Iberia Iberia - Πληροφορίες κ Ερωτήσεις

sofianaxos

Member
Μηνύματα
792
Likes
273
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
ουτε καφε αλλά ουτε και νερακι ακόμη και αυτό το χρεώνουν, μετά τον έλεγχο χειραποσκευών πάρτε ένα νεράκι τουλάχιστον. Και εννοείται ούτε η γνωστή καραμελίτσα πριν την απογείωση. Με iberia έχουμε κανει το χειρότερο ταξίδι από άποψη στενότητας αεροπλάνου, ουτε τα μικρά της Ολυμπιακής τόσο χάλια. Αγκύλωση πάθαμε μέχρι να φθάσουμε, έπρεπε να καθίσουμε πλαγίως αλλιως τα πόδια μας δε χωράγανε και μιλάμε για ταξίδι πριν 10 ημερες από Μαδρίτη. Μας έφεραν και τις αποσκευές αρκετές ημέρες μετά την άφιξη μας. Τουλάχιστον ήταν συνεπής στις ώρες αναχώρησης και έφτασε και μισή ώρα νωρίτερα. Να λέμε και τα θετικά....Καλό ταξίδι να έχετε και καλά να περάσετε!!!!!
να σαι καλά για την ενημέρωση.. τί να κάνεις, οι άλλες αεροπορικές ήταν πολύ πιο ακριβές για τις ίδιες ημερομηνίες.
 

Traveller

Member
Μηνύματα
3.935
Likes
3.920
Παιδιά μην μεγιστοποιείτε ένα σχεδόν ανύπαρκτο θέμα... το φαγητό παντού στις Ευρωπαϊκές πτήσεις, όπου υπάρχει δηλαδή, εκτός μετρημένων εξαιρέσεων, είναι σχεδόν άθλιο, ούτε καν που το αγγίζω... το πολύ πολύ να πιω μια πορτοκαλάδα και να φάω κανένα συσκευασμένο μπισκοτάκι και αυτό είναι όλο... δεν θα πεθάνω της πείνας αν δεν φάω τις κατεψυγμένες ζεσταμένες σαβούρες που σερβίρουν στο αεροσκάφος... τρώω καλά πριν ή μετά την πτήση μου και ούτε καν με απασχολεί το θέμα φαγητού... εξάλλου μιλάμε για το πολύ 3 ώρες...
 

sofianaxos

Member
Μηνύματα
792
Likes
273
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
λόγω του ότι η πτήση εκτελείται με αεροσκάφη της vueling, δεν μπορώ να κάνω online check in? γιατί το προσπαθώ, αλλά δεν μου βγάζει κάτι.
 

georgezerv76

Member
Μηνύματα
123
Likes
30
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ονειρεμένο Ταξίδι
Μαριούπολη-Ντονιετσκ
Hola αγαπητοι ...

Κλεινοντας πριν λιγο εισιτιρια για Ισπανια (16η φορα!) για τον Αυγουστο, με την αγαπημενη εταιρια μας... διαπιστωσα οτι στην economy θεση, για να διαλεξεις εσυ θεση στο online checkin σου ζηταει...εξτρα 15 ευρω! (δλδ 30 για τις 2 πτησεις!!!), ενω αν κανεις επιλογη πριν, ειναι 10...
Τον σεπτεμβρη που πεταξα με την εταιρια, δεν υπηρχε κατι τετοιο... υποψιαζομαι οτι ειναι νεα πρακτικη της νεας...βρετανοποιημενης Iberia... Το εχει δει κανεις αλλο αυτο?
Αφου απορριπτεται η Aegean λογω...30 ευρω για τη βαλιτσα, μαλλον απορριπτουμε σιγα σιγα και την Iberia...
Swiss και Lufthansa μονο πλεον μου φαινεται.... :(
 

grtt

Member
Μηνύματα
123
Likes
263
Επόμενο Ταξίδι
Όπου μας βγάλει!
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Δεν ξέρω αν έχει ξαναειπωθεί αλλά πρώτη φορά ταξίδεψα με την Iberia τα περασμένα Χριστούγεννα. Μου έκανε αρνητική εντύπωση το γεγονός ότι μέσα στο αεροπλάνο ακόμα και το νερό θα έπρεπε να το πληρώσεις. Θεωρούσα ότι αυτό το μοντέλο το ακολουθούσαν μόνο low cost εταιρείες, δεν περίμενα ότι θα έπρεπε να πληρώσω και το φαγητό. Ισχύει το ίδιο και για άλλες "παραδοσιακές" εταιρείες;

Edit: Διάβασα εκ των υστέρων ότι το έχετε γράψει εδώ, μα καλά επιτρέπεται ολόκληρη εταιρεία να μην προσφέρει ούτε καφέ; Η TAP για μια ώρα πτήση από/προς Μαδρίτη-Λισαβώνα ένα σαντουιτσάκι κι ένα χυμό μας το έβγαλε!
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.355
Likes
9.276
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
δεν περίμενα ότι ...
Edit: Διάβασα εκ των υστέρων...
αν ειχες διαβασει το σαιτ της εταιρειας πριν, ή το αντιστοιχο θεμα εδω θα ηξερες τι να περιμενεις. η εταιρεια ειναι τιμια κ ξεκαθαρη.
επιτρέπεται ολόκληρη εταιρεία να μην προσφέρει ούτε καφέ; Η TAP για μια ώρα πτήση από/προς Μαδρίτη-Λισαβώνα ένα σαντουιτσάκι κι ένα χυμό μας το έβγαλε!
συγκρινεις ανομοια πραγματα. το mc donalds με την ταβερνα της γειτονιας δεν συγκρινονται. για την ιστορια κ μονο η μία ειναι θυγατρικη υγιους παγκοσμιου κολοσσου και η άλλη θαλασσοδερνεται απο χρεη δεκαετιες ψαχνοντας ανεπιτυχως καποιο αγοραστη..εχει επιλεγει για την εταιρεια αυτη η πολιτικη το ξερουμε απο πριν και τελος.
παντως οπως και στις ΗΠΑ ετσι και στην Ευρωπη υπαρχει μια ταση επιστροφης των γευματων σνακ σε μικρης-μεσαιας διαρκειας πτησεις.
 

mikrh tsopana

Member
Μηνύματα
1.715
Likes
7.789
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ονειρεμένο Ταξίδι
θα το αποφασίσω αύριο
Α.Θελω να κλεισω πτηση στον αδερφο μου με την Iberia και αμεσως μετα τα στοιχεια της καρτας για την πληρωμη μου βγαζει μηνυμα οτι πρεπει τη στιγμη της επιβιβασης να δειξει την καρτα ή αν δεν ειναι δικη του (που δεν ειναι) να παει σε οποιοδηποτε desk της iberia και να τη δειξει μαζι με την ταυτοτητα του κατοχου

1. Όταν λέει desk εννοεί αυτα του αεροδρομίου έτσι; Άρα έχει και στη θεσσαλονίκη(η πτηση ειανι απο μαδριτη αλλα δε νομίζω να πειράζει );
2. Μαζι με την καρτα και την ταυτοτητα θελει και τον κατοχο να είναι παρών;
3.Το έχει κάνει κανείς αυτό;

Β. Μου κάνει εντύπωση που εχω φτασει μεχρι την πληρωμη και δε μου εχει ζητησει ακομη στοιχεια διαβατηρίου. Είναι φυσιολογικό;
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.628
Likes
50.310
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού τότε, τώρα, πάντα
τίποτε δεν είναι φυσιολογικό στην Υστέρια. Κάνε ό,τι σου λέει, καλά το πας.
 

nena

Member
Μηνύματα
867
Likes
470
Ονειρεμένο Ταξίδι
greenland-φεροε-svalbard
ενταξει βρισκω αυτο τον αριθμο επικοινωνιας...2111980095!ξερει κανεις αν ειναι αστικη η χρεωση ή 090#$@@!?
μιλησε ο Σκρουτζ μεσα μου!πλακα πλακα ακουω τα χειροτερα για την εταιρεια....why???????????
 

mikrh tsopana

Member
Μηνύματα
1.715
Likes
7.789
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ονειρεμένο Ταξίδι
θα το αποφασίσω αύριο
@nena νομίζω είναι αστική
είχα πάρει τον Σεπτέμβρη και δε θυμάμαι να είχα καταχρεωθεί
ίσως να φταίει βέβαια που σε 3 μέρες την είχα κάνει και άφησα στη μάδερ τον λογαριασμό:haha:
 

nena

Member
Μηνύματα
867
Likes
470
Ονειρεμένο Ταξίδι
greenland-φεροε-svalbard
παιδια φιλικο ζευγαρι πηγαινει ιαπωνια με την iberia απο μαδριτη, θα πεινασει η εχουν φαγητο;;;;ειναι τυπου self service;δεν εχω κανει ουτε εγω υπερατλαντικο ταξιδι και δεν εχω ιδεα!
σε περιπτωση απεργιας σε βαζουν σε αλλη πτηση ή σου δινουν πισω λεφτα;
ευχαριστουμε!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.686
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom