Κουφονήσια μετακινηση και συνδυασμος με αλλο κοντινο νησι

asteraki14

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
καλημερα σε ολους!!!!!

αποφασισαμε με το αγορι μου να παμε κουφονησια. βεβαια τα δρομολογια του blue star δε μας βολευουν απευθειας για 4 βραδια που θελαμε εξ αρχης και λεμε να παμε 3 βραδια κουφονησια και 1 βραδυ σε καποιο κοντινο νησι που να εχει πιο συχνη συγκοινωνια για να γυρισουμε μετα πειραια. εχετε καμια ιδεα???? ειτε για μετακινηση,ειτε για συμβουλες αλλα και για ποιο κοντινο νησι θα μπορουσαμε να επισκεφτουμε και να μεινουμε ενα βραδι και τι να δουμε εκει στον περιορισμενο χρονο που θα εχουμε.

ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!!
 

katkats

Moderator
Μηνύματα
9.553
Likes
12.363
Επόμενο Ταξίδι
?
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ν. Αμερική
Καλημέρα.
Το κοντινό νησί που ψάχνετε, με καλή σύνδεση με Πειραιά είναι η Νάξος. Θα φτάσετε βράδυ εκεί αν πάρετε το blue star και γι' αυτό προτείνω να κλείσετε δωμάτιο στη Χώρα. Η Νάξος είναι μεγάλο νησί. Σε λιγότερο από μια μέρα που θα έχετε εσείς, προλαβαίνετε να δείτε τη Χώρα και να κάνετε ένα μπάνιο την επόμενη μέρα στην Αγία Άννα ή στον Άγιο Προκόπη (έχει συγκοινωνία για εκεί) πριν φύγετε.
 

asteraki14

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
δεν υπαρχει καποιος αλλος τροπος να γυρισω πειραια ωστε να μεινω 4 βραδια στα κουφονησια ε??στη ναξο Μπορω να φτασω πρωι-μεσημερι ωστε να κερδισω τη μερα??τι τροποι υπαρχουν περα απο το blue star? γενικα αν εχετε καποια συμβουλη και για κουφονησια και για ναξο θα με βοηθουσε :)
 

katkats

Moderator
Μηνύματα
9.553
Likes
12.363
Επόμενο Ταξίδι
?
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ν. Αμερική
Υπάρχουν και άλλα πλοία που εξυπηρετούν τα Κουφονήσια. Νόμιζα ότι είχες ψάξει τα δρομολόγια. Τα άλλα είναι πιο γρήγορα και πολύ πιο ακριβά βέβαια, αλλά μπορεί να σε βολέψουν. Ψάξε στις γνωστές μηχανές αναζήτησης.
Στην Νάξο μπορείς να φτάσεις και μεσημέρι, αν χρησιμοποιήσεις κάποιο από τα άλλα πλοία.
Για πληροφορίες για Νάξο μπορείς να διαβάσεις από εδώ
http://www.travelstories.gr/community/forums/Νησιά-Αιγαίου.12/?prefix_id=168
για Κουφονήσια από εδώ
http://www.travelstories.gr/community/forums/Νησιά-Αιγαίου.12/?prefix_id=182
Επίσης υπάρχουν και ιστορίες μελών να διαβάσεις για αυτά τα νησιά. Κάνε αναζήτηση εδώ:
http://www.travelstories.gr/community/forums/Ταξιδιωτικές-Ιστορίες-Ελλάδα.63/
 

tol_pap

Member
Μηνύματα
397
Likes
450
Επόμενο Ταξίδι
Αγγλία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Πανόραμα Β. Αμερικής!!!
Θα μας τις ημερομηνίες που σε ενδιαφέρει και θα μπορώ να σε βοηθήσω πάρα πολύ!!!
 

tol_pap

Member
Μηνύματα
397
Likes
450
Επόμενο Ταξίδι
Αγγλία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Πανόραμα Β. Αμερικής!!!
Άκου τι προτείνω:

Μπορείς να πας με το Bluestar όποια από τις ημέρες σε βολεύει (Τρ, Πε ή Κυ) και να γυρίσεις με το Flyingcat της Hellenic όποια ημέρα σε βολεύει έχει καθημερινά στις 19:30 με άφιξη Πειραιά την 23:45 (http://www.hellenicseaways.gr/files/dromologia/2015/290615_060915taxkykl_gr.pdf), έχοντας στο μυαλό σου ότι θα είναι σίγουρα πιο ακριβό αλλά δεν παίρνει και οχήματα (που να φανταστώ ότι δεν θα πάρεις γιατι στο νησί δεν το χρειάζεσαι).

Επίσης Δε και Πα μπορείς να πας με το Sea Jet 07:00 --> 13:35 (με τα ίδια μειονεκτήματα - όχημα & τιμή) και να γυρίσεις με το BlueStar (σκότωμα γιατί θα φτάσεις Πειραιά 05:00).

Με βάση τις επιλογές που μου αναφέρεις θα πήγαινα με Bluestar και θα επέστρεφα με Hellenic την Δευτέρα. Μπήκα και εγω σε μία μηχανή αναζήτησης και δεν βγάζει για κάποιο λόγο το δρομολόγιο της hellenic κάνε ενα τηλέφωνο στην εταιρεία στο official site τους το έχει πάντως. Αλλιώς γυρνάς πρωί Δευτέρας με Sea Jet. Πιστεύω πως δεν αξίζει να αλλάξεις νησί και να πας Νάξο ή Αμοργό για μία μόνο νύχτα. Το Κουφονήσι τις θέλεις 4 νύχτες για να το απολαύσεις!!!!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.116
Μηνύματα
880.714
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom