Τουρκία Στην Κωνσταντινούπολη με το αμάξι μου

vasiliss

Member
Μηνύματα
916
Likes
8.345
Επόμενο Ταξίδι
Οδικό στην ;;;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Ρωσία -Ισλανδία - Περού
Καλησπέρα σε όλους, την επόμενη εβδομάδα ταξιδεύω οδικώς προς την Κωνσταντινούπολη, την οποία θα επισκεφτώ για πρώτη φορά, και έχω συγκεντρώσει πλήθος πληροφοριών αλλά παραμένουν δύο αδιευκρίνιστα θέματα
1) Διόδια ?? πως γίνεται η πληρωμή ? διάβασα για κάποια κάρτα αλλά δεν μπόρεσα να καταλάβω που θα την προμηθευτώ
2) Επίσκεψη στο Πατριαρχείο. Γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να πάω με τα μέσα συγκοινωνίας από την Πλατεία Ταξίμ στο Πατριαρχείο ?
Ευχαριστώ.
Αν δεν καταφέρεις να την πάρεις από το βενζινάδικο όπως λέει ο conyiap στα πρώτα διόδια που θα συναντήσεις, μόλις μπεις στην εθνική που έρχεται από Ανδριανούπολη, αμέσως πριν τα διόδια, στριψε δεξια, περνά κάτω απο την εθνικη και θα βρεθείς στην απεναντι πλευρα των διοδίων. Εκεί σε ενα PTT (μάλλον τα ταχυδρομεία τους ) με την άδεια κυκλοφορίας θα βγαλεις την κάρτα διοδίων HGS με 35 λίρες και αφού κολλήσεις το αυτοκόλλητο στο παρμπρίζ περνάς από τις ανάλογες λωρίδες και όταν πας και στο γυρισμό.
Το ανταλλακτήριο που σου λέει ο conyiap, είναι στον χώρο των τούρκικων duty free ένα υποκατάστημα της AKBANK.

Το ΗGS αυτοκόλλητο το έχω κρατήσει οπότε την επόμενη φορά απλά θα το φορτίσω πληρώνοντας το αντίτιμο που επιθυμώ στον μοναδικό αριθμό που έχει πλέον το HGS αυτοκόλλητό μου.
Το έχεις κάνει; Γιατί κι εγώ το έχω ακόμη κολλημένο στο αυτοκίνητο με την προοπτική ότι θα ξαναπάω.
Πώς ξέρουμε τι υπόλοιπο έχει η κάρτα μας και αν μας φτάνει για τις διαδρομές που θα πάμε;
Γιατί στο PTT που το έβγαλα εγώ, ο υπάλληλος δεν ήξερε γρι αγγλικά, εγώ επίσης καθόλου τούρκικα και δυσκολευτήκαμε να συνεννοηθούμε.
 
Last edited by a moderator:

vaso tsatsouli

New Member
Μηνύματα
4
Likes
0
Γεια σας και από εμένα, θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζεται πως θα πάω με το αυτοκίνητο μου από την Ανδριανούπολη στην Κωσταντινούπολη ?που θα αγοράσω το αυτοκόλλητο για τα διοδια και που θα βρω στο Aksaray ένα παρκινκγ?
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.162
Μηνύματα
882.488
Μέλη
38.878
Νεότερο μέλος
pennykk

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom