Cinecitta World να πάμε;

zunix

New Member
Μηνύματα
3
Likes
6
Λάτρεις της Ρώμης θα ήθελα τα φώτα σας. Πρόκειται να πάμε οικογενειακώς στη Ρώμη για τέσσερις ημέρες με τους γιους μας (10 και 7 ετών). Είναι το πρώτο μας ταξίδι στη Ρώμη. Επειδή τα παιδιά μας δεν είναι και τα πιο εύκολα από θέμα απαιτήσεων και δεν ευχαριστιούνται σχεδόν ποτέ (ναι, είναι κακομαθημένα το παραδέχομαι, :rolleyes-80: ) σκεφτόμαστε τι να τα κάνουμε την τελευταία μέρα της διαμονής μας εκεί. Όχι, να τα δέσουμε δεν παίζει, :lol: . Επειδή κάνουμε check out από το διαμέρισμα γύρω στις 10 το πρωί και το αεροπλάνο αναχωρεί στις 8 το απόγευμα, η ιδέα να περιφερόμαστε τόσες ώρες έξω μας φρικάρει o_O (θα "λαλήσουν" τα κακόμοιρα) σκέφτηκα μήπως να τα παίρναμε στο Cinecitta World που βρίσκεται απ' ότι είδα στο Castel Romano. Ήθελα να ρωτήσω, αν κάποιος έχει πάει, αν αξίζει να το επισκεφθούμε, αν τα παιδιά θα περάσουν καλά και δεν θα μας γκρινιάζουν. Είναι μακριά από το κέντρο; Πώς πάμε ως εκεί; Μπορούμε από εκεί να βρούμε συγκοινωνία ή ταξί για να πάμε μετά κατευθείαν στο αεροδρόμιο Ciampino; Ή μήπως καλύτερα να νοικιάσουμε αυτοκίνητο; (Πώς οδηγούν στην Ιταλία; Έχουμε σαν οικογένεια ιδιαίτερη έφεση στο να χανόμαστε (και με GPS,) χα, χα. Το site τους δεν είναι ιδιαίτερα διαφωτιστικό. Είδα ότι δίπλα έχει και εκπτωτικό χωριό. Τι μου προτείνετε. Όλες οι προτάσεις θα εκτιμηθούν ιδιαιτέρως. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας.
 

emouli

Member
Μηνύματα
1.239
Likes
3.531
Ονειρεμένο Ταξίδι
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Για τα στούντιος δεν γνωρίζω, όμως αν θες να ευχαριστηθούν τα πιτσιρίκια υπάρχει έξω απ' τη Ρώμη ένα μεγάλο λούνα-παρκ με πολλά παιχνίδια. Μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ: https://www.magicland.it/
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.355
Likes
9.276
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
σκεφτόμαστε τι να τα κάνουμε την τελευταία μέρα της διαμονής μας εκεί. .
εγω δεν θα προγραμματιζα εκδρομες εκτος πολης για λιγοτερο απο 6-7 ωρες καιμε 2 παιδια.
επειδη ομως περί ορεξεως... απλα προσθετω οτι το Cinecitta world ειναι ακριβως διπλα στο outlet της Mc Arthur, οποτε ισχυουν οτι λενε αυτοι για τη μετακινηση.
http://www.mcarthurglen.com/it/castel-romano-designer-outlet/en/plan-your-visit/getting-here/
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.355
Likes
9.276
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο

zunix

New Member
Μηνύματα
3
Likes
6
http://www.cinecittastudios.it/en/exhibitions/individual
Εγω γιατι,νομιζω οτι λεει πεντακαθαρα,πως θα πας...λεει μαλιστα πως πας και στο ciampino...
Δεν εχω παει..
Αυτό το cinecitta world εννοώ
http://www.cinecittaworld.it/en/ :)

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Samion λες να μην το τολμήσω; Τα παιδιά μας είναι ακούραστα όμως, θα μας φάνε στη γκρίνια. Τι άλλο υπάρχει μέσα στην πόλη με δράση για αυτά ώστε να απασχοληθούν; Να περιπλανιόμαστε με τις βαλίτσες από τις 10 μέχρι τις 6 μου φαίνεται κουραστικό και ατελείωτο. Έχει πάει στο cinecitta world κανείς; Για το Mc Arthur χλωμό το βλέπω να πάμε, θα παίζουν κρυφτό στα παραβάν. Εκτός και αν πάρουμε το shuttle bus για εκεί και πάμε δίπλα ;)
 
Last edited by a moderator:

Samion

Member
Μηνύματα
10.355
Likes
9.276
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
1.Samion λες να μην το τολμήσω;
2.Τι άλλο υπάρχει μέσα στην πόλη με δράση για αυτά ώστε να απασχοληθούν;
1. να τολμήσεις τι? πρεπει κατά τις 18.00 να φευγετε οπου και να ειστε. αν ξεκινήσετε κατά τις 6-7 το πρωι, ναι αλλιως αστο. βεβαια όπως ειπα πριν, περι ορεξεως..σε αλλους αρεσει το ρισκο και το τρεξιμο, σε μενα όχι, αρα δεν είμαι καλος συμβουλος.
2. με δραση? ότι θα κανετε τις άλλες 3 μερες. εσυ ξερεις καλυτερα. ζωολογικο κηπο, παρκα και οτιδήποτε άλλο θα εκαναν στην Αθηνα ή σε μια άλλη πολη καποιων εκατομμυριων.
 

Christosxds

Member
Μηνύματα
18
Likes
5
προγραμματίζοντας... έχει κάποιος ιδέα για τα στουντιο της cinecitta? απόσταση και αν είναι επισκέψιμα?
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.688
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom