Γιατί μας αρέσει η Γερμανία;

tripakias

Member
Μηνύματα
8.024
Likes
12.125
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Εγω μεσα στη Φραγκφουρτη δεν εχω μεινει. Ετσι ξερω πολυ λιγα πραγματα για την πολη. Την επομενη φορα ομως θα παω για μπουρδελοτσαρκα. Για να 'χετε περασει ολοι απο 'κει θ' αξιζει... Μονο που με προβληματισε αυτο με τους πολλους μουσουλμανους που ειπατε. Λετε να 'χω προβλημα που δεν εχω κανει περιτομη και θα διαφερω απ' τους αλλους;
 

jimp

Member
Μηνύματα
5.020
Likes
6.401
Οχι και επικινδυνη πολη η φρανκφουρτη!Εχει εκει μαζεμενα δυο τρια δρομακια με πορνες και μεθυσμενους και ζακια,γυρω γυρω εχει αστυνομια που τους εχει σαν τα προβατα στο μαντρι.
βραδυ δυσκολα να περασεις απο εκει μιας που δεν εχει τιποτα να κανεις και να δεις,εκτος αν θες να πας στον κεντρικο σταθμο αλλα και παλι πας απο αλλου.

Τωρα αν καποιος θελει να παει για να ξεσκασρι ας προσεχει οπως σε καθε αναλογη περιοχη του κοσμου.
 

nena

Member
Μηνύματα
867
Likes
470
Ταξίδι-Όνειρο
greenland-φεροε-svalbard
Ευχαριστώ taver ξαναρθε το χρώμα μου στα ροδαλά μου μάγουλα.
Κάνε τον κόπο και πες μου ποιοι είναι οι δρόμοι αυτοί για να τους σβήσω από το χάρτη μου;
Η περιοχή galluswarte είναι μαχαιροβγαλτική;Εκεί θέλω να κλείσω διαμονή..
 

paefstra

Member
Μηνύματα
13.016
Likes
40.986
Εκλεισα με ενα ερωτηματικο για το κρυο 3η φορα στην Κων/πολη για τα Χριστουγεννα. Επαιξαν ρολο και οι φωτο του @georgeant απο το προσφατο ταξιδι του καθως και το οτι απο Θεσσαλονικη που θα βρισκομαι τοτε υπαρχει μεγαλη προσφορα δρομολογιων για Γερμανια την οποια αντιπαθω. Η μεγαλη μου αντιπαθεια:
Ενα διημερο στη Γερμανια, Κολωνια, και η αντιπαθεια ηταν ακαριαια. Ολοι λενε οτι το Βερολινο "δεν ειναι Γερμανια". Ισως το τολμησω γι αυτο. Καποτε. Ισως. Ακομη και την προταση της παρεας μου για Στρασβουργο την απερριψα μην τυχον και μου φανει γερμανο-γαλλικη η πολη. Δεν μπορω να το εξηγησω, μπορει το υφος των ανθρωπων. Νομιζω οτι βρηκα μια εξηγηση γιατι δεν εχω δει ποτε γερμανικη κωμωδια.

Γιατι Χριστουγεννα σε μουσουλμανικη χωρα: ακριβως για να αποφυγω το "πνευμα των Χριστουγεννων". Ουτε οι μπουρκες θα μου χαλασουν τη διαθεση (αν δεν χαλουν τη διαθεση αυτων που τις φορουν, εμενα δεν μου πεφτει λογος) ουτε οι μιναρεδες. Για αυτο ακριβως θα παω.
 
Last edited by a moderator:

dimaq

Member
Μηνύματα
630
Likes
1.908
Επόμενο Ταξίδι
ΜΑΔΡΙΤΗ
Paefstra σε καταλαβαινω εν μερει για την Κολωνια,αλλα αδικεις για μενα,πολυ τη Γερμανια.Εκτος το Βερολινο που ειναι πολυ ενδιαφερον κ εχεις πολλα να δεις,υπαρχουν τοσα αλλα,μερη,γραφικα που ειναι κριμα να μην τα,επισκεφτεις.Πηγαινε πχ στο Μπαμπεργκ, πιστευω θα σ αρεσει πολυ.Δωσε μια ευκαιρια!:)
 
Last edited by a moderator:

paefstra

Member
Μηνύματα
13.016
Likes
40.986
Ας βαλω μια φωτο,για να το θυμηθω!
View attachment 265823
Πιο πιθανο το βλεπω να δωσω μια ευκαιρια στο Στρασβουργο που θα μου φανει γαλλογερμανικο και τουλαχιστον το φαι θα ειναι γαλλικο :haha:. Με το μαλακο δηλαδη, αλλιως θα το μετανιωσω αν ξανανιωσω την ιδια δυσφορια.
 

dimaq

Member
Μηνύματα
630
Likes
1.908
Επόμενο Ταξίδι
ΜΑΔΡΙΤΗ
Εστω,ξεκινα με στρασβουργο! Μετα ομως πεταγεσαι κι ενα Μελανα Δρυμο ή Φραιμπουργκ...;)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.184
Μηνύματα
883.267
Μέλη
38.893
Νεότερο μέλος
stefanoss

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom