Αθηνα, ό,τι συμβαινει και μας ενδιαφερει!

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.542
Likes
8.031
Το δεύτερο πρωτότυπο αλλά και αρκετά ακριβό.Που τα βρίσκεις;:)
Στη σελιδα που εβαλα λεει και αυτο....
"ενημερωθείτε για το μενού στο site του Dinner in the Sky (http://www.dinnerinthesky.gr/#). Εκεί θα μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας on line "
Αμα δεν φυσαει σαν εμπειρια,πρεπει να ειναι πολυ καλη και ακριβη,120 ευρω το ατομο....:)
 

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.542
Likes
8.031

tripakias

Member
Μηνύματα
7.982
Likes
12.037
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ονειρεμένο Ταξίδι
Εκεί
Ποια μαγαζια ειναι τωρα ανοιχτα στην Αθηνα; Τι προγραμματα παιζουν για το Πασχα; Οι αφισες τι λενε; Δωστε τα φωτα σας στον ασχετο που θα βρεθει εκεινες τις μερες στην πολη σας!
 

coco

Member
Μηνύματα
1.301
Likes
2.280
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ονειρεμένο Ταξίδι
ρωσια
Γκουγκλαρισε το Αθηνοραμα..τα χει ολα!
 

coco

Member
Μηνύματα
1.301
Likes
2.280
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ονειρεμένο Ταξίδι
ρωσια
μαλλον απεχω και διαγω βιο λιτο..εσυ σαν καπιταλας εξωτερικου δεν το νοιωθεις...θελεις μαγαζα και ντιρινταχτα...
 

katkats

Moderator
Μηνύματα
9.552
Likes
12.363
Επόμενο Ταξίδι
?
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ν. Αμερική
Η Ευρωπαϊκή Έκθεση Διαστήματος στην πλατεία Συντάγματος
Πηγή: www.lifo.gr

Η πλατεία Συντάγματος θα φιλοξενήσει την 24η στάση της περιοδεύουσας έκθεσης της Ε.Ε. για το διάστημα. Η έκθεση θα λειτουργήσει από το Σάββατο 28 Μαρτίου έως τη Κυριακή 5 Απριλίου και σκοπό έχει να αναδείξει τον τρόπο με τον οποίο οι διαστημικές δραστηριότητες και εφαρμογές έχουν άμεσο αντίκτυπο στην καθημερινότητα των πολιτών.
http://spaceexpo.spacetecpartners.eu/
 

Rosa

Member
Μηνύματα
1.635
Likes
1.964
Ονειρεμένο Ταξίδι
Trobriand Islands...
Συναυλίες!

Αθήνα

Κάθε συναυλία έχει το κοινό της... Έτσι και φέτος το μουσικόφιλο κοινό θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει πασίγνωστα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής που θα εμφανιστούν στη χώρα μας, από διαφορετικά μουσικά είδη, καλύπτοντας έτσι και τους πιο απαιτητικούς.

Έμα Σάπλιν - 3 Απριλίου

Η παγκόσμιας εμβέλειας σοπράνο που έχει συνδέσει το όνομά της με την Ελλάδα, θα δώσει την μοναδική συναυλία της χρονιάς για την χώρα μας, στην Ιερά Οδό, στα πλαίσια της περιοδείας «The Dandy's Tour».

Η γνωστή ερμηνεύτρια συνδυάζει με πρωτοτυπία την όπερα με την ποπ μουσική και ήδη από τον πρώτο δίσκο της «Carmine Meo» γνώρισε τεράστια επιτυχία χάρη σε κομμάτια όπως το «Spente Le Stelle».

Στην Ιερά Οδό η Έμα Σάπλιν θα εμφανιστεί με την full band της (επταμελές κλασικό σύνολο με δύο έξτρα φωνές) και θα παρουσιάσει τις μεγάλες επιτυχίες της καριέρας της, καθώς και κομμάτια από τον νέο δίσκο της «Dust Of A Dandy».

Εισιτήρια: όρθιοι: 30 ευρώ (προπώληση), 35 ευρώ (ταμείο), καθήμενοι: 40 ευρώ (προπώληση), 48 (ταμείο).

Σημεία προπώλησης: On Line: www.ticketarena.gr, www.viva.gr, Public, Παπασωτηρίου, SevenSpots, Ιανός.



«Deitra Farr & The Soul Gift feat. Raphael Wressnig»- 3 έως 6 Απριλίου

Μία από τις μεγάλες κυρίες και φωνές του αυθεντικού Chicago Blues, η Deitra Farr, θα εμφανιστεί στο Half Note Jazz Club για να τραγουδήσει όπως μόνο εκείνη ξέρει τις μπλουζ και σόουλ μελωδίες.

Ήδη από τον πρώτο προσωπικό της δίσκο, «The Search Is Over» του 1997, η Deitra έδωσε ένα μοναδικό μείγμα από μπλουζ, σόουλ και ποπ μπαλάντες - πράγμα που αμέσως την έκανε να ξεχωρίσει. Έχοντας τις πηγές της στην σόουλ των '60's και στα γκόσπελ, η Deitra βρέθηκε από μικρή πλάι σε ονόματα θρύλους του blues όπως ο Willie Mabon, ο Little Brother Montgomery, ο Sunnyland Slim, ο Homesick James κ.ά. και μέσω αυτών αφοσιώθηκε ολοκληρωτικά στη μουσική.

Δυναμικά μπλουζ και αισθαντικές σόουλ μπαλάντες μέσα από την καρδιά της μαύρης μουσικής. Η μοναδική φωνή της Deitra Farr μαζί με τους Soul Gift και τις εκρήξεις του hammond όργανου του Raphael Wressnig προετοιμάζουν το κοινό για βραδιές γεμάτες blues και φανκ, στο Half Note Jazz Club.

Εισιτήρια: 20 ευρώ (μπαρ), 25 ευρώ (Β' Ζώνη), 30 ευρώ (Α' Ζώνη).

Πληροφορίες, κρατήσεις: 210 9213310, www.viva.gr .



Σάρον Κόβακς-24 Απριλίου

Πρόκειται για μια τραγουδίστρια, που καθηλώνει το κοινό με την ιδιαίτερα αισθαντική φωνή της, η οποία βγαίνει από την ψυχή της και είναι γεμάτη δύναμη, όπως και τα τραγούδια της. Η Σάρον Κόβακς έχει προγραμματίσει ζωντανές εμφανίσεις σε όλη την Ευρώπη με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της δίσκου «Shades of Love».

Η ιδιαίτερη χροιά αλλά και το στυλ της, την κάνουν να ξεχωρίζει, ενώ πολλοί είναι αυτοί που τη συγκρίνουν με τη Σίρλεϊ Μπάσεϊ, την Έιμι Γουάινχαουζ και άλλες σπουδαίες φωνές.

Η Κόβακς, με ολοκαίνουργιο άλμπουμ στις αποσκευές της θα βρίσκεται στην Ελλάδα για πρώτη φορά: στην Αθήνα, την Παρασκευή 24 Απριλίου στο Votanikos Live Stage και την επόμενη ημέρα, Σάββατο 25 Απριλίου, θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη, στο Principal Club Theater.

Εισιτήρια: προπώληση: 15 ευρώ, ταμείο: 20 ευρώ.

Σημεία προπώλησης: www.viva.gr, 11876, καταστήματα Public, Παπασωτηρίου, ΙΑΝΟΣ, Seven Spots, Reload Stores, Ticket House, Cartone, Black &f Burger, Imantas record shop, Σχοινοβάτης bar.



«Thurston Moore Band» - 25 Απριλίου

Ο Thurston Moore, τραγουδιστής / κιθαρίστας και ηγετική φυσιογνωμία των «Sonic Youth», έρχεται στη χώρα μας μαζί με τη μπάντα του για να θα εμφανιστεί το Σάββατο 25 Απριλίου στο Fuzz Live Music Club (Αθήνα).

Πρόκειται για έναν από τους σημαντικότερους μουσικούς όχι μόνο του εναλλακτικού αλλά, γενικά, του παγκόσμιου rock 'n 'roll στερεώματος, εδώ και πάνω από τρεις δεκαετίες.

Υπήρξε ηγετική μορφή των «Sonic Youth», μίας από τις κορυφαίες μπάντες που ανέδειξε η αμερικανική σκηνή, σημαντικός κιθαρίστας, συνθέτης soundtracks (για ταινίες του Gus Van Sant, του Olivier Assayas και της Allison Anders), συνεργάτης γνωστών μουσικών (Glenn Branca, Lydia Lunch, John Zorn, Yoko Ono, R.E.M. κ.α.), κάτοχος μίας τεράστιας avant-garde δισκοθήκης, μέλος του διδακτικού προσωπικού του Πανεπιστημίου Naropa, συγγραφέας και εκδότης λογοτεχνικών fanzines (KILLER, Sonic Death, Ecstatic Peace Poetry Journal).

Εισιτήριο: 22 ευρώ και 25 ευρώ, 28 ευρώ (ταμείο).

Σημεία προπώλησης: Public, Seven Spots, Παπασωτηρίου, Ιανός, Reload, on line: www.viva.gr, Τηλεφωνικά στο 11876.



«Skrillex» - 2 Μαΐου

Ο πέντε φορές υποψήφιος και τρεις φορές νικητής βραβείου Grammy, «Skrillex» -ο κατά κόσμον Σόνι Τζον Μουρ- έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα και στο Gazi Music Hall για μια «ηλεκτρισμένη» βραδιά.

Αποτελεί μια από τις πιο ιδιοφυείς περιπτώσεις καλλιτέχνη στην dance σκηνή, καθώς πρόκειται για τον 26χρονο Αμερικανό καλλιτέχνη που έκανε την dubstep παγκόσμιο μουσικό είδος, έχοντας πειραματιστεί ταυτόχρονα όσο λίγοι με σπάνια μουσικά είδη όπως η post-harcore και η metalcore.

Το 2008, ο Μουρ ξεκίνησε καριέρα μουσικού παραγωγού και ξεκίνησε ζωντανές εμφανίσεις υπό το ψευδώνυμο Skrillex. Πλέον, ως ιδρυτής του δισκογραφικού label OWSLA ο Skrillex μοιράζει τη δημιουργικότητά του ανάμεσα στην dubstep και την electro house παράγοντας έναν υβριδικό, αποκλειστικά δικό του ήχο.

Εισιτήρια: 50 ευρώ ,40 ευρώ, 30 ευρώ.

Σημεία προπώληση: Καταστήματα Public, Viva.



«The Liminanas» - 8 Μαΐου

Οι Limiñanas, η μπάντα από το Perpignan της Γαλλίας που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο το psychedelic / garage rock με τη vintage pop, έρχεται στην Αθήνα για μία συναυλία, στο Fuzz Live Music Club.

O Lionel και η Marie Limiñana - συνοδευόμενοι από τη Nika (φωνητικά), τον Martin (κιθάρα / keyboard / yekelele) και τον Mickey (μπάσο) - θα παρουσιάσουν κομμάτια από τα τρία albums της μέχρι στιγμής καριέρας τους.

Οι Limiñanas σχηματίστηκαν το 2009 ενώ ξεκίνησαν ηχογραφώντας στο σπίτι τους, αντλώντας έμπνευση από δίσκους του Τζον Μπάρι και του Ένιο Μορικόνε, παρακολουθώντας φιλμ νουάρ, διαβάζοντας βιβλία για την αρχιτεκτονική της Βικτωριανής Εποχής και... απολαμβάνοντας τον ήλιο της Νότιας Γαλλίας.

Από το πρώτο τους single (στη Hozac Recs του Σικάγο) έδωσαν ένα σαφές στίγμα, συνδυάζοντας fuzzy ψυχεδελικούς ήχους με την κλασική, ultra hip, French Pop των 60's. Με vintage παραγωγή και φωνητικά που μοιράζονται ανάμεσα στο τραγούδι και την απαγγελία, οι Limiñanas κατόρθωσαν να συλλάβουν το κλίμα εκείνης της εποχής, ενώ την ίδια στιγμή ακούγονται σύγχρονοι, προσφέροντας ένα νέο φωτεινό χρώμα στη psych-rock σκηνή του σήμερα.

Εισιτήρια: 13 ευρώ (προπώληση) και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 16 ευρώ. Ταμείο: 19 ευρώ.

Σημεία προπώλησης: Public, Seven Spots, Παπασωτηρίου, Ιανός, Reload, Media Markt, on line: www.viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876.



«The Stranglers» - 23 Μαΐου

Οι Stranglers, οι θρυλικοί «Men In Black» του πανκ και ένα από τα σπουδαιότερα συγκροτήματα που ανέδειξε ποτέ η Βρετανική rock'n'roll σκηνή, επιστρέφουν στην Ελλάδα, στο Fuzz Live Music Club.

Έχοντας συμπληρώσει 40 χρόνια μουσικής πορείας, οι Stranglers θα εμφανιστούν για δύο μεγάλες συναυλίες (σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη), γεμάτες από τα τραγούδια που τους έκαναν γνωστούς σε πολλές γενιές μουσικόφιλων, από το 1974 μέχρι σήμερα.

Η μπάντα ξεκίνησε το 1974 στο Γκίλφορντ του Σάρεϊ, αρχικά ως «The Guilford Stranglers», και εξελίχθηκε ως ένα από τα μακροβιότερα σύνολα που ξεπήδησαν από την punk rock σκηνή, με μία σταθερή επιτυχία σε ολόκληρη την πορεία τους.

Εισιτήριο: 24 ευρώ (προπώληση) για περιορισμένο αριθμό και συνεχίζεται στα 27 ευρώ, ταμείο: 30 ευρώ.

Σημεία προπώλησης : Public, Seven Spots, Παπασωτηρίου, Ιανός, Reload, Media Markt, τηλεφωνικά στο 11 876 , www.viva.gr.



«Black Keys» - 30 Μαΐου

Την πρώτη μέρα του μουσικού φεστιβάλ που φέτος κλείνει τα 20 του χρόνια, το Rockwave Festival, θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στη χώρα μας, οι μοναδικοί Black Keys.

Το ντουέτο των Νταν Άουερμπακ και ο Πάτρικ Κάρνεϊ αποτελεί ένα από το πιο επιτυχημένα συγκροτήματα της σύγχρονης μουσικής σκηνής.

Η ιστορία για τα «Μαύρα Κλειδιά» ξεκινά στις αρχές του 2000 όταν οι δύο πρώην συμμαθητές αποφάσισαν να φτιάξουν μια μπάντα για να μπολιάσουν τις blues επιρροές τους και την garage αισθητική με την αγάπη τους για την Indie rock με το «The Big Come Up» να βρίσκεται στις προθήκες των δισκοπωλείων το 2002. Ακολούθησαν τα «Rubber Factory» και «Thickfreakness» τα οποία αποθεώθηκαν από κοινό και κριτικούς μετατρέποντας τους The Black Keys στο πιο αναγνωρίσιμο συγκρότημα των σκληρών ηλεκτρικών blues. Οι ζωντανές εμφανίσεις τους αποτελούσαν από τότε αντικείμενο συζήτησης κατατάσσοντας τους στα πιο δυναμικά ντουέτα της μουσικής ιστορίας.

Εισιτήρια: 42 ευρώ.

Σημεία προπώλησης: Ticket House, Πανεπιστημίου 42, Metal Era, Εμμανουήλ Μπενάκη 22, τηλ. 210-3304133, Online Sales ticketpro.gr | tickethouse.gr.



Ρόμπι Ουίλιαμς - 20 Ιουνίου

Ο Ρόμπι Ουίλιαμς έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για μία συναυλία στα πλαίσια του Rockwave Festival 2015, στο Terra Vibe Park . Η συναυλία στην Αθήνα εντάσσεται στο πρόγραμμα της περιοδείας του «Let Me Entertain You Tour 2015».

O Ουίλιαμς έχει πουλήσει πάνω από 70 εκατομμύρια δίσκους στην σόλο καριέρα του και έχει κερδίσει τα περισσότερα Brit Awards από οποιονδήποτε άλλο καλλιτέχνη στην ιστορία, μετρώντας ήδη 17. Έξι από τους δίσκους του φιγουράρουν στη λίστα με τα πιο δημοφιλή άλμπουμ του Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ κρατά το ρεκόρ με τα περισσότερα εισιτήρια που έχουν πωληθεί σε μια μέρα: 1.6 εκατομμύρια το 2006.

Εμπνευσμένος frontman, performer, rock, pop, swing,entertainer (απόδειξη ο τελευταίος του δίσκος Swings Both Ways που σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση των charts σε δεκάδες χώρες), αποδεικνύει συνεχώς το ταλέντο του. Τα τραγούδια του δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις: «Feel», «Angels», «Come Undone», «Let me Entertain You», «Μe and My Monkey», «She's the One», είναι μόνο μερικά από αυτά που έχουν τραγουδήσει εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως.

Εισιτήρια: 48 ευρώ (τα πρώτα εισιτήρια γενικής εισόδου), 54 ευρώ (μετά την εξάντληση των πρώτων), 60 ευρώ (στην τελική φάση της προπώλησης), 80 ευρώ εισιτήρια Pitch A, 98 ευρώ VIP εισιτήρια.

Σημεία προπώλησης: Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.210 3608366.



Μπεθ Χαρτ - 30 Ιουνίου

H Μπεθ Χαρτ, τραγουδίστρια/συνθέτρια, υποψήφια για Grammy, έχει αναγνωριστεί παγκοσμίως ως μία από της μεγαλύτερες ερμηνεύτριες της εποχή μας, ειδικά στις ζωντανές της εμφανίσεις. Φέτος το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει σε μια μοναδική εμφάνιση, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Η ξεχωριστή φωνή της είναι που παρακίνησε τους κιθαρίστες-θρύλους Τζεφ Μπεκ, Σλας, Τζόε Μποναμάσα και Μπάντι Γκάι να παίξουν μαζί της τόσο δισκογραφικά όσο και ζωντανά.

H καλύτερη της ερμηνεία ώς τώρα όμως ίσως είναι η συμμετοχή της, μαζί με τον Τζεφ Μπεκ στο «2012 Kennedy Center Honors», όπου απέτισαν φόρο τιμής στον Μπάντι Γκάι, και ήταν η μία από τις δύο συμμετοχές της βραδιάς, όπου το κοινό σηκώθηκε όρθιο για την επευφημήσει, με πρώτους απ' όλους τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και τη σύζυγό του Μισέλ. Ερμηνεία που παρακολούθησαν εκατομμύρια τηλεθεατών.

Το νέο της άλμπουμ, «Better Than Home», αναμένεται να κυκλοφορήσει άμεσα, ενώ με αφορμή αυτή την κυκλοφορία, πραγματοποιείται και η παγκόσμια περιοδεία της.

Εισιτήρια: 20 ευρώ (περιορισμένος αριθμός) : 20 ευρώ (όρθιοι), 25 ευρώ (καθήμενοι), 22 ευρώ (όρθιοι) και 27 ευρώ καθήμενοι. Ταμείο: 25 ευρώ όρθιοι, 30 καθήμενοι.

Σημεία προπώλησης: Viva.gr, 11876, Public, Παπασωτηρίου, Sevenspots, Ιανός



«Prodigy, Judas Priest & Rotting Christ» - 4 Ιουλίου

«Prodigy»

Οι ανατρεπτικοί Prodigy, ολοκληρώνουν την τρίτη μέρα του Rockwave Festival, ενώ θα εμφανιστούν στην Τerra Stage.

Η αρμονική συνύπαρξη πανκ/ ροκ και ηλεκτρονικής μουσικής δε θα μπορούσε να επιτευχθεί αν δεν υπήρχαν οι The Prodigy.

Το συγκρότημα από το Έσεξ της Αγγλίας που υπήρξε κάποτε το καλύτερο κρυμμένο μυστικό της underground dance σκηνής στις αρχές του 90, απέφυγε κάθε ταμπέλα κατηγοριοποίησης και γρήγορα κατάφερε να συστήσει στα μεγάλα mainstream ακροατήρια το μοναδικό τους ήχο.

Yπήρξαν πρωτοπόροι του λεγόμενου μπιγκ μπιτ (big beat), συνδυάζοντας το ρέιβ (rave), την τέκνο (techno) και τα μπρέικμπιτς (breakbeats) με την ηλεκτρονική ροκ και το πάνκ.

«Judas Priest»

To μέταλ συγκρότημα με την 40ετή πορεία του, που μετρά εκατομμύρια σκληροπυρηνικούς fans θα εμφανιστούν στη Vibe Stage και το Rockwave Festival.

«Rotting Christ»
Με 27 χρόνια στη «συναυλιακή» τους πλάτη και πάνω από 1000 shows, οι Rotting Christ αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα και δημοφιλέστερα συγκροτήματα της black metal σκηνής.

Οι Rotting Christ δημιουργήθηκαν το 1988 από τα αδέρφια Σάκη και Θέμη Τόλη και πριν κλείσουν τα 20 τους χρόνια, είχε κυκλοφορήσει η πρώτη δισκογραφική προσπάθεια του συγκροτήματος, «Passage to Arcturo« για να έρθει το πρώτο τους official full length «Thy Mighty Contract» δύο χρόνια αργότερα και να ταράξει τα ηχητικά νερά του black metal.


Ακολούθησαν τα «Non Serviam" & "Triarchy of the Lost Lovers» και πολλά ακόμη άλμπουμ, τα οποία γνώρισαν και εμπορική επιτυχία.

Μετά το «Genesis» το συγκρότημα εξέλιξε τον ήχο του και άλλο, εντάσσοντας ανατολίτικα στοιχεία, δίνοντας χώρο παράλληλα στις πεντατονικές της Ηπείρου, παράγοντας ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα που εξέπληξε θετικά το πολυπληθές κοινό τους.

Εισιτήρια για την τρίτη μέρα του φεστιβάλ: Στην πρώτη φάση της προπώλησης τα εισιτήρια κοστίζουν 36 ευρώ (μέχρι τις 31 Mαρτίου 2015), Στη δεύτερη φάση της προπώλησης η τιμή των εισιτηρίων θα διαμορφωθεί στα 39 ευρώ (από 1η Απριλίου έως 31 Μαΐου 2015). Στην τελική φάση της προπώλησης η τιμή θα διαμορφωθεί στα 42 ευρώ. Ταμείο: 45 ευρώ.

Σημεία προπώλησης: Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ. 210-3608366, Online Sales, ticketpro.gr, tickethouse.gr.



Black Label - 24 Ιουλίου

Οι Black Label Society επιστρέφουν στην Ελλάδα και αυτή τη φορά στο TerraVibe, έχοντας στις αποσκευές τους τον τελευταίο δίσκο τους «Catacombs of the Black Vatican».

Εισιτήρια: 24 ευρώ (τα πρώτα εισιτήρια), 26 ευρώ (στην δεύτερη φάση της προπώλησης), 28 ευρώ (στην τελική φάση της προπώλησης).
Σημεία προπώλησης: Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ. 210-3608366, Metal Era, Εμμανουήλ Μπενάκη 22, τηλ. 210 3304133, Online Sales: ticketpro.gr, tickethouse.gr.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠ
http://news.in.gr/culture/article/?aid=1231396126
 

katkats

Moderator
Μηνύματα
9.552
Likes
12.363
Επόμενο Ταξίδι
?
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ν. Αμερική
Το line up του rockwave γίνεται χρονιά με τη χρονιά όλο και χειρότερο. Επιπλέον, φέτος δεν θα πραγματοποιηθεί καν σε κοντινές ημερομηνίες: μια μέρα τον Μάιο, μια τον Ιούνιο και μια τον Ιούλιο.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.109
Μηνύματα
880.608
Μέλη
38.837
Νεότερο μέλος
koliswa

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom