British Airways Βritish airways

Kanel28

Moderator
Μηνύματα
1.431
Likes
2.429
Επόμενο Ταξίδι
Εδιμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα

eirman

Member
Μηνύματα
26
Likes
3
Καλησπέρες!Ελπίζω να γράφω στο σωστό θέμα..
Έχω απορίες σαν παιδί και γω για την british διότι έκανα λογαριασμό για πρώτη φορά στο executive club και είμαι ενθουσιασμένη!(Γιατί έτσι.)
Είμαι μέλος και στης aegean το miles&bonus,το οποίο μου φάνηκε και πολύ πιο απλό.
Ξεκινώ τις απορίες:
1)Γιατί δεν μου έχει έρθει κάρτα ενώ έχει περάσει μήνας?(Θα μου έρθει βασικά ή πρέπει να είμαι πιο σημαντικό μέρος του club για να έχω κάρτα? :cry:).Έχω δει μόνο την επιλογή να εκτυπώσω εγώ την κάρτα (what) και έχω ψιλομπερδευτεί.
2)Το προφίλ μου είναι λέει 72% συμπληρωμένο,και αυτό επειδή δεν έχω διαβατήριο και δεν έχω συμπληρώσει εκείνες τις πληροφορίες.Προσπάθησα να βάλω τα στοιχεία της ταυτότητας αλλά δεν ήθελε.Διαβατήριο δεν έχω σκοπό να βγάλω,τι μπορώ να κάνω?Μήπως γιαυτό δεν μου στέλνουν την κάρτα?
3)Επειδή έκανα τώρα λογαριασμό,κάτι μίλια από παλιές πτήσεις έχουν χαθεί.Έβαλα όμως στις upcoming μια πτήση ATH-LHR με γυρισμό και τώρα όταν μπαίνω στις upcoming μου βγάζει μόνο το πήγαινε.Έχω κάνει πατάτα?
4)Τα μίλια πόσο καιρό κρατάνε πριν λήξουν?Ας πούμε της aegean μου είπαν πρέπει να κάνω ταξίδι κάθε 2 χρόνια για να κρατήσω.Αντίστοιχα στην british πώς δουλεύει?
Γενικά τα ψάχνω στο σάιτ όλα αυτά και ή που είμαι ηλίθια ή που δεν τα γράφει.Νομίζω είναι πιο εύκολο και κατανοητό της agean.
Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να ξέρω ο noobάς?
 

AERAS

Member
Μηνύματα
772
Likes
1.122
1. τον δικό μου λογαριασμό στην british τον έκανα πριν 2 χρόνια και δεν μου έχει έρθει κάρτα, έχω όμως εξαργυρώσει μίλια που έχω μαζέψει ΄. Άρα ίσως δεν είναι απαραίτητη η κάρτα
2.το προφίλ μου είναι στο 68% και δεν έχω ασχοληθεί να το αυξήσω.
3. το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και σε εμένα για τις upcoming fligth.Εμφανίζει την πρώτη χρονικά και όχι τις υπόλοιπες 3.Στο email Που έχει λάβει αν εμφανίζονται και οι δύο πτήσεις προφανώς δεν έχεις θέμα.
Γενικά έχω παρατηρήσει πως η british έχει πολύ καλύτερη εφαρμογή για το tablet παρά στο Site. Τουλάχιστον εμένα με βολεύει στο tablet και εμφανίζει εύκολα συγκεντρωτικά όλες τις πτήσεις σε αντίθεση με το site που θέλει πιο πολύ ψάξιμο για να τις βρεις.
Επίσης αν ενδιαφέρεσαι τσέκαρε την επιλογή να φτιάξεις οικογενειακό λογαριασμό.Παρέχει την δυνατότητα να συγκεντρώνεις τα μίλια όλων μελών και μπορεί να τα εξαργυρώσει είτε ένας είτε να τα μοιραστούν.
αν βρεις παραπάνω στοιχεία στα ερωτήματα που θέτεις πληροφόρησε και εμάς
 

CaptainChris

New Member
Μηνύματα
2
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
Λονδινο
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη
Οι απαντησεις στης ερωτησεις που εχεται υπαρχουν στη σελιδα με τους ορους και τα F.A.Q. του Executive Club στο site.
Καρτα δεν ερχεται εκτος εαν τη ζητησης εσυ, και δεν τη χρειαζεσαι, μιας και ολες οι συναλαγες πλεον ειναι ηλεκτρονικες.
Το προφιλ καλο ειναι να ειναι πληρως συμπληρωμενο αλλα δεν τρεχει και τιποτε εαν δεν ειναι.
Αυτο που πρεπει να προσεχεις ειναι να βαζεις τον αριθμο μελους οταν κανεις κρατηση, η εφαρμογη με της επομενες πτησης δεν εχει και τοσο σημασια.
Τα μιλια ισχυουν 36 μηνες, 3 χρονια, και μετα λιγουν, αλλα μπορεις να τα ανανεωσης κανοντας μια οποιαδηποτε συναλαγη, οπως π.χ. αγορα μιλιων 30 ευρω για 1000 μιλια, ενοικιαση αυτοκινητου, διαμονη σε ξενοδοχειο, εξαργηροση μιλιων, παντα ομως μεσω του ba.com
Καλη χρονια, και καλα ταξιδια!
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.159
Μηνύματα
882.452
Μέλη
38.877
Νεότερο μέλος
Constansimota

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom