Γαμήλια κρουαζιέρα στην Καραιβική

Geos

Member
Μηνύματα
17
Likes
1
Καλησπέρα σας,
Λοιπόν, προγραμματίζουμε για γαμήλια κρουαζιέρα στην Καραιβική (8-15 ημερών ανάλογα το πακέτο) την περίοδο των Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς (όχι απαραίτητα μέσα στην κρουζιέρα και οι 2 γιορτινές μέρες).
Σκεφτόμαστε η κρουαζιέρα να ξεκινάει από Νέα Υόρκη.
Ξέρει κανείς ποιά νησιά αξίζουν περισσότερο; Ανατολική ή δυτική Καραιβική;
Επίσης κάπου πήρε το μάτι μου για πτήσεις charter από Λονδίνο που σε πάνε κατευθείαν σε νησί (π.χ. Barbados) και από εκεί ξεκινά η κρουαζιέρα. Αξίζει; Μήπως θα είναι πανάκριβα;
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.363
Likes
9.288
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Τι έγινε ρε παιδιά?? Κανένας??
Μηπως να διατυπωσεις αλλιως τις ερωτησεις σου,η να γινεις πιο συγκεκριμενος? Πχ θα σου απαντουσα: ολα τα νησια αξίζουν και ναι μπορει να ειναι πανακριβα μπορεί κ οχι. Δεν νομιζω οτι θα σε βοηθουσα σε κατι..δες παλι κατι πιο συγκεκριμενο κ τα λεμε.
 

AERAS

Member
Μηνύματα
772
Likes
1.122
Ποια sites θα προτείνατε για αναζήτηση κρουαζιέρας? Ενδιαφέρομαι για νοτιοανατολική Ασία τέλος Δεκεμβρίου με αρχές Ιανουαρίου.
 

kosdan

Member
Μηνύματα
149
Likes
35
Επόμενο Ταξίδι
Ελλαδα!!
Ταξίδι-Όνειρο
Διαστημα
Καλησπερα Geos
εγω αυτο που θα σου προτεινα ειναι απλα να πας με την Royal Carribean.
Επειδη ειχα παει γαμηλια κρουαζιερα στην Καραιβικη θα σου πω ολο το προγραμμα που ειχαμε για να παρεις καμια ιδεα.
Φυγαμε απο Ελλαδα και πηγαμε Τοροντο γιατι παντρευοταν ενας ξαδερφος μου και κατσαμε εκει 1 εβδομαδα. Μετα πηγαμε Μαιαμι(γιατι απο εκει εφευγε το καραβι), και συγκεκριμενα στο South Beatch και κατσαμε 2 βραδια . Την κουαζιερα την καναμε με το Freedom Of the Seas της Royal Carribean και τα μερη που επισκευτηκαμε ηταν, Αιτη, Ζαμαικα, Γκραν Καυμαν, Μεξικο(7 βραδια -8 μερες). Μετα κατσαμε αλλες 3 μερες στο South Beatch οπου στην μια απο αυτες πηγαμε Μπαχαμες (Νασαου) μονοημερη κρουαζιερα και αν θυμαμαι καλα ειχε 50USD το ατομο(μεταφορα και φαγητο). Μετα πηγαμε αλλα 3 βραδια Νεα Υορκη και απο εκει παλι Τοροντο.
Επειδη σε καθε νησι θα κατσεις γυρω στις 8-10 ωρες διαλεξε απο πριν τι θες να δεις απο την καθε περιοχη που θα πας για να μην χασεις χρονο κανοντας τα ολα τελευταια στιγμη και επειδη αν τα κλησεις απο πριν εχεις συνηθως καποια εκπτωση. Το μονο σιγουρο ειναι οτι εκτος οτι θα σου μεινει αξεχαστο το ταξιδιαυτο, στο καραβι δεν θα βαρεθεις καθολου. Εχει τοσες πολλες εκδηλωσεις και τοσα πραγματα να κανεις οπου πολλα δεν θα τα προλαβεις. Τελος παντων, οπου και να πας σου ευχομαι να περασετε τελεια και πανω απο ολα υγεια και ευτηχια!!
 

Geos

Member
Μηνύματα
17
Likes
1
Kosdan σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Και γω αυτή την εταιρία έχω κοιτάξει. Έχει αρκετά δρομολόγια από Φλόριντα αλλά λίγα από Νέα Υόρκη...Μάλλον θα αναγκαστούμε να αφήσουμε την Νέα Υόρκη.
 

kosdan

Member
Μηνύματα
149
Likes
35
Επόμενο Ταξίδι
Ελλαδα!!
Ταξίδι-Όνειρο
Διαστημα
Μάλλον θα αναγκαστούμε να αφήσουμε την Νέα Υόρκη.
Η γνωμη μου εινα να πατε απο Μαιαμι, και αφου θελετε να πατε ΝΥ πατε 3-4 μερες. Εν το μεταξυ αν εισαι Μιαμι ειναι ευκαιρια να πεταχτητε μεχρι Μπαχαμες αν εχετε χρονο και χρημα, γιατι ειναι ευκαιρια.
Ευκαιρια απο την αποψη οτι δυσκολο μετα να φυγεις απο Ελλαδα για να πας Μπαχαμες και λογο αποφασης και λογο χρηματων.

Cayman Photos 039.JPG Cayman Photos 004.JPG Cayman Photos 022.JPG
Δεν ξερω ποια κρουαζιερα θα κανεις αλλα αν πας Καυμαν αξιζει να πας στα σαλαχια. Πας με καραβακι κανα μιαωρο με 45 λεπτα απο την ακτη οπου εχει πολλα σαλαχια και οπου πατας, δεν ειναι βαθεια, οσο απιστευτο και αν φαινετε. Εν το μεταξυ μπορεις να τα ταισεις (δεν εχουν δοντια, απλα βεντουζονουν και ρουφανε) και εκει κανεις και snorkelin αν θες οπου εχει υπεροχα κοραλια και πολυχρωμα ψαρια οπου αν εχεις ψωμι ερχονται και το περνουν απο τα χερια σου. (Γενικα αυτο με το snorkelin μπορεις να το κανεις σε ολη την καραιβικη απλα εχει εχεις 2 σε 1). Οι ντοπιοι εκει λενε οτι αν φιλησεις σαλαχι εχεις 7 χρονια τυχη!! ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΙΑΣΕΙΣ ΤΟ ΣΑΛΑΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΡΑ!! (Αν θελεις καποια αλλη πληροφορεια απο καποιο νησι ή χωρα που εχω παει απλα ρωταμε)
 
Last edited by a moderator:

Geos

Member
Μηνύματα
17
Likes
1
Πολύ ωραίες πληροφορίες!! Έχω βρεί κρουαζιέρες με το Allure of the Seas. Έχω βρεί δρομολόγιο (7ημέρες) να πηγαίνει μεταξύ άλλων Nassau,Bahamas και άλλο δρομολόγιο (πάλι 7ημέρες) να πηγαίνει George Town,Grand Cayman. Εσύ ποιό θα πρότεινες; Ανεξαρτήτως τιμής, απλά σχέση ομορφιάς-δραστηριοτήτων.
 

kosdan

Member
Μηνύματα
149
Likes
35
Επόμενο Ταξίδι
Ελλαδα!!
Ταξίδι-Όνειρο
Διαστημα
Έχω βρεί δρομολόγιο (7ημέρες) να πηγαίνει μεταξύ άλλων Nassau,Bahamas και άλλο δρομολόγιο (πάλι 7ημέρες) να πηγαίνει George Town,Grand Cayman. Εσύ ποιό θα πρότεινες; Ανεξαρτήτως τιμής, απλά σχέση ομορφιάς-δραστηριοτήτων.
Κοιτα, δεν μπορω να ειμαι αντικειμενικος γιατι για μενα τα Καυμαν ειναι οτι καλυτερο μετα την Αρουμπα οπου ειχα μεινει 10 μερες. Αλλα επειδη Μπαχαμες οπως σου ειπα μπορεις να πας και αυθημερον θα διαλεγα Γκραν Καυμαν που ειναι πιο δυσκολο να πας. Οσο για το Allure of the Seas που θα ταξιδεψεις ειναι απιστευτο καραβι και πολυ καλο σκαρι. Δεν εχω ταξιδεψει με αυτο αλλα εχω βρεθει μεσα σαν επισκεπτης και δεν υπαρχουν λογια να στο περιγραψω θα πας και θα το δεις μαλλον θα το ζησεις!!
Αν δεν ειμαι αδιακριτος σε ποια νησια/χωρες υπογιζεται να πατε??
Υ.Γ Στις Μπαχαμες ειναι ενα Ελληνικο μαγαζι που λεγεται Ζορμπας!!
 

Attachments

Geos

Member
Μηνύματα
17
Likes
1
Μάλιστα...
Λοιπόν είμαι σε δίλημα...Το Allure of the Seas πηγαίνει Bahamas + άλλα νησιά ενώ για Cayman πηγαίνουν τα Liberty-Freedom-Independence. Το δίλημά μου είναι να επιλέξω μεγαλύτερο πλοίο (με μερικές δραστηριότητες παραπάνω) ή καλύτερο προορισμό νησιών.
Επίσης, έχει και κάποιες κρουαζιέρες που ξεκινούν από Galveston αλλά δεν έχει αεροπορική σύνδεση. Έχει μέσω Houston και δεν έχει συγκοινωνία...μόνο ταξί ή μεταφορά από την εταιρία αν αυτή την προσφέρει (με πληρωμή φυσικά).
Όσο για το που θα πάμε αν εννοείς μέσα στην κρουαζιέρα, σε συνδιασμό με Bahamas παίζουν τα νησιά St. Thomas, St. Maarten ενώ σε συνδιασμό με Cayman παίζουν Haiti, Jamaica, Cozumel (όπως αυτό που πήγες).
Αν εννοείς εκτός, με ψήνει αυτό που μου πες για Nassau και παίζει να πάμε Miami.
Τελικά μπορώ να πάω το διάστημα μεταξύ Οκτωβρίου 2015-Ιανουαρίου 2016 και όχι μόνο περίοδο Χριστουγέννων. Ελπίζω να είναι καλή περίοδος για τον καιρό. Εσύ πότε είχες πάει;
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.186
Μηνύματα
883.270
Μέλη
38.893
Νεότερο μέλος
stefanoss

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom