Vueling Airlines Vueling Airlines - Νέα, Πληροφορίες & Ερωτήσεις

panpan

Member
Μηνύματα
6.865
Likes
26.631
παιδια μια ερωτηση που αφορα τα αεροπορικα. Μου έχουν έρθει 3 mail απο vueling όταν έκανα αγορά. Απο εκεί και πέρα τι γίνεται; απλά παω στο αερδοδρόμιο με ταυτότητα;
ναι,και με το μειλ που έχει τον κωδικό.
 

manos89

Member
Μηνύματα
32
Likes
2
Στο check my trip μου βγάζει
  • 8104 - We are unable to find this reservation number. Please check your entry and try again. Please note that not all reservations can be accessed via this service. (8104 - 1931)
 

George V

Member
Μηνύματα
80
Likes
29
Στείλε μήνυμα/πάρε τηλέφωνο στην ιδια την ετερια ή στο γραφειο που έκλεισες τα εισιτηρια
 

manos89

Member
Μηνύματα
32
Likes
2
Τα εισιτήρια τα έκλεισα απευθείας από τη vueling. Πήρα στις υπηρεσίες του Ελ. Βενιζέλος σήμερα και μου είπαν ότι μόνο ταυτότητα χρειάζεται. Τους ρώτησα αν χρειάζεται να φέρω το booking code εκτυπωμένο και μου είπαν ότι δεν είναι απαραίτητο γιατί θα είμαι καταχωρημένος έτσι κι αλλιώς, αλλά να το εκτυπώσω αν θέλω για σιγουριά.
 
Μηνύματα
151
Likes
23
Επόμενο Ταξίδι
Ταιβαν!
Ονειρεμένο Ταξίδι
Las Vegas
Ακουσε με, θα μπεις να κανεις Online Check In μεσω του site τους, οπου απλα σου ζηταει μονο τον κωδικο κρατησης και το επιθετο σου. Αφου κανεις Check In σου δινει τα Βoarding Passes και για τα δυο ταξιδια, εσυ αυτα τα εκτυπωνεις τα παιρνεις μαζι σου στο αεροδρομιο και αν δεν εχεις βαλιτσα να παραδωσεις (δηλαδη εχεις μονο χειραποσκευη, τηρωντας παντα τους κανονισμους της εταιρειας οσον αναφορα τα κιλα) πας κατευθειαν στην Πυλη με το Boarding Pass και την ταυτοτητα σου.

Απο εκει και περα αν εχει βαλιτσα για παραδοση πας στον αναλογο γκισε και απλα παραδιδεις βαλιτσα και πηγαινεις στην Πυλη καιιιιι Καλο σου Ταξιδι :D
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.355
Likes
9.276
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Γιατί δεν γίνετε;
Ρωτα τη vueling. Στην Αθηνα δεν.
Ναι γιατι να μην κανει?
Μεχρι τουλαχιατον 1/10 η Αθηνα ηταν στη λιστα των αεροδρομιων χωρις echeckin για την εταιρεια. Και οι ουρες αναλογες φυσικα στο τσεκ ιν. Ξερεις κατι αλλο και εγραψες ετσι?
Ακομα παντως στο σαιτ τους που κοιταξα μολις δεν επιτρεπει το e τσεκ ιν. Γι αυτο ρωτησα μηπως ξερεις κατι αλλο μια και ειδα τη συμβουλη σου.
 
Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.109
Μηνύματα
880.624
Μέλη
38.837
Νεότερο μέλος
koliswa

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom