Ιταλία Ταξιδι στην Ιταλια

coco

Member
Μηνύματα
1.301
Likes
2.283
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Η γνωμη μου να διανυκτερευσετε στην πολη του Κομο και να πηγαινετε στα παραλιμνια χωρια για επισκεψη..πηγα Ιουνη και η κινηση το βραδυ περιοριζεται.Η πολη του Κομο δεν εχει κατι σπεσιαλ,αλλα πιο οικονομικα ξενοδοχεια και περισσοτερες επιλογες για φαγητο .
Η μια νυχτα ΜΟΝΟ που περασα στην Βερονα ηταν το λαθος του ταξιδιου.Ειναι στα υπ οψιν για του χρονου,υπεροχη πολη!
 

jimp

Member
Μηνύματα
5.020
Likes
6.401
http://www.pisa-airport.com/downloads/orari_2013-2014_lucca.pdf

Εχω το παραπάνω πρόγραμμα λεωφορείων από Lucca για Πίζα(αεροδρόμιο). Θα μου πει τώρα κάποιος 2013/14 γράφει δεν βλέπεις; Ωραία βλέπω απλά δεν μπορώ να βρω κάποιο για το 2015.
Αλλά αυτό δεν είναι το ''πρόβλημα'', μιας που κάτω από τις ημέρες που λειτουργεί η γραμμή έχει ένα $ και ένα #, όπου το πρώτο όταν λειτουργούν τα σχολεία και το δευτερο όταν υπάρχουν σχολικές διακοπές. Οπότε να υποθέσω πως εγώ που θέλω να κάνω τη διαδρομή Ιούλιο μήνα κοιτάω αυτό #; Ή εννοεί γενικά τις αργίες, οπότε επειδή είναι ημέρα παρασκευή κοιτάω το $;
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.363
Likes
9.288
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 1 δ/ν Βερόνα, 2 δ/ν σε παραλίμνιο χωριό της λίμνης Κόμο και 1 δ/ν στο Μπέργκαμο. Πέρα απ' τη γραφικότητα αυτό που με ενδιαφέρει είναι η ευκολία πρόσβασης και σε άλλα μέρη ενδιαφέροντος πέριξ της λίμνης (θα έχουμε βέβαια αυτοκίνητο αλλά θα κινηθούμε και με φέρυ πχ. για τη Βαρένα), αλλά και να έχει μια σχετική ζωή το μέρος που θα διανυκτερεύσουμε (μην είναι και τελείως νέκρα απ' τα απόγευμα και μετά ;)).
Νομιζω η δυτικη πλευρα ειναι αξεπεραστη. Θα εμενα Κομο για χαμηλο κοστος (40-50 4στερο εκτος κεντρου) και ζωη. Λιγα μερη εχουν ζωη. Μετα το Como, Cernobbio τα Lenno, Tramezzo, Lezzeno (grotta dei bulberi...). Αξιζει απο Menaggio φερυ ως Bellaggio με το ΙΧ κι απο κει νοτια. Βαρεννα με φερυ.

η κινηση το βραδυ την εποχη που θα πας.
Ποτε θα παει? Τελος μαρτη δεν ειναι κ χειμωνας...
 

elmina

Member
Μηνύματα
11
Likes
1
Κ εγώ ετοιμάζω ταξίδι τέλη Μάρτη στο Μιλάνο για 3 βράδια. Μόνο τα αεροπορικά είναι κλεισμένα. Θέλω να επισκεφτώ τις λίμνες Κόμο κ Λουγκάνο αλλά δεν ξέρω αν η εποχή είναι κατάλληλη για αυτές κ αν αξίζει η διανυκτέρευση εκεί ή απλά διανυκτέρευση στο Μιλάνο ως βάση κ ημερήσια εκδρομή σ αυτές. Τα φώτα σας..
 

pink cloud

Member
Μηνύματα
71
Likes
13
Γεια σας!! Ειμαι καινουριο μελος στην παρεα σας, οποτε ζητω προκαταβολικα συγνωμη για την ασχετοσυνη μου!! Σας διαβαζω καιρο κ ταξιδευω νοερα μαζι σας, αλλα ηρθε η ωρα να ζητησω κ γω με τη σειρα μου τα φωτα σας κ τη βοηθεια σας!!
Το θεμα εχει ως εξης.. πριν κατι μερες πεταχτηκε η ιδεα για ενα 7ημερο στους γειτονες μας, για τους οποιους κ τρεφω ιδιαιτερα αισθηματα!! Λεμε για τις 20 ιουλιου περιπου, παρεα 3-4 ατομων!
Μη με μαλωσετε.... κ διαβασα κ εψαξα αρκετα, απο την ωρα που μου τρυπωσε η ιδεα!!!!
Και κατεληξα στο εξης: προτιμω την βορεια ιταλια. Συγκεκριμενα, μου πηρε τα μυαλα η λιμνη como, ερωτευτηκα τις cinque terre κ θα μου αρεσε να παω Τοσκανη κ Verona.

Και τωρα ειναι η δυσκολη ωρα των ερωτησεων...
1) εχουν καμια βαση οι σκεψεις μου ή να αρχισω να κοβω? Δε θα το 'θελα, να σας πω!
2) επειδη τωρα ψαχνομαι, θα μου χρειαζοντουσαν προτασεις κ για αλλα ομορφα μερη! Δε θελω να ανακαλυψω γυρνοντας,για αλλη μια φορα, πως 1 ωρα μακρυα υπηρχε ενας μικρος παραδεισος, που δεν ειδα!
3) κ βασικοτερο!! προτεινετε αυτοκινητο μεσω ανκονας, ή καλυτερα αεροπορικως κ μετα νοικιασμα απο κει??

Ψαχνω κ διαβαζω εννοειται, αλλα οι γνωμες κ οι προτασεις ολων ειναι καλοδεχουμενες οσο δε παει!!
Ευχαριστω ιδιαιτερα οποιον θα εχει την ορεξη να με βοηθησει!!
 

jimp

Member
Μηνύματα
5.020
Likes
6.401
Έχουν βάση οι ιδέες σου αλλά κάτι θα πρέπει να κόψεις. Ας πούμε μπορείς να συνδυάσεις Πίζα-Σιένα-Σαν Τζιμινιάνο-Φλωρεντία-Λούκα-Πίζα ή λίμνη Como και την ευρύτερη περιοχή ή Πίζα-Φλωρεντία-Λούκα-5terre κάπως έτσι τέλος πάντων.

Αεροπορικό και από εκεί αυτοκίνητο.
 
Μηνύματα
257
Likes
685
Επόμενο Ταξίδι
Πράγα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Και κατεληξα στο εξης: προτιμω την βορεια ιταλια. Συγκεκριμενα, μου πηρε τα μυαλα η λιμνη como, ερωτευτηκα τις cinque terre κ θα μου αρεσε να παω Τοσκανη κ Verona.
Αφού περιπλανηθείς σε ξεμυαλίστρες και ερωτεύσιμες λίμνες, πόλεις και χωριά, εγώ σου προτείνω να προσθέσεις στο πρόγραμμά σου και μια (μη σου πω και δυο) διανυκτέρευση στο κοσμοπολίτικο και πανέμορφο Μιλάνο - αξίζει!
 

pink cloud

Member
Μηνύματα
71
Likes
13
Λουκα κ Σαν Τζιμινιανο θα τα κοιταξω γιατι ουτε που τα πηρε το ματι μου!
Νομιζω οτι αν παω (σταυρωνω τα δαχτυλα, να πιασει η ευχη), θα αφησω το μυαλο μου εκει!! Μη με παρεις με τις πετρες φιλε Around the world :D,νομιζα πως το Μιλανο ειναι κυριως για ψωνια κλπ, Μου εδωσες μια αφορμη να το ψαξω καλυτερα!

Μηπως γνωριζετε κ μια ενδεικτικη τιμη, για το ποσο θα παει η λυπητερη? 7 μερουλες με αυτοκινητο θελω ας πουμε πανω aπο 700€ ? Γιατι αν ναι, εχει να πεσει κουρεμαααα..
 

jimp

Member
Μηνύματα
5.020
Likes
6.401
Μπορείς και να μη νοικιάσεις αυτοκίνητο και να μετακινηθείς σε αυτές τις πόλεις με τα μέσα μεταφοράς, έχουν συχνά δρομολόγια και με καλές τιμές, και λεωφορεία και τρένα.
 

pink cloud

Member
Μηνύματα
71
Likes
13
Επειδη θα ειμαστε 3-4 φανταζομαι οτι το νοικιασμα θα παει το ιδιο με το να παιρναμε μεσα! οχι? δεν εχω ιδεα! Βασικα το θελουμε κ για να μη πηγαινουμε οπου μας πηγαινουν..αλλα να το ψαχναμε:rolleyes: κ ιδιως για como, cinque terre κλπ.

Οτι αφορα τα λεφτα τωρα... χμμμ.. τα γνωστα.. βενζινες για 5 μερες, οχι κ τις 7.. νοικιασμα...ξενοδοχειο.. 1 φαγακι της προκοπης κ 1 για συντηρηση.. αεροπορικα.. κ οτι extra προκυψει, φανταζομαι, ε???!
 

coco

Member
Μηνύματα
1.301
Likes
2.283
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Ολα αυτα με 100 την ημερα?Ειναι εξαιρετικα αισιοδοξο..
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.182
Μηνύματα
883.175
Μέλη
38.891
Νεότερο μέλος
CrisPan

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom