ΗΠΑ Ξενοδοχειο για Νεα Υορκη

Lexuss

Member
Μηνύματα
312
Likes
169
καλο θα είναι να μεινεις σε ξενοδοχείο κοντά στην times square για να δεις τα περισσότερα αξιοθέατα που είναι διπλα. το row είναι πολύ καλο έμεινε ο φίλος μου τον αύγουστο που πήγε.εγώ θα παω NY τον αύγουστο και θα έκλεινα το edison*** στα 750 αλλα πριν 15 μέρες καθώς μπήκα στο booking να τα ξαναδώ μου έβγαλε το mileniumm**** -35% κάτω στα 630 euro τελική τιμή μαζί με τους φόρους για 4 μέρες.και με δωρεάν ακύρωση και πληρωμή κατά την διαμονή ούτε καν το σκέφτηκα και το έκλεισα άμεσως,τώρα ανέβηκε στα 1.100 το συγκεκριμένο. άμα κλεισης μέσο booking να προσέξεις γιατί έχει και 14,75% φόρο επίτου ποσού που γραφει και + 4 δολάρια την βραδια δημοτικό φόρο.
 

xrissa

Member
Μηνύματα
15
Likes
0
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Έκλεισα τελικά στο Hudson σε μεγαλύτερο δωμάτιο με πρωινό στα 1800 για 10 με τους φόρους και υπολογίζοντας και τις πρόσθετες χρεώσεις που έχει. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν έχει ακύρωση, αλλά θα πάμε σε λιγότερο από δύο μήνες, οπότε εύχομαι να μην μας τύχει κάτι. Ήδη η τιμή που το έκλεισα έχει υπερδιπλασιαστεί και βάλε. Το row έβγαινε τελικά 400 ευρώ παραπάνω και προτίμησα να είμαι λίγο πιο μακρυά και να γλυτώσω τα χρήματα αυτά.
 

user21

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Καλησπερα!
Ετοιμαζω ταξιδι για τον Οκτωβριο 2015 στην new york και θα ηθελα να μου προτεινετε μερικα καλα ξενοδοχεια!
Θα ειμαι για 10 διανυκτερευσεις.
Οι τιμες που με ενδιαφερουν ειναι οχι πανω απο 1200-1300€.
Ιδανικα 1000€.
Σκεφτομουν να ρωτησω και σε ταξιδιωτικα γραφεια για να κλεισω απο εκει δωματιο μηπως και εχουν καλυτερες τιμες.Αξιζει τον κοπο?

Ευχαριστω!
 

Lexuss

Member
Μηνύματα
312
Likes
169
Καλησπερα!
Ετοιμαζω ταξιδι για τον Οκτωβριο 2015 στην new york και θα ηθελα να μου προτεινετε μερικα καλα ξενοδοχεια!
Θα ειμαι για 10 διανυκτερευσεις.
Οι τιμες που με ενδιαφερουν ειναι οχι πανω απο 1200-1300€.
Ιδανικα 1000€.
Σκεφτομουν να ρωτησω και σε ταξιδιωτικα γραφεια για να κλεισω απο εκει δωματιο μηπως και εχουν καλυτερες τιμες.Αξιζει τον κοπο?

Ευχαριστω!
καλημέρα φιλε. μπορώ να σου δώσω αρκετές πληροφορίες για ξενοδοχείο όμως prpei πρώτα να μας διευκρινίσεις κάποια πράγματα. το δωμάτιο θα είναι μονόκλινο , η δίκλινο? στο μονόκλινο επιβαρύνεσαι σημαντικά στο ποσο γιαυτο στο ρωτάω. new york που ακριβώς θέλεις να μείνεις. αν θέλεις να κανεις διανυκτέρευση στο manhattan να έχεις υπόψη σου ότι τα ξενοδοχεία εκεί είναι πολύ ακριβά αν και οι τιμές παίζουν ανά περιοχή. πχ αν κλείσης κάποιο ξενοδοχείο κοντά στο central park θα έχει χαμηλότερη τιμή από κάποιο που θα είναι στην times square.άποψη μου είναι να δόσεις λίγα παραπάνω και να μείνεις κάπου κοντά στην times square και γενικά να μην μείνεις εκτος midtown, γιατί έτσι θα δεις πολλά πράγματα με τα πόδια θα μένεις στο πιο κεντρικό σημείο του manhattan και θα γλιτώσεις πολλά λεφτά σε taxi και μεταφορικά μέσα.
αν πατήσεις στο booking times square και τις ημερομηνίες που θέλεις θα σου βγάλει τα ξενοδοχεία που είναι σε εκείνη την περιοχή.
κάποια ξενοδοχεία καλά με καλές τιμές για αυτα που παρέχουν και για την τοποθεσία τους είναι το The Row
Edison Hotel
Millennium Broadway Hotel
οι τιμές που σε βγάζει έχουν φόρο 15% πάνω επί του συνολικού ποσού που σου γραφει συν 3 με 4 δολαρια την βραδια δημοτικό φόρο οποτε πρεπει να υπολογίσεις και αυτά. μέσο πρακτορείου δεν θα γλιτώσεις λεφτά στα πιο πολλά θα σου πούνε τις ίδιες τιμές τα έχω ψάξει εξονυχιστικά αυτά και στα λεω. εγώ ήτανε να κλείσω μονόκλινο στα 800 euro για 4 μέρες και μετά από 3 μέρες μπήκα στο booking και βρήκα άλλο ξενοδοχείο πάλι πολυτελές όπως εκείνο με τα 800 το είχε σε προσφορα 650 euro με πληρωμή κατά την διαμονή και με δωρεάν ακύρωση 5 μέρες πριν. τώρα που μπαίνω να το δω έχει πάει στα 1000 euro αυτό που έκλεισα και στα 600 έπεσε εκείνο που ήθελα να κλείσω μέσο του πρακτορείου. οποτε μην βιαστείς να κλείσης, να μπαίνεις συχνά στο booking να βλέπεις τιμές και αν δεις κάποια προσφορα κλειστό. παρεπιπτόντως αυτό το hotel που έκλεισα στα 650 euro 3 διαφορετικά πρακτορεία ρώτησα να μου βγάλουν τιμή και μου το δίνανε 200 ανά διανυκτέρευση. οποτε καταλαβαίνεις τι γίνετε.ελπίζω να σε βοήθησα
 
Last edited:

echo2011

Member
Μηνύματα
2.398
Likes
3.572
Ένα φιλικό ζευγάρι μου ζήτησε να τους βοηθήσω στην αναζήτηση ξενοδοχείου για το Πάσχα. Τιμή ως 100 ευρώ, καθαρό με δικό του μπάνιο και σε ασφαλή τοποθεσία. Με αυτά τα χρήματα δε βρίσκω στο Μανχάταν αλλά βρήκα το παρακάτω που απέχει 2 μόνο στάσεις με το μετρό:
http://www.booking.com/hotel/us/may...ae1ccX87;highlight_room=114831502#tab-reviews

Το βρήκα σε άλλα sites 100 ευρώ/βραδιά τελική τιμή με φόρους, πρωινό και δωρεάν ακύρωση. Είναι καινούριο, καθαρό, δίπλα στο μετρό, και το μόνο που με απασχολεί είναι το κατά πόσο είναι ασφαλής η περιοχή το βράδυ.. Για πείτε..
 

pxanth

Member
Μηνύματα
109
Likes
75
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Πράγματι, φαίνεται καλή περίπτωση... το F train είναι εξάλλου πολύ βολικό.

Θα πρότεινα να ρωτήσεις στο αντίστοιχο τόπικ του φόρουμ του TripAdvisor. Θα σου δώσουν ακριβείς και up-to-date πληροφορίες και για την περιοχή, αλλά και για το ίδιο το ξενοδοχείο. Μπορεί ακόμη να σου προτείνουν και κάτι άλλο που δεν έχεις δει... Θυμάμαι παλιότερα γινόταν εκτενείς συζητήσεις γι' αυτούς που θέλουν να μείνουν εκτός Manhattan...
 

Boxeraki

Member
Μηνύματα
187
Likes
182
Επόμενο Ταξίδι
Χαβάη
Ταξίδι-Όνειρο
Αλασκα
η αλήθεια είναι ότι η περιοχή δεν είναι πολύ καλή..αυτό δεν σημαίνει ότι σίγουρα θα συμβεί κάτι..αλλα θέλει σίγουρα περισσότερη προσοχή..είναι από τις περιοχές που συμβαίνουν πολλά "καλά" καθημερινά..καλύτερα να πας σε άλλη περιοχή του Queens και να πας 20-30$ παραπάνω..
 

NL*

Member
Μηνύματα
31
Likes
5
Ταξίδι-Όνειρο
Αίγυπτος
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Έκλεισα τελικά στο Hudson σε μεγαλύτερο δωμάτιο με πρωινό στα 1800 για 10 με τους φόρους και υπολογίζοντας και τις πρόσθετες χρεώσεις που έχει. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν έχει ακύρωση, αλλά θα πάμε σε λιγότερο από δύο μήνες, οπότε εύχομαι να μην μας τύχει κάτι. Ήδη η τιμή που το έκλεισα έχει υπερδιπλασιαστεί και βάλε. Το row έβγαινε τελικά 400 ευρώ παραπάνω και προτίμησα να είμαι λίγο πιο μακρυά και να γλιτώσω τα χρήματα αυτά.
Καλημέρα. Το Νοέμβρη που μας πέρασε πήγα με τον άντρα μου γαμήλιο και μείναμε στο Hudson. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν από επιλογή μας γιατί είχαμε κλείσει μέσω πρακτορείου τη διαμονή και τελευταία στιγμή μας άλλαξαν ξενοδοχείο. Το πρώτο ήταν κοντά στην Times square ενώ αυτό είναι δίπλα στο central park. Ήμασταν πεπεισμένοι λοιπόν ότι πρέπει να μείνουμε κοντά στην Times Square για να μπορούμε να έχουμε καλύτερη πρόσβαση στα πάντα. Αποδείχτηκε λάθος. Αλλά ας τα πάρω ένα ένα.

Η περιοχή του ξενοδοχείου αν και 20 λεπτά με τα πόδια από την Times, είναι πολύ καλή. Ακριβώς δίπλα σου έχει το μετρό (στάση columbus circle) όπου και μπορείς να πας παντού. Και πίστεψε με θα το χρησιμοποιήσεις αρκετά. Το πάρκο είναι δίπλα σου και ένας περίπατος εκεί αξίζει πάρα πολύ. Η στάση για τα λεωφορεία hop-on hop-off είναι ακριβώς έξω από το πάρκο. Στο century21 πας με τα πόδια. Βέβαια αν έχεις όρεξη για περπάτημα θα πας και αλλού με τα πόδια. Γενικά θες δε θες θα περπατήσεις πολύ και επιβάλλεται. Γύρω από την Times δεν έχει και πολλά πράγματα να κάνεις και ας μένεις κοντά. Άσε που όλα τα φαγάδικα είναι πανάκριβα. Δίπλα στο ξενοδοχείο έχει super market για όλες τις προμήθειες. Το πρωινό το θεωρώ περιττό. Μπορείς να φας του σκασμού αρκετά οικονομικά. Αλλά αν δεν σου αυξάνει την τιμή πολύ τότε κράτησε το.

Το ξενοδοχείο είναι αρκετά καθαρό. Δεν είχαμε κανένα παράπονο. Κάθε μέρα άλλαζαν πετσέτες και έβαζαν σαπουνάκια, σαμπουάν κλπ και ας είχαμε. Επίσης στο σαλόνι έχει και δωρεάν internet οπότε μιλάγαμε μέσω skype συνέχεια. Αλλά γι' αυτό μη σκας, γενικά παντού θα βρεις free wifi. Το προσωπικό αρκετά εξυπηρετικό. Όταν πρωτοαντικρύσεις το ξενοδοχείο θα πάθεις ένα μικρό σοκ. Η είσοδος γίνεται από μία στενή κυλιόμενη σκάλα και λες "που πάω τώρα". Μέσα όμως το ξενοδοχείο είναι ωραίο, με χαμηλό φωτισμό και πολύ ατμοσφαιρικό. Εμείς μείναμε σε δωμάτιο με 2 διπλά κρεββάτια. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν τεράστιο. Ικανοποιητικό ήταν όμως. Έχω μάθει όμως ότι τα περισσότερα ξενοδοχεία στο Manhattan είναι κουτιά.

Αυτά έχω να πω. ότι άλλο θελήσεις ευχαρίστως να σου πω. Ζηλεύω πάρα πολύ που ακούω για ταξίδι στη Νέα Υόρκη. Για μένα ήταν όνειρο ζωής! Εγώ λάτρεψα αυτήν την πόλη προτού πάω και ακόμα την λατρεύω. Με τον άντρα μου υποσχεθήκαμε να ξαναπάμε!

Να περάσεις τέλεια!!!
 

echo2011

Member
Μηνύματα
2.398
Likes
3.572
η αλήθεια είναι ότι η περιοχή δεν είναι πολύ καλή..αυτό δεν σημαίνει ότι σίγουρα θα συμβεί κάτι..αλλα θέλει σίγουρα περισσότερη προσοχή..είναι από τις περιοχές που συμβαίνουν πολλά "καλά" καθημερινά..καλύτερα να πας σε άλλη περιοχή του Queens και να πας 20-30$ παραπάνω..
Ευχαριστώ πολύ boxeraki! Όταν λες ότι συμβαίνουν πολλά "καλά" τι εννοείς;ληστείες; Και όταν λες αλλού στο Queens, που είναι ασφαλής περιοχή; Κοίταξα εκεί γιατί μου φάνηκε πολύ κοντά στο Μανχάταν.. Και το μετρό είναι 3 λεπτά με τα πόδια.. Για τη συγκεκριμένη γειτονιά διάβασα σε σχόλια να την χαρακτηρίζουν "sketchy" βέβαια αλλά λένε ότι ο δρόμος φωτίζεται καλά τη νύχτα. Αν μπορείς πες μου κάποια άλλη γειτονιά εκτός Μανχάταν να κοιτάξω τριγύρω..
 

Boxeraki

Member
Μηνύματα
187
Likes
182
Επόμενο Ταξίδι
Χαβάη
Ταξίδι-Όνειρο
Αλασκα
Kαταρχήν να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι αρνητικός στο να μείνει κάποιος στο Queens..γενικά να ξέρεις όσο περνάνε τα χρονια θα γίνει αρκετά πιο ελκυστικό σε τουρίστες και τα ξενοδοχεία ξεφυτρώνουν το ένα πίσω από το άλλο..
Aυτό σημαίνει ότι γίνονται μεγάλες επενδύσεις και σιγά σιγά θα αλλάξει και ο κόσμος..θα πρέπει βέβαια να γίνουν και ανταγωνιστικές οι τιμές πράγμα που δεν είμαι σίγουρος μιας και τα περισσότερα νέα ξενοδοχεία έχουν ιδιοκτήτες Eλληνες και δεν τα πάμε καλά με τις τιμές:)

Το πρόβλημα με το ξενοδοχείο που είπες είναι ότι
σε πολύ μικρή απόσταση υπάρχουν projects της πολιτείας και έχει είσοδο πίσω από το 21 street που είναι τουλάχιστον μεγάλος δρόμος.. .αυτό δημιουργεί διάφορα γκέτο ανθρώπων που δεν είναι και τα καλύτερα παιδιά..από εκεί ξεκινάνε ναρκωτικά,βιασμοί,ληστείες,καμιά αδέσποτη σφαίρα(συνήθως μεταξύ τους σκοτώνονται αλλα είπαμε ποτε δεν ξέρεις).
Mπορεί να πετύχεις να είναι μαζεμένα 10 άτομα..και εσύ να πρέπει να μπεις στο στενό με το παιδί σου..η με την κοπέλα σου ας πούμε για να πας στο ξενοδοχείο..εγώ με το αμάξι περνάω καθημερινά γιατί είναι η γέφυρα που μπαίνεις Manhattan και αν με πιάσει το φανάρι κόκκινο και είναι η ώρα περίεργη νιώθω λίγο άβολα..
Eίπα και πριν ότι αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα επηρεάσει κάποιον που μένει στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο..αλλα όπως εγώ προσωπικά αποφεύγω να κινούμε εκεί έτσι δεν θα ήθελα να μένει κάποιος δικός μου..

Aκούγεται ότι τα projects τα αγόρασε ο πρώην δήμαρχος της νέας υόρκης για να φτιάξει ξενοδοχεία και πολυτελή διαμερίσματα και γίνετε προσπάθεια να τους διώξουν σιγά σιγά και να τους "στριμώξουν" σε άλλες περιοχές..να ένα παράδειγμα για το πως αλλάζουν σιγά σιγά οι γειτονιές..

Γενικά να έχεις σαν κανόνα ότι οι περισσότερες γειτονιές στο Queens που υπάρχουν ξενοδοχεία είναι αδιάφορες..καλά με ψάξιμο υπάρχουν διαμαντάκια από φαγητό κτλ..αλλα δεν υπάρχει λόγος ένας τουρίστας να χάσει χρόνο στο ψάξιμο..
Aν δεν θες να φύγεις από την περιοχή στο ίδιο μέρος είναι το best western plaza..φαίνεται να είναι στην ίδια γειτονιά και είναι αλλα επειδή έχει είσοδο από το 21 διαφέρει γιατί είναι ένας κεντρικός δρόμος που έχει ροή από κόσμο 24 ώρες..αν μείνεις πάνω στον δρόμο και δεν αρχίζεις να ψάχνεις στα στενά μπορώ να πω ότι οριακά είναι ok..

Mετά μπορείς να δεις στο Country Inn & Suites Long Island City/Manhattan View Hotel μια εντελώς αδιάφορη περιοχή αλλα εξίσου κοντά στο Manhattan και σίγουρα πολύ καλύτερη από την προηγούμενη..

Home2 Suites Long Island City/Manhattan View και εδώ έχουμε μια αδιάφορη περιοχή αλλα πολύ βολική για Manhattan έχει και κάνα 2-3 ακόμα διπλα από αυτό..εγώ ενδεικτικά βρίσκω ένα και το βάζω..

Kαι τέλος αυτό Super 8 Long Island City..δεν έχω ιδέα πως είναι σαν ξενοδοχείο είναι αλυσίδα που βρίσκεις για καμια διανυκτέρευση σε εθνικές οδούς..δεν έχω ιδέα πως θα είναι μέσα..αν είναι καλή η τιμή η περιοχή είναι η καλύτερη από όλα τα υπόλοιπα..λίγο πιο μακριά από το τρένο αλλα νέα υόρκη είσαι το περπάτημα είναι μέσα στην καθημερινότητα:)
 

homer

Member
Μηνύματα
20
Likes
8
Επόμενο Ταξίδι
ΡΩΜΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ
Ψάχνοντας και εγω για ξενοδοχείο (καθως θα ειμαι Νεα Υόρκη τον Ιούλιο) ειχα βρει μέσω booking το Edison κοντα στν Times Square με πολυ καλή τιμή για δεδομένα Νέας Υόρκης....επειδή όμως το χούι δεν κόβεται εμπαινα και εβλεπά σχεδον καθημερινά τα ξενοδοχεία και τσουπ χθες μου εβγαλε ένα που δεν το είχα ξαναπροσέξει http://www.booking.com/hotel/us/sixty-les.html 4* και με πισίνα :) και σε παρα πολύ κσλή τιμή!!!!
Ευτυχώς που είχα κλείσει με δωρεάν ακύρωση και έτσι έκλεισα και σε αυτό, το ξέρει κανένας; ποιά είναι η γνώμη σας;;;
 

Lexuss

Member
Μηνύματα
312
Likes
169
Ψάχνοντας και εγω για ξενοδοχείο (καθως θα ειμαι Νεα Υόρκη τον Ιούλιο) ειχα βρει μέσω booking το Edison κοντα στν Times Square με πολυ καλή τιμή για δεδομένα Νέας Υόρκης....επειδή όμως το χούι δεν κόβεται εμπαινα και εβλεπά σχεδον καθημερινά τα ξενοδοχεία και τσουπ χθες μου εβγαλε ένα που δεν το είχα ξαναπροσέξει http://www.booking.com/hotel/us/sixty-les.html 4* και με πισίνα :) και σε παρα πολύ κσλή τιμή!!!!
Ευτυχώς που είχα κλείσει με δωρεάν ακύρωση και έτσι έκλεισα και σε αυτό, το ξέρει κανένας; ποιά είναι η γνώμη σας;;;
να έχεις υπόψη σου ότι το edison είναι πιο κεντρικό στην times square μέσα σχεδόν.
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.188
Μηνύματα
883.371
Μέλη
38.895
Νεότερο μέλος
tsala

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom