Καλά - στραβά - ανάποδα vol 2

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

hydronetta

Member
Μηνύματα
4.150
Likes
14.438
Επόμενο Ταξίδι
???
Ονειρεμένο Ταξίδι
όπου δεν έχω πάει
Αυτές είναι οι 7 μεταρρυθμίσεις που έστειλε ο Βαρουφάκης

"1. Ενεργοποίηση του Δημοσιονομικού Συμβουλίου με στόχο την επίτευξη εξοικονόμησης πόρων και την επέκταση της αποστολής του.
2. Μεταρρυθμίσεις με στόχο την καλύτερη προετοιμασία του Προϋπολογισμού και αναμόρφωση του Οργανικού Νόμου για τον Προϋπολογισμό
3. Συγκρότηση ευέλικτου σώματος στοχευμένων φορολογικών ελέγχων για την πάταξη της φοροδιαφυγής. Δεν θα έχει μόνιμο χαρακτήρα
4. Βελτιώσεις στη νομοθεσία για την ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών
5. Άμεση ροή δημόσιων εσόδων μέσω της ρύθμισης του πλαισίου αδειοδότησης των ηλεκτρονικών τυχερών παιχνιδιών
6. Μείωση γραφειοκρατίας και βελτίωση επιχειρηματικού κλίματος μέσω της βελτίωσης των παρεχόμενων δημόσιων υπηρεσιών
7. Μέτρα για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης"
http://www.gazzetta.gr/plus/article/711449/aytes-einai-oi-7-metarrythmiseis-poy-esteile-o-varoyfakis
Διακρίνω μια ασάφεια αλλά όχι και τόσο δημιουργική....
Έκθεση ιδεών θα το έλεγα. Τέτοια σου γράφω κι εγώ. Η πραγμάτωση είναι το ζητούμενο
 

jimp

Member
Μηνύματα
5.013
Likes
6.395
Γουστάρω πολύ τους φιλελέδες που ασκούν κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν είναι τόσο ριζοσπαστικοί όσο είχαν εξαγγείλει.
Θα μου άρεσε περισσότερο ο συριζα να κάνει αυτό που είχε υποσχεθεί ώστε να τους ''αναγκάσει'' να ριζοσπαστικοποιηθούν, παρά να γελάω μαζί τους και να γυρίσουν την πλάτη για ακόμη μία φορά στην ''αριστερά'' αυτή τη φορά δεξιότερα.
 
Μηνύματα
257
Likes
685
Επόμενο Ταξίδι
Πράγα
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Το παιχνίδι είναι στημένο, η Ε.Ε.(βλ. Γερμανία) έχει πάρει τα χρήματα που μας έδωσε και με το παραπάνω με αγορές που κάναμε όλα αυτά τα χρόνια σε εξοπλιστικά, αυτοκίνητα κλπ δεν είναι αφελής, ξέρανε καλά που τα ξοδεύαμε εμείς.Απόδειξη η "βοήθεια"και προς την Ουκρανία με δις ευρώ για να κάνει υποδομές λένε! υπάρχει λογικός άνθρωπος που πιστεύει κάτι τέτοιο?όλοι ξέρουν που θα πάνε τα χρήματα σε μια χώρα που σπαράσσεται από τον εμφύλιο...κι όμως τα δίνουν.Ταυτόχρονα μας έχουν στο χέρι με τις συμφωνίες που υπογράψαμε(σαν την υποθήκη στην τράπεζα), πήραν τα λεφτά τους, δούλεψαν οι βιομηχανίες τους και αν αποτύχει η αριστερά(μάλλον θα γίνει) ξεμπερδεύουν και με αυτή στο νότο.πως σας φαίνεται?
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.626
Likes
50.297
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού τότε, τώρα, πάντα
Μια σελίδα αναρτήσεις όταν ο ίδιος ο Barroso και η Eurostat έχουν παραδεχτεί αμέσως ή εμμέσως ότι γνώριζαν για τα πλαστά στοιχεία αλλά τα άφησαν να περάσουν ώστε να μπει η Ιταλία στην ΟΝΕ (με ίδια και χειρότερα νούμερα εκείνη την εποχή) και να επισπευσθεί η νομισματική ένωση.
Σε καμία περίπτωση χειρότερα νούμερα από μας. Υπάρχει μια τεράστια διαφορά ανάμεσα στην "δημιουργική λογιστική" και τη σουρεαλιστική απάτη. Το πρώτο το είχε κάνει και το Βέλγιο (με κλείσιμο ματιού). Είχα μεταφράσει εγώ ο ίδιος την έκθεση όταν δούλευσα στην ΕΕ: η δημιουργικότητα της Ιταλίας από τα ψέμματα της Ελλάδας απείχαν όσο το Σουδάν από το Παλάου (είμαστε και σε ταξιδιωτικό φόρουμ).
το να βάζεις στη ίδια πρόταση τον Λαφαζάνη με τον Μιχαλολιάκο
Ο ΛΑφαζάνης είναι βουλευτής, όπως και ο Μιχαλολιάκος. Πάρτους πάλι στην ίδια πρόταση. Το λογικό άλμα ότι επειδή κάποιος λέει κάτι που είπε και κάποιος άλλος σημαίενι ότι σε όλα είναι ίδια ή ότι τους θεωρούμε το ίδιο είναι η λογική που έχεις να μην κρίνεις το τι λέγεται αλλά το ποιος το λέει, πράγμα τελείως αντιπαραγωγικό. Ο Μιχαλολιάκος λοιπόν, όπως ο Καμμενος, το ΚΚΕ και μια πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ της δραχμής. Αυτό με ποιο τρόπο κάνει το Μιχαολιάκο κομουνιστή, τον Καμμένο ακροαριστερό και τον Κουτσούμπα φασίστα, με ξεπερνάει. Όταν δυο άνθρωποι λένε το ίδιο για ένα θέμα, πάει να πει πως συμφωνούν σε ένα θέμα. Αυτό.

Αυτό το επιχείρημα που μόνο εμείς -ως κράτος μιλάω- είμαστε λαμόγια και απατεώνες με ξεπερνάει
Άμα σε ξεπερνάει, να μην το λες. Ούτε εγώ το είπα. Εγώ είπα ότι είμαστε ΠΙΟ λαμόγια. Και εκτός από μένα το λένε και όλες μα όλες οι οργανώσεις που μετρούν τη διαφθορά. Αυτό δε σημαίνει πως υπάρχουν αθώες περιστέρες, αλλά όταν είσαι ο χειρότερος από ΟΛΟΥΣ στη διαφθορά, μάλλον κάνεις κάτι πιο λάθος και λογικό είναι να το πληρώνεις.

.Η Siemens και η Ferrostaal που πρωταγωνιστούν σε σκάνδαλα σε όλη την Ευρώπη και προστατεύονται από τον κάποτε χρηματιζόμενο από εξοπλιστικά νυν υπ.Οικονομικών της Γερμανίας είναι Ελληνικό φαινόμενο;
Όχι, αλλά είναι πιο ήπιο φαινόμενο. Η διαφθορά στη Γερμανία είναι πολύ πιο περιορισμένη απ' ό,τι στην Ελλάδα, γι αυτό και δεν έχουν τα χάλια που έχουμε εμείς, βρες μου μια πηγή που να λέει το αντίθετο. Το επιπλέον πρόβλημα στην Ελλάδα δεν είναι η διαφθορά στους πολιτικούς και τις κυβερνήσεις, αλλά και στα απλά, καθημερινά, μιλάμε για λατινοαμερικάνικες καταστάσεις που έχουμε μάθει να τις αντιμετωπίζουμε ως καθημερινότητα. Πράγματα που στην Ισπανία ας πούμε θεωρούνται εξωγήινα.

Πως ακριβώς φταίει ο Έλληνας πολίτης γι'αυτά;
Γιατί τους ψήφισε. Εκτός κι αν τους ψήφισε η κακιά η Μέρκελ.

Για ποιο λόγο φορτώνεται τη ρετσινιά μερικών πολιτικών σε θέσεις κλειδιά ένας ολόκληρος λαός;
Μην τα μπλέκουμε. Εκτός από την ευθύνη ότι ψήφιζε μόνιμα διεφθαρμένους πολιτικούς (για λόγους που όλοι ξέρουμε κι όχι γιατί ξεγελάστηκε), η ρετσινιά που έχδι ο Έλληνας πολίτης είναι για τη δική του διαφθορά. Τους φόρους του μόνο να πλήρωνε δε θα είχαμε καν χρέος. Ξαναλέω, διπλασιάστηκε το ΑΕΠ (!!!) και μειώθηαν τα έσοδα του κράτους από τους φόρους, τους μισούς από τους κλεμμένους φόρους να απέδιδε ο Έλληνας, θα είχε χρέος στα 87 δις, όχι τα 300+ και θα ήμασταν μια χαρά. ο Έλληνας πολίτης δεν επικρίνεται μόνο γιατί ψήφιζε απατεώνες , αλλά γιατί κάνει απατεωνίες περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον ευρωπαίο. Ε ναι, αυτό είναι ρετσινιά.

Είναι πολύ άδικο όμως να κατηγορώ μια πολιτική που δεν εφαρμόστηκε -και όπως όλα δείχνουν δεν θα προλάβει να εφαρμοστεί-ποτέ στην Ελλάδα για τα δεινά του κρατικοδίαιτου Καπιταλισμού που εφαρμόστηκε τα τελευταία 40 χρόνια.
Σε αυτό συμφωνώ. Αυτοί που κατέστρεψαν τη χώρα επί 40 χρόνια και έφαγαν με δυο μασέλες δε θα εξισωθούν με κάποιον που μάλλον δε θα προλάβει -ή δεν ξέρει- να διορθώσει ό,τι α΄φησαν πίσω τους. Άλλο μέγεθος ευθύνης ο ένας, άλλο ο άλλος.

Είναι κρίμα να προεξοφλείται η αποτυχία, εγώ αν και δεν είμαι συριζαίος, πιστεύω ότι μόλις η κυβέρνηση καταφέρει να ξεπεράσει τις παγίδες που η ίδια έστησε στον εαυτό της, θα μπορέσει να ασχοληθεί και με ουσιαστικές αλλαγές, για μένα π.χ το θέμα της Εκκλησίας παραμένει το ιδιο ουσιαστικό με το χρέος, περιμένω λοιπόν!
Φοβάμαι πως δεν υπάρχει καν χρόνος, ήδη χάθηκε κι ο ελάχιστος που είχε μείνει.

Κατηγορειτε τη μεριδα του ελληνικου λαου που θελησε να αλλαξει η κατασταση στην Ελλαδα για λαμογια, διαφθορα, αριβισμο και δεν ξερω γω τι αλλο.
Όχι βέβαια. Ο ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν κατηγορείται για διαφθορά, τουλάχιστον όχι επειδή ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ
, κάθε άλλο. Τεκμηριωμένα οι δειφθαρμένοι είναι άλλοι. Αν για κάτι κατηγορώ τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ είναι για σύνδρομο "βολικής" ψήφου, πραγματικά πίστεψαν οι άνθρωποι ότι θα πάμε στις Βρυξέλλες και θα δεχτούν να πληρώσουν οι Ευρωπαίοι την παροχολογία του Τσίπρα, επειδή αυτό τους βόλευε να πιστέψουν. Για θύματα άκρατα λαϊκισμού τους κατηγορώ. Για διαφθορά τα παράπονά σας στα γαλάζια και πράσινα κομματόσκυλα.
Προφανως δινετε αλλοθι σε οσους ψηφισαν τα κομματα που υποστηριζουν την πολιτικη που ασκουσε η συγκυβερνηση ΝΔ ΠΑΣΟΚ
Ειλικρινά αδυνατώ να ακολουθήσω το συλλογισμό. Προφανώς και δε δίνω άλλοθι σε κανέναν.
αφου οπως λετε τα λαμογια του παλιου ΠΑΣΟΚ πηγαν στο ΣΥΡΙΖ
Αν μιλάς για τα στελέχη ναι, μπόλικα, δες τις τοπικές λίστες υποψηφίων, ντύθηκαν όλοι οι ΠΑΣΟΚοι συριζαίοι. Αν μιλάς για τους ψηφοφόρους, οι περισσότεροι πασόκοι στο ΣΥΡΙΖΑ πήγαν, αλλά με ποιο τρόπο αυτό δίνει άλλοθι στη συγκυβέρνηση που λες, δεν το κατανοώ.
ι
ο λογος που θα τον ψηφιζα ειναι γιατι περιμενω να σταματησει ολο αυτο το παρτυ που γινοταν (και μαλλον γινεται ακομα) με τις επιδοτησεις, την κατασπαταληση του δημοσιου χρηματος, τις αναθεσεις εργων, το κοψοχρονιας ξεπουλημα δημοσιας περιουσιας και φυσικα για να παρουν ανασα οι πολιτες που βρισκονται στα κατωτερα στρωματα της οικονομιας.
Στα πρώτα που λες συμφωνώ κι εγώ, δυσκολεύομαι να πιστε΄ψω πως θα είναι τόσο διεφθαρμένοι όσο τα πασοκονουδόσκυλα. Στο δεύτερο, νομίζω πως προέχει η χώρα να μείνει στο ευρώ, αν δε γίνει αυτό αποκλείεται να γίνει δουλειά διότι πολύ απλά θα διογκωθεί τόσο το ποσοστό ανθρώπων κάτω από το όριο της φτώχειας που δε θα σώζεται με τίποτα μεσοπρόθεσμα.


ΥΓ Ο συμψηφισμος Λαφαζανη-Μηχαλολιακου ειναι απο τα πιο αισχρα και ακυρα σχολια που εχω διαβασει εδω μεσα. Το επομενο σταδιο ειναι ενα σχολιο που θα αναφερει πως οι ψηφοφοροι του ΣΥΡΙΖΑ και της Χρυσης Αυγης ειναι ενα κι αυτο.
Η λέξη συμψηφισμός με βρίσκει παντελώς διάφωνο. Έχουν την ίδια άποψη για το σημαντικότερο αυτή τη στιγμή δίλημμα. Και τελείως διαφορετικές για πιθανόν όλα τα άλλα. Αν αυτό είναι συμψηφισμός τι να πω, μόλις τους συνψήφισες, εγώ πάντως δεν το έκανα ούτε και θα το κάνω ποτέ. Ο Λαφαζάνης για μένα είναι ο κλασικός αριστερός που πάσχει από ιδεοληψίες που τον οδηγούν σε οικονομική ασχετοσύνη, ο άλλος είναι ναζί, τι σχέση έχουν;

Αλλα μην περιμενετε να απολογηθω επειδη θελω η χωρα μου να ξεφυγει απο τα κακως κειμενα των τελευταιων 40 χρονων και οι πολιτες της να ζουν με μια στοιχειωδη αξιοπρεπεια.
Δε νομίζω να σου ζήτησε κανείς να απολογηθείς. Αν το εξέλαβες έτσι, απολογούμαι εγώ.
Αυτές είναι οι 7 μεταρρυθμίσεις που έστειλε ο Βαρουφάκης
Εντάξει, αυτό είναι έκθεση παιδιού τρίτης δημοτικού ή ομιλία υποψήφιας στα καλλιστεία. Πώς δεν έγραψε και την τελική φράση "and world peace!".
Γουστάρω πολύ τους φιλελέδες που ασκούν κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν είναι τόσο ριζοσπαστικοί όσο είχαν εξαγγείλει.
Χωρίς να με θεωρώ φιλελέ, ίσα-ίσα σε μένα κερδίζει πόντους που μάλλον φαίνεται να ωριμάζει απότομα. Εκεί που τον επικρίνω είναι ότι δείχνει μια εικόνα χαβαλέ και διάλυσης, όπου λέει κάτι ο υπουργός, το παίρνει πίσω ένας άλλος, ο άλλος ενημερώνεται στον αέρα για θέμα δικής του ευθύνης, άλλος δεν είχε ιδέα ότι είχε δοθεί σχετική εντολή. Τρελό συντονισμό δεν το λες. Αλλά κυρίως δεν έχω ακούσει ένα μετρό συγκεκριμένο, η εικόνα που μου δίνει είναι ότι είχε ποντάρει τα πάντα στο ότι θα τους έσκιζε στις διαπραγματεύσεις και τώρα που πήρε ακριβώς ό,τι κι ο Σαμαράς, είναι σε μια φάση "πού πάμε ωρέ τώρα;", ζαλισμένοι από τη σφαλιάρα. Για την οποία δε χαίρομαι ΚΑΘΟΛΟΥ.
 

maltakias

Member
Μηνύματα
2.538
Likes
3.226
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού
Η πλάκα είναι ότι αυτοί με τους οποίους συμφωνείς και που συχνά σου κάνουν like είναι οι ίδιοι που βγάζουν φλύκταινες με το μοντέλο Τσάβες που κατά καιρούς έχεις αποθεώσει.Βλέπεις το πρόβλημα κάπου εκεί;

Να το πω ορθότερα.Η αριστερά είναι καλή μόνο όταν εφαρμόζεται αλλού;
 

coco

Member
Μηνύματα
1.301
Likes
2.280
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ονειρεμένο Ταξίδι
ρωσια
Πριν χρονια,σ ενα μεγαλο Αμερικανικο σουπερ μαρκετ καπου γινεται φασαρια..καποιος πισω μου λεει δυνατα.It,s them fucking niggers again.Γυριζω να δω σιγουρα μελος της κου κλουξ κλαν τουλαχιστο και βλεπω μαυρο με τρια κιλα αλυσιδα χρυση,γυναικα και αφθονα παιδια τριγυρω..Η φαση μου ερχεται στο μυαλο καθε φορα που αρχιζει το τροπαρι,δεν ειμαστε λαος και Οι Ελληνες φταινε για ολα απο κατι Μονεγασκους να τους πω?Συμφωνω απολυτα με τον τριπακια(αληθεια το τρπακι πως παει?μεγαλωνει,ειναι γιος?)και παρ ολη την γκρινια που κι εγω ερριξα,περιμενω κατι καλλιτερο απο οσα ζησαμε.Επιτελους μια ανασα βρε αδελφε..
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.626
Likes
50.297
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού τότε, τώρα, πάντα
Η πλάκα είναι ότι αυτοί με τους οποίους συμφωνείς και που συχνά σου κάνουν like είναι οι ίδιοι
Για πεντακοσιοστή φορά, δεν με αφορά ποιος λέει κάτι, αλλά το τι λέει.


που βγάζουν φλύκταινες με το μοντέλο Τσάβες που κατά καιρούς έχεις αποθεώσει
Εκτός από το ότι δεν ξκέρω τι άποψη έχει ο καθένας για το μοντέλο Τσάβες, βλέπω ότι δεν ξέρεις κι εσύ τη δικιά μου γι αυτό. Αλλά είναι άλλη συζήτηση. Για το μοντέλο Τσάβες μπορώ να σου πω 5 πολύ θετικά και 5 πολύ αρνητικά. (για το μοντέλο Μαδούρο πάλι, κανένα θετικό...). Τα θετικά του Τσάβες ήταν πιο απαραίτητα για μια χώρα όπου το 40% δεν είχε νερό. Αν θες να επιλύσεις τέτοιο πρόβλημα, πάμε. Επίσης ως ένα βαθμό (και στο βαθμό έκανε τεράστιο λάθος και ο Τσάβες) μπορούσε να συντηρηθεί η ανακούφιση του σοβαρού ανθρωπιστικού προβλήματος με τα έσοδα του πετρελαίου. Δηλαδή άλλα προβλήματα και άλλοι πόροι.
.Βλέπεις το πρόβλημα κάπου εκεί;
Όχι βέβαια.

Η αριστερά είναι καλή μόνο όταν εφαρμόζεται αλλού;
Οι πολιτικές είναι καλές όταν φέρνουν λύσεις. Άσχετα αν είναι αριστερές ή δεξιές. Το να πας να εφαρμόσεις μια πολιτική για να λύσεις ένα πρόβλημα που δνε υπάρχει, αγνοώντας το άλλο που καρα-υπάρχει λέγεται ιδεοληψία. Τα εργαλεία τα χρησιμοποιείς για να λύσεις τα προβλήματα, δεν έχεις ένα εργαλείο και πας από σπίτι να πεις "παιδιά εγώ κατσαβίδι έχω μόνο... τι μπορώ να φτιάξω;". Το να εφαρμώσεις τις πολιτικές Τσάβες στην Ελλάδα είναι σα να πας άνθρωπο με διάστρεμμα στον οδοντίατρο. Ε, μερικοί νομίζουν ότι έχουμε πονόδοντο ενώ έχουμε γάγγραινα.
 
D

Delmem9770

Guest
Πριν χρονια,σ ενα μεγαλο Αμερικανικο σουπερ μαρκετ καπου γινεται φασαρια..καποιος πισω μου λεει δυνατα.It,s them fucking niggers again.Γυριζω να δω σιγουρα μελος της κου κλουξ κλαν τουλαχιστο και βλεπω μαυρο με τρια κιλα αλυσιδα χρυση,γυναικα και αφθονα παιδια τριγυρω..Η φαση μου ερχεται στο μυαλο καθε φορα που αρχιζει το τροπαρι,δεν ειμαστε λαος και Οι Ελληνες φταινε για ολα απο κατι Μονεγασκους να τους πω?Συμφωνω απολυτα με τον τριπακια(αληθεια το τρπακι πως παει?μεγαλωνει,ειναι γιος?)και παρ ολη την γκρινια που κι εγω ερριξα,περιμενω κατι καλλιτερο απο οσα ζησαμε.Επιτελους μια ανασα βρε αδελφε..
Ενω το να κατηγορεις ολη μερα τους πολιτικους που κυβερνησαν και κυβερνουν την ελλαδα ειναι υγιες. Κατσε ρε μεγαλε? τους πολιτικους ποιος τους ψηφιζε και ποιος τους ψηφιζει και το χειροτερο ειναι με ποιο γνωμονα ψηφιζεις καποιον? Ε του ελληνικου λαου αν του πεις οτι θα του δωσεις και 17 συνταξη οχι μονο 13, θα σου δωσει την ψηφο αυριο με κλειστα ματια . Γιατι ειναι ο λαος του δωστα ολα να τα φαμε σημερα και στα αρχιδια μας τι θα γινει αυριο. Ετσι λειτουργουσε, ετσι λειτουργει και ετσι θα λειτουργει.
Μια φορα να σκεφτουμαι σ αυτην την χωρα να μπουμε σε ενα προγραμμα ως ανθρωποι κ να ζησουμε για λιγο καιρο λιτα και αξιοπρεπως που λεει κ ο βαρουφακης δεν μπορουμε.
 

Borealis

Member
Μηνύματα
3.817
Likes
7.699
Πριν χρονια,σ ενα μεγαλο Αμερικανικο σουπερ μαρκετ καπου γινεται φασαρια..καποιος πισω μου λεει δυνατα.It,s them fucking niggers again.Γυριζω να δω σιγουρα μελος της κου κλουξ κλαν τουλαχιστο και βλεπω μαυρο με τρια κιλα αλυσιδα χρυση,γυναικα και αφθονα παιδια τριγυρω..Η φαση μου ερχεται στο μυαλο καθε φορα που αρχιζει το τροπαρι,δεν ειμαστε λαος και Οι Ελληνες φταινε για ολα απο κατι Μονεγασκους να τους πω?Συμφωνω απολυτα με τον τριπακια(αληθεια το τρπακι πως παει?μεγαλωνει,ειναι γιος?)και παρ ολη την γκρινια που κι εγω ερριξα,περιμενω κατι καλλιτερο απο οσα ζησαμε.Επιτελους μια ανασα βρε αδελφε..
Μάλλον το δικό μας τροπάρι ότι είμαστε ο περιούσιος λαός που μας έβαλαν στο μάτι η Μοσάντ ή Σία η Στάζυ και τα ούφο βοήθησε πολύ να δημιουργηθεί η κατάσταση που περιγράφεις.
 

coco

Member
Μηνύματα
1.301
Likes
2.280
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ονειρεμένο Ταξίδι
ρωσια
Υπαρχει μια μεση οδος,και δεν ειμαστε για τα μπαζα και δεν ειμαστε οι περιουσιοι..Οταν ακουω καποιον να αναφερεται στους Ελληνες αφηνοντας τον εαυτο του απ εξω ειμαι σιγουρη οτι τιποτα επικοδομητικο δεν ακολουθει.Μπορει να μη μας αρεσει η κουπα που πινουμε καφε,πριν την πεταξουμε ομως περνουμε μια αλλη να κανουμε τη δουλεια μας...Την νοοτροπια να την σπασουμε τωρα δεν την καταλαβαινω.Αν ακουγα προτασεις απο οσους εχουν ενστασεις με το τροπο που η κυβερνηση χειριζεται τα πραματα και αν οι προτασεις μου εκαναν σωστες δεν θα ειχα προβλημα να τις δεχτω..Αυτα για την λογικη εξηγηση του θεματος...Συναισθηματικα ειμαι προθυμη να δωσω χρονο,μονο και μονο γιατι ακουσα τον πρωθυπουργο της χωρας να λεει πως οι ανθρωποι που χαραζουν το μελλον των παιδιων και του εγγονου μου,ειναι καθε λεξη απο το συνταγμα αυτης της χωρας...
 

jousis

Member
Μηνύματα
542
Likes
1.278
Ονειρεμένο Ταξίδι
Όλα
Μια σελίδα αναρτήσεις όταν ο ίδιος ο Barroso και η Eurostat έχουν παραδεχτεί αμέσως ή εμμέσως ότι γνώριζαν για τα πλαστά στοιχεία αλλά τα άφησαν να περάσουν ώστε να μπει η Ιταλία στην ΟΝΕ (με ίδια και χειρότερα νούμερα εκείνη την εποχή) και να επισπευσθεί η νομισματική ένωση.
Εγώ βλέπω οτι τους πήρε κάμποσα χρόνια αλλά τελικά μας έχουν πείσει πως είμαστε οι κλεφτοκοτάδες της Ευρώπης. Τελικά είμαστε ηλίθιοι. & -

Δεν συμπαθώ τον νεοΈλληνα, για την ακρίβεια τον σιχαίνομαι. Δεν σέβεται την γλώσσα, την παιδεία, την κοινωνία, τον συνάνθρωπο. Αλλά τώρα πλέον, τον σιχαίνομαι ακόμα παραπάνω γιατί είναι τόσο ηλίθιος που τον πείσανε οτι είναι ο υπερ-κλέφτης των 5 ηπείρων.

Πάρτε πάλι τον τρελάρα μπας και ξυπνήσετε...κορόιδα... που σας έπεισαν οι τράπεζες και οι τραπεζίτες οτι είστε το πρόβλημα της Ευρώπης.
Κάτσε κορόιδα να ζείτε λιτό βίο επειδή οι τραπεζίτες σας είπαν οτι το ιδιόκτητο κεραμίδι (πχ) είναι πολυτέλεια.
 

coco

Member
Μηνύματα
1.301
Likes
2.280
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ονειρεμένο Ταξίδι
ρωσια
μαλιστα...δεν συμπαθεις τον μαλακα νεοελληνα ,τον συχαινεσαι...εσυ εισαι νεο μενεγασκος η νεο γαλλος?τι σε κανει να νοιωθεις ξεχωριστος,πε μου γιατι θα σκασω.
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.112
Μηνύματα
880.659
Μέλη
38.838
Νεότερο μέλος
Crimson_gr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom