Ιταλία Μιλάνο - Αξιοθέατα, Διαμονή, Μετακινήσεις, Φαγητό

crveno-beli

Member
Μηνύματα
71
Likes
156
Ψάχνω ξενοδοχείο για 2 βραδιές για 9 άτομα αρκετά οικονομικό όμως με τη πρώτη βραδιά να μπορείς να κάνεις μετά τα μεσάνυχτα τσεκ-ιν και τι μπορούμε να δούμε σε μια ολόκληρη μέρα (θα έχουμε και αυτοκίνητο αν χρειαστεί)...
 

pavlos1985

Member
Μηνύματα
412
Likes
234
Επόμενο Ταξίδι
???
Γεια χαρά σε όλους!
Θα ηθελα μερικες πληροφοριες(σεβαστες ολες οι γνωμες)! 30/12 ταξιδευουμε για Μιλανο, αλλα ο προορισμος μας δεν ειναι η πολη της μοδας(ίσως μόνο για το τελευταιο βράδυ, κυριως για να μην εχουμε κανενα απροοπτο με την επιστροφή).
Σκεφτομαστε να κινηθουμε δυτικοτερα προς Τορινο και Γενοβα αρχικα και μετα προς Νικαια, Μονακο κ Κάννες! εχουμε 5 βραδια στη διαθεσή μας!
Με προβληματιζει το πού θα ηταν καλυτερο να κανουμε την αλλαγη του χρονου κι αν αποφασισουμε να ταξιδεψουμε παραμονη η ανήμερα, μη φάμε "φόλα" απο τα τρένα, λόγω των ημερών...

Επίσης θα ήθελα να μου πει καποιος αν εχω 2 διανυκτερευσεις να αφιερωσω στην Γαλλία, να τις εκανα και τις 2 στη Νικαια;

Απ οτι φαινεται ειμαστε ανάμεσα σε Γένοβα Ιταλίας και Νίκαια Γαλλίας! Που θα ηταν προτιμότερο να περασει κανεις την πρωτοχρονια του;
Ας βοηθησει καποιος που εχει παει και στους 2 προορισμους!
 
Last edited by a moderator:

jimp

Member
Μηνύματα
5.013
Likes
6.395
Το λες επειδή είναι κοντά στο Πέραμα ;
Γιατί είναι κοντά στο εξωτικό Κερατσίνι... Πως φαίνεται πως δεν έχεις έρθει καθόλου από τα μέρη μας και δεν έχεις περπατήσει στο promenade des anglais ή στη rue de france.
 
Μηνύματα
4.099
Likes
1.797
Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ονειρεμένο Ταξίδι
Wuthering Heights
Γιατί είναι κοντά στο εξωτικό Κερατσίνι... Πως φαίνεται πως δεν έχεις έρθει καθόλου από τα μέρη μας και δεν έχεις περπατήσει στο promenade des anglais ή στη rue de france.
Έχω κανει χιλιόμετρα αγόρι μου , έχω παει παντού :p
Τέλος πάντων Νικαια και από μένα φυσικά
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.355
Likes
9.276
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Το πολύ μέχρι κορυδαλλό να έφτασες. Στις λαικές γειτονιάς μας δεν σας βγάζει ο δρόμος.
Τη βγαζει, τη βγαζει...
Ασυνηθιστο δρομολογιο παντως τετοια εποχη. Απο Τορινο ο κοσμος παει στα βουνα, οχι παραλια χειμωνιατικα..οι Αλπεις διπλα, κριμα ειναι..
 

sisi91

Member
Μηνύματα
5
Likes
0
καλησπερα σε ολους παιδια, θα ηθελα τη βοηθεια σας. σε 2 βδομαδες θα ειμαι με το φιλο μου μιλανο , για ενα τετραημερο και ψαχνω να παμε μια εκδρομη απο μιλανο αυθημερον καπου κοντα, εχω διαβασει πολλες ταξιδιωτικες προτασεις για εκδρομες απο μιλανο σε κοντινες πολεις αλλα η αληθεια ειναι πως θα προτιμουσα μια εκδρομη στη φυση, σε λιμνη ή καπου με θεα τις αλπεις εστω και για μια ημερα. η πρωτη μου σκεψη ηταν η λιμνη κομο αλλα μετα απο πολλα σχολια που διαβασα καταλαβα πως δεν συνισταται για χειμωνα. καμια αλλη ιδεα λοιπον? θα εκτιμουσα πολυ τη βοηθεια σας.

Υ.Γ / εχω ακουσει πως σε σχετικα κοντινη αποσταση υπαχει καποια διαδρομη με τρενο στις αλπεις που αξιζει πολυ , αλλα δεν ξερω αλλες πληροφοριες για αυτο. εχετε μηπως ιδεα ?
 

chrgkoutz

Member
Μηνύματα
358
Likes
1.180
Ονειρεμένο Ταξίδι
Δάση Βόρειου Καναδά
Γεια σου sisi91,δεν καταλαβα γιατι εξαιρεσες τον γυρο της Como,που ειναι οτι καλυτερο για μια ημερησια,εφοσον εχεις αυτοκινητο φυσικα.Οι καιρικες συνθηκες ειναι προβλημα για οποια περιοχη και να επιλεξεις,αρα η παραλιμνια διαδρομη πιστευω οτι ειναι η προτιμοτερη.Διαβασε την αναλυση της 2ης μερας στο http://www.travelstories.gr/communi...-lugano-maggiore-iseo-garda-and-verona.50613/ και απλα εχε υποψη οτι η διαδρομη Bellagio-Lecco,ειναι υπεροχη απο πλευρα φυσικης ομορφιας,οπως φυσικα και ολοκληρη η ανατολικη οχθη.
Καλο ταξιδι σας.
 

giota235

Member
Μηνύματα
139
Likes
364
Επόμενο Ταξίδι
Puglia, Dubrovnik
Ονειρεμένο Ταξίδι
Μάτσου Πίτσου, Αργεντινή
έκανα κι εγω παρόμοια διαδρομή Μιλάνο, Γένοβα, Σαν Ρεμο, Μονακό, Νίκαια, Κάννες. σου συνιστω ανεπιφύλακτα τη Νίκαια. είναι πανέμορφη
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.108
Μηνύματα
880.540
Μέλη
38.837
Νεότερο μέλος
koliswa

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom