Ιταλία Ταξιδι στην Ιταλια

Μηνύματα
257
Likes
685
Επόμενο Ταξίδι
Πράγα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
νομιζα πως το Μιλανο ειναι κυριως για ψωνια
Ελπίζω να εννοείς για αγορές και όχι γενικώς για ψώνια:haha: ...το Μιλάνο δεν έχει καμία σχέση με πόλεις όπως η Φλωρεντία, Σιένα, Λούκα κλπ ή με την ωραία περιοχή της λίμνης Κόμο και ακριβώς γι' αυτό στο προτείνω, για την αντίθεση. Έχει ένα άψογο αρχιτεκτονικά ιστορικό κέντρο με τον μεγαλειώδη Ντουόμο να δεσπόζει ( η πρώτη ματιά σ' αυτή την γοτθικού ρυθμού εκκλησία δεν ξεχνιέται εύκολα), όλους τους διάσημους οίκους μόδας αλλά και μεγάλες ευκαιρίες σε επώνυμα ρούχα ( σε περιόδους εκπτώσεων ή προσφορών), διάσημα φινετσάτα καφέ, πανέμορφες και κομψότατες ιταλίδες αλλά και νεαρούς που επιδεικνύουν την καινούρια φεράρι τους...γενικά στο κέντρο μπορείς να κάνεις αυτό που θέλεις αρκεί να το κάνεις με στυλ...αυτά περιληπτικά, σίγουρα θα βρεις κι άλλα πολλά αν το ψάξεις.
 

pink cloud

Member
Μηνύματα
71
Likes
13
Χαχαχα :haha:
Νομιζω εχει κ απ' τα 2.. η χαρα του ψωνιου γενικα!! Με εψησες ηδη..εστω κ για μια βολτα κ 1 espressακι! Καπου θα το βαλουμε!!
Τωρα μου μπηκε η ιδεα κ για ρωμη, αλλα μαλλον οπως μπηκε ετσι θα βγει! χαχα :rolleyes: Ο ενθουσιασμος της πρωταρας!! Οσο κοιταω τοσο θελω κι αλλα! Στο τελος θα παρω τα..πραγματα μου :icon_redface:, θα παω Φλορεντια μονο, κ θα λεω κ ευχαριστω! Εστω... μια χαρα ειναι κ αυτο
 

pink cloud

Member
Μηνύματα
71
Likes
13
Λοιπον, λοιπον... τα πραγματα αλλαξαν:oops:! Οι μερες εγιναν 5, κ τα μερη ειναι τα εξης ισως: Φλωρεντια 2 βραδυα- Ρωμη 1- Cinque Terre 1! Πως ειναι αυτο? Πιο λογικο? Υπαρχει καποια ωραια αντιπροταση για την Ρωμη η γενικα? θα πεταξουμε απο κει! Παιδιαααα..μιληστε..τωρα που γυρναει!!
Ευχαριστω!!:icon_redface:
 

pink cloud

Member
Μηνύματα
71
Likes
13
oops.. μα γιατι? θες να μου πεις αν εχεις ορεξη τα αρνητικα του σχεδιου? γιατι το βρηκα καλο πλανο!! που να βλεπες το προηγουμενο....:haha:
Σκεφτηκα σαν βαση τη φλωρεντια γιατι μου αρεσε πιο καλα απο φωτο, κ εχει διπλα κ τη σιενα κλπ.. Τι λες?
 

emouli

Member
Μηνύματα
1.239
Likes
3.531
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Ξέχνα τη Ρώμη! Βάλε 2 δ/ν Φλωρεντία, 1 δ/ν σε κάποιο χωριό της Τοσκάνης και 2 δ/ν σε Cinque Terre. Ή αλλιώς 2 δ/ν Νάπολη και 3 δ/ν σε κάποιο χωριό της Κοστιέρα Αμαλφιτάνα και θα είστε σούπερ!
 

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.546
Likes
8.035
Ροζ συννεφακι,εχεις 4 διανυκτερευσεις,που το κανει δυσκολο,να δεις πολλα μερη...τη Φλωρεντια την θελεις γιατι ειδες ωραιες φωτογραφιες...τη Ρωμη,γιατι σχεδον την αποκλειεις;δεν σου αρεσαν οι φωτογραφιες;
Εγω,προσωπικα,για πρωτο ταξιδι και εφοσον πας Ρωμη,θα διεθετα τις μερες,οπως λεει ο greg thess.....η,αν δεν εισαι των μουσειων,θα πηγαινα 2 Ρωμη,2 Φλωρεντια(αφου σε ενθουσιασε τοσο)
 

filippia

Member
Μηνύματα
356
Likes
372
Επόμενο Ταξίδι
Μπρατισλάβα-Βιέννη-Τσεχία
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Δίκιο έχουν οι τα παιδιά, 5 μέρες για Ρώμη, Φλωρεντία και 5 Τέρρε είναι απλά ακατόρθωτο. Μην παρασύρεσε να τα δεις όλα, θα ξαναπάς. Κι εφόσον είναι πρώτη φορά θα έχεις πολλά πράγματα να δεις. Αποφασίστε τι θέλετε, πόλη και μουσεία (Ρώμη), ή πόλη και εξοχή (Φλωρεντία-Τοσκάνη) ή θάλασσα 5 Τέρρε. Σκέψου ότι θα πάτε καλοκαίρι με ό,τι αυτό συνεπάγεται ως προς τις τιμές και τον τουρισμό.
Εμείς πριν 3 χρόνια πήγαμε 7 μέρες Φλωρεντία, έξοχή Τοσκάνης (όχι παντού εννοείται) και 5 Τέρρε, νοικιάσαμε αυτοκίνητο και μας βγήκε 2000 ευρώ για 2 άτομα όλα μέσα. Και τα ψώνια. Αλλά πήγαμε Οκτώβριο. Τα ξενοδοχεία στο 5 Τέρρε καλοκαίρι θα είναι πανάκριβα. Οπότε πρέπει πρώτα να κάνετε ένα πλάνο σταθερό και μετά να δείτε τί μπορέιτε να βάλετε μέσα. Π.χ. από Φλωρεντία έχει αρκετές πόλεις κοντά που αξίζει να δείτε (Λούκα, Σαν Τζιμινιάνο, χωριά Κιάντι). Αν πάτε και Ρώμη σκέψου και την απόσταση που θα πρέπει να καλύψετε. Δε θα ξυπνάτε τα χαράματα για να καλύπτετε τα χιλιόμετρα.
Ελπίζω να βοηθήσαμε λίγο, μη νομίζεις ότι σε μαλώνουμε και μην απογοητεύεσαι. Το θέμα είναι να περάσετε καλά χωρίς να "σκοτωθείτε" στο τρέξιμο. Έχει τόσα πολλά ωραία μέρη που ούτε σε 10 ταξίδια δεν εξαντλούνται.
 

pink cloud

Member
Μηνύματα
71
Likes
13
Εχετε ολοι πολυ δικιο ρε παιδια!! Με κατακλυζει ο ενθουσιασμος κ η αναγκη να τα δω ΟΛΑ! ΟΛΑ!! :clap: Ειμαι τοσο στερημενη απο τα ταξιδια που τοσο αγαπω... που καταλαβαινετε..
Το αυτοκινητο το ξεχναμε! Παει. Οσο για μουσεια.. δεν ειμαι αυτος ο ανθρωπος.. προτιμω να εξερευνω σοκακια..παραλιες, γκρεμνους..δαση..καταλαβαινετε τι εννοω!
Τη ρωμη την αναφερω επειδη εκει βρηκα φτηνα εισιτηρια! Οχι βεβαια οτι δε θελω να την δω.. αλλα να.. πιστευω οτι Φλωρεντια ειναι πιο ομορφα, απο φωτο του αγαπητου φιλου google!
Εχει τοσα ομορφα μερη.. που με τοσο ψαξιμο εχει γινει πουρες ο εγκεφαλος μου..
Σας ευχαριστω ειλικρινα ΟΛΟΥΣ!!

Εμείς πριν 3 χρόνια πήγαμε 7 μέρες Φλωρεντία, έξοχή Τοσκάνης (όχι παντού εννοείται) και 5 Τέρρε, νοικιάσαμε αυτοκίνητο και μας βγήκε 2000 ευρώ για 2 άτομα όλα μέσα
Ξεχασα να αναφερω οτι επαθα 3 απανωτα εγκεφαλικα κ 1 καρδιακο... ευτυχως τα ξεπερασα.. αλλα παραμιλαω ακομα.. " Οχι..Οχι..Οχι.."
 
Last edited by a moderator:

greg_thess

Member
Μηνύματα
993
Likes
547
Φλωρεντία είναι μεν όμορφα αλλά πως να στο πω..για να σου αρέσει ακόμα περισσότερο πρέπει να έχεις μια λατρεία ή ένα ενδιαφέρον για την τέχνη,για την αρχιτεκτονική,για την ιστορία,κλπ.Να επισκεφθείς τη γκαλερί Accademia,την Uffizi,κλπ..Αλλιώς μπορεί να σ'απογοητεύσει σαν.Άποψη μου.
Δεν τρελάθηκα,δεν λέω ωραία πόλη αλλά δεν μου φάνηκε να έχει κάτι το συγκλονιστικό.
 

Borealis

Member
Μηνύματα
3.817
Likes
7.700
Άιντε να βάλουμε όλοι ένα χεράκι να σε πείσουμε, κούκλα είναι η Φλωρεντία αλλά η Ρώμη είναι η αρχή των πάντων, μη μπεις σε μουσεία αφού δεν σου αρέσουν κάνε τις βόλτες σου και τις ρομαντσάδες σου, πήγαινε καμιά εκδρομή κοντινή θάλασσα ή βουνό και να δεις πως όποτε με το καλό πας Φλωρεντία θα νοσταλγείς την Ρώμη.
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.168
Μηνύματα
882.715
Μέλη
38.879
Νεότερο μέλος
fanisfanisfanis

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom