Νάξος Διαμονή στη Νάξο

Irinimakis

Member
Μηνύματα
8
Likes
0
Καλησπέρα και πάλι!σκεφτόμουν να μείνω στη Μ.Βίγλα σε κάτι πολύ όμορφα δωμάτια!είναι πολύ μακριά από τη χώρα??Θα έχουμε αυτοκίνητο!ευχαριστώ!
 

sili00

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Καλησπέρα,
θα ταξιδέψω φέτος το καλοκαίρι 4 μέρες Νάξο και 2 Κουφονήσια. Θα είμαστε παρέα. Θα ήθελα μια βοήθεια σχετικά με το τι προλαβαίνω να επισκεφθώ και στα δύο μέρη γιατί αυτά που έχω διαβάσει είναι πααααααρα πολλά και ο χρόνος είναι περιορισμένος.
Ευπρόσδεκτες θα ήταν και συμβουλές ως προς το κατάλυμα.Αυτά που έχω δει ως τώρα είναι στην πόλη της Νάξου και στην Αγία Άννα.
Σας ευχαριστώ!!
 

zampeiros22

Member
Μηνύματα
80
Likes
1
Καλημέρα!Σκέφτομαι και εγώ για Νάξο φέτος που αξίζει να μένει κανείς να είναι κοντά καλή παραλία και το βράδυ να μην χρειάζεται να παίρνουμε αμάξι. Θα νοικιάσουμε σίγουρα αλλά είδα στο φόρουμ ότι είναι πολύ ακριβή η ενοικίαση αυτοκινήτου. Λέμε να πάμε τέλος Αυγούστου θα έχει ζωή το νησί τότε?Από αέρα τι παίζει? Τιμές γενικά στα δωμάτια γνωρίζετε?
 

psilos3

Member
Μηνύματα
6.094
Likes
45.310
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Peru, Japan, Iceland
@sili00 καλώς ήρθες. Προλαβαίνεις μια χαρά να κάνεις αρκετά πράγματα.
Κουφονήσια κατ αρχάς τα βλέπεις φουλ. Δύο μέρες είναι αρκετές.Ολη μέρα εξάλλου στη γύρα και στις παραλίες θα είσαι. Μη παραλείψεις τη βόλτα για μερικές ώρες (μπάνιο και φαγητό) στο κάτω Κουφονήσι. Εμπειρία!
Πάμε τώρα Νάξο. Αρχικά θα σου έλεγα για διαμονή στη πόλη της Νάξου. Το μόνο σου πρόβλημα στη περίπτωση αυτή είναι το παρκινγκ.
Τα βασικά προλαβαίνεις να τα δεις υπέρ άνετα. Ενδεικτικά αναφέρω Αγ.Προκόπιο,Πλάκα,Βίγλα,Αγ.Αννα κτλ. Επίσης πολύ καλή κίνηση θα ήταν η εξής (την έκανα κι εγώ και μου βγήκε). Μια μέρα αφιερωμένη αρχικά για μπάνιο στη Χαβάη, και κατόπιν περιήγηση στα χωριά (Χαλκί,Φιλώτι,Απείρανθο)απο νωρίς το μεσημέρι, μέχρι το βράδυ. Όπωσδηποτε στα χωριά...

@zampeiros22 Καλή επιλογή! Αν υπάρχει αμάξι όλα είναι πολύ κοντά πίστεψε με, αλλά και το λεοφωρείο μια χαρά εξυπηρετεί για τις πολύ γνωστές παραλίες , σε περίπτωση που θέλεις να εξοικονομήσεις μέρες απο την ενοικίαση! Απο αέρα ξέρεις, λαχείο είναι αυτά, υπάρχει η μικρή Βίγλα πάντως για safe! Τιμές θυμάμαι σε πολύ νορμάλ επίπεδα!
 
  • Like
Reactions: Fil

LouAn

New Member
Μηνύματα
3
Likes
2
Καλησπέρα παιδιά, πρώτο μου ποστ στο travelstories!
Αποφασίστηκε με το έτερον ήμισυ να περάσουμε τις καλοκαιρινές μας διακοπές στη Νάξο με ένα πέρασμα στην Πάρο.
Θα είμαστε με μηχανή και ενώ είναι ιδανική για τις ημερήσιες εξορμήσεις, ομολογώ ότι με ταλαιπωρεί αρκετά το βράδυ καθώς το κρύο είναι τσουχτερό. Έτσι για φέτος ψάχνω κάτι σε απόσταση όχι μεγαλύτερη των 10 λεπτών από τη χώρα. Πού προτείνετε να ψάξω για κατάλυμα; Έχετε κάποιο οικονομικό και καθαρό υπόψιν; Δεν μας ενδιαφέρουν άλλα facilities πέρα από το να έχει καθαρό μπάνιο. Ιδανικά θέλουμε studio.
Σας ευχαριστώ πολύ.
 

psilos3

Member
Μηνύματα
6.094
Likes
45.310
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Peru, Japan, Iceland
@LouAn Καλώς ήρθες! Ιδανική επιλογή η Νάξος, σε κάθε περίπτωση!
Πολύ σημαντικό επίσης το γεγονός ότι έχεις δυνατό μεταφορικό μέσο. Θα σου χρειαστεί για να γυρίσεις το συγκεκριμένο νησί με τις αμέτρητες ομορφιές..
Αφού δε θέλεις διαμονή στη χώρα, θα σου πρότεινα να κοιτάξεις προς πλάκα μεριά, να είσαι και πολύ κοντά στη Θάλασσα!
 

LouAn

New Member
Μηνύματα
3
Likes
2
Επιστρέφω για να πω πως το μόνο αξιόλογο που έχω βρει σε λογική τιμή είναι το Mateus Studio στην Πλάκα, 600 μέτρα από τη θάλασσα. Δεν το λες και δίπλα. Έχει μείνει κανείς σας; Η πλάκα πόση ώρα είναι από την Χώρα; Ο δρόμος πώς είναι;
 

katkats

Moderator
Μηνύματα
9.599
Likes
12.420
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Διάβασα στο προηγούμενο ποστ σου ότι θα είστε με μηχανή και ταυτόχρονα ότι ψάχνεις κάτι σε απόσταση 10' από τη Χώρα. Αυτά τα δωμάτια είναι οκ, οι ιδιοκτήτες είναι καλοί, αλλά είναι πολύ μακριά από τη θάλασσα και την Πλάκα και σίγουρα χρειάζεται μεταφορικό. Αν πήγαινα ξανά Νάξο, δεν θα έμενα εκεί. Η Πλάκα σαν τοποθεσία και παραλία δεν πληρεί την προϋπόθεση των 10'.
 

LouAn

New Member
Μηνύματα
3
Likes
2
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Τελικώς έκλεισα studio στον Αγ. Προκόπιο. Πιστεύω είναι καλή επιλογή, είναι κοντά στη θάλασσα και η απόσταση από τη χώρα είναι 6χλμ.
Ανυπομονώ να πάω διακοπές, ακόμα έχω στο μυαλό μου το περσινό καλοκαίρι. Λόγω των φτηνών δωματίων που βρήκαμε, είπαμε να τις παρατείνουμε λιγάκι και έτσι κάτσουμε 4 διανυκτερεύσεις Νάξο και 3 Πάρο.
Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά!
 

jk1983

Member
Μηνύματα
19
Likes
2
Καλησπερα και απο εμενα. Φετος λεμε με την οικογενεια να παμε διακοπες στη ναξο. Ειμαστε 2 γονεις και ενα αγορακι 5 ετων. Θα ερθουμε 1 με 8 αυγουστου! Εχω διαβασει τα παντα ολα οσα εχουν γραφτει για παραλιες και φαγητο σε αυτο το πανεμορφο νησι αλλα δυστυχως δεν μπορω να βρω ενα οικονομικο καταλυμα. Ψαχνω καταλυμα με δυνατοτητα ετοιμασιας γευματων ( κοινως κουζινα) αλλα ολα ειναι πολυ ακριβα. Αυτοκινητο θα υπαρχει! Γνωριζει κανεις κανενα καταλυμα εως το πολυ 50 ευρω? Οποιαδηποτε προταση δεκτη!!! Οσο πιο κοντα στη χωρα ... τοσο το καλυτερο!!!!
Σας ευχαριστω εκ των προτερων!!!!!!!
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Δες το Manolis studios στο Καστρακι. Εχει και πισινα.
 

sofianaxos

Member
Μηνύματα
793
Likes
273
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Μακριά το Κάστρακι από την Χώρα. Είναι η περίοδος που θες να έρθεις δύσκολη. Κάτω από 60 δεν νομίζω να βρεις
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.167
Μηνύματα
882.725
Μέλη
38.879
Νεότερο μέλος
fanisfanisfanis

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom