Γαλλία Πρώτη φορά στο Παρίσι

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

vasilisD

Member
Μηνύματα
292
Likes
92
Καλησπέρα σας !
Προσωπική μου άποψη είναι ότι το να λες σε κάποιον που καλός ή κακός έκλεισε το Χ, Ψ ξενοδοχείο " Τι μαλ@κί@ πήγες και έκανες , είσαι καταδικασμένος , το ξενοδοχείο είναι σάπιο και στη μέση του πουθενά" .... το μόνο που κάνεις είναι εκτός από του να του χαλάς την διάθεση και την χαρά για το ταξίδι , είναι να τον αποθαρρύνεις !
Ο άνθρωπος ζήτησε βοήθεια για τις μετακινήσεις και τα αξιοθέατα !
Εννοείται ότι δεν απαγορεύεται να πει κάποιος την άποψη του και για το ξενοδοχείο αλλά πιστεύω ένα "κατά τη γνώμη μου το ξενοδοχείο είναι μακριά και θα μπορούσες να χες κάνει καλύτερη επιλογή , αν μπορείτε να το ακυρώσετε πείτε να σε βοηθήσουμε να βρεις κάτι καλύτερο" , θα ήταν και υπέρ αρκετό αλλά και ανθρώπινο !
Όπως και στην περίπτωση μου που με το που έβαλα το δωμάτιο ήρθε η καταστροφή ..και κάποιο λάκκο έχει η φάβα και θα είναι τσαρλατάνοι και θα μας κλέψουν τα όργανα! Οκ δεν αντιλέγω μπορεί να συμβούν και όλα αυτά! Αλλά εγώ όπως και πολλοί άλλοι εδώ μέσα δεν έχουμε την εμπειρία σε ταξίδια αλλά προσπαθούμε μέσω του φόρουμ αλλά και μόνοι μας να την αποκτήσουμε !
Εγώ από άτομα που έχουν κάνει 30-40-50 -100 ταξίδια περιμένω να με βοηθήσουν και να με ενθαρρύνουν αλλά και φυσικά να με προειδοποιήσουν όπου το κρίνουν απαραίτητο , αλλά όχι με κάθετο τρόπο και ύφος!
Τώρα για τα 5* ξενοδοχεία κτλ νομίζω ότι αυτό που λέμε οι περισσότεροι είναι ότι μπορεί έστω 5% να πέσεις και εκεί σε περίπτωση ! Δύσκολο αλλά όχι απίθανο ! Δεν θέλω σε καμιά περίπτωση να το παίξω γνώστης η έμπειρος απλά για να γίνω πιο κατανοητός ! Δουλεύω στο ξενοδοχείο του πατέρα μου στα Ιωάννινα ! Οικογενειακή επιχείρηση δλδ! Το ξενοδοχείο μας είναι 2* και πραγματικά το πόσο καθαρό και άνετο θα είναι ένα δωμάτιο δεν έχει να κάνει με τα αστέρια! Αλλά με το πόσο όρεξη και μεράκι έχει ο ιδιοκτήτης !
Τέλος πάντων να μην μακρηγορώ πιστεύω ότι έγινε πολύ ντόρος και χαμός για το τίποτα ! Όπως ο ΑΡΧΑΡΙΟΣ δεν μπήκε στο ποστ κάποιου για να κρίνει το ξενοδοχείο η το αεροπλάνο έτσι και να το κάνει κάποιος σε αυτόν το θεωρώ άσχημο !
αυτά και καλημέρα σας!
 

Traveller

Member
Μηνύματα
3.935
Likes
3.920
O χρήστης @ΑΡΧΑΡΙΟΣ δεν ζήτησε βοήθεια για το ξενοδοχείο, αλλά για τις συγκοινωνίες και τα αξιοθέατα.
Συγνώμη αλλά τι λες??... το θέμα μας δεν είναι τι ρώτησε ο αρχικός πόστερ αλλά πως με αφορμή τις ερωτήσεις του να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα... δεν καταλαβαίνω την παρέμβασή σου... αν έπρεπε σώνει και καλά να απαντάμε ΑΥΣΤΗΡΑ και ΜΟΝΟ σε ότι ρωτάει ο αρχικός πόστερ τότε πάνω από τα μισά μηνύματα θα ήταν off και οι απαντήσεις θα μπορούσαν να στέλνονται με p.m... το forum απευθύνεται σε όλο τον κόσμο και με αφορμή το συγκεκριμένο θέμα έγινε μια γόνιμη κουβέντα και βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα για όλους... συγνώμη αλλά όσα γράφηκαν είχαν απόλυτη σχέση με το θέμα και σίγουρα θα βοηθήσουν κάποιον που θα πάει πρώτη φορά στο Παρίσι και θα νομίσει ότι αν κλείσεις ένα ξενοδοχείο μισή ώρα έξω από το κέντρο με σχετικά καλή τιμή θα περάσει σούπερ... εγώ απλά επισήμανα ότι το location του ξενοδοχείου ήταν κακό και ότι η αλυσίδα Kyriad είναι μετριώτατη... ο φίλος μας προφανώς παρεξηγήθηκε γιατί επισημάναμε το λάθος της επιλογής του, αλλά αυτό εμένα σαν μέλος του φόρουμ που θέλει να βοηθάει, ελάχιστα με απασχολεί, γιατί το νόημα της κουβέντας δεν είναι να επιβάλουμε την άποψή μας σε κάποιον ( προσωπικά καρφί δεν μου καίγεται που θα μείνει ο φίλος μας) αλλά να αποτρέψουμε έναν άπειρο συμφορμίτη να βρεθεί στην ίδια θέση... με γνώμονα αυτή την βάση θεωρώ την παρέμβασή σου υπερβολική, μια που ούτε η κατάσταση ξέφυγε ούτε οι χαρακτηρισμοί ήταν προσβλητικοί, αν και κατανοώ ότι σαν mod δεν θέλεις να ξεφεύγουν τα πράγματα...
 
Last edited by a moderator:

coco

Member
Μηνύματα
1.301
Likes
2.280
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ονειρεμένο Ταξίδι
ρωσια
Θα συμφωνουσα με μια διαφορα.Το φορουμ ειναι ΔΗΜΟΣΙΟ,διαβαζεται απο ατομα που δεν ειναι καν μελη και ψαχνουν εδω για πληροφοριες..ΔΕν θα ηταν δικαιο γι αυτους να μην αναφερθει το οτι για 5 μερες στο Παρισι ΔΕΝ σπαταλας χρονο(που αυτο πληρωνεις)αλλα βρισκεις εναλλακτικες λυσεις για να περασεις καλλιτερα.Το οτι το υφος ορισμενων ειναι καπως,ειναι το τελειως προσωπικο τους στυλ και αυτο δεν αλλαζει την ορθοτητα η εγκυροτητα της γνωμης τους(εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων)
 

Traveller

Member
Μηνύματα
3.935
Likes
3.920
Τέλος πάντων να μην μακρηγορώ πιστεύω ότι έγινε πολύ ντόρος και χαμός για το τίποτα ! Όπως ο ΑΡΧΑΡΙΟΣ δεν μπήκε στο ποστ κάποιου για να κρίνει το ξενοδοχείο η το αεροπλάνο έτσι και να το κάνει κάποιος σε αυτόν το θεωρώ άσχημο !
αυτά και καλημέρα σας!
Διάβασε τα παραπάνω και θα πάρεις την απάντηση... εδώ δεν είμαστε για να χαϊδεύουμε αυτιά αλλά για να επισημαίνονται λάθη που θα βοηθούν τους μελλοντικούς ταξιδιώτες... το φόρουμ απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να μάθουν και με αφορμή ερωτήσεις, απορίες ή λάθη των μελών όλοι μας γινόμαστε καλύτεροι... π.χ όσον αφορά την δική σου περίπτωση... επισήμανα το άριστο location του διαμερίσματος που θα μείνεις όπως και καυτηρίασα την επιλογή σου να πας δυο μέρες στην eurodisney... συμφορμίτες οι οποίοι γνωρίζουν καλύτερα τα των διαμερισμάτων του Παρισιού έθεσαν έναν προβληματισμό... δηλαδή έπρεπε να σωπάσουν για να μην σου χαλάσουν το κέφι? Έπρεπε κι εγώ να σωπάσω όταν βλέπω νέους ανθρώπους αντί να λιώσουν το Παρίσι ρουφώντας κάθε γωνιά του να σπαταλάνε δύο πολύτιμες μέρες σε σαχλαμάρες? Αλλίμονο... θα πω την γνώμη μου όχι μόνο για σένα αλλά και για τον επόμενο που θα βρεθεί στην θέση σου... από εκεί και μετά μεγάλα παιδιά είμαστε, διαβάζουμε κρίνουμε και αποφασίζουμε μόνοι μας...
 

mel

Member
Μηνύματα
359
Likes
200
Επόμενο Ταξίδι
Ξανά λατρεμένο Παρίσι
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Λοιπόν καταλήγω στο εξής συμπέρασμα: ΑΡΧΑΡΙΕ, ΦΤΑΙΣ. Φταις που δεν άνοιξες ξεχωριστό νήμα με θέμα "Σε ποια ζώνη ανήκει αυτό το ξενοδοχείο και πώς μετακινούνται". Τέλος. Γιατί εδώ κάποιοι μπερδεύονται με το γενικό του θέματος αγνοώντας κιόλας ότι κάποιες απαντήσεις απευθύνονται προσωπικά σ'εσένα. Επίσης άλλοι μπερδεύονται και σου συνιστούν να αλλάξεις ξενοδοχείο και μόνο χάρτη για το Μενίδι δε σου έδωσαν. Α μα πια :p Κι όχι τίποτε άλλο αλλά δε μάθαμε και πώς πάνε στο Μενίδι τελικά :haha:
υγ προς moderators: συγγνώμη που κάνω άσχετο σχόλιο αλλά μου βγήκε να ξεσπάσω γιατί το όλο το θέμα πλέον είναι αστείο. Αν θέλετε, σβήστε το μήνυμά μου :innocent:
 

Traveller

Member
Μηνύματα
3.935
Likes
3.920
Σε όλους απευθύνονται οι απαντήσεις, ΟΧΙ ΜΟΝΟ στον αρχικό πόστερ...είπαμε το φόρουμ είναι ανοικτό και οι απαντήσεις αφορούν ΟΛΟΥΣ... αν σας χάλασε που το θέμα γενικεύθηκε και παρεξηγηθήκατε που βγήκαν στην φόρα ταξιδιωτικά λάθη κανονίστε να απαντάτε μόνο με p.m... εμείς δεν χαϊδεύουμε αυτιά ούτε γράφουμε παπαρίτσες για να ανεβάζουμε το ηθικό των πρωτάριδων... λογική μου είναι ότι βοηθάω τον συμφορμίτη μου όταν του επισημαίνω τα λάθη του...
 
Μηνύματα
44
Likes
82
Επόμενο Ταξίδι
λονδινο
Τraveller νομιζω καπου εχεισ χασει το νοημα και εσυ και μερικοι αλλοι. Απαντατε χωρις να διαβαζετε . Δεν ρωτησα να μου πεις την αποψη σου για κανενα ξενοδοχειο . Εδωσα το ονομα του ξενοδοχειου απλα για να ξερετε που θα βρισκομαι και να με διευκολυνετε στο να προγραμματισω τις μερες που εχω. απο εκει και περα τονισα οτι δεν με απασχολει η θεση του γιατι ειναι 20 λεπτα απο παρισι. Επισης δεν εχω σκοπο να ξενυχτησω αρα δν με ενοχλει που κλεινει το τραινο 11 η ωρα. Επισης ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΤΟ KYRIAD ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΕ ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΟ. Αυταααα..
 

katkats

Moderator
Μηνύματα
9.553
Likes
12.363
Επόμενο Ταξίδι
?
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ν. Αμερική
Επειδή οι τελευταίες σελίδες του θέματος περιέχουν μηνύματα που καμία σχέση δεν έχουν με την "Πρώτη φορά στο Παρίσι" το θέμα κλειδώνεται (και άργησε κιόλας).

 

vasilisD

Member
Μηνύματα
292
Likes
92
καλησπέρα σας!! Καθώς πλησιάζουν οι μέρες για την επίσκεψη μας στο Παρίσι , αρχίσαμε να οργανώνουμε το πρόγραμμά μας!! θα θέλαμε τις συμβουλές σας αλλά και τις προτάσεις σας για το τι θα μπορούσαμε να προσθέσουμε και όποια παρατήρηση θα θέλατε να κάνετε!
Να σημειώσω ότι όπου γράφω "βόλτες" πάει να πει ότι δεν έχουμε κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μας...αλλά βόλτες πχ marais , monmartre και σε περιοχές που θα προτείνετε :D

Λοιπόν ξεκινάμε
1Η ΜΕΡΑ (Τρίτη)

11:45-12:00 Άφιξη στο Beauvais

Άφιξη στο δωμάτιο το οποίο βρίσκεται κοντά στη στάση Pyramides.. λίγο πιο πάνω από το μουσείο του Λούβρου! Αφού βολευτούμε λέμε να ξεκινήσουμε με τα πόδια την παρακάτω διαδρομή (όσο αντέξουμε με τις ανάλογες στάσεις για χάζεμα εννοείται)

Βόλτα: Champs Elysees --> Αψίδα Θριάμβου --> Πύργος του Άιφελ --> Παναγία των Παρισίων


2Η ΜΕΡΑ (Τετάρτη)
Η δεύτερη μέρα έχει πρωινό ξύπνημα και Disneyland..
αφού γυρίσουμε από disneyland έχει λίγη
Ξεκούραση και μετά βόλτες Montmartre

3Η ΜΕΡΑ (Πέμπτη)
Πάλι πρωινό ξύπνημα (εννοείται για όλες τις μέρες)
Επίσκεψη στο Μουσείο του Λούβρου!
Για τις 17:30 την ίδια μέρα έχουμε κλείσει και τα εισιτήρια μας για τον Πύργο του Άιφελ!
οπότε αφού χορτάσουμε Λούβρο μετά θα ξεκινήσουμε για τον Πύργο!
Μετά από τον πύργο....Βόλτες..

4Η ΜΕΡΑ(Παρασκευή)
Σήμερα έχει και πάλι disneyland (έχουμε κλείσει για 2 μέρες)
Αφού γυρίσουμε από disneyland οι επιλογές που έχουμε κατά νου είναι πολλές...
Picasso(μουσείο)? Montparnasse(πύργο) ή Montmartre ? Galerie Lafayette?

5Η ΜΕΡΑ(Σάββατο)

Παναγία των Παρισίων...Σαιντ Τσαπέλ κτλ..

Pantheon

Κήποι του Λουξεμβούργου

Montparnasse ή Montmartre ή marais?

6Η ΜΕΡΑ(Κυριακή)

Σήμερα το πρόγραμμα έχει Βερσαλλίες

κατά το μεσημεράκι-απογευματάκι Pompidou
από εκεί και πέρα πάλι μας βασανίζουν οι ίδιες απορίες

Picasso? Montparnasse?marais?quatre latin? Galerie Lafayette?

Βόλτες..

7Η ΜΕΡΑ(Δευτέρα)

Αναχώρηση για το Κοιμητήριο που βρίσκεται ο τάφος του jim morrison
και από εκεί και πέρα σήμερα έχουμε μόνο βόλτες και ηρεμία
Marais , Montmartre, St. Martin

8Η ΜΕΡΑ (Τρίτη)
Για αυτή τη μέρα είμαστε πάλι προβληματισμένοι
Orsay?? Rodin??
αφού τελειώσουμε... βόλτες σε κάποια από τα πάρκα του Παρισιού
και μετά πάλι βόλτες σε κάποια περιοχή..
Εδώ να σημειώσω ότι για rodin δεν είμαστε και τόσο ζεστοί..αλλά το Orsay θα θέλαμε να του ρίξουμε "μια" ματιά..αλλά προσπαθούμε να βρούμε χρόνο σε κάποια από τις προηγούμενες μέρες έτσι ως ώστε και σήμερα να είναι μία αρκετά ελεύθερη μέρα!

9Η ΜΕΡΑ

Βόλτες..

Αγορές..

Κρουζιέρα..

10η ΜΕΡΑ

Αναχώρηση από PorteMaillot για Beauvais

12:10 Αναχώρηση αεροπλάνου :(


Όπως θα καταλάβατε τα πιο βασικά αξιοθέατα τα έχουμε τακτοποιήσει σχετικά..αλλά για τα υπόλοιπα είμαστε αρκετά στο φλου! Επίσης στο μυαλό μας υπάρχει και το πάρκο της Βιλέτ! Αξίζει??

θα μας βοηθούσαν πολύ οι συμβουλές σας και οι προτάσεις σας!! Σας ευχαριστώ πολύ!!
 

Stacy

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ονειρεμένο Ταξίδι
Σκωτία-Ιρλανδία
Γεια σε όλους τους ταξιδιώτες! Σχεδιάζουμε ταξίδι στο Παρίσι τέλος Οκτώβρη. Έχετε να δώσετε κάποια tips γι'αυτήν την περίοδο; Ή και προτάσεις γενικότερα;
Ευχαριστώ πολύ!
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.688
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom