Γενικά Ποιο προορισμο προτεινετε στην Ασια για πρωτη φορα?

Alexandros_T

Member
Μηνύματα
159
Likes
373
Επόμενο Ταξίδι
όπου δεν έχω πάει
Ονειρεμένο Ταξίδι
Γύρος του κόσμου
Γιατι να πάτε με τουριστικο γραφείο? Η μιση χαρα του ταξιδιου ειναι η οργανωση, ο αυτοσχεδιασμος και το άγνωστο. Για να μη μιλησουμε για το κόστος. Η Ταϊλάνδη θεωρω οτι ειναι πανεμορφη "πρωτη πίστα" για ταξιδι εκτος Ευρωπης. Αν αποφυγει κανεις τα υπερτουριστικα καγκούρικα τυπου Phuket , μπορει να ανακαλυψει πραγματικους εξωτικους παραδεισους.
 

CostaNastazia

Member
Μηνύματα
37
Likes
40
Ρε παιδιά γιατί κράζετε την Ταυλάνδη? Τη σκεφτόμουν κι εγώ για πρώτο ταξίδι εκτός ελλάδας (τώρα κοιτάω και προς καραιβική βέβαια) αλλά με ξαφνιάζετε με τις περιγραφές περί πανηγύριου και για υπερτουριστικα καγκούρικα που γράφετε. Δεν αξίζει? Να κοιτάζω προς καραιβική και μόνο;
 

go2dbeach

Member
Μηνύματα
5.962
Likes
9.344
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ονειρεμένο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Δε νομίζω οτι την κράζουν, απλά αυτό που λένε είναι ότι έχει δεχτεί πολύ τουρισμό και έχει χάσει τα χαρακτηριστικά που είχε πριν από δέκα δεκαπέντε χρόνια. Κάποιοι έχουμε πάει πριν από μια δεκαετία και όταν ξαναπήγαμε είδαμε τρομακτική διαφορά και εξέλιξη με την κακή έννοια.
Ισχύει αυτό που λέει ο Alexanros-T, οτι ευτυχώς υπάρχουν ακόμα κάποια μέρη που βρίσκεις κάτι από την παλιά Ταυλάνδη. Ευτυχώς οι τουρίστες και τα κακώς κείμενα, συγκεντρώνονται σε συγκεκριμένα σημεία.
Νομίζω ότι όποιος πάει για πρώτη φορά και δεν έχει δει την Ταυλάνδη που είδαμε κάποιοι παλαιότεροι, σίγουρα θα εντυπωσιαστεί. Όποιος όμως είχε πάει πχ στα Πιπι το 2001 και πάει και σήμερα, θα κλαίει με μαύρο δάκρυ...
 

GTS

Member
Μηνύματα
6.767
Likes
18.143
Τα Phi-Phi πράγματι αποτελούν την επιτομή της καταστροφής ενός πανέμορφου τόπου από την κακώς εννοούμενη τουριστική ανάπτυξη. Υπάρχουν όμως ακόμα μέρη πανέμορφα και σχετικώς ανέγγιχτα, αρκεί να ψάξεις πέρα από τα καθιερωμένα και γνωστά στο ευρύ κοινό νησιά.
 

babaduma

Member
Μηνύματα
5.052
Likes
7.801
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ονειρεμένο Ταξίδι
α του Κενταύρου

babaduma

Member
Μηνύματα
5.052
Likes
7.801
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ονειρεμένο Ταξίδι
α του Κενταύρου
'Ει πειρατή το τόπι μου
Δίκηο έχεις... :)
Άμα θες το τόπι σου, θα σου το πετάξω (μαζί με τη γνώμη μου για το πού να πας) όταν κάνεις αυτό που σου είπε ο taver και - επιπλέον - μας πεις και για πόσες μέρες ενδιαφέρεσαι. Οι προτάσεις που σου έγιναν είναι καλές (ανάλογα με τι ζητάς) αλλά θα μπορούσαν να γίνουν καλύτερες και πιο συγκεκριμένες. Κι αφού θα πάτε με πρακτορείο, κοιτάξτε να μην είναι καμμιά "ξεπέτα" το πρόγραμμά του (όπως τα περισσότερα για Ταϋλάνδη). Δώστε σημασία στη λεπτομέρεια - αυτή κάνει τη διαφορά. Και τις περισσότερες φορές αξίζει το κάτι παραπάνω που θα πληρώσεις σε κάποια καλά πρακτορεία για να κάνεις ένα σπουδαίο ταξίδι - αντί για ένα της σειράς. Και ο καλύτερος τρόπος για να καταλάβεις τη διαφορά είναι να το ψάξεις σαν να πρόκειται να το οργανώσεις μόνη σου. Και μετά να δεις τι από αυτά που θες να δεις και να κάνεις σου προσφέρει το κάθε πρακτορείο. ;)
 

mariath

Member
Μηνύματα
2.208
Likes
5.674
Ονειρεμένο Ταξίδι
Όλη η Νότια Αμερική
Και ο καλύτερος τρόπος για να καταλάβεις τη διαφορά είναι να το ψάξεις σαν να πρόκειται να το οργανώσεις μόνη σου. Και μετά να δεις τι από αυτά που θες να δεις και να κάνεις σου προσφέρει το κάθε πρακτορείο. ;)
Αχ πέστα! Ακόμα προσπαθώ να μεταπείσω κόσμο που οργανώνει ταξίδι μόνος του και παίρνει το πρόγραμμα των πρακτορείων και το κοπιάρει μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια! Πρωτοβουλία μηδέν...
 

katkats

Moderator
Μηνύματα
9.553
Likes
12.363
Επόμενο Ταξίδι
?
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ν. Αμερική
Δίκηο έχεις... :)
Άμα θες το τόπι σου, θα σου το πετάξω (μαζί με τη γνώμη μου για το πού να πας) όταν κάνεις αυτό που σου είπε ο taver και - επιπλέον - μας πεις και για πόσες μέρες ενδιαφέρεσαι. Οι προτάσεις που σου έγιναν είναι καλές (ανάλογα με τι ζητάς) αλλά θα μπορούσαν να γίνουν καλύτερες και πιο συγκεκριμένες. Κι αφού θα πάτε με πρακτορείο, κοιτάξτε να μην είναι καμμιά "ξεπέτα" το πρόγραμμά του (όπως τα περισσότερα για Ταϋλάνδη). Δώστε σημασία στη λεπτομέρεια - αΕυτή κάνει τη διαφορά. Και τις περισσότερες φορές αξίζει το κάτι παραπάνω που θα πληρώσεις σε κάποια καλά πρακτορεία για να κάνεις ένα σπουδαίο ταξίδι - αντί για ένα της σειράς. Και ο καλύτερος τρόπος για να καταλάβεις τη διαφορά είναι να το ψάξεις σαν να πρόκειται να το οργανώσεις μόνη σου. Και μετά να δεις τι από αυτά που θες να δεις και να κάνεις σου προσφέρει το κάθε πρακτορείο. ;)
Ε χμμ! Δεν είναι αυτή η topic starter :p Αλλά δεν πειράζει εσύ καλά κάνεις και τα λες...
 

strani

Member
Μηνύματα
138
Likes
64
Επόμενο Ταξίδι
ινδια
Γεια σας, εγω και η φιλη μου θελουμε να επισκεφτουμε την Ασια το Μαρτιο αλλα δεν εχουμε καταληξει στον προορισμο. Αρχικα συζητουσαμε γ Κινα ή Ινδια, αλλα μετα ειδαμε κ το Νεπαλ και μας αρεσε. Θα παμε με ταξιδιωτικο γραφειο . Ποιος προορισμος στην Ασια πιστευετε οτι αξιζει για μια πρωτη επαφη με την ηπειρο? δεν εχουμε ξαναπαει και θελουμε ενα προορισμο που να χει ιστορια και ενδιαφερον σε συνδυασμο με τοπια. Δε μας ενδιαφερουν τοσο οι συγχρονες μεγαλουπολεις . τι θα προτεινατε για πρωτη επαφη?
Γεια και χαρα.ακου το λοιπον και την γνωμη μου.Πρωτο ταξιδι στο εξωτερικο ΝΕΠΑΛ....Οι ''αλλοι''..ρε συ τρελαθηκες που θα πας?που ειναι αυτο?πιο μακρυα δεν μπορουσες να πας????θα σε πατησουνε οι ελεφαντες θα σε δαγκωσουνε φιδια θα σε φανε οι κροκοδειλοι.''Εγω'' ...γεια τα λεμε σε 10 μερες. Το ταξιδι εγινε τον Απριλιο του 13.Αποτελεσμα ..καταπληκτικη εισαγωγη στην Ασια.Να πατε.Θα περασετε ΤΟΥΜΠΑΝΟ!! ΟΤΙ αλλο θελετε πεστε μου
 
Μηνύματα
26
Likes
79
Ονειρεμένο Ταξίδι
ταιλανδη,ινδια,περου...
Ταιλανδη και απο μενα,αλλα μιν πατε με γραφειο ρε δεν χρειαζετε.Μπορειτε μονες σας με λιγο ψαξιμο να φτιαξετε το δικο σας προγραμμα,ασε που θα κανονισετε εσεις με τις δικες σας αναγκες και τα γουστα σας το προγραμμα.Ετοιμαζομαι και εγω με το καλο προς τα εκει τον μαρτιο για 20 μερες και εγω πρωτη φορα ασια.Τωρα με παρεα η μη δεν το γνωριζω,αλλα εχω πησμωσει θα παω οπως και να χει.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.115
Μηνύματα
880.692
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom