Συντομοτερος δρομος για Μαυροβουνιο μεσω Αλβανιας

dpapatsimpas

Member
Μηνύματα
134
Likes
199
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona
Ταξίδι-Όνειρο
Ιραν
Αγαπητη @villi κατ αρχας να σ ευχαριστησω γαι τις πληροφοριες,εννοειται οτι ο καθενας γραφει τις προσωπικες του εμπειριες και γι αυτο υπαρχει και το site φανταζομαι.Για μενα εχει πολυ μεγαλη σημασια οταν ξεκιναω ενα ταξιδι να ξερω αν θα κανω 8 και οχι δεκα ωρες,γιατι αλλο να οδηγεις βραδυ στην Αλβανια ας πουμε και αλλο με το φως της ημερας.Και γω παντως νομιζω οτι η καλυτερη διαδρομη ειναι μεσω Νικης-Στρουγκας-Ελμπασαν.Πρεπει να ειναι μοναδικη εμπειρια παντως η οδηγηση στην Αλβανια,αν και επειδη εχω ακουεσι τα ιδια και για Κωνσταντινουπολη οπου ημουν το Δεκεμβριο,νομιζω οτι δε διαφερουν πολυ απο εμας

@NOSTIMON HMAP γι αυτο ειχα τις αμφιβολιες μου,επειδη οι αναρτησεις ηταν παλιες.Την διαδρομη απο Οχριδα την εχω κανει και στο παρελθον,οποτε κλεινω προς τα εκει
 
Last edited by a moderator:

ioannikp

Member
Μηνύματα
5
Likes
4
Για μενα το χειρότερο οδόστρωμα το ειχε η διαδρομή μπιτολα οχριδα χειροτερο κ απο Αλβανία. Στην Αλβανία δεν αντιμετώπισα καποιο πρόβλημα ουτε με αστυνομια κτλ απλα θελει προσοχη, πανε σαν τρελοι κ δεν υπολογίζουν τιποτα. Απο μπουντβα μεχρι Πτολεμαιδα εκανα συνολο 10 ωρες με μια σταση στην Οχρίδα. Ελπιζω να βοηθησα.
 

dpapatsimpas

Member
Μηνύματα
134
Likes
199
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona
Ταξίδι-Όνειρο
Ιραν
Χθες γυρισαμε απο Κοτορ.Επειδη εκανα και τη διαδρομη Νικη-Μπιτολα-Ρεσεν-Οχριδα-Αλβανια και στην επιστροφη Σκοδρα-Τιρανα-Ελμπασαν-Πογραδετσ-Κορυτσα-Κρυσταλοπηγη,η δευτερη διαδρομη ειναι μακραν καλυτερη απο την πρωτη.Αστυνομικα μπλοκα παρα πολλα,αλλα αν δεν προκαλουσες δε σε σταματουσε κανενας.
 

villi

Member
Μηνύματα
1.088
Likes
2.789
Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την ενημέρωση!Οπότε πολλά κομμάτια αυτοκινητοδρόμων που θυμαμαι ότι ήταν υπο κατασκευή πρέπει να έχουν δοθεί στην κυκλοφορία κι αυτό είναι πολύ καλό για όσους ταξιδεύουν οδικώς ανα την Ευρώπη και βεβαιως και για τον τουρισμό μας αφου γινεται ευκολότερη η οδικη πρόσβαση!Και σε άλλα με υγεία λοιπόν κι αν έχεις το χρόνο περιμένουμε φρέσκα νέα απο το όμορφο Κότορ!
 

dpapatsimpas

Member
Μηνύματα
134
Likes
199
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona
Ταξίδι-Όνειρο
Ιραν
Αν μου πεις φιλη Villi πως ανεβάζουμε και ιστοριες πολύ ευχαρίστως
 

villi

Member
Μηνύματα
1.088
Likes
2.789
Στην αρχική σελίδα στην μπαρα κάτω απο το λογότυπο πάτησε ''ταξιδιωτικές ιστορίες'' και επέλεξε ''ταξιδιωτικές ιστορίες σε εξέλιξη''.Επιλέγεις τον ή τους προορισμούς και ξεκινάς να μας γράφεις!Περιμένουμε λοιπόν!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.166
Μηνύματα
882.693
Μέλη
38.879
Νεότερο μέλος
fanisfanisfanis

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom