Τι θέλετε από το Travelstories το 2015;

underwater

Member
Μηνύματα
2.702
Likes
11.130
Επόμενο Ταξίδι
?
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ανταρκτική
Noμίζω ο λόγος που η συντριπτική πλειοψηφία δεν τον έχει συμπληρώσει είναι επειδή είναι απίστευτα χρονοβόρο, ειδικά για όσους έχουν ταξιδέψει πολύ. Το πόσο λίγοι τον συμπλήρωσαν δείχνει και το μέγεθος της αποτυχίας του. Χωρίς χάρτες χάνεται η μισή διαδραστικότητα του φόρουμ, δεν ξέρεις ποιος έχει πάει πού, ποιον να ρωτήσεις κλπ. Προτιμώ να πορτοκαλίζεται χαλάλι ένας χάρτης, παρά να μην ξέρω τίποτε για το συνομιλητή μου.
Το καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λες. Παρ' όλα αυτά εγώ θεωρώ ότι οι περισσότεροι δεν τον συμπλήρωσαν όχι για λόγους χρόνου, αλλά για να δείξουν την αντίθεσή τους. Επειδή αν το πάρεις σιγά-σιγά, δεν θα αργήσεις να τον γεμίσεις! Εντάξει, σε μένα πήρε 2-3 απογεύματα, άλλοι θα χρειάζονται 5-6. Δεν είναι και τόσο τραγικό. Και μετά απλά προσθέτεις τα νέα σου ταξίδια.
Προσωπικά για μένα ο παλιός χάρτης από ένα σημείο και μετά δεν έλεγε κάτι, πέρα από τον αρχικό εντυπωσιασμό όταν είχα πρωτογραφτεί στο forum. Το να έχει κάποιος πορτοκαλί όλο το UK όταν έχει πάει ένα Λονδίνο όλο κι όλο δεν με βοηθά σε κάτι αν θέλω να μάθω πληροφορίες για την Ουαλία ας πούμε.
Τέλος πάντων, γνώμες είναι αυτές, δεν θα λυπηθώ κιόλας αν επιστρέψει ο παλιός και ας μην τρελαίνομαι. Συζήτηση να γίνεται. :)
 

echo2011

Member
Μηνύματα
2.398
Likes
3.571
Eμένα στον καινούριο χάρτη δε μου αρέσει που πάνω πάνω λέει σε πόσες τοποθεσίες έχει πάει κάποιος. Είναι τελειώς ανούσιο αυτό, υπολογίζει πόλεις, χωριά κτλ. Θα ήταν καλύτερο να λέει τον αριθμό των χωρών και το ποσοστό του κόσμου όπως σε άλλους αντίστοιχους χάρτες.

Επίσης στο πλάι που έχει ένα κατεβατό με πόλεις η μια κάτω απ'την άλλη, θα ήταν καλύτερο να ομαδοποιείται σε folders ανάλογα με τη χρονιά ας πούμε, και όταν δεν ανοίγεις το αντίστοιχο έτος να μη βλεπεις το κατεβατό..
 

jimp

Member
Μηνύματα
5.013
Likes
6.395
Προσφορές για τα μέλη του, είτε σε ταξίδια είτε σε αγορές σχετικές με τα ταξίδια, π.χ ένα ταξιδιωτικό οδηγό.
 

Triplover

Member
Μηνύματα
1.184
Likes
4.034
Εκκαθάριση οδηγών από μηνύματα. Κατανοώ ότι θέλει χρόνο και όχι και πολύ εύκολο. Ωστόσο όταν ο οδηγός του Λονδίνου έχει 200 σελίδες και από αυτές το 1/5 είναι "αχ καλή μου είσαι θεά";), η αναζήτηση πληροφοριών γίνεται πολύ χρονοβόρα. Η μέθοδος που προτείνω είναι να δίνεται η δυνατότητα διαγραφής μηνυμάτων μετά την πάροδο 6μήνου για την αποφυγή παρεξηγήσεων. Και ο τρόπος που μπορώ να σκεφτώ (χωρίς να γνωρίζω αν προγραμματιστικά είναι εύκολο) είναι οι αναγνώστες ή μια ομάδα 3-4 εθελοντών για κάθε οδηγό να τσεκάρω ως χρήσιμο ή αχρείαστο ένα μήνυμα. Όταν θα συμπληρωθούν πχ 3 αχρείαστα, να διαγράφεται.
 

Panos_65

Member
Μηνύματα
506
Likes
1.170
Noμίζω ο λόγος που η συντριπτική πλειοψηφία δεν τον έχει συμπληρώσει είναι επειδή είναι απίστευτα χρονοβόρο, ειδικά για όσους έχουν ταξιδέψει πολύ.
Όποιος έχει ταξιδέψει πολύ, μπορεί να μη βάλει όλα τα χωριά που έχει πάει, αλλά 2-3 κυριότερες πόλεις από κάθε χώρα...
Όπως καταλάβατε εμένα μου αρέσει ο νέος χάρτης...
 

giannismits

Member
Μηνύματα
3.494
Likes
11.726
Επόμενο Ταξίδι
?
Τι θα ήθελα? τουλάχιστον ένα αεροπορικό δωρεάν! Στη Ευρώπη φυσικά, δεν ζητάω πολλά:D

Όσον αφορά το χάρτη γιατί να μην χρωματίζεται η χώρα αλλά να υπάρχει και η δυνατότητα να προσθέτουμε τις πολείς-χωριά που έχουμε πάει. Αυτό θα είναι το ιδανικό και είχε ξανασυζητηθεί.

Το πιο σημαντικό είναι η αναζήτηση. Σοβαρά τώρα την θεωρώ χάλια. Γράφεις έναν προορισμό και σου βγάζει ότι να ναι, όπως να ναι με όποια σειρά να ναι. Αυτό δεν λέγεται αναζήτηση. Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει πρόβλημα.

Ο @Triplover προφανώς εννοεί όχι τους ταξιδιωτικούς οδηγούς αλλά τα θέματα που υπάρχει πληθώρα πληροφοριών και χάνονται στα βάθυ των σελίδων ανάμεσα στα άσχετα και περιττά μηνύματα. Ναι συμφωνώ να καθαριστούν αλλά πιστεύω δεν θα γίνει ποτέ! Έχει συζητηθεί πολλές φορές και είναι κάτι που σίγουρα θέλει οργάνωση και ώρες δουλειάς.
 
Last edited:

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.628
Likes
50.314
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού τότε, τώρα, πάντα
Παρ' όλα αυτά εγώ θεωρώ ότι οι περισσότεροι δεν τον συμπλήρωσαν όχι για λόγους χρόνου, αλλά για να δείξουν την αντίθεσή τους.
Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ έτσι... θα ποντάριζα πως είναι λίγοι που το είδαν έτσι. Εγώ πάντως ανοίγοντας το χάρτη και μην μπορώντας να δω με τη μία πού έχει πάει το μέλος (γιατί πρέπει να περιμένω να φορτώσει, μετά να πάω αριστερά-δεξιά, να κάνω zoom ξε-zoom κλπ), κουράζομαι.

Για την αναζήτηση νομίζω συμφωνούμε όλοι, στην πρώτη-πρώτη πλατφόρμα ήταν πραγματικά άψογη.

Επίσης, αν γίνεται να αφαιρεθούν τα like από το social, είναι κάτι που ίσχυε παλιά. Κι εμένα μου αρέσει να γράφω εξυπνάδες και να διαβάζω ανέκδοτα, αλλά είναι side dish του φόρουμ κι όχι η κατεξοχήν του αποστολή.

Και θα ήθελα και συχνά γκάλοπ. Θα μπορούσαμε κάθε μήνα να ψηφίζουμε μεταξύ μας τι γκάλοπ θέλουμε να κάνουμε και όποιο έχει τις περισσότερες προτιμήσειςνα γίνεται.

Τέλος, θα μου άρεσε κι ένα ... πρωταθληματάκι προορισμών. Να διαλέξουμε 64 πόλεις, να γίνεται debate και όποια κερδίζει το ζευγάρι να προχωράει στον επόμενο γύρο. Σαφώς προτιμότερο από τα travel wars. Θυμάμαι κάποτε ένα σάιτ που έκανε playoffs για πορνοστάρ. Είχε ένα πίνακα με 64 σταρ, ανάμεσα στις δύο ψήφιζες την πιο hot και προχωρούσε να αντιμετωπίσει την επόμενη (και το τέλος κέρδιζε η Tiffany Towers βέβαια, γκουγκλάρετε τώρα). Θα ήθελα να δω το ίδιο με ας πούμε αρχαιολογικά μνημεία, φωτογραφίες, παραλίες, καλύτερη κουζίνα, ομορφότερη πρωτεύουσα κλπ, το βρίσκω πολύ χαβαλεδιάρικο και δεν ομίζω να είναι και τεχνικά δύσκολο (είπα εγώ ο χάκερ, που δεν ξέρω ούτε το whatsapp να χρησιμοποιώ).
 

fenia42

Member
Μηνύματα
3.853
Likes
14.086
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ονειρεμένο Ταξίδι
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Αυτό
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.116
Μηνύματα
880.715
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom