενώ 2 φορές που έχω πάρει το πιάτο ημέρας ήταν πολύ νόστιμο. Επίσης έχω κάτσει για brunch αλλά για 100kr δεν αξίζει.

Πολύ καλή επιλογή είναι επίσης το Cafe 22 το οποίο είναι ιδανικό ειδικά για καλό καιρό καθώς είναι πάνω στις 'λίμνες'. Έχει καλό καφέ και τα Σαβ/κα έχει ωραίο μπουφέ για brunch μέχρι τις 16:00.
 

lefteris

Member
Μηνύματα
474
Likes
174
Επόμενο Ταξίδι
Σαιντ Λούις - Σικάγο
Ονειρεμένο Ταξίδι
γυρος των ΗΠΑ
Ένα καλό καφέ αν και λίγο τουριστ-τραπ είναι το Cafe Norden επάνω στην Strøget, οπότε δε γίνεται να μην το δείτε. Η πλατεία αυτή είναι ίσως το πιο πολυσύχναστο σημείο της πόλης. Έχει καλό καφέ και νόστιμα γλυκά αλλά λίγο τσιμπημένες τιμές.

Ένα ακόμα αξιόλογο καφέ βρίσκεται στην ίδια πλατεία, αλλά μέσα σε μια στοά δίπλα στο Royal Copenhagen και λέγεται Royal Smushi Cafe. Το δυνατό του σημείο είναι τα γλυκά του, αλλά αξίζει να το δείτε και για την 'ιδιαίτερη' διακόσμησή του. Έχει και αλμυρά πιάτα αλλά δεν έχω δοκιμάσει κάτι. Και δω οι τιμές είναι λίγο τσιμπημένες.
 

lefteris

Member
Μηνύματα
474
Likes
174
Επόμενο Ταξίδι
Σαιντ Λούις - Σικάγο
Ονειρεμένο Ταξίδι
γυρος των ΗΠΑ
Δύο καφέ με ξεχωριστή φιλοσοφία είναι τα Cafe Retro τα οποία βρίσκονται στο κέντρο και στο Nørrebro. Σε αυτά τα καφέ δουλεύουν εθελοντές και τα κέρδη πηγαίνουν σε ΜΚΟ όπως Action Aid και Γιατροί Χωρίς Σύνορα. Αν θέλετε να πετύχετε Έλληνες φοιτητές της Κοπεγχάγης πηγαίνετε σε αυτό που βρίσκετε στο κέντρο, όλο και κάποιος θα είναι εκεί :p
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.112
Μηνύματα
880.659
Μέλη
38.838
Νεότερο μέλος
Crimson_gr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom