Βέλγιο Γερμανία Βερολίνο η Βρυξέλλες Ιανουάριο?

katkats

Moderator
Μηνύματα
9.554
Likes
12.363
Επόμενο Ταξίδι
?
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ν. Αμερική
Γεια σου Στυλιανέ! Αν δεν δώσεις περισσότερες πληροφορίες (μέρες, ενδιαφέροντα, προϋπολογισμός, αριθμός ατόμων, ηλικίες και ό,τι άλλο θεωρείς εσύ σημαντικό) δύσκολο να σε βοηθήσουμε :)
 

Stylianos

Member
Μηνύματα
56
Likes
24
Επόμενο Ταξίδι
?
Ονειρεμένο Ταξίδι
?
Είμαστε ζευγάρι 30 και 25 ετών ,θα πάμε για 5 διανυκτερέυσεις.
Θα μας αρεσε η πόλη που θα επισκευθουμε να έχει μια ταυτότητα μια γοητεια ,να μας αφήσει κατι ,οπως μας αφησέ η Βιέννη που είχαμε επισκευθεί πέρυσι.
 

echo2011

Member
Μηνύματα
2.398
Likes
3.571
Προσωπικά προτιμώ τις Βρυξέλλες.. Μπορείτε πολύ εύκολα να πάτε και 1-2 μέρες στη Μπριζ και τη Γάνδη που είναι δίπλα και είναι υπέροχες!!!
 

greg_thess

Member
Μηνύματα
993
Likes
547
Αν πάτε πάτε Βρυξέλλες,που δεν λέω ότι δεν είναι ωραία,ίσα ίσα,καλό θα ήταν να σπάσετε τις μέρες σε 3 και 2 ας πούμε Μπρυζ ή Γάνδη.Αλλά βασικά εξαρτάται τις θες να δεις,ποια είναι τα ενδιαφέροντα σου,κλπ.
 

Stylianos

Member
Μηνύματα
56
Likes
24
Επόμενο Ταξίδι
?
Ονειρεμένο Ταξίδι
?
Παιδια ευχαριστώ για τις πληροφορίες ,πραγματικα το Μπριζ είναι πανέμορφο και αρχίζω τελικα να γέρνω προς βέλγιο.
 

James

Member
Μηνύματα
1.001
Likes
5.318
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού
Βερολίνο δαγκωτό. Αν ρωτάς μόνο για αυτές τις δύο πόλεις.
Ξεχνώντας αν έχεις πιθανές επιλογές τριγύρω.

5 μέρες για το Βερολίνο είναι σούπερ. Ωραία φλατ πόλη, με ΠΟΛΥ ενδιαφέροντα πράγματα να δεις (αν σε ενδιαφέρουν τα αξιοθέατα). Μιλάμε άλλωστε για μια πόλη με τις πιο ενδιαφέρουσες ιστορίες στην Ευρώπη. (όχι χαρούμενη αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία)
Απομεινάρια του τείχους, τσεκ πόιντ Τσάρλυ, το Μουσείο της Περγάμου, ο πύργος της τηλεόρασης, το εβραικό μουσείο, το Ράιχσταγκ. Πάρα πολλά.

Εμένα κάτι με έπιανε και μόνο που περπατούσα στα μέρη που γίνανε οι τελευταίες μάχες του Β' Παγκοσμίου πολέμου. Ή πατώντας με το ένα πόδι στο πρώην Δυτικό Βερολίνο και με το άλλο στο πρώην Ανατολικό. Anyway, βίτσια είναι αυτά.

Εκτός όμως από ιστορία (που με ενδιαφέρει) είναι ωραία πόλη, απλωμένη, καλές συγκοινωνίες, με πολλά μαγαζιά, καλό φαγητό, πολύ ωραίες πλατείες, εμπορικά μπλα μπλα μπλα. Εν κατακλείδι, νομίζω ότι τα περιλαμβάνει όλα, και είναι για όλα τα γούστα. Α. Περιλαμβάνει και κρύο ε? Πολύ!
 

Stylianos

Member
Μηνύματα
56
Likes
24
Επόμενο Ταξίδι
?
Ονειρεμένο Ταξίδι
?
Απο αρχιτεκτονικη άποψη με "τραβανε"ποιο πολύ οι πόλεις του Βελγιου.
Όμως θα χρειαστω αυτοκινητο η πολυ καλο προγραμματισμο με τραινο και διανυκτερευση σε 3 πολεις.
 

greg_thess

Member
Μηνύματα
993
Likes
547
Αυτοκίνητο δεν χρειάζεσαι.Μπορείς να μείνεις 3 μέρες Βρυξέλλες και 2 Μπρυζ με ημερήσια στη Γάνδη.
 

echo2011

Member
Μηνύματα
2.398
Likes
3.571
Συμφωνώ, δε χρειάζεσαι αυτοκίνητο! Τα τρένα τους έχουν συχνά δρομολόγια, αγοράζεις εισιτήρια επιτόπου, και οι διαδρομές για Μπριζ και Γάνδη είναι πολύ σύντομες! Όταν πήγαμε μετανιώσαμε που δεν είχαμε διανυκτέρευση και στη Γάνδη. Πιστεύω 2 διανυκτερεύσεις Βρυξέλλες, 2 Μπριζ και 1 Γάνδη θα'ναι καλά.. Εκτός αν δε θέλετε να αλλάζετε ξενοδοχεία, οπότε περιορίζεστε σε ημερήσιες.. Πάντως το πολύ κρύο Γενάρη μήνα δε νομίζω να το γλιτώσετε όπου και να πάτε. Εμείς πήγαμε τέλος αυγούστου-αρχές σεπτέμβρη και χρειαστήκαμε μπουφάν..
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.114
Μηνύματα
880.825
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom