Μαθητές λυκείου της Άρτας θύματα απάτης στην Ελβετία

paefstra

Member
Μηνύματα
13.013
Likes
40.963
Ενώ το CERN είναι ευκολάκι για παιδιά?(αστείο). Ας εξηγήσω τα αυτονόητα: μέσα από το συγκεκριμένο συμβάν έρχεται στην επιφάνεια για μια ακόμη φορά, η ερασιτεχνική λειτουργία πολλών γραφείων ταξιδίων, άρα ενισχύεται η άποψη καλύτερα να οργανώνουμε ταξίδια μόνοι μας και όχι μέσω γραφείων και με γκρουπ, οι ενήλικες το τονίζω...
Και τα παππούδια που δεν ξέρουν ξένες γλώσσες έχουν ψυχή...(στα 70 τους Μόσχα- Αγ. Πετρούπολη τα αείμνηστα δικά μου. Πού να τα στέλναμε χωρίς ταξιδιωτικό γραφείο; :haha:) .
 

taver

Member
Μηνύματα
12.486
Likes
28.952
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Ενώ το CERN είναι ευκολάκι για παιδιά?(αστείο). Ας εξηγήσω τα αυτονόητα: μέσα από το συγκεκριμένο συμβάν έρχεται στην επιφάνεια για μια ακόμη φορά, η ερασιτεχνική λειτουργία πολλών γραφείων ταξιδίων, άρα ενισχύεται η άποψη καλύτερα να οργανώνουμε ταξίδια μόνοι μας και όχι μέσω γραφείων και με γκρουπ, οι ενήλικες το τονίζω...κάνετε μια παρατήρηση όμοια με μια σαν "ο ήλιος βγαίνει από την ανατολή", υποβιβάζει και τη δική μου και τη δική σας νοημοσύνη.
Μάλιστα. Επειδή κάποια γραφεία δε λειτουργούν όπως θα έπρεπε, δεν πρέπει να χρησιμοποιήσει κανένας ποτέ υπηρεσίες από κανένα ταξιδιωτικό γραφείο. Δεν είναι λογικότερο να ελέγχουμε με ποιούς συνεργαζόμαστε και τι συμβάσεις υπογράφουμε; Α, ναι ξέχασα, "να το κάνει το κράτος" (γιατί εμείς δε φταίμε ποτέ, πάντα κάποιος άλλος πρέπει να φταίει).

Υ.Γ. Τα παραπάνω τα γράφω χωρίς να έχω χρησιμοποιήσει ποτέ υπηρεσίες Ελληνικού γραφείου ταξιδίων, και δε σκοπεύω να το κάνω στο ορατό μέλλον, για τον εαυτό μου.
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.661
Likes
50.498
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Καλά, τα περί "διαγωνισμού" στις σχολικές εκδρομές είναι στη σφαίρα της φαντασίας, ξέρουμε πολύ καλά πώς γίνεται η επιλογή πρακτορείου και "προσφοράς" στις περισσότερες περιπτώσεις... Να θυμίσω το βίντεο προ ολίγων ετών όπου σε πασίγνωστο πρακτορείο της Αθήνας οι υπεύθυνοι προσέφεραν μίζα στα μέλη του δεκαπενταμελούς, τα οποία διαμαρτύρονταν διότι άλλο πρακτορείο τους προσέφερε μεγαλύτερη. Στο δικό μου το σχολείο μια χρονιά πριν τη δική μας πενταήμερη, κάποιοι διαμαρτυρήθηκαν για το κόσστος και δέχθηκαν "επίσκεψη" από κάτι γυμνασμένα αγόρια...
 
Μηνύματα
257
Likes
685
Επόμενο Ταξίδι
Πράγα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
κανένας ποτέ υπηρεσίες από κανένα ταξιδιωτικό γραφείο
Που έγραψα "κανένας ποτέ"?Διαβάστε πιο προσεκτικά, δυνητικά καλύτερα έγραψα απευθυνόμενος, σας το υπενθυμίζω, σε ταξιδιωτικό φόρουμ με πολλούς έμπειρους ταξιδιώτες.Οι συμβάσεις? 4-5 σελίδες με ψιλά (και δυσνόητα) γράμματα, ας βοηθήσει λίγο και η πολιτεία όσους δεν έχουν τις ικανότητες του "Σέρλοκ Χολμς" (ή τις δικές σας) με ικανούς και υγιείς ελεγκτικούς μηχανισμούς.

Και τα παππούδια που δεν ξέρουν ξένες γλώσσες έχουν ψυχή...(στα 70 τους Μόσχα- Αγ. Πετρούπολη τα αείμνηστα δικά μου. Πού να τα στέλναμε χωρίς ταξιδιωτικό γραφείο; :haha:) .
Εάν και εφόσον έχω την τιμή να μιλήσω για ταξίδια σε ΚΑΠΗ ή γηροκομείο με υπερήλικες ή σχολείο, φροντιστήριο, νηπιαγωγείο...θα προτείνω ταξιδιωτικό γραφείο...ελπίζω να μην είστε μεγάλο σόι και να σε κάλυψα.
 
Last edited by a moderator:

sezar7

Member
Μηνύματα
748
Likes
606
Νέα προβλήματα με σχολικές εκδρομές - Ταξιδιωτικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη αδυνατεί να οργανώσει το ταξίδι
HuffPost Greece | Newsroom

  • Δημοσιεύθηκε: 30/04/2015 3:26 μ.μ. EEST Ενημερώθηκε: 30/04/2015 3:26 μ.μ. EEST


    Στον «αέρα» βρίσκεται η σχολική εκδρομή δύο δημοτικών σχολείων στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης, λόγω αδυναμίας ταξιδιωτικού γραφείου να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του. Ταυτόχρονα, αναστάτωση επικρατεί και σε άλλα δύο σχολεία της Θεσσαλονίκης, που έχουν υπογράψει σύμβαση με το ίδιο πρακτορείο και έχουν ήδη δώσει τις προκαταβολές.

    Σύμφωνα με τον διευθυντή του 1ου δημοτικού σχολείου Ασβεστοχωρίου, Νίκο Βουδρισλή, το σχολείο τους, μαζί με το 2ο δημοτικό σχολείο Ασβεστοχωρίου, έκλεισαν συμφωνία για την τριήμερη εκδρομή της ΣΤ' τάξης για την Αθήνα και έδωσαν στο πρακτορείο περίπου 9.700 ευρώ, ενώ το συνολικό ποσό ξεπερνούσε τα 14.000 ευρώ.

    «Πρόσφατα μάθαμε ότι ένα σχολείο που έκλεισε εκδρομή στο εξωτερικό με το ίδιο πρακτορείο αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα και οι μαθητές έμειναν μετέωροι. Σε επικοινωνία που είχαμε εμείς με το ταξιδιωτικό γραφείο λάβαμε, πριν από δύο μέρες, μια επιστολή που δεν εξηγεί, αν θα πάρουν οι γονείς πίσω τα χρήματά τους παρά μόνο ότι δεν θα γίνει η εκδρομή», ανέφερε ο διευθυντής.

    «Συγκεκριμένα, η επιστολή έγραφε: “δεν είναι δυνατή η πραγματοποίηση της εκδρομής της 22ας Μαΐου, λόγω της αναπόφευκτης διακοπής των εργασιών του τουριστικού γραφείου μας, έπειτα από τα δυσφημιστικά σε βάρος μας δημοσιεύματα του τύπου”», υπογράμμισε ο κύριος Βουδρισλής.

    «Αυτήν τη στιγμή δεν ξέρουμε τι να κάνουμε και υπάρχει μεγάλη ανησυχία στους γονείς και τους μαθητές», συμπλήρωσε.

    Το θέμα απασχολεί και τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης καθώς τα τέσσερα σχολεία που έχουν το πρόβλημα ανήκουν σε αυτήν.

    Πάντως, στη διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης δυτικής Θεσσαλονίκης δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής κάποια καταγγελία.
    Η εκδρομή του 1ου και 2ου δημοτικού σχολείου Ασβεστοχωρίου είχε προγραμματιστεί με σκοπό να επισκεφτούν 106 μαθητές και συνοδοί το ελληνικό κοινοβούλιο και περιελάμβανε δύο διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.
    http://www.huffingtonpost.gr/2015/0...thessaloniki_n_7179510.html?utm_hp_ref=greece
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.182
Μηνύματα
883.209
Μέλη
38.891
Νεότερο μέλος
CrisPan

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom