Αυστρία Βιέννη - Τόση ομορφιά!!!

dorita18

Member
Μηνύματα
404
Likes
257
Επόμενο Ταξίδι
Ρόδος!!!
Ταξίδι-Όνειρο
..παντου ειναι ονειρεμενα
Σας ευχαριστω πολυ :). Οσο για τις τουαλετες ναι ειναι παντου πεντακαθαρες.
 

panpan

Member
Μηνύματα
6.873
Likes
26.673

stella92!

Member
Μηνύματα
10
Likes
17
Επόμενο Ταξίδι
Moνεβασιά
Ταξίδι-Όνειρο
Aνταρκτική
παιδιά πραγματικά! γιατί πήγαινετε σε ζωολογικούς κήπους? για να ενισχύσετε την αιχμαλωσία άγριων ζώων! πόσο θλιβερο τα πιγκουινάκια πίσω από το τζάμι? πόσο αποκρουστικό και αταίριαστο θέαμα? μόνο κλάματα με πιάνουν βλέποντας την φωτογραφία! :(
 

isavella

Member
Μηνύματα
133
Likes
29
Επόμενο Ταξίδι
Φλωρεντία - Τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
ΝYC - ΠΕΡΟΥ
Καταπληκτική η ιστορία σου!! Κατανοητή και πολύ βοηθητική!!
Ευχαριστούμε πολύ:) Σίγουρα θα την έχω τυπωμένη μαζί μου!
 

panpan

Member
Μηνύματα
6.873
Likes
26.673
γιατί πήγαινετε σε ζωολογικούς κήπους?
Μπράβο Στέλλα.Είμαι σίγουρος ότι δεν τρως καθόλου κρέας,ούτε ψάρια γιατί και μόνο η ιδέα του ζώου στο σφαγείο θα σου φέρνει κλάματα.Επίσης δεν έχεις βάλει ποτέ δερμάτινο,ούτε καν δερμάτινα παπούτσια,μόνο πάνινα με σόλες λαστιχένιες.
Αυτή η δερματίνη μας έσωσε.
 

dorita18

Member
Μηνύματα
404
Likes
257
Επόμενο Ταξίδι
Ρόδος!!!
Ταξίδι-Όνειρο
..παντου ειναι ονειρεμενα
παιδιά πραγματικά! γιατί πηγαίνετε σε ζωολογικούς κήπους? για να ενισχύσετε την αιχμαλωσία άγριων ζώων! πόσο θλιβερο τα πιγκουινάκια πίσω από το τζάμι? πόσο αποκρουστικό και αταίριαστο θέαμα? μόνο κλάματα με πιάνουν βλέποντας την φωτογραφία! :(
άκου stella μου αν και το θέμα μου είναι η ομορφη Βιέννη, αλλά μιας και θετεις αυτό το θέμα μπορώ να απαντήσω και να σου πω ότι λατρεύω τα ζώα και ήθελα να γίνω κτηνίατρος και είμαι μέλος σε φυλοζωικη. Σίγουρα αυτά τα ζωάκια δεν ζουν την τέλεια ζωη αλλά έχεις σκεφτεί ότι είναι είδη προς εξαφάνιση και εκεί έξω αν είναι θα βρεθούν νεκρά και η αλυσίδα τους και το είδος τους να εξαφανιστούν για πάντα; Εγώ για παράδειγμα έχω 5 γατάκια και έναν σκύλο καναδικο λύκο ο οποίος έχει επιληψία και πίνει χαπάκια κάθεμέρα :(, είναι κούκλος και πολύ καλός 4 ετών. Όμως αναγκάζομαι να τον έχω κλεισμένο σε μία κλούβα στενόμακρυ 7 μέτρων λυτό εκεί μεσα και να των αφείνω πολύ λίγο ελεύθερο γιατι; γιατί αν πάθει επιλυψία μπορεί να χτυπήσει ή να πνιγεί και να μην είμαι κοντά του. Με αυτή λοιπόν την απάντηση πιστεύω σε κάληψα και αν σε χαλάσανε οι φωτογραφίες μου μπες και δες ζωάκια πεταμένα στα σκουπίδια και ζώα υπό εξαφάνιση να πεθαίνουν από διάφορες αρρώστιες.
ααα!! έχω και άλλες φωτογραφίες :), μπορείς να βλεπεις και αυτές ;).
 
Last edited by a moderator:
Μηνύματα
4.099
Likes
1.797
Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Αφήστε την κοπέλα να συνεχίσει την ιστορία της ρε παιδιά και παραθέτετε αργότερα τους προβληματισμούς σας ( δεν υπάρχει δερματινη @panpan , ολα πλαστικά ειναι )
Ελα dorita συνέχισε ! Έφτιαξα τσάι και περιμένω
 

dorita18

Member
Μηνύματα
404
Likes
257
Επόμενο Ταξίδι
Ρόδος!!!
Ταξίδι-Όνειρο
..παντου ειναι ονειρεμενα
Έτσι πήραμε τα σουβενίρ μας χαζέψαμε λίγο αυτό το πολύχρωμο ωραίο κτίριο που σε ταξιδεύει σε κινούμενα σχέδια :) και συνεχίσαμε το περπάτημα μας για το πάρκο stadtpark.
Η διαδρομή ήταν πολύ ευχάριστη και γινόταν ακόμα καλύτερη. Παρατηρήσαμε ότι δεν ακουγόταν πουθενά κορναρίσματα o_O. Παράξενο χα χα :haha:. Εμείς εδώ και πρώτη με το που ανάψει το πράσινο ξεκινάμε και κορνάρουμε είτε έχει ξεκινήσει ο πρώτος είτε όχι χα χα :haha:. Εκεί φανταστείτε ότι περνούσαν δύο άμαξες και σταμάτησαν τα αυτοκίνητα χαλαράαα, για να περάσουν τα αλογάκια. Εδώ, ....μάλλον θα πιάναμε να φωνάζουμε "πάρε το γάιδαρό σου ρεεε" χα χα :haha: εεεε;; Ναιι!!!
Σε λίγα λεπτάκια φτάσαμε στο πάρκο. Το πάρκο πιστεύω είναι ένα χώρος αναψυχής, χαλάρωσης και ηρεμίας. Ένα υπέροχο πάρκο γεμάτο λιμνούλες πάπιες, δέντρα που έχουν απλώσει τα κλαδιά τους, όμορφα κτίρια που ξεπετάγονται μέσα στην πρασινάδα και όμορφα αγάλματα που στολίζουν την κάθε γωνιά του σαν μικρές πινελιές. Όση ώρα περπατούσαμε δεν μιλούσαμε, ήταν τόσο ήρεμα που δεν θέλαμε να το χαλάσουμε. Είχε πολύ κόσμο που περπατούσε, έτρεχε καθόταν σε παγκάκια και δεν άκουγες φωνές, μόνο ψιθύρους. Ο μόνος θόρυβος που έκανα ήταν τα πολλά τσακ τσουκ της φωτογραφικής ;). Επίσης για πάρκο ήταν πολύ καθαρό και περιποιημένο. Ξεφεύγει εντελώς από την όμορφη Βιέννη, μπαίνεις σε κάτι φυσικό και δροσερό :).
DSCN0302.JPG
DSCN0304.JPG
DSCN0305.JPG

DSCN0307.JPG

Εδώ είναι το γνωστό μνημείο του "βασιλιά του βαλς" όπως με ενημέρωσε ο οδηγός μου Γιοχαν Στράους.

DSCN0308.JPG


DSCN0295.JPG


DSCN0297.JPG


DSCN0310.JPG
 

dorita18

Member
Μηνύματα
404
Likes
257
Επόμενο Ταξίδι
Ρόδος!!!
Ταξίδι-Όνειρο
..παντου ειναι ονειρεμενα
Το πάρκο αν έχει ωραία μέρα αξίζει να πάτε, να χαλαρώσετε και να ξεφύγετε λίγο από το περπάτημα ανάμεσα στα υπέροχα φυσικά κτίρια.
Στη συνέχεια είπαμε να πάμε στο Belvedere,όμως δεν ξέραμε πόσα θα αντέξουμε γιατί αρχίζαμε και κουραζόμασταν και θέλαμε να προλάβουμε τα μαγαζιά ανοιχτά. Να πω εδώ ότι τα καταστήματα ανοίγουν 9:00 το πρωί και κλείνουν 18:00 το πολύ 19:00 έχουν κλείσει. Κυριακή δεν είναι ανοιχτό τιποτάαα!!! (από καταστήματα τα φαγάδικα κανονικά από το πρωί έως 21:00 και 22:00 πολλά) Είναι ψηφισμένος νόμος στη Βιέννη απ' ότι έμαθα.
Έτσι κάναμε μία προσπάθεια βλέποντας πολλά ξεχωριστά αξιοθέατα αλλά δυστυχώς, στο Belvedere δεν φτάσαμε! :(. Γιατί; χα χα :haha: πήγαμε από την πίσω μεριά!!! Με αποτέλεσμα να προχωράμε επί πολλά λεπτά βλέποντας ψηλούς τοίχους και πουθενά ούτε μία είσοδος χα χα:haha:. Βρε τώρα θα μπούμε, ύστερα θα μπούμε, μπααα!!! Ο καημένος ο άντρας μου είχε απογοητευτεί o_O, που είναι λέγαμε και όλο πόρτες κλειστές συναντούσαμε. Αααα!! Του λέω, νάτο Βρεεε!! Ανοίγω το tablet του δείχνω τις τέλειες φωτογραφίες σας:D του έκανα και μια περιγραφεί :rolleyes:, σκάσαμε στα γέλια :haha:.Ωραίο δεν είναι του λέω,μου λέει "τέλειο!!". Εεε ας το αφήσουμε για την επόμενη φορά καρδουλάκι μου!!:icon_redface: Του λέω αφού θα ξαναρθούμε να πάμε και στο prater που δεν πήγαμε μιας και λόγο κρύου δεν μου έκανε την διάθεση να πάω σε λούναπαρκ. Πήρα ένα γλυκό φιλί ;):icon_redface: πήραμε μια ανάσα και τον δρόμο για τον γυρισμό!!!
DSCN0318.JPG


DSCN0319.JPG


Μερικές φορές, πιστεύω ότι δεν πρέπει να υπερβάλουμε για να τα δούμε όλα. Πρέπει να το απολαμβάνουμε κιόλας. όταν λοιπόν συνειδητοποίησα ότι η κούραση άρχιζε και κάλυπτε την απόλαυση σταμάτησα:oops: και είπα να ζήσω την απόλαυση της τελευταίας μας μέρας:rolleyes: και ας χάσω και ένα αξιοθέατο:). Τελικά οι στιγμές είναι που σου μένουν από ένα ταξίδι και όχι μόνο τα αξιοθέατα:rolleyes:.

Αυτό είναι λοιπόν ένα είδος απόλαυση!! Κάθεσαι στην Granben πίνοντας μια πολύ όμορφη σοκολάτα που την γεύεσαι για να νιώσει το τι ξεχωριστό έχει που είναι τόσο όμορφηo_O, και τελικά.. δεν είναι στη σοκολάτα;), είναι όλο μαζί το πακέτο που λέμε αυτή η στιγμή με τον άνθρωπό σου σε ένα τόσο μαγικό μέρος σε ένα τόσο υπέροχο σημείο, που κάνει αυτή την σοκολάτα ξεχωριστή!!:rolleyes:

DSCN0323.JPG
 
Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.166
Μηνύματα
882.738
Μέλη
38.880
Νεότερο μέλος
Adamamdia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom