Πολωνία Μήπως υιοθετημένος από Πολωνία μεριά ????????

Alex Loco

Member
Μηνύματα
338
Likes
1.749
Επόμενο Ταξίδι
🇫🇮
Ταξίδι-Όνειρο
Pamir highway
Γιατί νομίζω ότι δεν είναι η πρώτη φορά, αν θυμάμαι καλά και στη Βουδαπέστη το ίδιο έγινε!!!
Ναι ακριβώς τότε ο μεγάλος παλιός έρωτας του Λαζ που ισχυρίστηκε ότι πήραν διαζύγιο οι δικοί της και τώρα οι Πολωνέζες που ενώ και αυτές έδειξαν ενθουσιασμό αρχικά δεν φάνηκαν καν. Άσε μωρέ γαιδάρες..

Αξιζε η αναμονη:)
Μηπως ο Σπο...φοβηθηκε να ακολουθησει αυτη τη φορα?:haha:
Δεν ξέρουμε τον λόγο ακριβώς γιατί δεν υπάρχει και λόγος ακριβώς. Απλά δεν πολύ ψήθηκε :p έχει τυραννηθεί πολύ από τη βλακεία μου και προτιμάει να αράζει σπίτι του πλέον :p
 
Last edited by a moderator:

Alex Loco

Member
Μηνύματα
338
Likes
1.749
Επόμενο Ταξίδι
🇫🇮
Ταξίδι-Όνειρο
Pamir highway
Εκεί λοιπόν που τρώγαμε έψαχνα στο tablet ξανά και ξανά την οδό και το χάρτη. Τα ίδια και τα ίδια. Μέχρι που έκανα καλύτερο search και μου έβγαλε την οδό Dyminska που ψάχναμε πολύ πολύ πιο πάνω στο χάρτη περίπου στα 5 χιλιόμετρα από το κέντρο. Κοιτιόμαστε. Σκοτοδίνη. Τώρα ??? Τώρα καιρός για μετρό !! Είχε κοντά μια στάση του μετρό εκεί στην οδό και λέμε η πάμε η κοιμόμαστε με το φιλαράκι μου τον άστεγο κάτω στο μετρό (θα σας πω σε λίγο) . Έτσι λοιπόν αφού κάναμε δέκα λεπτά να βγάλουμε εισιτήρια από το μηχάνημα :p πήραμε το μετρό κατεβαίνοντας στην στάση Gdanska κάτι μου διαφεύγει. Και αρχίζουμε την αναζήτηση σε μια περιοχή που θεώρησα ότι είναι πολύ μακρινή από το κέντρο κάτι σαν άκρο της πόλης αλλά τελικά είδα ότι το μετρό είχε άλλες 5-6 στάσεις και στο χάρτη ήταν σχετικά κεντρικά οπότε μάλλον η Βαρσοβία είναι αρκετά μεγάλη. Η γειτονιά με τα τρένα λοιπόν η επονομαζόμενη Zoliborz θα ήταν η σύντομη γειτονιά μας για τρις μέρες. Είχα σταμπάρει ποια στενά πρέπει να ακολουθήσουμε για να βγούμε στο σπίτι μας αλλά μάταια. Είχαν και κάτι ονόματα που δεν τα θυμάσαι για κανένα λόγο ε και χαθήκαμε στα στενά πάλι -.- . Αλλά ευτυχώς ήξεραν οι άνθρωποι εκεί και μας έστειλαν επιτέλους μετά από πολλές ώρες κάτω από τις κατοικίες στην οδό Dyminska ! Και αφού βρήκαμε και πως χτυπάει το κουδούνι :p μας είπε ότι επειδή δεν απάντησα στα mail της !! δεν είχε ετοιμάσει τίποτα οπότε αράξαμε και ένα μισάωρο από κάτω. Άρχισε και να ψιχαλίζει συν τον τρομαχτικό αέρα ήταν λίγο χειμωνιάτικα εκεί πάνω.
Ανεβήκαμε στο τέταρτο με τα πόδια γιατί ασανσέρ δεν υπήρχε και μπήκαμε στο άνδρο μας ! Μικρό ,βολικό ,αλήτικο με δύο καναπέδες που γινότανε κρεβάτια και υπολογιστή και ψυγείο ! Κάτι τέτοιο δηλαδή που θέλουμε να νοικιάσουμε στη Θεσσαλονίκη !!Βολέψαμε τα πράγματα μας και κατεβήκαμε να πάμε για ανεφοδιασμό στο κοντινό super market .Πήραμε τα απαραίτητα και τη πέσαμε στο σπίτι να ξεκουραστούμε επιτέλους από το περπάτημα. Όσο βράδιαζε λοιπόν είπαμε να κατέβουμε κέντρο ξανά με το μετρό να φάμε τίποτα και γενικά να βολτάρουμε όσο πιο πολύ αντέχουμε . Είχαμε πει να πάμε και για ποτό αλλά κλασικά μια ακόμα νυχτερινή ζωή δεν μας είδε ούτε απέξω .Κάτι περίεργο που είδα στο κέντρο ήταν σε ένα μπαλκόνι μια ελληνική σημαία , μια κυπριακή και μια κούκλα σαν αυτές που έχουν στα καταστήματα! Τώρα η κούκλα τι ρόλο βαρούσε δεν ξέρω :p . Για σουβενιράδικο ούτε λόγος καθώς δεν είχαμε δει το παραμικρό και αρχίσαμε να ανησυχούμε. Γυρίσαμε αρκετά και είπαμε να πάρουμε κανένα κεμπάμπ ( τα μάθαμε στη Κροατία και από τότε γίναμε κολητάρια ) και να γυρίσουμε σπίτι για ύπνο. Την επόμενη μέρα ξεκούραστοι και από νωρίς είχαμε πολλά να κάνουμε σε αυτή την όμορφη και οργανωμένη πόλη θα έλεγα ! Έτσι ο Πολωνός Μορφέας μας πήρε αγκαλίτσα :p !

IMG_20150414_114122.jpg

Το σπίτι μας !!


IMG_20150414_114239.jpg

Μια όψη από το μπαλκόνι

Εικόνα0104.jpg

οπαδοί της Legia από τη γειτονιά του Zoliborz

Συνεχίζεται..
 

giannoula

Member
Μηνύματα
1.299
Likes
2.429
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
τελικά δεν είμαι η μοναδική που δεν μπορώ για κανένα λόγο να προφέρω ή να θυμηθώ πολωνικό δρόμο ή γενικώς λέξεις!!!!!
 

Alex Loco

Member
Μηνύματα
338
Likes
1.749
Επόμενο Ταξίδι
🇫🇮
Ταξίδι-Όνειρο
Pamir highway
τελικά δεν είμαι η μοναδική που δεν μπορώ για κανένα λόγο να προφέρω ή να θυμηθώ πολωνικό δρόμο ή γενικώς λέξεις!!!!!

Μόνο τη γειτονιά και την οδό. Τίποτα άλλο !!
 

Alex Loco

Member
Μηνύματα
338
Likes
1.749
Επόμενο Ταξίδι
🇫🇮
Ταξίδι-Όνειρο
Pamir highway
Διάλεξα και γρήγορα το καναπέ για να πάρω το βολικό επειδή έχω θέμα με τη μέση. Ο Λαζ πήρε το στρώμα το καλό το άνετο κι εγώ ένα πράμα που στη μέση σαν το γράμμα v δηλαδή βούλιαζε στη μέση και τιναζόταν στις άκρες με αποτέλεσμα η μέση μου να είναι η μισή στον αέρα και η άλλη βουλιαγμένη ! Εγώ ξύπνησα έτοιμος για νοσηλεία και ο άλλος πουλούσε πνεύμα ότι κοιμήθηκε σαν πουλάκι !!! Φάγαμε τα πρωινά μας και ετοιμαστήκαμε να γυρίσουμε όλη τη Βαρσοβία με πρώτη στάση ένα κοντινό γήπεδο που φαινόταν οι προβολείς όσο διασχίζαμε μια γέφυρα. Είχε γίνει η κλασική μας διαδρομή αυτή η γέφυρα που έπρεπε να διασχίζεις καθώς από κάτω είχε ράγες τρένων . Να και η θέα από εκεί πάνω.

DSC00295.JPG
IMG_20150414_121801.jpg
IMG_20150414_121807.jpg


Έπειτα φτάσαμε σχετικά γρήγορα στο γήπεδο που δεν θα ήταν το μοναδικό που βλέπαμε αυτή τη μέρα. Το Polonii stadion ανήκει στην Polonia Warsaw ιστορική αλλά όχι μεγαλύτερη ομάδα της Βαρσοβίας. Και μόνο από τη σύγκριση των σταδίων κάνει μπαμ . Aφού ξενέρωσα γιατί ήταν κλειστό πήραμε το μετρό να κατέβουμε μια στάση πιο κάτω από το κέντρο και από εκεί να περπατήσουμε αρκετά για να βρούμε το άλλο γήπεδο που θα έβρισκα λογικά το μεγάλο μου στόχο το κασκόλ ! Περπατήσαμε αρκετά βλέποντας τους δρόμους που είναι γεμάτοι με graffitti κυρίως πολιτικού περιεχομένου ( στόχοι και φασιστικές βλακείες) κλασικό φαινόμενο σε τέτοιες χώρες μέχρι να φτάσουμε σε ένα μεγάλο δρόμο και να αναρωτιόμαστε προς τα που πρέπει να πάμε. Εκεί λοιπόν απέναντι από το δρόμο ήταν ένα σαν τσαντίρι που είχε κάτι αρχικά σαν κόμμα θα το έλεγα και είχε το σήμα της Ευρωπαικής ένωσης αλλά και το κομουνιστικό αστέρι αλλά με απαγορευτικό από πάνω δηλαδή προφανώς κάποια οργάνωση η κόμμα όπως είπα έκανε κάποια διαμαρτυρία λογικά γιατί ήταν και άκυρο το σημείο. Πάντως δεν συγκράτησα τα αρχικά. Και εκεί που περάσαμε απέναντι αλλά όχι από τη διάβαση τσουυπ δύο αστυνομικοί από το πουθενά μας κάνουν νόημα . Μας αρχίζουν τα πολωνικά και τους εξηγούμε ότι δεν είμαστε Πολωνοί. Μας κράζουν που περάσαμε το δρόμο στο άκυρο και ο Λαζ τους λέει : In Greece everybody do this :p και μας λέει αα δεν έχει τέτοια εδώ τώρα θα πληρώσετε πρόστιμο. ( αγαπημένη συνήθεια να παίρνουμε πρόστιμα όποιος διαβάζει τις ιστορίες μου ξέρει ) Και εκεί πετάγομαι και κάνω τον αγαθό άσπιλο και αμόλυντο νεαρό που λέει με μελιστάλαχτη αγγλική προφορά Birmingham και φάτσα σαν μωρό που του πήραν το παιχνίδι του ότι είμαστε τουρίστες χαθήκαμε ψάχνουμε σαν τρελοί το στάδιο της Legia και ζητάμε συγνώμη για τη βλακεία μας ! Αμέσως μαλακώνει βλέμμα και μας λέει πως ακριβώς να πάμε ! Τέλος μας λέει δεν πειράζει να μην το επαναλάβουμε άλλη φορά ! Τώρα η έπιασε που έκανα το χαζό η τα αλάνια ήταν οπαδοί της Legia :p !!
Διασχίζαμε λοιπόν ένα πολύ ωραίο δρόμο που αν δεν κάνω λάθος ήταν δίπλα σε κάποιο εθνικό πάρκο η ζωολογικό κήπο. Καταπράσινα όλα καθαρά και ήρεμα.. Πετάχτηκε και ένα σκιουράκι από τα δέντρα και ήρθε μπροστά στα πόδια μας !!

IMG_20150414_133847.jpg



Και φάνηκε το πανέμορφο στάδιο της Legiaw το Polish Army Stadium ( η η ομάδα είναι εθνίκια και γουστάρουν το στρατό η γενικά υπάρχει μια αγάπη περί στρατού στη Πολωνία ) . Εκεί που διασχίζαμε ένα πάρκο για να φτάσουμε στο γήπεδο βλέπουμε δύο τύπισσες και λέω του Λαζ ότι θα μπορούσαν να είναι Ελληνίδες αυτές οι δύο γιατί είχαν ένα πολύ ελληνικό style ντυσίματος , μαλλιών αλλά και χαρακτηριστικών του προσώπου . Και μόλις περνάνε δίπλα μας λέει η μία στην άλλη : πολύ ωραίο πάρκο ρε συ !! :pPP Τι είμαι εγώ ρε παιδί μου . Τα έκοψα από μακρυά τα πατριωτάκια. Φυσικά περάσαμε σαν βλάκες και δεν σκεφτήκαμε να τις μιλήσουμε να πούμε ρε παιδί μου μια κουβέντα έκπληξης που βρεθήκαμε εκεί στο άκυρο Έλληνες. Αφού συνεχίσαμε περιηγηθήκαμε στο πανέμορφο γήπεδο , στη κατάστημα με τα προιόντα της ομάδας που πήρα και το αγαπημένο μου κασκόλ αλλά πικραθήκαμε που δεν μας επέτρεψαν να μπούμε μέσα γιατί λέει μπαίνουν ανά 30 άτομα και κάνουν περιήγηση ( marketing να μη πω τίποτα) θέλανε φράγκα. Πετύχαμε και ένα τσούρμο στρατιωτικών δεν ξέρω τι ρόλο βαρούσαν αλλά ο ένας είχε το χέρι μέσα στο jacket σαν το Ναπολέων !! :p Λίγο παρακάτω αφού επιστρέφαμε προς το κέντρο κάτω από μια γέφυρα υπήρχαν πολύ όμορφα graffitti που βγάλαμε φωτογραφίες. Επιστρέφοντας στο κέντρο να σας λύσω και την απορία του τίτλου μου. Ήρθαν και μου μίλησαν πάνω από 10 άτομα σε όλο το ταξίδι στα Πολωνικά. Με Έλληνα δεν μοιάζω και πολύ ενώ με τους Πολωνούς περισσότερο. Όλη λοιπόν η κοινωνική Πολωνία έκανε διάλογο μαζί μου για το αν έχω λεφτά για να πιουν καμιά μπύρα !! Συνέχεια μα συνέχεια μου ζητούσαν λεφτά άνθρωποι κάθε ηλικίας άντρες γυναίκες και ζευγάρια!! Στο κέντρο λοιπόν μπήκαμε σε ένα εμπορικό για να βρούμε επιτέλους κάποιο σουβενίρ ( μαγνητάκι εγώ και zippo ο Λαζ) γιατί η Πολωνία μας απογοήτευσε στο θέμα των souvenir. Ακόμα και στη χειρότερη χώρα που πήγαμε είχε παντού πάγκους η μαγαζιά γεμάτα αναμνηστικά αλλά οι Πολωνοί τίποτα! Ευτυχώς το εμπορικό μου χαμογέλασε και βρήκα το μαγνητάκι μου αλλά ο Λαζ δεν χάρηκε μαζί μου. Φάγαμε και ψάξαμε στο ίντερνετ για μαγαζιά με αναμνηστικά. Βρήκαμε δύο αλλά είχε απογευματιάσει αρκετά και είχαμε κουραστεί πολύ απ'ο το περπάτημα μέχρι το γήπεδο γι`αυτό είπαμε να γυρίσουμε σπίτι και να ψάχναμε αργότερα . Επιστροφή λοιπόν στο δωμάτιο και ξεκούραση.

Μας είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον μια Τεράστια πολωνική σημαία που φαινόταν σχετικά κοντά με το σπίτι μας. Αποφασίσαμε να κατέβουμε στο κέντρο λοιπόν με τα πόδια !! Ένας τύπος άρχισε να γελάει όταν τον ρωτήσαμε από που πας κέντρο με τα πόδια ! Μας είπε ότι θέλεις η μετρό η λεωφορείο αλλά επιμέναμε και γελούσε xD. Ο δρόμος που μας υπέδειξε μας έβγαλε ακριβώς σε αυτή τη σημαία αλλά και σε ένα εμπορικό που είχε πραγματικά τα πάντα εκτός από zippo. Όταν μπήκαμε ήταν μέρα και όταν βγήκαμε σκοτείνιασε. Ακολουθούσαμε τη πορεία του δρόμου αρκετή ώρα και αφού τα πόδια μας δεν άντεχαν άλλο βρήκαμε μια στάση του μετρό. Όταν κατάλαβα ότι απλά ήταν η προηγούμενη από το σπίτι και εμείς τη κάναμε σε 2 ώρες ενώ με το μετρό είναι λεπτά χάζεψα. Γυρίσαμε όπως όπως σπίτι πήραμε ένα κεμπάμπ και αράξαμε σπίτι βλέποντας ναυαγό στο ίντερνετ! Μια ακόμα κουραστική μέρα τέλειωσε και η νύχτα άπλωσε τα μαύρα της πέπλα πάνω από τη Βαρσοβία...


IMG_20150414_131917.jpg


Σε μια σκάλα που κατέβαινε κάτω από το δρόμο μου άρεσε αρκετά , φαντάζομαι για κάποιο αδικοχαμένο οπαδό .

IMG_20150414_142445.jpg


IMG_20150414_143515.jpg


Τέχνη..

Εικόνα0110.jpg


Από κοντά είναι πραγματικά πολύ ψηλά !

IMG_20150414_134937.jpg


Polish Army Stadium
 
Last edited:

Alex Loco

Member
Μηνύματα
338
Likes
1.749
Επόμενο Ταξίδι
🇫🇮
Ταξίδι-Όνειρο
Pamir highway
Γύρω στις 12 το επόμενο πρωί ήρθε η ιδιοκτήτρια του σπιτιού τις δώσαμε τα κλειδιά και φύγαμε. Αυτή τη φορά θα πηγαίναμε κέντρο με τα πόδια χωρίς να πάρουμε μετρό. Έτσι λοιπόν μετά από καμιά ώρα και κάτι φάνηκε το κέντρο. Οι στόχοι ήταν σήμερα να βρούμε επιτέλους ένα zippo σε ένα και μοναδικό μαγαζί που είχα βρει στο ίντερνετ , και να πιούμε κανά καφεδάκι μήπως σκοτώσουμε ώρες γιατί μέχρι τις δέκα το βράδυ που θα ερχότανε το λεωφορείο ήμασταν υποχρεωμένοι να περιπλανηθούμε στη Βαρσοβία. έτσι λοιπόν αφού φάγαμε κάτι κρουασανάκια από κάτι Πολωνέζες που μας σχολίαζαν στη γλώσσα τους και γελούσαν ( δεν ξέρω τι είδους σχόλια έκαναν) βρήκαμε την οδό του μαγαζιού με τα σουβενίρ. Ο Λαζ έπαιζε τα ρέστα του. Εγώ ήμουν πιο άνετος αφού βρήκα και το τελευταίο μου στόχο ένα λούτρινο σκυλάκι από ένα παιχνιδάδικο για τη Φένια ! Ο Λαζ πάλι απαγοητέυτηκε αφού το μόνο που μπορούσε να πάρει από εκεί ήταν καμιά παραδοσιακή φούστα για τη γιαγιά του !! Αποδέχτηκε την ήτα του όπως είχε κάνει και στο Μαυροβούνιο . Το έχω πάθει κι εγώ με τα κασκόλ στην Ιρλανδία και τη Σλοβενία αλλά τα βρήκα στο ίντερνετ . Ο Λαζ που να βρει. Πήγαμε να πιούμε ένα καφέ να αράξουμε κανέναν τετράωρο αλλά τελικά κάτσαμε το πολύ μία ώρα καθώς ήρθαν δίπλα μας δύο άραβες και μιλούσαν σαν 10 άτομα. Και η ειρωνεία ήταν ότι όσο περνούσε η ώρα έρχονταν και από ένας και γίναμε 7-8 άτομα. Μιλάνε και λίγο κάπως κι έτσι τη κοπανήσαμε.

IMG_20150415_155544.jpg


Είχε γίνει μεσημέρι και φυσικά τι άλλο θα κάναμε ? Αντί να φάμε κανά τοπικό φαϊ εμείς σκοτώσαμε 3 ώρες να τρώμε burgers -.- . (είπαμε απολογισμό 20 burgers kai 6 kebab μαζί με το Λαζ ) . Έτσι και στην επόμενη μου χώρα δεν φάω τοπική κουζίνα παρακαλώ να διαγραφεί το προφίλ μου !!!!

Είχαμε λοιπόν , 3 ώρες ακόμα. Και κάναμε το καλύτερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε. Όχι δεν πήγαμε σε μουσεία αλλά κάτσαμε σε ένα πάρκο και έπινε ο Λαζ μπύρες ενώ εγώ τον δούλευα γιατί ερχότανε μια τύπισσα κάθε λίγο και ζητούσε αναπτήρα ! Φυσικά φρόντισε να πιει 8 μπύρες και να καπνίσει καμιά δέκα τσιγάρα. ( η κοιλιοδουλία μας ώρες ώρες) και επιτέλους έφτασε η ώρα να πάμε στη στάση . Άφησα το Λαζ εκεί και πήγα να πάρω ένα χυμό. Επειδή το παίζω έξυπνος έκοψα δρόμο από ένα διάδρομο που δεν πήγαινε κανένας κάτω στο μετρό. Και φυσικά όπως ανεβαίνω κάτι σκάλες βλέπω ένα μεθυσμένο άστεγο και με κοιτάει. Λέω : όχι ρε π....η μου. Περνάω με τη μπουνιά μου σφιγμένη γιατί ποτέ δεν ξέρεις και φυσικά μου λέει κάτι στα πολωνικά. Του λέω english !! συνεχίζει .. μετά με κοιτάει γελάει μου λέει πάλι κάτι και μου γυρνάει τη πλάτη . Δεν βαριέσαι . Γυρνάω στο λαζ μετά από είκοσι λεπτά και μου λέει ότι έπρεπε να είναι ήδη εκεί ένα λεωφορείο. Τελικά αντί για τις δέκα είχε πάει 11 μιση και τίποτα!! Φυσικά κάναμε ήδη σχέδια για το που θα κοιμηθούμε και πως θα πάμε αεροδρόμιο κράζοντας τον άστεγο που μας είχε πάρει τη καλύτερη θέση !! :p Έρχεται μια κυρία μας αρχίζει το αγγλικό και ξαφνικά σταματάει και λέει . Παιδιά Έλληνες είστε ?? έκοψε φάτσες . Λέμε ευτυχώς δεν θα κοιμηθούμε με τον άστεγο το ντίρλα ! Μας διαφώτισε ότι είχαν κλείσει ένα εισιτήριο για τις 12 παρά οπότε είχε σίγουρα λεωφορείο που μόλις έφθανε. Κι εκεί που ηρεμήσαμε μας λέει ο οδηγός ότι πρέπει να κλείνεις από πριν σε αυτή την εταιρία και δεν ήταν μαζί του το παιδί που τυπώνει εισιτήρια γιαυτό δεν μπορούσαμε να πάμε μαζί .!!!! ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΆΝΘΡΩΠΕ !!!!
Μόνο που δεν κλάψαμε του δώσαμε και παραπάνω χαρτζιλίκι για τη πάρτη του και τελικά δόξα το Θεό μας πήρε !! Εντάξει τέτοιο άγχος ούτε όταν έκανα κατοστάρι στις 3 το πρωί παγωμένος και κοιμισμένος για να μην χάσουμε το λεωφορείο ! Η διαδρομή ήταν ήρεμη και ωραία. Υπέροχη πινελιά το στάδιο της εθνικής Πολωνίας ένα γήπεδο που κακώς δεν πήγαμε. Είναι χτισμένο δίπλα στον ποταμό Βιστούλα και το βράδυ είναι φωταγωγημένο στα χρώματα της σημαίας της Πολωνίας. Εντυπωσιακό ! Φιλοξένησε αγώνες του euro 2012 και επίσης εκεί θα γίνει ο φετινός τελικός του Europa League.
Stadion-Narodowy.jpg

Narodowy stadium

Φτάνοντας στο αεροδρόμιο του Modlin το μόνο που ήθελα ήταν να κοιμηθώ . Έστρωσα γρήγορα το sleeping bag και χώθηκα μέσα αγκαλιά με το σκύλο της Φένιας. Ο Λαζ πάλι μου είπε ότι ακόμα δεν νύσταξε. Εκεί έσβησαν και τα φώτα μέχρι που πετάχτηκα από ένα θόρυβο άκυρο . Είχα κατά στραβώσει !! Βλέπω το Λαζ πάνω στη σκάλα να ακούει μουσική από το κινητό και να τραγουδάει.. Λέω αα είναι χαζό το παιδί !! Γύρισα πλευρό και ξανά κοιμήθηκα. Τελικά ξύπνησα χωρίς ξυπνητήρι με το Λαζ να κοιμάται δίπλα μου πάνω στο sleepin bag και όχι μέσα , με τα χέρια στο στήθος. Πέθανε ?? :p Τον σκουντάω και κουνιέται. Μια χαρά !! Μαζέψαμε , πλυθήκαμε κάναμε διατάσεις γιατί εμένα το πλευρό μου είχε πάει στη φτέρνα και κάναμε όλες τις διαδικασίες μέχρι που μπήκαμε στο αεροπλάνο. Είχαμε στη πτήση και εκείνη τη τύπισσα που έκανε την εκπομπή Κυριακή στο χωρίο !! Αφού ο άλλος κοιμήθηκε όλη τη πτήση εγώ μαρτύρησα γιατί επειδή είμαι και παλικάρι 1.90 δεν πολύ χωράω στις στενές θέσεις της Ryan air . Φτάσαμε επιτέλους φάγαμε και Τον είπα σου λέγανε ότι έχεις πληρωμένα τα πάντα για Πράγα έφευγες τώρα ? Μου λέει θα κοιμηθώ πρώτα μέχρι το βράδυ και μετά έφευγα άνετα !! Με εξέπληξε. Τον έχω κάνει αυτόν traveller το μικρόβιο ποτίστηκε !! Οπότε να περιμένετε άμεσα κάποια παρακμιακή ταξιδάρα ;)

TΕΛΟΣ !! :)
 

mariath

Member
Μηνύματα
2.219
Likes
5.729
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Κι εκεί που περπατάω έρχεται μια προς τα πάνω μου και μου λέει με χαμόγελο στα αγγλικά : εσείς δεν είστε ο στιχουργός ??? Μένω λίγο μ....ς και λέω - εεε no !! Μου ζητάει συγνώμη και φεύγει. Λίγο παρακάτω με κοιτάει ένας μετά κοιτάει αλλού και με ξανακοιτάει λες και με γνώρισε και με χαιρετάει . Ε το συνήθισα και χαιρετάω κι εγώ με άνεση και χαμόγελο μπαίνοντας στο πετσί του ρόλου !!!
Επιστρέφοντας στο κέντρο να σας λύσω και την απορία του τίτλου μου. Ήρθαν και μου μίλησαν πάνω από 10 άτομα σε όλο το ταξίδι στα Πολωνικά. Με Έλληνα δεν μοιάζω και πολύ ενώ με τους Πολωνούς περισσότερο. Όλη λοιπόν η κοινωνική Πολωνία έκανε διάλογο μαζί μου για το αν έχω λεφτά για να πιουν καμιά μπύρα !! Συνέχεια μα συνέχεια μου ζητούσαν λεφτά άνθρωποι κάθε ηλικίας άντρες γυναίκες και ζευγάρια!!
Στην Ιρλανδία ιρλανδός στιχουργός, στην πολωνία πολωνός, τι θα γίνει με σένα, παντού γνωριμίες έχεις;
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.180
Μηνύματα
883.097
Μέλη
38.891
Νεότερο μέλος
CrisPan

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom