Ιταλία Ρώμη - Αξιοθέατα, Διαμονή, Μετακινήσεις, Φαγητό

EleniPa42

Member
Μηνύματα
48
Likes
24
Καλημέρα,
έχεις κάποιος εμπειρία από επίσκεψη στο Βατικανό τελευταία Κυριακή του μήνα.
Αν πάω πολύ πρωί υπάρχει περίπτωση να μην περιμένω πολύ? το πολύ είναι σχετικό βέβαια αλλά δεν ξέρω που μπορεί να κυμαίνεται η αναμονή αλλά δεν είμαι και πολύ της υπομονής.
Αξίζει να το προσπαθήσω ή να κάνω κράτηση μέσω ίντερνετ για άλλη μέρα?
 

nan

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Θα ήθελα τη βοήθειά σας.
Έχω περιορισμό στην επιλογή ξενοδοχείου ανάμεσα στα επόμενα Best Western Hotel.

Best Western Hotel Rivoli ή Best Western Hotel President? Νομίζω ότι τα : Best Western Hotel Globus, Hotel Ambra Palace, Best Western Blu Hotel Roma είναι λίγο μακριά από το κέντρο… Πρόκειται να πάω για 4-5 μέρες, χαλαρή βόλτα.

Γενικά ποιες περιοχές θεωρούνται κέντρο κ είναι ιδανικά να μείνεις ώστε να περπατάς άνετα, να γυρνάς στα αξιοθέατα κ να βγεις κ για ένα ποτάκι το βράδυ?

Ευχαριστώ πολύ!!!

 

geopap

Member
Μηνύματα
208
Likes
234
Best Western Hotel President !!!

Ασυζητητί.... Είναι πιο κοντά στο ευρύτερο κέντρο και έχει και μετρό κοντά. Κέντρο θεωρείται από το Κολοσσέο και την piazza Venezia έως λιγο πίο κάτω από τη villa Borgesse! και από το μετρό Barberini έως το Castel sant Angelo.
Από το ξενοδοχείο σου θα θέλεις περίπου 12-15 λεπτά για Κολοσσέο! Μετά από Κολοσσέο για piazza Spagna βάλε αλλο ένα μισάωρο! Οπότε καλό περπάτημα!!!:bleh::bleh:
 

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.542
Likes
8.031
Αν θελεις,οπωσδηποτε να μεινεις σε Best Western,τοτε το President ειναι καλυτερο απο τοποθεσια,οπως λεει και ο geopap...
ιδανικα,για μενα γυρω απο fontana di trevi...
 

tsakas

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
καλησπέρα σας!!! ενδιαφέρεται κάποιος για ελληνόφωνη ξενάγηση το διάστημα 04/05/2015 με 09/05/2015? με παρόμοιο τρόπο όπως το κανόνισαν τα παιδιά παραπάνω?
 

viviane

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
Καλησπέρα, είμαι καινούριο μέλος (αν και σας διαβάζω εδώ και πολύ καιρό) και θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση! Την άλλη εβδομάδα πετάω για Ρώμη και όπως είναι φυσικό θα κάνω μια επίσκεψη στο Βατικανό. Μια φίλη μου που γύρισε πριν μια εβδομάδα από τη Ρώμη μου είπε πως η ουρά για να μπορέσει να μπει ήταν τεράστια και πως για καλή της τύχη αγόρασε ένα εισιτήριο από κάποιον εκεί τριγύρω, το οποίο κόστισε 50 ευρώ(και ίσχυε για τα πάντα μέσα στο Βατικανό). Με συμβούλευσε να πάρω κι εγώ αυτό το εισιτήριο, όχι έξω από το Βατικανό γιατί ήταν πολλά τα 50 ευρώ αλλά μέσω ίντερνετ, διότι μετά πληροφορήθηκε γι'αυτό. Γνωρίζει κάποιος να μου πει από πού μπορώ να βρω αυτό το εισιτήριο;
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.688
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom