Ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας:Απεργία το Σαββατοκύριακο

petroskosmas

Member
Μηνύματα
28
Likes
9
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι, Βουδαπέστη
Στη Ryanair από όσο γνωρίζω βγάζει ανακοίνωση στο στο σιτε της και ειδοποιεί στο email και με sms εάν έχεις δώσει τηλέφωνο. Στο σιτε της μπορεις αφού γινει η απεργία και οι αλλαγές με τον κωδικό σου να δεις τι αλλαγ.ες έχουν γίνει..αυτό γνωρίζω....ελπιζω να βοήθησα......
 

taver

Member
Μηνύματα
12.468
Likes
28.827
Ονειρεμένο Ταξίδι
Iles Kerguelen
Γνωρίζει κανείς τί γίνεται συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, αν δηλαδή εξαγγελθεί απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας; ευχαριστώ πολύ!
Τι γίνεται συνήθως; Συνήθως η απεργία ακυρώνεται.
 

petroskosmas

Member
Μηνύματα
28
Likes
9
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι, Βουδαπέστη
Σε ερώτηση μου προς την ένωση ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας μου έστειλαν την εξής απάντηση: "Το ΔΣ της ΕΕΕΚΕ συναισθανόμενο την ευθύνη και το ειδικό βάρος της συνεισφοράς του κλάδου στον τουρισμό και την εθνική οικονομία έδειξε μεγάλη υπομονή και κατανόηση καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού αλλά και κατά τα παρελθόντα έτη. Παρακαλούμε, λάβετε υπόψη τις προηγούμενες ανακοινώσεις μας"... όποτε ο καθένας μπορεί να το εκλάβει όπως θέλει...
 

Despinna

Member
Μηνύματα
174
Likes
163
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού, Ινδία, Αργεντινή,
Ευχαριστώ. Δεν αμφισβητώ το αν έχουν αιτήματα για την απεργία (προφανώς) αλλα πραγματικα δεν ξερω τι να κάνω.πεταω αυριο το πρωι κ επιστρέφω κυριακη μεσημέρι. Η Ryanair απο εκει (Bergamo) εχει μονο μια πτήση σαν ημέρα, αν ακυρωθεί θα παει στην επόμενη; Κι αν η επόμενη ειναι γεμάτη (χθες ριψε μονο μια θέση) που θα βάλει τόσους ανθρώπους; Φοβάμαι μην παει μετα για Τρίτη ή τεταρτη και εγω Δευτέρα πρεπει να ειμαι δουλεια (κ στις μερες μας δεν ειναι να μην πας δουλεια κανονικα). Εντωμεταξύ στη Ryan air δεν απαντάνε κ ειναι δύσκολη η επικοινωνία μαζι τους....κ σβκ δεν θα μπορείς να επικοινωνήσεις μαζι τους ουτε τηλεφωνικά...να ακυρώσω το ταξιδι ειναι κριμα απο την αλλη φοβάμαι πολυ το θεμα του γυρισμού μην βρεθώ σε θέση να περιμένω εκει μερες... Τι μου λέτε να κάνω; Παρακαλω θα ήθελα πολυ την άποψη σας κ την εμπειρία σας απο αντίστοιχες καταστάσεις (τι έγινε με την Ryan air σε περίπτωση απεργίας)
 

frenchman

Member
Μηνύματα
623
Likes
1.493
Επόμενο Ταξίδι
Venice
Ονειρεμένο Ταξίδι
Antarctica
Να ακυρώσεις το ταξίδι? Ε όχι!
Εγώ λέω να το πάρεις πιο χαλαρά και απλά να παρακολουθείς τις εξελίξεις, όσο θα λείπεις να μπαίνεις που και που στα site να δεις αν βγήκε κάποια επίσημη ανακοίνωση για την απεργία.

ΥΓ: Κι εγώ ακριβώς στην ίδια φάση με σένα είμαι (επιστρέφω Κυριακή και Δευτέρα πρέπει να είμαι οπωσδήποτε στο γραφείο)
 

Despinna

Member
Μηνύματα
174
Likes
163
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού, Ινδία, Αργεντινή,
Σε ευχαριστω! Δεν θελω να το ακυρώσω αλλα υπάρχει περίπτωση η επόμενη διαθέσιμη πτήση να ειναι πχ Τρίτη ή Τεταρτη ή οποτε; (Της Δευτέρας χθες που κοίταξα απο περιέργεια ηταν ήδη γεμάτη). Στην περίπτωση αυτη πως θα κινηθώ, που θα μείνω, κ κυριως τι θα κσνω με τη δουλεια; (Εντάξει πες να παω Δευτέρα λιγο καθυστερημένη αλλα αν χρειαστεί να μείνω κι αλλο μέχρι να βρεθεί διαθεσιμότητα; )
Άλλες εταιρίες δεν πετούν απο εκει κ αν ψάξω αλλο αεροδρόμιο πχ του μιλανου η Aegean που το εξυπηρετεί εχει τιμές 300 ευρώ για κοντινές ημερομηνίες..,,
Και το θεμα με τη Ryan air ειναι οτι η επικοινωνία ειναι τοσο δύσκολη , σβκ δεν θα έχουν κάν τηλεφωνικό κεντρο...
Εχω αγχωθει πολυ....
 

Despinna

Member
Μηνύματα
174
Likes
163
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού, Ινδία, Αργεντινή,
σε ευχαριστώ! οπότε θα γίνει, από ότι καταλαβαίνω, η απεργία? τί λέτε να κάνω? κανονικά ταξιδεύω αύριο....θα μπορέσω έστω Δευτέρα να είμαι πίσω? δεν εχω περιθώριο να μείνω εκεί και να λείψω από τη δουλειά (πες δευτέρα έρχομαι λίγο αργότερα, αλλά αν πάει τρίτη-τετάρτη μέχρι να έχει διαθεσιμότητα η ryan air?
 

petroskosmas

Member
Μηνύματα
28
Likes
9
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι, Βουδαπέστη
αν με ρωτάς πιστεύω ότι μάλλον δε θα γίνει......ρωτώ συνεχώς στο post τους αλλά μόνο υποτιθέμενα σενάρια για το αν θα γίνει λένε... και οι αεροπορικές είναι σε άγνοια.... επίσης σε προηγούμενη συνομιλία μου μαζί τους μουέστειλαν αυτό: Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας εκδίδει NOTAM (Notice To Airman) τουλάχιστον 48 ώρες πριν την πραγματοποίηση της απεργίας και σε αυτό ορίζονται οι εξυπηρετούμενες πτήσεις που αφορούν σε:

• Πτήσεις που υπερίπτανται του FIR Αθηνών (Athinai FIR/HELLAS UIR) (Δηλαδή δεν προσγειώνονται ή απογειώνονται από Ελληνικό Αεροδρόμιο)
• Πτήσεις που μεταφέρουν Αρχηγούς Κρατών, Πρωθυπουργούς
• Πτήσεις της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας που μετέχουν σε επιχειρησιακές αποστολές και προγραμματισμένες ασκήσεις
• Πτήσεις αεροσκαφών που αντιμετωπίζουν ασυνήθεις καταστάσεις ή διατελούν σε κατάσταση ανάγκης
• Νοσοκομειακές πτήσεις
• Πτήσεις ανθρωπιστικής βοήθειας
• Πτήσεις αεροσκαφών έρευνας και διάσωσης

Η ΕΕΕΚΕ θα ενημερώνει δημοσίως για την εξέλιξη της εξαγγελθείσας απεργίας
οπότε θα πρέπει σήμερα να βγάλουν το τελικό τους πόρισμα...
 

Despinna

Member
Μηνύματα
174
Likes
163
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού, Ινδία, Αργεντινή,
σε ευχαριστώ, - πολύ χρήσιμο που τους ρωτάς...
(και ακόμα χειρότερα, ταξιδεύω με Ryan air....προσπάθησα να πάρω τηλέφωνο στην στο εξωτερικό (ή όπου δίνουν, εκτός ελλάδος), αλλά τα τηλέφωνά τους λειτουργούν μόνο συγκεκριμένες ώρες (και είμαι και στη δουλειά, δεν είναι εύκολο). και σαββατοκύριακο όλο το κέντρο της ryan air είναι κλειστό, δεν μπορείς να επικοινωνήσεις με κανέναν.... συγνώμη, κάνεις ότι μπορείς και σε ευχαριστώ πολύ, απλά είμαι πολύ πολύ αγχωμένη....
 

petroskosmas

Member
Μηνύματα
28
Likes
9
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι, Βουδαπέστη
και να τους πάρεις δε θα σου πουν τίποτα...επικοινωνώ με την Air Baltic που πετώ το Σάββατο και δεν έχουν κάτι επίσημο για να κάνουν τις περαιτέρω κινήσεις τους για αλλαγές. Μου είπαν να μιλήσω μαζί τους αύριο πρωί που θα έχουν και αυτοί εικόνα για το τι θα γίνει.....οπότε πρέπει πρώτα να δούμε τι θα κάνουν αυτοί.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.688
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom