Eurovision 2015

jimp

Member
Μηνύματα
5.020
Likes
6.401
Μη τάζεις μάνα μου !
Σε όλες κάτι τάζει, αλλά από πράξεις τίποτα! :p
Τι να κάνω που πραγματικά δε μπορούσα; Πως να επανορθώσω; Και κυρίως πότε; όποτε θέλετε εκτός αυτού του σαββάτου και του επόμενου πσκδ. Να σχολιάσουμε και τη γιουροβίζιον(για να είμαστε οντοπικ)

Οοοοοχι, κάνει καμιά πράξη: κλείνει στο καπάκι σε όποιον προορισμό μάθει ότι κλείσαμε.
Μα να έρθετε μετά και να μου λέτε για ωραία μέρη και γω να μην μπορώ ν' απαντήσω;
 
Μηνύματα
2.487
Likes
3.195
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Δε το είδα στην nerit και το βλέπω τώρα εδώ
http://www.eurovision.tv/page/webtv?program=125823
Tρόμαξα να γνωρίσω τις παρουσιάστριες, πόσο solarium έκαναν;;
Κι εγώ το ίδιο!δεν το παρακολούθησα όλο αλλά όσο το έβλεπα ...
πολύ χάλι οι παρουσιάστριες ....από που να το πιάσουμε..αυτό που είπες,η αμφίεση τους...ο τρόπος ομιλίας της Σινατσάκη (όποτε την ακουω αυτήν γενικά θελω να κλείσω τα αυτιά μου)η Ντορέτα πάλι πως ήταν έτσι σαν φάντασμα του εαυτού της.
Οσον αφορά τις παρουσίες-τα τραγούδια (ενω πριν το χθεσινό μου είχε αρέσει η Θωμαή)ούτε η Θωμαή μου άρεσε χθες σαν παρουσία αμαν αμαν τι κουνημα ήταν αυτό με κεινη την χάλια την παντελόνα.
Η πιό αξιοπρεπής τελικά παρουσία ήταν της Κυριακού αν και τίποτε δε θυμίζει Ελλάδα αλλά "στάθηκε"καλά στο ύψος των περιστάσεων μέσα σ όλο το χθεσινοβραδυνό χάλι
 

varioAthens

Member
Μηνύματα
5.487
Likes
7.969
Μα να μην εχω παρει χαμπαρι το θρεντ…
Τι κλαρινα, τι συρτακια, τι κ$λοι με στρινγκ (γερασα και παραξενεψα? :confused:), τι μακιγιαζ με φουμο, τι προκατ αστεια… χαλια… καλα που δεν παρηγγειλα σουβλακια ή πιτσα γιατι τσαμπα θα επαιρνα τις θερμιδες...
Αυτο που βγηκε ειναι καπως παλιακο, ασε που δεν θυμαμαι ουτε καν πως παει ο ρυθμος του, τουλαχιστον δεν με κανει να ντρεπομαι κιολας...
 

echo2011

Member
Μηνύματα
2.398
Likes
3.572
Η πιό αξιοπρεπής τελικά παρουσία ήταν της Κυριακού
Τελικά το live σε σχέση με τα video-clips ηταν κακό για κάποιους οπότε η Κυριάκου ξεχώρισε. Αν και από πριν πίστευα ότι αυτό θα στέλναμε. Η Shaya κακώς χόρεψε τόσο, δε μπορούσε να τραγουδήσει καλά παράλληλα με το κούνημα,"έφευγε" συνεχώς. Και ο ήχος βέβαια στο δικό της κομμάτι ήταν κακός σε σχέση με τα άλλα. Το μικρόφωνο που φοράνε όταν χορεύουν επειδή είναι πολύ κοντά στο στόμα, δε μπορείς να το ελέγξεις και δεν βοηθάει καθόλου! Κάτι ήξερε η Κυριάκου που βγήκε με το μικρόφωνο με το κάλυμμα σαν να κάνει ρεπορτάζ για το mad..
η Ντορέτα πάλι πως ήταν έτσι σαν φάντασμα του εαυτού της.
H Ντορέτα είναι πολύ γυμνασμένη οπότε δεν νομίζω να τίθεται θέμα υγείας. Αυτή που ήταν σκιά του εαυτού της ήταν η Θωμαή (γι αυτό και η φαρδιά παντελόνα).

Όπως τα άκουσα χτες η σειρά για μένα ξεκαθάρισε: 1)Κυριάκου, 2)Βarrice, 3)Shaya και 4) cereal-Θωμαή μαζί τελευταία. Το crash and burn ήταν κοντά σε αυτό που άκουσα στο clip απλά δε μου άρεσε το τραγούδι, και επειδή δεν το είχα ακούσει ως το τέλος, χτες το άκουσα, και όταν βγήκε και μπουζούκι απλά για να πουν ότι έβαλαν και κάτι ελληνικό μέσα, ήταν για γέλια!

Η νικήτρια πάντως μου φαίνεται ψωνισμένη. Όταν ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα έγραψε όσους την πλησίασαν και έτρεξε έξω. Το ίδιο είχε κάνει και στον τελικό στο voice. Αυτά τα αυθόρμητα δείχνουν πολλά.
 
Last edited:

thanosth

Member
Μηνύματα
3.370
Likes
6.857
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
απίστευτα πράγματα πριν λίγα λεπτά στην Γερμανία.
αν κ κέρδισε αρχικά το παλικάρι αριστερα, αυτό αρνήθηκε την πρωτιά κ έτσι στην Βιέννη θα πάει η μαντάμ Σοφί με το black smoke

ολο το γιουροβιζιονικό σύμπαν θα συζητάει αυτή την απίθανη εξέλιξη...
 

Attachments


Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.184
Μηνύματα
883.300
Μέλη
38.894
Νεότερο μέλος
mikesf

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom