Ryanair Ryanair news

kipi

Member
Μηνύματα
414
Likes
219
Επόμενο Ταξίδι
Ταυλάνδη
Ταξίδι-Όνειρο
Μαλδίβες
Απο τα Omorfa Taxidia

Ryanair:Ανακοίνωσε μέτρα που βελτιώνουν τις υπηρεσίες της!

Τα τριακοστά της γενέθλια γιορτάζει φέτος η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Ryanair. Σήμερα στο Λονδίνο οι επικεφαλείς της εταιρείας ανακοίνωσαν μια σειρά αποφάσεων που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς, με στόχο να βελτιώσουν θεαματικά τις υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία στους πελάτες της.
Όλα αυτά γίνονται στα πλαίσια του τριετούς προγράμματος της εταιρείας με τίτλο «Always Getting Better» πρόγραμμα που εκπονήθηκε προκειμένου να κάνει την Ryanair καλύτερη και φιλικότερη προς το επιβατικό κοινό.
Συγκεκριμένα η εταιρεία αποφάσισε:
1.Nέο εσωτερικό αεροσκαφών και νέες στολές πληρώματος
2.Χαμηλότερες χρεώσεις για check-in στο αεροδρόμιο (Το check-in στο αεροδρόμιο θα μειωθεί από 70€ σε 45€ από τον Μάιο). Χαμηλότερα τέλη για μη εμφάνιση στο αεροδρόμιο ( Το τέλος μη εμφάνισης στο αεροδρόμιο θα μειωθεί από 110 € σε 99 € από το Μάιο). Θεσπίζεται μία νέα επιλογή ακύρωσης πτήσης (15 € χρέωση για κάθε κατεύθυνση, μέσα σε 24 ώρες από την κράτηση).
3.Δυνατότητα σύγκρισης ναύλων στο Ryanair.com.
4.Νέα υπηρεσία με πληροφορίες προορισμών, συμπεριλαμβάνοντας κριτικές από πελάτες.
5.Νέο προϊόν για ταξιδιωτική ασφάλιση
6.Μία νέα εξατομικευμένη Ryanair.com ιστοσελίδα με ως και 100 εκδόσεις της αρχικής σελίδας και εξατομικευμένα προωθητικά email με προσφορές προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών.
7.Μια νέα υπηρεσία "Hold the fare" (5 € για κράτηση ενός ναύλου για 24 ώρες).
8.Ένα βελτιωμένο inflight μενού, με περισσότερες επιλογές υγιεινών γευμάτων και ζεστό πρωινό κάτω από παραγγελία σε συγκεκριμένα δρομολόγια.
9.Νέες θέσεις με περισσότερη άνεση στα πόδια και νέο Boeing Sky εσωτερικό αεροσκαφών.
10. Ταχύτερες εφαρμογές για κινητά στην γλώσσα της επιλεγμένης χώρας, αναβαθμισμένη επιφάνεια εργασίας Ryanair.com και βελτιωμένο σύστημα εγγραφής πελατών “My Ryanair”.
Ο Διευθύνων σύμβουλος της Ryanair Michael O'Leary, μιλώντας στην σημερινή εκδήλωση (φώτο) είπε :
“ Το 2014/2015 αποτέλεσε χρονιά ρεκόρ για την Ryanair, καθώς μεγαλώσαμε την κίνησή μας σε 90 εκ. πελάτες και ξεκινήσαμε να βελτιώνουμε αισθητά την ταξιδιωτική εμπειρία μέσα από την παροχή αριθμημένων θέσεων, δεύτερης δωρεάν χειραποσκευής, νέα εφαρμογή για κινητά και νέα ιστοσελίδα, τις νέες μας υπηρεσίες Family Extra και Business Plus καθώς και περισσότερα δρομολόγια σε ακόμη περισσότερα αεροδρόμια, με βελτιωμένα ωράρια και συχνότητες. Τώρα, επιθυμούμε να γιορτάσουμε τα 30α γενέθλιά μας το 2015, λανσάροντας την Νέα Λίστα για την βελτίωση της επιβατικής εμπειρίας και το δεύτερο έτος του προγράμματος “Always Getting Better”, καθώς μεγαλώνουμε και θα μεταφέρουμε 100 εκ. πελάτες αυτόν τον χρόνο. Ευχαριστούμε τους πελάτες μας που κάνουν την Ryanair την αγαπημένη αεροπορική εταιρία της Ευρώπης και τους διαβεβαιώνουμε πως θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε πολλά περισσότερα από απλά τους χαμηλότερους ναύλους, με το μεγαλύτερο δίκτυο δρομολογίων, κορυφαία αξιοπιστία και απόδοση, καθώς και την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών. ”
 

audiopain

Member
Μηνύματα
23
Likes
17
Καλήμερα στην παρέα σας.προκειται να ταξιδέψω στην Νορβηγία πάλι,μεσα Μαιου,αλλα βλέπω οτι δεν έχουν ανοιξει ακόμα τα δρομολογια για Οσλο.αν θυμάμαι καλά πέρυσι τέτοια εποχή ηταν διαθέσιμες στην Ryanair.αν μπορει κάποιος να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα :) ευχαριστώ
 

Eurotraveler

Member
Μηνύματα
464
Likes
1.767
Επόμενο Ταξίδι
Γκντανσκ
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Να σας πω ενα μυστικο; Σε λιγο καιρο κλεινω 8 χρονια στα κεντρικα της Ryanair :)
Τώρα που σε μάθαμε, δε μας λες και μια "πολύτιμη" πληροφορία; Υπάρχει περίπτωση να δούμε χαμηλότερες τιμές σε δρομολόγια από Αθήνα για Ρώμη και γενικά για εξωτερικό για Ιούλιο ή Αύγουστο; Ή να κλείσουμε από τώρα που υπάρχουν ακόμα μερικές πτήσεις με 70 € μετ'επιστροφής?
 

audiopain

Member
Μηνύματα
23
Likes
17
παιδια καμια απαντηση σ αυτο που ρωτησα? δε θα πρεπε να εχει ημερομηνιες η ραιαν για οσλο ηδη?αφου πεταει απο απριλιο μεχρι οκτωβριο νομιζω...
 

audiopain

Member
Μηνύματα
23
Likes
17
την ειδα την απαντηση σου και σ ευχαριστω.και γω ειδα στο σαιτ οτι ξεκινανε απο ιουνιο.αυτο που με απασχολει και ρωταω εδω(αν γνωριζει κανεις) ειναι γιατι ξεκινανε απο ιουλιο ενω περυσι και γενικοτερα το Οσλο ειναι προορισμος καλοκαιρινης ας πουμε σεζον και ξεκιναει απο απριλιο.τι αλλαξε φετος?τους εστειλα μειλ αλλα δε βγαζω ακρη....ενιγουει....
 

greg_thess

Member
Μηνύματα
993
Likes
547
Τα δρομολόγια αλλάζουν κάθε χρόνο για λόγους δικούς τους.Φέτος θεώρησαν καλύτερο και πιο κερδοφόρο να τα αρχίσουν από Ιούνιο.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.167
Μηνύματα
882.725
Μέλη
38.879
Νεότερο μέλος
fanisfanisfanis

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom